De Getuige

De getuige
Een huwelijk... sommige noemen het de hemel, andere een hel. Ik persoonlijk behoor tot die laatste groep. Nu ja, behoorde. Sinds vorig jaar kan een huwelijk wel degelijk hemels uitdraaien.
Mijn zus, Kristien, is 3 jaar jonger, was al 5 jaar samen met Steven en ze gingen dus “de stap” zetten. Aanvankelijk zag ik er super tegenop. Een huwelijk is altijd zo een romantisch klef gedoe, en ik moest zonder partner gaan. Niet echt ideaal als je het mij vraagt. Naarmate de grote dag korter kwam, ontmoette ik ook meer van Stevens familie, zo ook zijn getuige. Hij had gekozen voor zijn neef, Robin. Al een even onweerstaanbare bink als Steven zelf. De week voor het ja-woord kwamen we dus allemaal samen om de laatste dingetjes te regelen. Om een of andere reden hing er altijd iets in de lucht; spanning, elektriciteit... noem het zoals je wil.
Eindelijk was de grote dag er. Mijn zus door het dolle heen en op van de zenuwen. Je kent dat he. Ik was haar getuige en bruidsmeisje. Ze had me voorzien van een super mooi satijnen kleed en de nodige tralala. De dag verliep goed, zonder problemen en nu was het party time. Eerst was er een receptie voorzien, dan een avondfeest.
De receptie was in een sprookjesachtig park. Tussen al de genodigde viel enkel Robin op. Onze blikken kruisten elkaar meer en meer. Hij stond bij zijn familie, ik bij de mijne. Maar toch verloren we elkaar amper uit het oog. Een lachje, een knipoog... de lichaamstaal zei genoeg.
Voor het avondfeest had mijn zus een korter kleedje voorzien, aangezien dansen en feesten in zo een lang satijnen kleed niet echt aangenaam is. De nieuwe outfit was een strapless babyblauw jurkje dat maar net genoeg bedekte. Mijn zus wist dat ik al tijdje single was, en was ervan overtuigd dat ze me vandaag zou kunnen koppelen. Wel, het is haar toch half gelukt. Ook nu keken ik en Robin bijna constant naar elkaar. Na het diner was het tijd om de dansvloer onveilig te maken. Natuurlijk koos ik Robin als mijn danspartner. Na een paar uitbundige dansjes en slows fluisterde hij zachtjes in mijn oor dat ik hem even moest volgen. Hij nam me mee naar buiten, naar een soort bijbouw van die feestzaal. Als een echte gentleman hield hij de deur open, maar eens binnen veranderde hij in een beest.
Bruut duwde hij me tegen de muur, stond statig voor me en plante zijn lippen op de mijne. De spanning van de afgelopen dagen werd ons allebei teveel. We kuste vurig en passioneel. Zijn gespierde spitse tong zocht een weg naar de mijne, om te eindigen in een natte worsteling. Hij tilde me op en ik sloeg mijn benen rond zijn middel. Vonken schoten door mijn lijf toen ik zijn stijve pik voelde schuren. Het korte kleedje was al helemaal omhoog gekropen en hing nu al boven mijn billen. Zijn hand vouwde rond mijn borst en kneedde zachtjes. Geen wonder dat die dan ook boven het kleedje begon uit te kruipen. Hoe meer hij kneep, hoe bloter mijn borst werd. Even voelde ik me naakt, maar dat gevoel maakte al snel plaats voor de opwinding, het heet en geil zijn. Zijn tong gleed over mijn wang, mijn oor en oorlel. Hij beet zachtjes. Ik tolde helemaal, elke aanraking deed mijn tepels harder worden. Zijn mond dwaalde af, zachtjes beet hij in mijn nek.
Mijn slipje begon mijn sappen zachtjes op te slorpen als ik tegen zijn kruis schuurde. Zijn hand duwde mijn kleedje nog iets hoger, zodat mijn poesje en billen ontbloot waren. Met een snelle beweging was plots mijn slipje uit. Ik hoorde het geluid van zijn rits en voelde zijn harde kopje tegen mijn natte lippen duwen. Plagend liet hij zijn eikel over mijn clitje glijden. Mijn kutje was al doorweekt, en zijn kopje maakte me enkel nog geiler en natter. Ik voelde hoe zijn eikel een weg zocht naar mijn nat gaatje, om zonder moeite naar binnen te glijden. Met een soepele, maar diepe stoot zat zijn lekkere paal in me. Ik klemde mijn benen feller rond zijn midden, hij duwde me harder tegen de muur. Met trage bewegingen gleed hij in en uit me. Mijn kutje slorpte zijn hele lengte op, en moest geneukt worden. Met alle kracht die ik in me had, duwde ik me op zijn pik. Hij merkte dat ik meer wou en ging sneller. Mijn kutje was niet gewend om zo geramd te worden, en al helemaal niet aan zo een hemelse pik. Het duurde dus niet lang voor ik bijna klaarkwam.
Mijn ademhaling verraadde me. Hij stapte achteruit en liet me zacht zakken. Helemaal van de kaart staarde ik hem aan. Hij knikte en onbewust snapte ik zijn hint en liet me op mijn knieën zakken. Zachtjes kroop ik korter bij hem, zijn pik op mondhoogte. Langzaam open ik mijn mond, maar hij duwt zijn heupen al naar voren. Zijn paal glijdt in vol ornaat diep in mijn mondje. Even krijg ik een braakreflex als zijn eikel het achterste van mijn keel raakt. Maar al snel begin ik hem gewoon te zuigen. Hij kijkt me strak aan en houdt nauwlettend in de gaten hoe zijn lul in mijn mond verdwijnt. Zijn handen houden mijn hoofd stevig vast als ik hem dieper in me neem. Zachtjes masseer ik zijn ballen, afgewisseld met een lik. Ik ging helemaal op in het moment. Mijn tong cirkelde rond hem en likte gulzig zijn voorvocht op.
De neiging om mezelf te betasten werd me te groot. Een hand nog aan zijn ballen, de andere hand tussen mijn benen. Zijn ogen wijd opengesperd, hij was helemaal gefocust op wat zich onder zijn middel afspeelde. Zijn heupen bewogen heviger voor mij en hij neukte mijn mondje ruiger en dieper. Gulziger dan ooit pijpte ik hem verder, zonder ook maar een plekje te missen als mijn tong over en rond hem gleed. Terwijl liet ik mijn hand over mezelf glijden en voelde ik hoe zeiknat mijn kut geworden was. Zacht rolde ik over mijn clitje en liet af en toe 2 vingers in me glijden. We werden allebei ruiger en stonden beide op het punt om te ontploffen. Ruw stak ik mijn vingers dieper en liet mijn handpalm tegen mijn gezwollen clitje draaien. Door het pijpen, deed mijn kreunen rillingen over zijn pik rollen. Hij begon te grommen, schudde zachtjes voor me en haalde zijn paal uit mijn mond. Op die moment barstte ik zelf in miljoenen stukjes uit elkaar door mijn orgasme. Met mijn kutje kloppend rond mijn vingers ontving ik zijn slierten zaad. 2 in mijn open mondje en 2 op mijn gezicht. Als een echte flirt slikte ik zijn warme goedje door. Tevreden keek hij me aan, gaf me een vluchtig kusje en liet me alleen. Uitgeput bleef ik geknield zitten, borsten nog ontbloot en zonder slip. Met een servette die ik daar vond, veegde ik zijn spul van me af. Ik trok mijn kledij terug een beetje fantsoenlijk en ging ook maar terug naar het feest.
Hij was al terug aan het praten met vrienden en familie, maar keek me strak aan toen ik terug binnen liep. Met het schaamrood op de wangen liep ik zijn richting uit. Met een valse lach fluisterde hij zacht dat ik mijn slip later wel eens terug zou krijgen. We dansten nog wat samen, met het nodige gefriemel natuurlijk (ahja, hij wist dat ik slip loos was) en na het feest hield hij me buiten tegen. Hij kuste me nog eens vol op de mond en zei dan dat ik mijn slip de avond nadien maar moest gaan ophalen en dat we een einde zoude breien aan onze belevenis in het bijgebouw. Met een speelse beet in mijn oorlel en een kneepje in mijn hand namen we die avond afscheid.

Maybe to be continued ;)
89% (9/1)
 
Categories: MasturbationMature
Posted by MRxMRS
2 years ago    Views: 732
Comments (8)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
prettigge...
retired
1 year ago
haha leuk !
1 year ago
Lekkere verhaal, alle details geil beschreven... erg opwindend !
1 year ago
weer een lekker verhaal, de spanning is bij jouw wel vaak electrisch. Volgens mij hangt dat niet in de lucht maar licht het gewoon aan jouw geile lijf. Iedere man wordt daar opgewonden van.
2 years ago
heel opwindend!
2 years ago
lekker
2 years ago
heerlijk verhaal en zalig tot in detail omschreven, lastig om je in te houden tijdens het lezen
2 years ago
lekker geil verhaal
2 years ago
Why maybe ??