FANGET!

Dette er noget jeg ville ønske ville ske.

(det er om ægte personer men navnene er ændret)

Jeg havde lige startet videoen og pakket min pik ud af mine tights, i det samme træder Søren ind af døren og ser hvad jeg laver. Istedet for at gøre grin med mig så gik den lækre 18 årige på knæ foran mig og to rundt om min pik der nu var stiv som et bræt.

efter et stykke tid trak jeg Søren op og trak hans t-shirt af og frem kom en lækker barberet overkrop og idet samme begyndte jeg at slikke hans patvorter, han stønnede af fryd. Jeg stoppede og gik på knæ foran ham og begyndte at pakke op som var det en gave. først åbne bæltet, så åbne bukserne og trække dem ned, og der efter trække hans tights ned og lige så stille tage hans pik i munden. Imens jeg suttede som bare fanden og legede med hans klunker kom han med en kæmpe ladning dejligt varmt og saltet sæd, jeg slugte hver en dråbe og slikkede hans skaft rent.

Han trode det var forbi, men jeg havde ikke fået pik endnu og jeg var heller ikke cummet så jeg bad ham komme med over til min seng og slikke min røv som jeg heldigvis havde rengjordt den samme morgen. I første omgang var han meget imod det, men jeg fik ham overtalt. det startede meget forsigtigt med spisden af hans tunge. Jeg gled hurtigtg nærmere og inden han havde opdaget noget havde han hele ansigtet mod mine baller og slikkede løs.

jeg begyndte at tigge om at han skulle kneppe mig og det endte med at han lagde sig oven på mig og tunge kyssede mig groft mens han gav mig finger. Jeg skubbede ham så langt ned at hans pik på godt 20 cm var lige ud for mit hul der kun havde haft en finger oppe, men jeg var desperart jeg ville have pik og det skulle være nu og af Søren. Han begyndte ligeså stille at presse hans ok fede pik ind i mig, det var den bedste følelse jeg havde haft i jeg ved ikke hvor lang tid.

jeg begyndte at stønne hvilket Søren tog som et tegn til at han skulle kneppe mig hårdt hvilket han gjorde godt og grundigt. Efter som jeg virkelig nød det begyndte jeg at spille pik imens hvilket må have tændt ham for da jeg begyndte på det, kneppede han bare hårdere. jeg kunne mærke at min pik blev hårdere og at jeg var tæt på at cumme, så jeg rettede min pik mod hans bryst og sprøjtede alt mit sæd op af ham hvilket fik ham til at trække sig ud og spille til han cum ud over mig.

han kolapsede ned over mig, vi lå sådan i ca 10 min. derefter gik vi i bad sammen og aftalte at dette skulle slet ikke være sidste gang vi gjorde det.
og tro mig, det blev det heller ikke.
100% (4/0)
 
Categories: AnalGay Male
Posted by MASAHAC
2 years ago    Views: 112
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments