Met mijn zatte botte

Tijd om nog eens een waar gebeurd verhaaltje op jullie los te laten :) enjoy!

Het is nu ongeveer een 4 tal jaar geleden dat dit plaatsvond. Ik en MR waren al samen en voor mijn verjaardag gaf ik bij mijn ouders thuis een drink. We wisten op voorhand dat er zou gedronken worden, dus stonden mijn ouders erop dat er ofwel een BOB was, ofwel bleven ze logeren. G en N (G is mijn beste vriendin, N was een goeie vriend destijds) bleven logeren, de rest raakte wel thuis.
De avond begon met filmpje, daarna vloeide de drank rijkelijk. Muziekje erbij, gewoon gezellig feestje. Mijn ouders zijn vaste slapers dus we konden onze gang gaan. Avond vloog natuurlijk voorbij. De meeste waren al naar huis, maar aangezien G en N bleven logeren, konden we nog even verder gaan. Ik heb me dus op het laatste helemaal te goed gedaan aan de drank.
Nu moet je weten, ik kan tegen drank, MAAR enkel als ik rustig drink. Ik wilde me laten gaan, en zoop er dus op los. Gevolg; heel licht in het hoofd.
Laatste wat ik me herinner van het feestje zelf is dat mr en G me hielpen om me in bed te krijgen. Ik mag van geluk spreken, mijn zatheid was snel uitgewerkt. Gewoon even donker gelegen op bed en begon al terug bij mijn positieve te komen.
Het was die avond niet mogelijk om naast mijn ventje te slapen, dus deelde ik het bed met G, en mr deelde het bed met N. Dus toen ik terug onder de nuchtere mensen kwam, lag ik naast G in bed. Maar ik kan persoonlijk enorm slecht slapen zonder mijn ventje naast mij. Even liggen praten en dollen met G, maar miste mijn mr te fel. Nog steeds lichtjes onder de invloed van de drank zei ik dus dat ik bij die 2 venten ging liggen. Zo gezegd, zo gedaan... dus ik uit mijn kamer, richting logeerkamer en kroop tussen hen beide.
Alcohol heeft wel meerdere effecten op mij. Niet enkel K.O. voor even, maar ook enorm geil nadien, net als toen. Daar lag ik dan, in lingerie tussen mr en N, zo geil als boter. Mr weet hoe alcohol mijn libido kan beïnvloeden, dus die kroop al lekker dicht tegen mij. Op zo momenten komt het pestkopje in mij boven, en dus schuurde ik mijn kontje tegen zijn kruis. In no time had hij een erectie. Volgens mij had N het ook gemerkt ofzo, want langs voor voelde ik iets tegen mijn bovenbeen. Tussen beide hete venten lag ik nu te kronkelen en te draaien, totdat ze beenhard waren. Ik voelde hoe Mr zijn hand langzaam in mijn broek gleed. Tijd voor andere houding en ging op mijn rug liggen. Overal voelde ik nu handen; die van Mr beneden, die van N boven. Zalig was het! Ook mijn handen gingen gretig te werk met het strelen van hen. Over hun borstkas richting hun kruis. Ik schrok toch wel even toen ik plots 2 erecties vast had. N verwende mijn borsten terwijl Mr mij zachtjes begon te vingeren. Kronkelend lag ik tussen 2 hete venten met een lul die op springen stond. Mr en N hielpen me uit mijn nachtkleedje. Opnieuw voelde ik overal handen. Mr rolde met zijn duim over mijn clitje en maakte me nog gekker. Ik lag te draaien, te rollen en te kronkelen. Toen ik mijn ogen opendeed, zaten zowel Mr and N naakt naast me. Beide met een pik die statig stond te wachten, klaar om gebruikt te worden.
Ik voelde hoe Mr mijn kutje begon te verwennen, zachtjes in en uit glijdend met 1 vinger. Ik streelde hen beide, kneep lichtjes in hun harde kopje en begon hen te rukken. N kon op zijn beurt maar niet genoeg krijgen van mijn borsten en tepels. Mijn poesje werd nu al heviger en dieper gevingerd met 2 vingers. Ik moest mijn uiterste best doen om niet te kreunen, aangezien de logeerkamer naast mijn slaapkamer is waar G lag, en naast die van mijn ouders. Alle 3 waren we bloedgeil en klaar om ons over te geven aan de vleselijke lusten. Gewillig knielde ik in het midden van het bed, waarna Mr vlug achter me kroop en N kwam voor me zitten. Mr begon me te plagen door met zijn harde topje over mijn billen en kutje te wrijven. Wriemelend duwde ik me naar achter in de hoop dat hij me zo snel mogelijk zou beginnen neuken. Het duurde dan ook niet lang voor hij met zijn harde pik in men natte kutje zat. Hij begon mij zachtjes te neuken terwijl ik N begon te rukken. Die kwam al vlug korter en ik begreep de hint. Mijn mondje omsloot zijn lul en ik nam hem zo diep als ik kon in mijn mond. Mr begon heviger te worden en beukte dieper en harder terwijl ik N verder pijpte. Hoe zalig is dit? Geneukt worden door de liefde van uw leven, en uw beste maatje pijpen...
Mijn binnensmonds gekreun en gehijg lieten rillingen door N lopen. Hoe dieper Mr me neukte, hoe heviger we alle 3 genoten. Ik voelde al snel hoe een bom van genot opbouwde in mijn onderbuik, en Mr weet perfect hoe hij die kan laten ontploffen. Met een paar diepe stoten liet hij me uit elkaar spatten. Nu werd ik enkel nog heviger. Ik duwde mezelf tegen Mr zijn schoot zodat hij mijn zeiknatte kutje verder kon rammen terwijl ik N heviger zoog. Door de ritmische diepe stoten van Mr, schoot N zijn pik dieper in mijn gulzige mondje. Dit was hemels, en al snel ontplofte ik een 2de keer. Dit orgasme was zelfs nog heviger dan het eerste. Blijkbaar was dit hetgeen de heren nodig hadden om ook te exploderen. Bijna tegelijk werden mijn kutje en mondje gevuld met dat hemelse warme zaad. Ik voelde me echt een zaadsletje, en zoals een echt sletje doet, slikte ik N zijn lekkere goedje meteen door. Beide bleven ze in me tot ze terug slap werden. N haalde zijn leeggezogen en schoongelikte pik uit mijn mondje, terwijl Mr uit me gleed en een vloed van sappen met zich meetrok.
Uitgeput en in de 7de hemel zijn we in elkaars armen in slaap gevallen nadien. Volgende dag gewoon opgestaan, en gedaan alsof er niets is gebeurd. Tot op heden blijft het me toch bij, “zat” of niet, het was hemels en voor herhaling vatbaar!
71% (12/5)
 
Categories: First TimeMature
Posted by MRxMRS
1 year ago    Views: 516
Comments (7)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Lekker verhaal... zal voor mrs inderdaad wel geil geweest om met 2 pikken te spelen en daarna vol gespoten te worden in je kutje en mond
1 year ago
leuk om zulke vrienden te hebben, lekker dat M het ook goed vind. Is er ooit een herhaling geweest?
altijd-st...
retired
1 year ago
zo opwindend dat ik mezelf maar even geholpen heb
theetje
retired
1 year ago
echt een zaadsletje
1 year ago
Mmh heerlijk gewoon. Van zo'n verhalen kan ik echt genieten
kronkelen
retired
1 year ago
Was ik nummer drie maar
1 year ago
leuk om een drank spelletje te doen ;p