Douchen met Natje

indien je “gluren naar Natascha” nog niet hebt gelezen, raadt ik je aan dat eventjes te lezen en dan pas dit... :)

Het is nu bijna 2 maand geleden dat ik Natascha betrapte. Nog steeds spookt het beeld door mijn hoofd, met de gekende gevolgen. Vooral voor het slapengaan, draait het filmpje opnieuw en opnieuw in mijn hoofd. En dan is de opwinding te groot om mezelf niet een handje te helpen. Ik zie haar kronkelen en draaien en speel weer driftig mee. Zal het beeld ooit verdwijnen? Het lijkt wel een obsessie. Laatste paar dagen droom ik zelfs van haar. Ik besluit de gedachte van me af te spoelen met een zalige douche. Even het hoofd leegmaken zal me goed doen.
Het is half 9 als ik de badkamer binnen stap. Draai het water al open en bekijk mezelf even in de spiegel. Ik sla mezelf eventjes op de wang om terug met beide voeten op de grond te komen en trek mijn nachtkleedje uit. Met een vlugge beweging voel ik of het water al lekker warm is. Het voelt zalig, dus stap ik in de douche. De warme waterstralen stromen over me; en spoelen de gedachten toch even weg. Helaas: niet lang. Opnieuw begint het filmpje in mijn gedachten en voel ik de opwinding opborrelen. En weer krijg ik de onhoudbare drang om mezelf te bevredigen. Ik pak de douchekop en laat de stralen over mijn borsten glijden. Mijn tepels reageren onmiddellijk en worden stijver als ik verder afdaal. Aangekomen bij mijn kutje hou ik de douchekop recht voor mijn clitje terwijl ik mijn lipjes spreidt met de ander hand. Dit is hemels. Ik sta te kronkelen en te draaien, volledig in een hete geile trance. Hierdoor merk ik niet dat de deur opengaat.
Ze schraapte haar keel en vroeg of ik hulp nodig had. Het schaamrood schoot me op de wangen. Ik kon wel door de grond zakken. Maar ik deed of er niets aan de hand was en waste. Ze schraapte haar keel opnieuw en vroeg het nog eens. Shit, had ze me nu echt betrapt? En meent ze het echt? Nadenkend over een zinnig en gepast woord stond ik haar maar aan te staren. Nog voor ik kon antwoorden stond ze al bij me in de douche. We hadden wel vaker samen gedouched, maar niet sinds het voorval, en al helemaal niet nadat ze me zo zag. Nog steeds lichtjes in shock ging ik verder met wassen. Of toch een poging tot. Met bibberende handen is dat namelijk niet simpel. Voor ik het goed en wel besefte voelde ik haar handen over mij glijden. Wat gebeurt er in godsnaam? Wat is ze van plan?
Ze verdeelde de zeep en het schuim zachtjes over mijn rug, bijna masserend zelfs. Haar zachte handen in combinatie met de zeep lieten vonken door me schieten. Ze daalde langzaam af naar mijn kontje, om die zachtjes knedend in te zepen. Daarna gleed ze over mijn heupen richting de voorkant. Ik verkrampte helemaal... Wat zou ze doen? Wat ging ze nog inzepen? Wat als ze me 'daar' gaat strelen? Ik wist niet meer wat doen of denken, probeerde mijn hoofd toch leeg te krijgen en te genieten. Zoals verwacht gleed haar hand naar mijn voorkant. Langs mijn heupen omhoog, over mijn buik naar mijn borsten. Hier stopte ze. Ik hoorde hoe ze extra douchegel pakte voor ze haar handen pal op mijn borsten legde. De koude douchegel deden mijn tepels nog harder worden. Met trage draaiende bewegingen zeepte ze me in. Het leek alsof ze extra aandacht besteedde aan mijn tepels, of beeldde ik me dat in?
Met een ruwe beweging draaide ze me om en keek me diep in de ogen. Ik smolt weg... Haar blauwe ogen maakte me wild op dit moment. Ik wilde haar kussen, haar voelen, haar proeven! Ze draaide de kraan lichter en spoelde me schoon. De waterstralen lieten me rillen. Blijkbaar merkte ze dat het me opwond en kuste me vol op de mond. Ik wist niet meer waar ik het had, dacht dat ik droomde of gek werd! Haar tong danste rond de mijne terwijl haar handen nog steeds over me gleden. Ze hield de douchekop kort bij mijn kutje. De stralen deden mijn clitje tintelen en zwellen. Ze kneep zachtjes in mijn tepel en bleef me innig kussen. Ik probeerde aan andere dingen te denken, maar het werd me teveel. Voor ik het besefte, kwam ik schokkend klaar. Oh fuck, wat was er in godsnaam gebeurd? Ze kuste me teder, haar handen op mijn kontje. Ik stond verstijfd, echt aan de grond genageld. Ze keek me lieflijk aan, lachte zachtjes en zei dat ik me moest ontspannen. Toen nam ze mijn hand en legde die op haar borst. Haar stijve tepeltjes gaven aan dat ze ook wel 'in the mood' was. Zou ik me volledig laten gaan nu? Mijn fantasie laten uitkomen? Of gewoon niks doen?
Ze merkte dat ik aarzelde en angstig was. Ze knipoogde en pakte mijn hand en liet die over haar lichaam glijden. Bij haar kutje hield ze op en legde mijn hand erop. Ik werd gek op dat moment. Haar ogen vol vuur en verlangen, de mijne ook. Zou ik het erop wagen? Ik keek haar ontdeugend aan, ze knikte. Ik begon haar zachtjes te strelen. Eerst gewoon over haar venusheuvel, zachtjes met mijn vingertoppen over haar buitenste lipjes. Haar kaal geschoren poes voelde zalig onder mijn hand en vingers. Ik wilde haar zo graag likken, haar sappen proeven! Maar ik had het lef niet en wou de moment niet verpesten. In plaats daarvan liet ik mijn middenvinger over haar clitje cirkelen. Ze genoot met volle teugen, spreidde haar benen meer en liet me mijn gang gaan. Ik duwde lichtjes op haar clit en rolde er sneller over. Helemaal opgegaan in het moment gleed hij verder tussen haar lipje in en het topje verdween in haar opening. Haar natte kut slokte mijn vinger gulzig op. Haar geile sapjes maakte haar kletsnat, dus gleed ik 2 vingers naar binnen. Zachte in en uit bewegingen wisselde af met af en toe een hardere stoot, net zoals ik met mezelf doe. Dit had ze blijkbaar ook graag, haar ogen rolde en ze masseerde haar welgevormde borsten voor mijn ogen. Ik merkte dat ze dieper begon te ademen en werd iets wilder. 2 vingers gleden diep en hard in haar. In no time kwam ze luid kreunen klaar, haar poesje spande zo hard rond mijn vingers. Zoiets had ik bij mezelf zelfs nooit gevoeld. God, wat had ik zin om haar lekkere kutsappen van mijn vingers te zuigen. Opnieuw volgde een vurige en innige kus. We hadden allebei een voldane smile op onze snoet. Dit was mijn beste orgasme ooit en de heetste belevenis van mijn leven. We keken elkaar nogmaals diep in de ogen en schoten beide in de lach.
Hierna hebben we mekaar uitgebreid gewassen, elk plekje natuurlijk. Logisch, aangezien we elkaar zojuist helemaal hebben leren kennen. Ergens hoopte ik op meer dan dit, meer dan enkel vingeren en slechts 1 orgasme. Maar we hebben elkaar gewassen, afgedroogd en pikte de draad van alledag terug op.
86% (12/2)
 
Posted by MRxMRS
2 years ago    Views: 806
Comments (13)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
heerlijk verhaal deel 1 en 2 waar blijft deel 3? xxx
1 year ago
heb ook wel geile huisgenoten gehad maar dat is mij helaas nog nooit gebeurt.
Wat kun je lekker beeldend schrijven. Ik moet oppassen dat ik niet keihard ga trekken en vlug klaarkom. Ik wil meer lezen
1 year ago
mooi leuk geil verhaal
2 years ago
Ongelooflijk goed!
2 years ago
Fijn om te lezen. Ik kan ervan genieten als anderen mensen genieten van seks
2 years ago
hoe opwindend moet het zijn om twee van die speelse katjes met elkaar bezig te zien, zo opwindend dit
2 years ago
geil verhaal
2 years ago
mmm lekker hoor die twee :) ..ben benieuwd hoe dat verder ;)
2 years ago
erg lekker en goed vervolg.
op naar deel 3.
2 years ago
wat een lekker geil verhaal!!!
ik kan niet wachten op het vervolg ;-)
theetje
retired
2 years ago
Meer van dit graag
2 years ago
lekker verhaal!
2 years ago
fijn!!!!!!!!!!