Bureau

Daar stond hij dan in de deuropening. Natuurlijk staarde ik weer, zo onopvallend mogelijk. Zijn lange blonde haren, zijn diepblauwe ogen en welgevormde gezicht, een goed gebouwd lichaam dat verstopt zat onder zijn licht grijze pak, afgewerkt met een paar opgeblonken schoenen. Wat zag hij er weer onweerstaanbaar uit. Sinds ik hier begon te werken, nu ongeveer 3 jaar geleden, laat hij me duizelen.
In al die tijd zijn we wel closer geworden dan gewoon werkgever-werknemer. Door het overwerken, spendeerde we vaak uren samen. Met als gevolg dat hij dus ook regelmatig de hoofdrol speelde in de wildste ideeën en fantasieën in mijn hoofd. Ik bloos als ik eraan denk en besef niet dat hij nog steeds aan de deur staat. Hij lacht speels, maar verlaat mijn kantoortje terug.
Gatver, wat heeft hij toch een effect op mij? Waarom verlangde ik naar mijn baas, in elke opzicht van het woord? De prikkels en kriebels gieren door mijn lijf als ik maar even aan hem denk. Dan pas besef ik dat elk gevoelig plekje van mij tintelt als nooit tevoren en raak ik steeds meer en meer opgewonden. Ik verschiet dan ook als hij terug mijn kantoor binnen komt. Hij kwam meedelen dat ik vandaag terug moest overwerken, want hij had hulp nodig met enkele dossiers. Ja natuurlijk, net nu ik bloedgeil van hem ben, hangt hij over mijn bureau. Ergens voel ik de neiging om hem mijn richting uit te trekken, te kussen en te bespringen. Ik bloos weer, en hij schenkt me een duivels lachje als hij de deur achter zich dicht trekt.
De klok geeft 5 uur aan en ik merk hoe het kantoor leeg begint te stromen. Ik laat me niet afleiden en ga verder met mijn werk. Al snel ben ik de opwinding vergeten en verlies ik de tijd uit het oog. Om half 8 verschiet ik achter mijn computer bij het geluid van de intercom. Hij verwachte me in zijn kantoor om iets door te nemen. Als goeie werkkracht veer ik recht, veeg de plooien uit mijn rokje en loop richting zijn bureau. Nu voelde ik de warmte weer opborrelen, maar stapte vol zelfvertrouwen binnen. Daar zat hij dan, als een echte directeur, zijn blauwe ogen schenen door zijn haren... Zoals dat ene supergeile stukje van 'titanic'... Een rilling loopt langs mijn rug. Hij kijkt op, knikt en ik stap zijn richting uit. Ik wil gaan zitten maar hij doet teken dat ik naast hem moest staan want hij moest iets tonen. Als bladert door enkele dossiers en mappen en toont me dan grafieken. Ik leun voorover en zie hoe zijn ogen richting mijn borstkas getrokken worden. Uitgerekend vandaag had ik een shirt aan met diepe insnijden en push up bra. Mijn boezem was voller dan ooit en door het openstaande knoopje had hij de perfecte inkijk. Ik doe of ik mijn neus bloedt maar voel zijn blik branden. Dit is mijn kans schiet door men hoofd en laat mijn borst fier vooruit steken. Hij ademt diep en voel zijn warme zucht tegen mijn huid. Opnieuw schiet er een rilling over mijn rug en voel ik de gekende kriebels en tintelingen. Om een of andere rede sla ik mijn ogen richting zijn kruis. Oh hemel! Het schaamrood vult mijn wangen als ik de bobbel op zijn schoot merk. Gebeurt dit echt, of is het weer een of andere fantasie? Ik bijt op mijn lip, uit voorzorg dat ik nu niets dom zeg. Al vlug stop ik met bijten als ik zijn ruwe hand over mijn knie voel wrijven. This is it, het moment waar ik al jaren naar verlang. Zijn hand zoekt een weg naar boven, langzaam strelend. Verschoten kijk ik hem aan, maar zie passie, vuur en lust in zijn ogen en laat me gaan. Hij stopt als hij bij mijn lies aankomt, maar als ik mijn benen een beetje spreidt, laat hij ze verder omhoog glijden. Zijn vinger schuift langzaam achter mijn slipje. Hij lacht, giechelt bijna, als hij voelt wat hij met me doet. De hormonen gieren door mijn lijf, mijn kutje natter wordend bij elke aanraking. Speels wrijft hij over mijn clitoris. Een zachte kreun ontsnapt uit mijn mond. Dan haalt hij bruusk zijn hand weg en stopt. Waarom? In godsnaam – waarom?
De bobbel in zijn schoot is ondertussen dubbel zo groot en goed voelbaar als hij me op zijn schoot trekt. Ik kantel mijn heupen, zodat zijn bult lekker tegen me schuurt. Zonder aarzelen scheurt hij men shirtje open. Knoopjes vliegen in het rond. Met een vlotte beweging duwt hij mijn borsten uit mijn bh en laat zijn wijsvinger rond mijn tepel cirkelen. Aan de andere tepel voel ik zijn lippen errond sluiten, gevolgd door een tong die zacht erover likt. In een seconde zijn mijn tepels harder dan ooit tevoren. Hij laat mijn tepels even voor wat ze zijn en trekt mijn rokje omhoog en schuift mijn string opzij. Opnieuw streelt hij me en duwt met zijn duim zacht op mijn clitoris. Ik duw mezelf hard tegen zijn hand als hij zachtjes een vinger bij me binnen brengt. Mijn ademhaling stopt even, gevolgd door gehijg en kreunende klanken. Gezien zijn handen nogal groot zijn, gaat zijn vinger diep. Het feit dat ik botergeil en nat ben, helpt natuurlijk ook. Er spookt vanalles door mijn hoofd. Dit is zo fout, maar zo heerlijk en geil. Dan voel ik een 2de vinger binnen glijden. Ik kreun luider en beweeg mijn heupen heviger op zijn hand. Het duurt dan ook niet lang voor ik mezelf voel opspannen rond zijn vingers en hevig klaarkom. Verschoten, nog altijd bloedgeil en nat kijk ik in zijn ogen en hef me op van zijn schoot. Zonder aarzelen kniel ik en open de knoop van zijn broek zijn rits. Hij heeft mijn bedoeling door, heft zen kontje en helpt me met zijn broek en boxer omlaag te duwen. Een gigantische pik komt tevoorschijn. Het topje glanst van een drupje voorvocht. Ik streel hem zachtjes en zie hoe hij zijn ogen sluit. Mijn vingers krullen rond zijn erectie en ik begin mijn hand langzaam te bewegen. Hij zakt onderuit, ontspant helemaal en kreunt zacht. Zijn pik is zoveel mooier dan in mijn dromen, hij straalt en geniet...
Het drupje voorvocht is al iets groter, dus ik breng mijn hoofd dichterbij. Gulzig laat ik mijn tong over hem glijden en lik het op. Hij smaakt zoet en ziltig, beter dan ik me had voorgesteld. Al snel gaat het likken over in zuigen. Ik neem zijn volle lengte diep in mijn mond, laat mijn tong even rond hem draaien en zuig uit volle kracht. Hij kreunt harder als hij mijn hoofd vasthoudt. Opnieuw proef ik zijn lekkere smaak. Zijn handen houden me steviger vast als ik speels in zijn harde eikel bijt om me vervolgens weg te duwen. Verschoten staar ik hem aan. Hij staat op, veegt alle dossiers van zijn bureau en zet me erop. Dit is zoals ik me had voorgesteld in mijn wildste dromen.
Hij duwt mijn rokje omhoog en ongeduldig trekt hij mijn string uit. Ondertussen haak ik mijn vingers achter zijn broek en duw deze naar onder. Zijn harde lul in volle glorie, zalig zicht! Hij trekt me tot op de rand en stapt korterbij. Al plagend laat hij zijn eikel over mijn natte schaamlippen glijden en slaat ermee op mijn clitje. Hij verspreidt mijn sappen over gans mijn kutje om me daarna te vullen. Ik kreun als hij bij mij binnen glijdt en mijn heupen stevig vasthoudt. Hij kijkt toe hoe zijn pik dieper in me verdwijnt en zie de lust weer in zijn blik. Al snel gaat hij ruwer, harder en nog dieper. Ook al is de bureau al half leeg, hetgene dat er nog op stond valt er al snel af door de ruwe bewegingen die we maken. Door zijn stoten duurt het niet lang voor ik opnieuw iets voel opkomen. Ik richt mijn heupen omhoog zodat hij mijn g-plek raakt. Na 2 of 3 diep gerichte stoten kom ik dan ook opnieuw klaar. Luid kreunend voel ik hoe mijn kutje samentrekt en vervolgens klopt rond zijn harde lid.
Hij masseert mijn borsten en knijpt steeds iets harder in mijn tepels als hij mij dieper neemt. Dan glijden zijn handen terug naar mijn heupen om me stevig tegen hem te trekken. Ik kreun en hijg bij de laatste diepe stoten die hij geeft. Daarna haalt hij snel zijn pik uit me en gaat verder met aftrekken. Ik richt me op, kijk aandachtig hoe hij zijn lul verwent om vervolgens bedolven te worden met zijn warm zaad. Met zalige kreunende en hijgende geluiden laat hij zijn slierten sperma op mijn borsten neerkomen. Zijn ogen rollen en ik lach zachtjes voor ik hem terug in mijn mond neem om de laatste drupjes uit hem te zuigen. Hij schudt hevig als ik zuig en mijn tong over zijn eikel laat glijden. Dan stopt hij me enkele tissues toe, zegt dat ik me moet opfrissen en terug aan het werk moet.
Zo gezegd, zo gedaan. Ik veeg me schoon; doe een poging om mijn kledij terug fantsoenlijk te krijgen en ga terug richting mijn eigen klein kantoortje. Ik plof neer in mijn stoel, nagenietend van wat me zojuist overkwam. Zou dit het begin kunnen zijn van een stomende en hevige kantoor romance? Of was het slechts een vluggertje uit lust?
100% (8/0)
 
Categories: Mature
Posted by MRxMRS
1 year ago    Views: 542
Comments (6)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
oooh wat ben jij geil zeg, jammer dat we geen collega's zijn
1 year ago
heerlijk idee als een vrouw meerdere keren klaarkomt
1 year ago
Hmz ik zit meteen aan een nieuwe secretaresse te denken ...
1 year ago
waarlijk weer n lekker verhaal
1 year ago
die baas wil ik ook
1 year ago
als je ooit een andere job zoekt...met zo'n cv kan je bij mij terecht!