Kikkerne2's Blog

[Story] På restaurant

Vi skulle mødes på en restaurant inde i city. Du havde været meget eksplicit om hvordan, jeg skulle se ud, og jeg nød at følge dine befalinger.
Jeg havde en sort underkjole på; en lille sort kjole, hofteholder og kanelfarvede silkestrømper og ingen trusser sat sammen med tårnhøje stilletter i sort lak og rød læbestift.
Jeg følte mig sexet og meget kvindelig, da jeg gik ud af døren.

Restauranten var opdelt i flere afsnit. Et for de spisende, et andet for dem der bare nød en drink i baren og bagved var der musik og dansegulv.

Jeg var tidligt på den, så jeg satte mig i baren med en... Continue»
Posted by Kikkerne2 2 months ago

Hun ville gå hele vejen

For et par uger siden var jeg sammen med min hustru til en stor fest sydpå. For at undgå at skulle køre i bil, så den ene af os skulle holde igen med de våde varer, havde vi lejet et sommerhus et par kilometer vær fra stedet, hvor festen foregik.

Det var blevet lidt ud på eftermiddagen, inden vi kom hjemmefra. Min hustru havde været i byen aftenen i forvejen og var først kommet hjem ved halvtre-tiden – og var som så mange gange før sulten efter mand. Det var blevet til et frækt knald, hvor hun blandt andet have fortalt, at hun havde tænkt på, om jeg havde nogle frække planer, når vi nu skul... Continue»
Posted by Kikkerne2 5 months ago  |  1

[Story] Taget i Paris

Røgen lå tykt hen over bordene. Musikkens rytme var dunkende hed. Anita og jeg gled ned af trappen fra indgangen, der lå lige under gadeplan.

Drengene ville ud og se Paris SG spille i aften og havde nærmest presset os piger til at snuppe en lille tur i byen.

Stemningen var ret overrislet. Vi havde varmet godt op i hotellets restaurant og senere på en af barene i kvarteret. Vi havde prajet en taxi og forlangt at blive kørt hen et sted, hvor der skete noget.

Chaufføren havde vist os dette sted og modtaget sine drikkepenge med et bredt grin. Jeg fulgte efter Anita op til baren. Tender... Continue»
Posted by Kikkerne2 7 months ago

[Story] Vores Husveninde

Min kærste og jeg havde i nogen tid talt om, at det kunne være spændende at finde en dame, som ville være med til at lege med os i sengen og omliggende område.

Vi blev hurtigt enige om, at det nok var bedst at søge på nettet. Det var spændende at få skrevet annoncen, og følge med i om der kom nogen svar.

I løbet at nogle dage fik vi et par svar. Det ene så meget interessant ud. Det var fra en jævnaldrende dame som os (modne) som skrev at hun i lang tid havde tumlet med tanke om at finde et par der, som os, ville lave en trekant, og også tokanter.

Vi skrev noget sammen for at få et ind... Continue»
Posted by Kikkerne2 7 months ago  |  2

[Story] Firmafesten

Min kone skulle til firmafest, og som sædvanlig var det uden partnere. Det irriterer os lidt, da vi synes vi er nok væk fra hinanden til dagligt, så hvis vi endelig holder fest, vil vi gerne være sammen. Men når det nu ikke kan være anderledes, så er det jo med at få det bedste ud af det. Jeg havde været ude at rejse hele ugen, og kom hjem fra lufthavnen, da Lisa stod på badeværelset, og lagde makeup. Hun var iført et par sorte trusser, og en sort bh, som fik hendes store E-skål til at sidde flot. Jeg fik et knus, og vi snakkede lidt om hvor irriterende det var at hun skulle selv af sted. Jeg ... Continue»
Posted by Kikkerne2 10 months ago  |  2

Iscenesat

Den fredag eftermiddag, sidst i november var kold og regnfuld. Bilernes lyskegler blev kastet op fra Store Kongensgades asfalt, og gav genskær i butiksruderne. Frank stod i sit vindue på første sal, og studerede det sparsomme, men alligevel hektiske gadeliv. Det bestod mest af hastende mennesker, der skyndte sig i ly for vejret. Klokken var 15.30.

Tankerne gled automatisk hen mod den kommende aften og weekenden. Han skulle møde hende - Monica - på en bar i Købmagergade kl. 17.00, så der var lige tid til, at hente en langstilket rød rose, i blomsterhandelen på hjørnet.
Han kunne ikke undg... Continue»
Posted by Kikkerne2 11 months ago

Toget til København

Det milde efterår fik mig til at gå hjemmefra i god tid denne formiddag, og spadsere til stationen. Jeg skulle på en længere rejse fra en større provinsby mod København til en jobsamtale, og nød gåturen mens jeg i tankerne gennemgik den forudgående korrespondance med firmaet. Jeg var opsat på at få jobbet. Derfor havde jeg også gjort mere ud af min fremtoning, end jeg plejer på en gennemsnitsdag, og udover vejret og gåturen nød jeg fornemmelsen af mit udseende og min bekvemme påklædning.

Min trekvartlange nederdel svingede om mine slanke ben, og stod godt til den korte, figursyede jakke. Nå... Continue»
Posted by Kikkerne2 11 months ago  |  1

[Story] En visit

Som aftalt kommer du en lørdag sidst på eftermiddagen.

Jeg åbner døren og du kommer ind. Jeg tager overtøjet og byder dig et glas vin.
Vi skal spise om lidt siger jeg. ”Du ser godt ud” siger jeg. Kom siger jeg og fører dig til bords. Vi spiser og får lidt mere vin til maden.. vi får mørbrad med fløde stuvede champigoner og små hvide kartofler. Til dessert får vi lidt frugtsalat med råcreme. Vi spiser og hygger os. Jeg rydder bordet langsomt. Og sætter det hele over i køkkenet. Kom siger jeg og fører dig ud i haven. Solen skinner og vejret er dejligt. Jeg laver kaffe og tager nogle småkager... Continue»
Posted by Kikkerne2 1 year ago

Os og det andet par
Nu skulle det være.. jeg ville overraske min kone. Vi har gennem 1½ -2 år haft en fast husven, men har i lang tid talt om at udvide horisonten med et par.
Jeg var kommet i kontakt med et par inde på Scor.dk, som virkede meget sympatiske.
Det eneste der lige var ved det par, var at BIRTHE var biseksuel. Det er min kone ikke. Ingen af os har berøringsangst, men direkte pige-sex, nej, det er hun altså ikke til.
Nå, men jeg havde aftalt et møde med dette par. Vi aftaltes at mødes en lørdag efter middag på Jensens Bøfhus i København. Min kone synes at det var en dejlig overraskelse, at... Continue»
Posted by Kikkerne2 1 year ago  |  6

Hun slugte mig helt 2

Jeg følte min lænd havde givet hende hele min ladning, men trods det, så suttede hun igen mere grådigt på mit halv slappe lem, imens hun lå og hvilede sit hoved på mit inderlår, lå og så op på mig med et frækt glimt i øjene. Hun lod sin tunge spille omkring mit pikhoved, trak foruden helt tilbage, og lod tungespidsen spille omkring mit glanshoved. Så lod hun tungen trække et vådt spor ned af pikken, og begyndte at slikke mine testikler, tog hårdt om pungen for oven, og omsluttede hele min pung, suttede løs, imens hun begyndte at onanere min pik mere fast med den anden hånd. I faste tag trak hu... Continue»
Posted by Kikkerne2 1 year ago

Hun slugte mig helt 1

Vi havde skrevet sammen i efterhånden 14 dage, samt jeg havde chattet en del med Annemette i arbejdstiden. Hun beskrev sig selv som en meget feminin kvinde, 40 år som jeg selv, 175 cm høj erotisk buttet som hun skrev, og med hendes stolthed et par dejl svulmende bryster.

Jeg havde efterhånde skrevet frækt med hende også og vi kunne tale(skrive frit) om alt jeg havde sågar ringet sammen med hende og vi havde haft telefon sex sammen hendes stemme kunne gøre mig sindsyg, men jeg havde endnu ikke set hende endnu.

Det var en tirsdag, som jeg plejede var jeg inde og se om hun havde sendt en ma... Continue»
Posted by Kikkerne2 1 year ago

Hannes 2. beretning

Nye Bekendelser


Lad mig gamle pige fortælle om en nylig oplevelse, om ikke andet, så for at fortælle at selv om man er 58 er der stadig muligheder for at få nye oplevelser, også af de seksuelle slags.

Sammen med nogle af vores nærmeste venner skulle vi en tur i byen. Det var så længe siden, at vi havde været ude at spise og danse, nu skulle det være.

Vi havde bestil bord på en restaurant i nabobyen, som er lidt større end vores by. Det viste sig mest at være selskaber, men vi fik et godt bord og maden var dejlig, alt i alt tegnede det meget godt.

Som altid går det lidt trægt ... Continue»
Posted by Kikkerne2 1 year ago

[Story] Hannes beretning

Min beretning
af Hanne
Jeg er en kvinde som har passeret de 50. Jeg arbejder inden for den finansielle sektor, så selvom jeg har arbejdet i efterhånden mange år, så er jeg ikke fysisk nedslidt. Og jeg holder mig godt, mange mænd har komplimenteret mig med at jeg ser væsentligt yngre ud end hvad dåbsattesten viser.
Og selv synes jeg da heller ikke, at jeg ser allerværst ud: Et pænt, men almindeligt ansigt uden mange rynker, håret er klippet i en kort, smart frisure. Benene er forholdsvis slanke med velformede lægge og lår. En lidt for stor ,men fræk, bagdel. Mit største fortrin er nok mine ... Continue»
Posted by Kikkerne2 1 year ago  |  3

[Story] Swingerstranden
– Sig mig, hvad i alverden er det her for et sted? spurgte Britt.

Jeg tror, hun var oprigtigt forarget.

– Det må du nok sige! svarede jeg.

Jeg var selv noget overrumplet. Vi befandt os på en af De Kanariske Øer. Vores hotel lå et pænt stykke fra stranden, men ikke længere, end at vi kunne gå derned, hvis vi gik gennem nogle boligkvarterer med ferielejligheder og så resten af vejen over klitterne, der nærmest havde karakter af en ørken.

Der var over en kilometer fra dér, hvor sandet startede og ned til selve stranden. Området var bakket og dækket af vegetation, der lod til... Continue»
Posted by Kikkerne2 1 year ago

[Story] Bytur

Bytur

.

Min kone og jeg havde været en tur i byen sammen med vore naboer, Eva og Verner. Da vi kom hjem, gik vi med ind til naboerne for at få en sidste drink. Eva skulle ikke have noget, hun ravede lidt rundt og var temmelig beruset, lidt efter forsvandt hun ind i soveværelset. Vi andre satte os med hver en øl, vi fik gang i noget musik, vi lo og pjattede og fik endnu en øl, vi var nok ved at være en smule berusede. Verner og min kone sad tæt ved siden af hinanden i sofaen, jeg sad overfor i en lænestol, de begyndte at sidde og røre ved hinanden, bare sådan tilfældigt, ... Continue»
Posted by Kikkerne2 2 years ago

[Story] I toget

Det milde efterår fik mig til at gå hjemmefra i god tid denne formiddag, og spadsere til stationen. Jeg skulle på en længere rejse fra en større provinsby mod København til en jobsamtale, og nød gåturen mens jeg i tankerne gennemgik den forudgående korrespondance med firmaet. Jeg var opsat på at få jobbet. Derfor havde jeg også gjort mere ud af min fremtoning, end jeg plejer på en gennemsnitsdag, og udover vejret og gåturen nød jeg fornemmelsen af mit udseende og min bekvemme påklædning.Min trekvartlange nederdel svingede om mine slanke ben, og stod godt til den korte, figursyede jakke... Continue»
Posted by Kikkerne2 2 years ago  |  1

[Story] En gammel ven
En gammel venMin kone Kate og jeg var i byen for at handle. Jeg var temmelig længe om det og da jeg kom ud af forretningen, så jeg, at et stykke nede ad gaden stod hun og talte med, en for mig ukendt mand. Hun havde ryggen til mig og de holdt hinandens hænder imellem sig. Af en eller anden grund, bakkede jeg lidt ind skyggen og iagtog dem i det skjulte. De snakkede ivrigt og smilede bredt, somom de var gamle bekendte, der netop havde mødt hinanden efter mange års adskillelse. Manden bøjede sig ned og kyssede min kone let, bakkede vinkende et par skridt tilbage og forsvandt om e... Continue»
Posted by Kikkerne2 2 years ago  |  1

[Story] Ved stranden 3


Næste morgen kom Yvonne hen til Peter mens han sad ved morgenkaffen ude på terrassen. "Nu har jeg snakket med et par af de andre medlemmer i vores lille klub og de var helt med på at invitere dig med! Det var jeg lige nødt til at gøre, da vi ellers holder lidt igen med tage nye enlige mænd med for at holde en fornuftig balance i sagerne." Han vidste ikke helt hvad han skulle sige. "Tak!" sagde han så. "Så hvis du har tid og lyst holder vi som sagt et lille arrangement her i aften ved syv-tiden.", fortsatte hun. "Vi to kan mødes her omkring halv syv så vi følges ad derover. Vi går gerne sådan... Continue»
Posted by Kikkerne2 2 years ago  |  1

[Story] Ved stranden 1

Han havde nu været på Sardinien en uge, og hvor meget han end holdt af øen og havet omkring den, var det som om der manglede noget. Det var første gang han var alene på ferie efter skilsmissen, og selv om han nød at kunne gøre lige hvad der passede ham uden at skulle mundhugges med konen om hundredvis af små dumme detaljer hver eneste dag, måtte han indrømme at der var visse aspekter af kvindeligt selskab som det manglede lidt på. Han havde indlogeret sig på et hotel lige uden for Villasimius på det sydøstlige hjørne af øen hvor han havde været et par gange tidligere med eksfruen, men... Continue»
Posted by Kikkerne2 2 years ago

[Story] Ved stranden 2

Ved Stranden Kapitel 123Han var tilbage på hotellet allerede ved 11-tiden om formiddagen, og værelset var endnu ikke klart. Det han havde set tidligere på dagen snurrede stadig rundt i hans hjerne. Han havde tilbragt over en time i en tilstand af permanent seksuel ophidselse uden overhovedet at have turdet røre sig derude i skjulestedet, og hans nosser var derfor nu så ømme og opsvulmede at han dårligt kunne gå.

Olivia, den lille sardinske stuepige med tørklædet, kunne åbenbart se at han ikke havde det helt godt, så hun skyndte sig at blive færdig derinde. Selv om hun vel næppe v... Continue»
Posted by Kikkerne2 2 years ago
1