Fuckbuddy

Ik en Pieter kennen elkaar al van kinds af aan. Zaten samen op school en waren onafscheidelijk. Nu nog steeds, ook al gingen we onze eigen weg na de unief. Regelmatig gingen we eens stappen, of cinema of gewoon gezellig thuis op de bank met wijntje en een hapje. Maar 1 van die avonden veranderde alles. Ik herinner het me nog alsof het gisteren was. We hadden afgesproken om eens stevig de bloemetjes buiten te gaan zetten. Ik had er zo een zin in, en had mijn nieuwste, mooiste en kortste kleedje aangetrokken. Toen de bel ging en ik open deed stond Pieter me met open mond aan te staren. Maarja, deed hij wel vaker. Niet veel gewend, al helemaal niet om bloot vlees te zien, pestte ik hem vaak, nu ook. Ik pakte mijn jasje, en klaar was ik. De avond vloog voorbij, zoals ze altijd doen, en als snel was het 4 uur en tijd om het voor bekeken te houden. Pieter ging nuchter blijven en bracht me thuis. Gelukkig maar, want ik was nogal in de Passoa gevlogen en voelde me redelijk aangeschoten.
Thuis aangekomen hielp Pieter me binnen, en deed mijn jasje uit. Was het de alcohol, de lange tijd zonder sex of gewoon de sterke band? Maar iets deed me naar hem verlangen. Zonder nadenken kuste ik hem, vol op de mond. Iets ofwat verschoten keek hij me aan, maar kuste me daarna terug. Onze tongen draaiend rond elkaar, onze lichamen tegen elkaar getrokken. Aangezien ik iets voelde tegen mijn heup, vond hij het alles behalve erg dat we aan het kussen waren. 'Kon dit wel? Mocht dit wel? Ach jah, go with the flow?' schoot door mijn hoofd. Mijn hand gleed langzaam over zijn borstkas, waardoor hij lichtjes begon te lachen. Hij wou blijkbaar ook wel meer, en liet me gaan. Langzaam, maar toch sensueel opende ik zen shirt, knoopje voor knoopje. Zijn gespierde borstkas met een sexy streep borsthaar kwamen tevoorschijn.
Alsof het een reflex was, deed ik zijn riem open en liet mijn hand achter zijn broek glijden. Ik stopte even als mijn vingertopjes zijn half harde lul raakte en lachte duivels naar hem. Hij gaf me een bevestigend knikje en ik ontdeed hem van zijn broek. De bult in zijn boxer leek gigantisch, en helemaal van mij. Ik bekeek hem, met een stoute wulpse blik in mijn ogen. Opnieuw knikte hij en voorzichtig knielde ik. Hij hielp me om zijn boxer omlaag te duwen. Zijn pik was nu hard en sprong al snel in volle glorie recht voor me. Enigszins aarzelend streelde ik hem. Hij fluisterde zachtjes “hij bijt niet hoor”. Nu wist ik zeker dat Pieter evenveel naar dit verlangde als ik. Ik liet mijn vingers langzaam over hem glijden en krabde zachtjes met mijn nagels. Mijn hand vouwde al snel rond zijn fiere harde schacht en bewoon langzaam. Met een draaiende beweging begon ik hem te rukken. Steeds sneller en sneller. Zijn opgerichte eikel recht voor mij terwijl mijn hand lustig heen en weer gleed. Al snel wordt zijn topje gesierd met een drupje voorvocht. Ik breng mijn hoofd korter en lik het op. Zijn handen houden mijn hoofd vast en strelen door mijn haar als hij zijn heupen iets korter brengt. Ik snap zijn hint en open mijn mondje en neem hem zo diep ik kan in me.
Al zuigend draait mijn tong rond hem. Zijn grip wordt steviger als hij zijn heupen meer en meer beweegt, zichzelf dieper duwend. Mijn handen zijn nu terug vrij, en de linker kneedt zachtjes zijn ballen terwijl de rechter onder mijn kleedje glijdt. Ik schrik van mezelf als ik voel hoe mijn sapjes al door mijn kante slipje gedrongen zijn. Zachtjes begin ik mezelf te strelen, terwijl zijn lul nog steeds in en uit mijn mond glijdt. Hij kijkt toe hoe hij in me verdwijnt en hoe mijn hand onder mijn kleedje beweegt. Hij vraag of ik hulp nodig heb en ik knik. Zijn lul popte uit mijn mond en hij sleurde me mee naar mijn kamer. Sneller dan ik kon weigeren of tegen spartelen lag ik naakt op bed. Zijn handen op mijn borsten, zachtjes masserend. Zijn lippen op mijn wang, die al kussend een weg naar beneden zochten. Bij mijn tepel hield hij halt en liet zijn tong er rond cirkelen om nadien zachtjes te zuigen. Ik rilde terwijl zijn hand over mijn buik naar mijn poesje gleed. Zijn zuigende beweging aan mijn tepel werd afgesloten door een speelse beet, waarna zijn tong richting mijn middel likte. Deze liet hij rond mijn navel draaien als zijn duim zachtjes over mijn clitje begon te wrijven. Al snel begon ik onder hem te kronkelen en hij liet zachtjes een vinger bij me binnenglijden, wat niet moeilijk was aangezien ik bloedgeil en super nat was. Een vinger werd al snel twee vingers, en zijn duim cirkelde nog steeds over mijn clitje. Hij werd ruwer, en vingerde me dieper. In een mum van tijd voelde ik me slap worden, om vervolgens langzaam op te spannen. Diep vanbinnen begon het genot te groeien, klaar om me te laten exploderen. Eindelijk bereikte zijn tong mijn clitje. Na 2 flinke gulzige likken barstte die bom diep in mij. Luid kreunend, hijgend en zijn naam fluisterend kwam ik klaar.
Hij liet me even bekomen van dit hemelse orgasme, kuste me diep en viel naast me neer. De blik in zijn ogen; lust, passie, geilheid... Ik vouwde mijn vingers terug rond zijn lul, en zorgde dat hij terug stijf stond. Zijn keiharde pik stond weer fier recht, klaar om bij me binnen te komen. Hij lag rustig op zijn rug, dus kon ik mijn favo standje doen; cow girl. Ik stond recht, ging met gespreide benen boven hem staan en liet me langzaam zakken. 1 hand op zijn borst, en met de andere rond hem, zodat hij snel in me zou zitten. Door mijn orgasme was mijn poesje klaar om gevuld te worden, en hij gleed zonder enige moeite in me. Even wennend aan het volle gevoel bewoog ik langzaam op zijn schoot. Natuurlijk wendt het snel, en ging ik heviger tekeer boven op hem. Zijn handen rond mijn heupen, elke beweging volgend. Mijn handen steunend op zijn borstkas terwijl ik hem bereed. Ik kantelde mijn heupen, duwde mezelf zo hard mogelijk op hem.. Ik deed er alles aan om hem diep in me te krijgen. Sneller, heviger en harder bewoog ik op hem. Zijn grip op mijn heupen werd steviger als hij zijn middel omhoog duwde, zichzelf nog dieper in me pompend. De vonken sprongen eraf als hij sneller ging. Zijn harde pik baande zich een weg naar binnen, terwijl zijn ballen elke keer tegen mijn kontje sloegen. Af en toe liet hij me rillen met een speelse, maar harde spank. Zijn spanken maakte me nog wilder en een nieuwe climax begon zich op te bouwen. Hij merkte blijkbaar dat ik korter bij een orgasme kwam en draaide me om. Zonder uit te glijden, wisselde we van plek. Nu had hij de macht. Hij duwde mijn benen omhoog en ging dieper. Dit standje raakte mijn speciale plekje diep vanbinnen. De climax in me kwam korter en smeekte om verlossing. Hij merkte blijkbaar heel goed dat ik bijna opnieuw klaarkwam, en gaf alles wat hij had. Met ruwe diepe stoten liet hij me een 2de keer klaarkomen. Mijn kutje spande op rond zijn harde schacht en ik schreeuwde het uit van genot. Elke stoot die hij nadien gaf, stuurde stroomstoten door mijn lichaam. Hij rolde zijn ogen en voor ik het goed en wel besefte begon hij ook te kreunen. Zijn ademhaling stokte, het kreunen werd heviger en al snel voelde ik hoe zijn warme lading me vulde. Met een paar diepe stoten schoot hij zijn zaad lustig in me. Uitgeput viel hij neer, maar had nog net genoeg fut om me innig te kussen.
Nagenietend liggen we op mijn bed, in elkaars armen; knuffelend, kussend... Hij geeft me een liefdevolle kus en fluistert zachtjes 'dit was hemels'. Ik lach zachtjes. Samen dommelen we weg in een welverdiende slaap.
Die avond, nu zo een goed anderhalf jaar geleden heeft ons leven veranderd. Zowel ik als Pieter hebben nu wel een relatie, MAAR.. Tot de dag van vandaag gaan we nog steeds samen op stap en eindigd de avond in een hevige en stomende neukbeurt. I love my fuckbuddy.
93% (16/1)
 
Categories: Mature
Posted by MRxMRS
2 years ago    Views: 931
Comments (10)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
altijd-st...
retired
1 year ago
Wil je mijn buddy zijn
1 year ago
zo te lezen kun je heerlijk trekken en pijpen, dat mag je bij mij ook wel eens doen. dan zal ik je als tegenprestatie de rest van de nacht beffen, mijn liefst bezigheid i bed. Heerlijk hoe je klaarkomt onder mijn tong.
1 year ago
De prijs van de aandelen van Passoa schiet de lucht in
2 years ago
heerlijk die lange opbouw, je gaat er helemaal in op dankzij jouw schrijfstijl
theetje
retired
2 years ago
dit is net zo geil als een filmpje kijken
de uitwerking in ieder geval wel
Beffer1
retired
2 years ago
niet doen niet doen ik heb het zo graag ba ba wat een geile meid weer
2 years ago
meer meer meer !
2 years ago
weer een topverhaal
doe zo verder Mrs

c ya
2 years ago
klasse, lekker geil verhaal zonder geneuzel
2 years ago
Lekker