Zijn eerste keer

Zijn eerste keer
Ongeveer een jaartje geleden kwam ik “Style007” tegen op een chatbox. Eerst in de algemene room gechat, daarna privé. Er was echt een klik, en we hebben uren gechat. De avond vloog voorbij en al snel kwamen we tot de conclusie dat we moesten afsluiten, het was al bijna 1 uur. Ik gaf hem nog vlug mijn facebook en msn en sloot af. Dag erna zag ik tot mijn grote vreugde dat hij me had toegevoegd. Zijn naam was Dimitri, 2 jaartje jonger dan mij (niet dat dat een ramp is) en volgens de facebook foto een lekker ding. Dagen hebben we liggen praten. Toen kwam de vraag “heb je skype”. Shit, ik had wel skype, maar dat zou betekenen; praten + cam; iets waar ik totaal geen fan van ben. Met kloppend hart zette ik skype op en verstuurde een gesprek. Ik hoorde wat gerommel en zag zijn cam opspringen. Goh, hij zag er nog knapper uit dan op zijn foto.
Na weken chatten en skypen werd de band tussen ons toch redelijk sterk. Op een vrijdagavond zei hij plots dat hij me wel aantrekkelijk vond en me echt beter wilde leren kennen. Ik vond er niks beter op dan te vragen of we morgen af konden spreken. Hij woonde niet zo ver van mij, dus het leek me zo geen slecht idee. Hij twijfelde geen seconde en zei ja. Oh hemel, een date! We zouden gewoon iets gaan drinken, keep it simple.
Zaterdagavond, 7 uur. Ik sta klaar om te vertrekken. Haartjes mooi in de plooi, kleren in orde (simpel topje met strakke jeans, je weet nooit), naturel make up op en ready to go. We hadden afgesproken in mijn favoriete jongerencafé. Ik ademde nog eens diep in en stapte binnen. Hij was er al, en zat lachend op me te wachten. Zijn ogen schitterde toen hij me zag. Een vluchtig kusje op de wang ter kennismaking en de avond kon beginnen. De klik die we online hadden, was hier zoveel keer groter. Geen wonder dus dat de avond echt voorbij vloog. Tijd om afscheid te nemen. Hij bracht me naar huis.
Al de hele avond hing er spanning in de lucht, elektriciteit zeg maar. Elke keer we elkaar (al dan niet) per ongeluk aanraakte, voelde we bijna een schok. In de auto was het muisstil, net of we geen afscheid wilde nemen ofzo. Bij mij thuis aangekomen, liep hij mee naar de deur. Nog een echte gentleman ook. Ik hield het niet meer, liet me gaan en kuste hem vol op de mond. Al kussend deed ik de deur open en duwde hem naar binnen. Voor 2 jaar jonger te zijn, kon hij fantastisch kussen en had hij een enorme impact op me. Hij duwde me tegen de muur en ons kussen werd nog vuriger. Ik voelde hoe zijn harde pal tegen mijn bovenbeen duwde. Blijkbaar was ik niet de enige die de klik voelde en verlangde naar meer. Al kussend leidde ik hem naar mijn kamer en vlogen onze kleren in het rond. Zijn pik zag er zo lekker uit, fier opgericht en keihard. Mijn hand daalde af naar zijn kruis en ik begon hem zachtjes te rukken. Hij kreunde en hijgde in mijn nek. Ik liet me zakken en likte het drupje voorvocht weg. Hij smaakte zoet en ik wilde meer. Dus opende mijn mond en zoog hard aan zijn harde staaf. Voor ik het goed en wel besefte gromde hij en spoot zijn stralen zaad in mijn mondje en over mijn gezicht. Verschrokken deinsde ik achteruit terwijl zijn warme lading mijn gezicht bedolf. Ik keek op en zag hoe het schaamrood hem op de wangen stond en liep richting de badkamer. Ik probeerde te bevatten wat er zonet gebeurd was en veegde mijn gezicht schoon. Schuddebollend voor de spiegel sprak ik mezelf moed in en liep terug naar mijn slaapkamer.
Hij zat op het bed, zijn neergebogen hoofd steunend op zijn handen. Met een schaamtevolle en trieste blik keek hij me aan en ik ging naast hem zitten. Zachtjes kuste hij mijn wang en fluisterde dat hij nog maagd is en dat het hem speet. Het geschrokken gevoel had plaats gemaakt voor opwinding na die woorden. Hmm, een maagd, kan leuk worden. Ik keek hem begrijpend aan, legde mijn hand op zijn knie en kuste hem. Onder mijn hand voelde ik hem wriemelen en merkte ik terug teken van leven op in zijn pik. Die begon zich langzaam terug op te richten. Maagd of niet, hij had terug zin en dit keer zou het gaan zoals ik wilde.
Ik duwde hem langzaam achterover op bed, liet mijn vingers over zijn half harde erectie glijden en kuste hem opnieuw. Onder mijn vingertoppen voelde ik hoe hij harder werd bij elke aanraking. Het feit dat hij zo opgewonden werd van mij en nog maagd is, maakte mij geiler dan ooit. Met mijn natte kutje gleed ik over zijn been, hij rilde toen hij mijn sapjes voelde. Mijn hand krulde rond zijn schacht en opnieuw rukte ik hem. Langzamer en zachter dit keer, want dit zou het van het moeten worden. Hij werd terug keihard, dus bracht ik mijn hoofd terug korter om hem even te pijpen. Hij kreunde en duwde zijn pik dieper in mijn mondje. Ik voelde mijn kutje natter worden terwijl ik hem opnieuw verwende. Mijn poesje smeekte om verlossing, om hem diep te voelen. Ik hield het niet langer vol en zocht al likkend een weg naar boven. Een zachte beet in zijn tepel deed hem lachen. Ik wreef mijn middel over het zijne en voelde zijn kloppende paal tussen mijn natte lipjes glijden. Hij gaf een knikje waarna ik mijn hand rond hem spande om hem zachtjes bij me binnen te helpen. Zijn harde lul gleed traag naar binnen terwijl mijn kutje even moest wennen aan zijn omvang. Ik keek toe hoe zijn snoetje veranderde en hij zichtbaar genoot van mijn trage rijbewegingen op zijn schoot. Terwijl ik hem sneller en ruwer begon te berijden, kantelde ik mijn heupen. Zijn harde jonge paal gleed dieper en dieper en bracht me langzaam korter bij een explosie. Ik voelde hoe het korter sloop, ging sneller en duwde mezelf harder op zijn schoot. Geen seconde later kwam ik luid kreunend klaar rond hem. Mijn strakke pulserende kutje liet hem ook bijna klaarkomen, dus hield hij me tegen om verder te rijden.
Bekomen van mijn orgasme, nam hij me vast en draaide me om. Voor een (ex?) maagd had hij de technieken alleszins goed onder de knie. Hij ging hierbij geen seconde uit mijn kutje. Toen ik goed lag, begon hij me te nemen. De aarzeling was voelbaar in zijn stoten. Zachtjes, alsof hij bang was. Ik lachte en hij begreep dat hij goed bezig was. Zijn stoten werden dan ook dieper en harder, en hij ging sneller. Ooh, hij kan echt goed neuken! Hij beet in mijn nek terwijl hij zijn volle lengte in me boorde. Was het door de opwinding dat ik het me inbeeldde, of was hij echt groter dan al de vorige die ooit in me zaten. Hij ging zo diep, liet me kreunen, schreeuwen en hijgen. Ik voelde alweer een orgasme opbouwen. Blijkbaar merkte hij het, en begon me nog harder te rammen, nog dieper dan ervoor. 3 stoten later voelde ik een hevige beet in mijn nek terwijl ik opspande en weer luid klaarkwam. Mijn kloppende kutje had nu nog meer effect op hem en al snel voelde ik hoe zijn warme zaad die in me werd geschoten. Schokkend en grommend vulde hij me met zijn lading. Heerlijk gewoon! Hij gaf me een passionele kus en viel neer op mijn borst. Beide uitgeput en uitgeteld lagen we daar. Zijn slappe lul gleed terug uit me, onze sappen met zich meeslepend. Dit was zonder twijfel de beste neukbeurt ooit!
Vluchtig keek ik op de klok en zag dat het al laat was. Om ons op te frissen stelde ik voor om vlug een douche te nemen en dat hij dan maar bleef tot morgen. We hopten onder de douche en zijn daarna naar bed gegaan. Zondagmorgen is hij na het ontbijt gewoon vertrokken. Ik denk dat Dimitri zijn eerste keer toch wel niet vlug zal vergeten, ik alleszins niet !;)
90% (9/1)
 
Categories: First TimeMature
Posted by MRxMRS
2 years ago    Views: 627
Comments (8)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
wat een geile ontmaagding, die van mij lijkt er wel een beetje op maar dat was een vakantieliefde
altijd-st...
retired
1 year ago
hopelijk mocht hij nog een keer
1 year ago
Wat een mazzelpik :)
1 year ago
Je lekkerste verhaal tot hier toe.
1 year ago
mmm heerlijk zeg, zo wil iedereen ontmaagd worden.
1 year ago
Lekker verhaal hoor!
MeineGeil...
retired
1 year ago
ik raakte er zelf opgewonden van tijdens het lezen
2 years ago
lucky Dimi ;-) of miss is het wel lucky mrs ;-)
xxx