Midden in Utrecht

Het is al weer bijna twee weken terug gebeurd, maar telkens als ik eraan terug denk wordt ik zo geil dat ik het hier maar even opschrijf.

Ik had die zondagavond laat met haar afgesproken in Utrecht, bij Centraal. Zij had een badhanddoek mee en zo gingen we —rond 01:00— opzoek naar een mooi plekje. Het werd Moreelsepark, op het grasveldje voor de Inktpot (dat gebouw met die UFO). Een paar weken terug stonden mensen daar nog op de parade te feesten, maar inmiddels was het er rond dat tijdstip best rustig.

Ze zag er heerlijk uit in haar zwarte jurkje en tot mijn aangename verrassing had ze geen slipje aan! We begonnen te zoenen en ze vroeg mij me uit te kleden. Voor een poosje was ik helemaal naakt met haar half over me heen als enige bedekking, terwijl ze mijn harde lul in haar mond nam.

Er kwamen toch af en toe wat mensen langsfietsen, dus ik deed m'n shirt en boxer weer aan. Ik tilde haar jurkje wat op terwijl ze daar lag en begon haar kutje te likken. Wat blijft het toch een heerlijk moment als dat eerste vocht op je tong komt! Haar vocht was lekker zoet, dus ik stak m'n tong naar binnen voor de volle ervaring.

Inmiddels waren we allebei geil en nat genoeg, dus ik kroop omhoog om m'n pik in haar lekkere zachte natte kutje te steken. Als we niet ondertussen aan het tongen waren kreunde ze ongestoord hard en geil, alsof we alleen op de wereld waren. Het tegengestelde was waar, want in de tussentijd was er een man z'n hond aan het uitlaten. Hij was aan het bellen en liep af en toe rondjes, afgewisseld met stilstaan en zitten op een bankje. De man ging maar niet weg, maar door z'n bellen wisten we in ieder geval waar hij ongeveer was. Al met al best geil, maar vooral ook erg spannend.

Ik wilde haar graag bovenop me, zodat ik haar goed kon bekijken. Ook vind ik het lekker als een vrouw de overhand heeft tijdens de seks. En omdat ik m'n lichaam minder aanspan, kan ik het met Cowgirl heerlijk lang volhouden. Jammer genoeg kon haar jurkje nu niet uit, maar het was heerlijk om haar even weer van onderen te bewonderen.

Zij wilde heel graag doggy, maar daarmee zouden we echt teveel aandacht trekken… Toen ze van me afging, waren m'n pik en ballen kletsnat van onze sappencocktail uit haar kutje. Heerlijk! Als oplossing ging zij op haar buik liggen en ik bovenop haar, achterlangs weer naar binnen terwijl ik haar zachte billetjes tegen m'n onderbuik voelde. Haar kreunen werd er nog altijd niet minder op en tussen m'n benen voelde ik een flinke spanning opbouwen. Ik bouwde het tempo op en al snel was het geluid van Moreelsepark naast een bellende man ook gevuld met het geluid van twee kreunende mensen en het ketsen van hun vlees.

Toen ze me tot slot ook nog klaar pijpte was mijn nacht niets minder dan perfect. Ik was de volgende dag niet eens moe op m'n werk: daarvoor had ik veel te veel energie. Als de zomer nu nog even aanhoudt…
100% (8/0)
 
Categories: Voyeur
Posted by Mestizoid
2 years ago    Views: 1,229
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Leuk verhaal, ook omdat ik daar geweest ben.