De dochter van mijn baas

Mijn baas had gevraagd of ik, terwijl hij een paar dagen voor zaken in het buitenland was, op zijn kantoor wilde werken zodat ik de telefoon voor hem kon aannemen omdat hij geen belangrijke orders wilde missen. Het kantoor grensde aan zijn huis, wat er op het zicht verlaten bij stond deze dagen. Het was een warme zomerdag waarop ik liever vrij was geweest. Toen ik zeker twee uur aan het werk was hoorde ik vanuit het huis gestommel, ik schrok, maar al snel besefte ik dat de dochter van mijn baas, 19 jaar en 2e jaars HBO studente, vrij had. Ik kende haar al haar halve leven, zo lang ik voor het bedrijf werkte. Ik was precies tien jaar ouder. Met haar laptop kwam ze het kantoor binnen en ze groette met vrolijk. Ik vond haar al een tijdje een ontzettend leuke verschijning. Om een indruk te geven: 1m55, een dun lijfje, zonnebankbruin en van nature hoogblond, en altijd stylish gekleed. Zo ook vandaag. Ze droeg een witte linnen blouse, een luchtig beige rokje en witte teenslippers om haar kleine voeten, die ik voor het eerst ontbloot zag. Ze ging haaks aan het hoekvormige bureau zitten en klapte haar laptop open. "Je vindt het toch niet erg dat ik hier wat huiswerk kom doen?" vroeg ze me vrolijk. Ik zei haar dat dat natuurlijk prima was. Ze kon niet zien dat ik naar haar keek omdat ze met haar rug naar me toe zat. Wat een verschijning! Het voelde enigszins als een straf om op die warme dag zo geprikkeld te worden. Ik bekeek haar over mijn rechterschouder van boven tot onder. Mijn ogen bleven telkens steken bij haar mooie slanke benen en haar lekkere voeten, beide mooi getint door de zon en de zonnebank. De witte randjes van haar teennagels staken daar mooi bij af.
"Kun je me even helpen?" vroeg ze. "Het gaat niet helemaal goed met mijn laptop, geloof ik...". Ik stond op en ging naast haar staan. Ze zat een beetje naar haar beeldscherm gebogen, waardoor ik vanuit staande positie een bijzonder mooi uitzicht had. Terwijl ik blijk gaf geïnteresseerd bezig te zijn met het probleem op haar beeldscherm wierp ik een blik in haar blousje. Al snel zag ik dat ze geen bh droeg. Dat was me niet eens eerder opgevallen omdat ze hele kleine borsten had. Ik schrok een beetje toen ik haar hand om mijn middel voelde. "Kun je het zien?" giechelde ze. "Betrapt!" ging er door me heen. Ik wist niet wat ik moest zeggen. "Geeft niet hoor", zei ze zachtjes en ze bewoog haar hand zachtjes over mijn zij. Ik kreeg het nog warmer dan ik het al had. Ze stond op, draaide zich om en ging op het bureau zitten, tegenover waar ik stond. Amber bloosde een beetje, keek weg en zei nog zachter "ik wil je best wat beter leren kennen eigenlijk". Ze keek me heel even aan en keek toen gauw glimlachend weer weg. Mijn hart bonkte in mijn keel. Voorzichtig legde ik mijn handen om haar armen en schoof ik haar iets verder naar achter op het bureau zodat haar voeten los kwamen van de grond. Ik volgde met mijn handen haar armen, tastte lang haar middel omlaag langs haar benen en schoof zachtjes de teenslippers van haar goed verzorgde voetjes. Blijkbaar vond ze mijn aanpak wel leuk want ze glimlachte tevreden opzij. Ze durfde me geen moment aan te kijken. Ik knielde recht voor haar terwijl ik haar voeten zachtjes vast hield, die tot mijn opwinding warm en een beetje klam aanvoelden. Ik bracht haar linkervoet naar mijn mond en liet mijn tong langzaam maar stevig langs de zool van haar voet glijden en daarna kort langs haar subtiele, elegante teentjes. Dat voelde heerlijk. Ik kon nog maar aan één ding denken en dat was aan heerlijke seks met Amber. Mijn handen tastten omhoog langs haar knieën naar haar bovenbenen en ik schoof voorzichtig haar rokje iets omhoog. Ze duwde zich met haar handen iets omhoog toen ik met mijn handen bij de rand van haar slipje was gekomen. Het kostte me daardoor geen moeite om het in een vloeiende beweging langs haar benen uit te trekken. Ze was duidelijk ook flink opgewonden. Ik pakte haar onder haar armen beet en droeg haar naar een grote comfortabele driezitsbank, in de hoek van het kantoor. Ik liet haar op haar rug op de bank ploffen en trok de drukknoopjes van haar blouse van boven naar beneden open. Ik masseerde haar kleine stevige tietjes en haar harde tepeltjes priemden tussen mijn vingers. Ik boog mij over haar heen en nam één voor één haar tepeltjes stevig tussen mijn lippen terwijl mijn tong ze om beurten ritmisch bewerkte.
Ze had de knoopsluiting van mijn broek losgetrokken en voor ik het doorhad haalde ze mijn pik uit mijn broek en nam ze hem in haar mond. Voor het eerst keek ze me ondeugend aan met een blik vol verlangen terwijl ze er stevig aan zoog. Toen ik het al bijna niet meer hield liet ik hem uit haar mond glijden en vouwde ik haar bovenbenen tegen haar buik. Ik ging bij haar naar binnen terwijl zij op haar rug lag en ik geknield voor haar zat op de zachte bank. Haar gladgeschoren lipjes sloten zich om mijn geslacht en terwijl ik met mijn hand haar linkervoet vast hield en met mijn tong haar lekkere zachte tenen nog eens streelde, penetreerde ik haar minutenlang. Ze kreunde zacht en ik voelde dat ik het niet lang meer ging houden. Dat kon ook niet anders, zo strak als ze was. Ik voelde haar poesje zich aanspannen en ze trok me in één beweging dicht naar zich toe. Ik voelde haar intense orgasme van het begin tot het eind en kon niet voorkomen dat ik ook kwam, diep in haar. Ik keek haar aan. Ze leek even van de wereld, haar ademhaling ging razendsnel en haar ogen waren vochtig. We hebben zeker nog een uur op de bank gelegen. Amber viel na een tijdje zelfs in slaap, met haar hoofd op mijn borstkas, en lang heb ik haar mooie blonde haren liggen strelen. Na een tijd zijn we opgestaan van de bank en hebben we samen genoten van een verfrissende douche. Daarbij heb ik haar mooie naakte lichaam nog eens goed in me opgenomen. Ik heb haar afgedroogd, we hebben nog heerlijk gekust op het terras in de achtertuin, en natuurlijk is er van werken die dag niets meer gekomen. Soms zie ik haar nog, maar dan is dat altijd in het bijzijn van haar vader. Een knipoog en een nerveuze glimlach over en weer herinnert mij aan die heerlijke zomerse belevenis met Amber.
82% (9/2)
 
Categories: Taboo
Posted by M8300
3 years ago    Views: 742
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
3 years ago
Aanslitend by de voorgaande comments ,
Moet een zalige belevenis zijn om zo een heerlijk jong ding te mogen vozen. Wat is het toch fijn om een wijfjes ,oud of jong te ontmoetten die zo geil zijn !!!
jpvk123
retired
3 years ago
ja kort en lekker:P
3 years ago
Dankje :)
3 years ago
Kort maar lekker krachtig verhaaltje.