SM uit het winkelrek

Vandaag is een speciale dag waar ik al een tijdje naar uitkijk. Nuja, toch zeker nu ik wist dat dit kon.

Zoals waarschijnlijk meerdere mannen wel doen slaat mijn fantasie aan het werk als er een mooie jongedame in het vizier komt. Bij mij is dat net zo. Elke week na het werk moet ik even tussenboodschappen doen en dan valt mijn oog meestal wel op het zelfde kassiertje. Ik gok een jaar of 2 jonger dan mij. Kleine maar stevige borstjes (b cupje denk ik), een mooi kontje, en verder een leuk figuurtje om naar te kijken met een knap gezichtje. Meestal schuif ik dan ook aan aan haar kassa. Aangezien het meestal redelijk druk is kan er meestal niet teveel gezegd worden en glimlach ik eens naar haar en zij terug naar mij.

Een tijdje geleden was ik echter alleen en stond er niemand meer achter mij. Nu of nooit denk ik. Hey, mag ik je naam eens weten want ik sta hier zoveel aan jouw kassa en kan jou nooit bij jouw naam noemen. Ze lacht en zegt dat ik haar Lien mag noemen. Ik antwoord haar dat op mijn paspoort Gauthier staat als voornaam en dat ze mij zo mag aanspreken. We staan nog even te praten als opeens haar bazin om de hoek komt. Oeps, ik ga dan maar weer eens zeg ik tegen haar. Niet erg hoor, het was leuk met je te praten zegt ze nog. Voor ik wegga duw ik nog even mijn kaartje in haar hand. Hier, je moet maar iets laten weten zeg ik nog met een knipoog en ik vertrek.

Exact om 18 uur krijg ik een bericht op mijn gsm. Raad wie? x Ik besluit wat te spelen met haar en doe alsof ik het niet snap. Het is Lien jij pestkop! Altijd leuk om de vrouwtjes wat uit te dagen. De hele vooravond sturen we berichten over en weer zodat ik bijna mijn eten laat aanbranden. Godver****** denk ik, teef, laat mij nu even. Gelukkig gaat ze douchen en kan ik op mijn gemak eten. Als ik in de zetel plof krijg ik opeens weer een bericht van haar. Wat ik aan het doen ben. Masturberen stuur ik plagend terug. En jij? Haha,het gaat beetje zelfde richting uit, ik ben film aan het bekijken. Stoute meid, zomaar sturen dat je porno aan het bekijken bent stuur ik afkeurend. Moet jij zeggen met jouw lul in je hand! Dat doe ik nu natuurlijk niet, wat denk je wel. Mijn gsm zou plakken. Welke film bekijk je dan? SM Rechter, ken je die? Jep, ken ik, leuk onderwerp. Vind ik ook stuur ze terug met die lachende smiley erachter. Na een tijdje stuur ik terug wat ze van SM vind, want ik ben nu wel erg nieuwschierig geworden. Onderdanig fantasietje ofzo... wel spannend.... En zou je die fantasie eens willen meemaken misschien vraag ik terug. Aangezien het tijdje stil blijft denk ik verbrand te zijn. F*ck, ze denkt waarschijnlijk dat ik een freak ben. 5 minuten later licht mijn gsm terug op. Eigenlijk wel hoor... Maar ik ben wat onzeker over wat ik wil... De avond gaat verder en ik ontdek dat ze vanbinnen in een onderdanige slet is die gebruikt wil worden als een voorwerp. Gedomineerd door een man die haar aankan. Die haar op haar knieeën dwingt waar ze thuishoort met een lul in 1 van haar gaten. Precies wat ik wil in een vrouw.

Nu terug naar vandaag. De dagen tussen vandaag en die bewuste avond hebben ik wat afgetast wat ze wel wil en wat niet. Ze heeft een paar opdrachtjes uitgevoerd voor mij en verslagje geschreven. Mooi in detail maar met een paar fouten waar ik haar nog op moet terecht wijzen. En dat is natuurlijk veel leuker in het echt. Ongeveer al mijn gerief ligt al klaar en ik stop het in mijn koffertje. De SM koffer, heel toepasselijk genoemd. Ik sluit het huis af en loop naar mijn auto. Voor het afrijden van mijn oprit stuur ik dat ik binnen 10 minuuten aan haar deur zal staan. Ik krijg een instemmend berichtje met Ok Meester terug van haar. Goed zo denk ik, ze leert snel, en ik begeef mij op de weg. Ik rij iets vlotter met mijn gedachten al wat later in de namiddag. Ik parkeer op een openbare parking aangezien voor haar huis geen plaats is. Mijn stappen brengen mij dichter bij haar huis en ik duw op de deurbel. Ik hoor van binnen uit haar hakken klikken op de tegels...

[wordt vervolgt]Ok, het is al weer een tijdje geleden dat ik nog eens een verhaal geschreven heb en ik had er nog eens zin in. Ook de eerste keer dat ik het online gooi want mijn vorige verhalen zijn enkel gelezen door mijn voormalige slavin die ik eens teasde.

Waarschijnlijk zal ik naargelang ik nog tijd heb later deze week het vervolg posten op dit verhaal. Dit was dus enkel nog maar een proloog.

Reacties en (positieve) feedback zijn welkom!
57% (4/3)
 
Categories: BDSM
Posted by Knight_90
5 months ago    Views: 701
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
5 months ago
Benieuwd naar het vervolg
5 months ago
Jakkes moeten we wachten totdat je eens zin krijgt om het vervolg te schrijven.......
"tikt even ongeduldig met hakje op de grond" :-)
5 months ago
leuk verhaal! hopelijk komt snel het vervolg ;-)