"Switchek" játéka

Switchek játéka:

Elérkezett a várva várt találkozásunk napja....de már napokkal előtte nyughatatlan leszek, erős késztetést érzek magamban az egyre elhatalmasodó vágytól, és nem tudom megállni, hogy ne érintsem meg magam, miközben ő rá gondolok....
Ajtót nyit nekem, beenged a bűnbarlangba, amint átlépem a küszöböt, egyúttal belépek a mi közös titkos világunkba.
Sejtelmes mosolyától elolvadok, és készen állok, hogy irányítson, bár örömömet nehezen palástolom, és nem is áll szándékomban, de amikor keménységével és szigorú tekintetével dolgokra kényszerít, nehezen tudom ezt a kettős érzést kezelni. Persze, ráhatással, aztán keményen megtör, ahogy most is, de kezdem az elejéről....

Fess volt, mint mindig, és először csak szorosan álltunk egymás előtt, engedve a csábítás erejének..megkaptam egyik legkedvesebb ajándékomat a csókját, majd az asztalra parancsolt. Hanyatt feküdtem, kezemet hátra bilincselte, és lábamat széles terpeszbe, teljesen kitárulkozva előtte. Gyönyörködött egy ideig a látványban, majd önhatalmúlag a puncimra köpött. Kezében az ostor, tudom mire készül, félek és várakozok, hogy mikor csap oda a puncimra, közben kényszerít, hogy ne a kezére, hanem a szemébe nézzek. Élvezi, ha látja tekintetemben a félelmet, és amikor odacsap felér egy méh csípésével. Az ütésektől az ajkak megduzzadnak és az amúgy is érzékeny csiklóm még érzékenyebbé válik. Finom szájával megérinti, nedves lüktető puncimat és nyalni majd erősen szívni kezdte a csiklómat, nagyon szeretem, ahogy tud kényeztetni, de csak íztelítőt kaptam kedvességéből. Ezután keményen megujjazott, és szúró tekintetébe féltem belenézni. Testemet elöntötte a forróság, tenyerem izzadni kezdett, ezalatt a bilincs annyira szorította csuklómat, karom erősen hátra volt feszítve, hogy a testem önkéntelen rángatózásától a fájdalom is egyre élesebb lett. Szépen megkértem, hogy oldozzon el, és megígértem, hogy a kezem magam alatt tartom, de sajnos párszor megszegtem, és bizony kemény ostorcsapásokkal lesújtott fenekemre..hangosan kellett számolnom az ütéseket és elvárta, hogy törődését megköszönjem. Az élvezet és a fájdalom harmóniája kiváltság nekem. Majd leszálltam az asztalról és hassal ráfektetett, hogy hátulról kemény farkát belém döfhesse, csípőmnél fogva húzott magára, váltakozó ütemben. Én pucsítottam, ahogy bírtam, hogy minél jobban kitöltsön és egész medencémben érzetem a forróságot, közben fenekemet is megujjazta fokozva a hatást.
De eljött az a pont, amikor "dühbe gurultam"....kiszolgáltatottságomat kihasználva, egy kedvenc játékszerünk segítségével és hőn áhított farkának, majd egy műfasznak a bevetésével, folyamatosan szinten tartotta élvezetemet, de orgazmusig nem juttatott el, erre gondosan figyelt, amitől, persze bennem fokozatosan nőtt vágy, hogy végre kiteljesedjen a gyönyör, de mind hiába. Többszöri kudarcom után, bizony "eltörött a mécses", annyira akartam, vágytam rá, hogy elsírtam magam, de büszkeségem nem engedte, hogy könyörögjek neki....pedig lehet jobban jártam volna, és előbb megkegyelmez nekem. Aztán bekövetkezett az agyamban és testemben az atomhasadás, orgazmusom olyan intenzíven áradt szét bennem, hogy lábaim összeroskadtak és csak lihegtem, a szívem majd kiugrott a helyéről. Amikor már képes voltam újra felfogni hol vagyok, térdre kényszerített és kemény mély torok szopással élvezkedett. Fuldokoltam,könnyeztem, taknyom, nyálam fojt, de bizonyítani akartam neki, hogy elég ügyes vagyok. Pofonnal jutalmazott. Láttam rajta, hogy nagyon élvezi és boldoggá teszi a látvány, egész arcomon szétkente nyálam és ráadásként még le is köpött, jelezvén, hogy testem minden porcikáját birtokba vette. Élvezem, ahogy egész teste ilyenkor megfeszül és számban eresre duzzadt farka lüktet. Miközben mohón szopom, tekintetemmel is őt figyelem, és igyekezetemnek hála, imádott nedűjét arcomra spricceli, majd ujjával letörölve arcomról, lenyalatja velem...imádom az izét. Arcán újra megjelenik a szelíd mosoly, amitől én is csak mosolyogni tudok.
Kellemes társaságában, újra felkorbácsolódott a hangulat és finoman simogatni kezdtük egymást, szenvedélyesen csókolóztunk, és fülébe súgtam, hogy van még egy adóssága, amit most szeretnék leverni rajta, egy röpke pillanatra magára hagytam és átszellemülten visszatértem hozzá, immáron dominaként. A földre kényszerítettem, kutya pózba, és fekete selyemsállal eltakartam a szemét, majd a magassarkúmban a hátára léptem, és a sál végénél fogva hátrafeszítettem a fejét. Elmondtam az "igét", amiért vezekelni fog, és teljes erőmmel megostoroztam fenekét, talpát, hátát, addig tettem, míg nem hallottam elégszer bocsánatkérését.
Gyengém az ánuszrózsája, mely szépen kiborotvált. Nem tudom megállni, hogy ne nyalogassam, ízlelgessem, megujjazzam, sőt, mint domina, felhatalmazom magam, hogy megdugjam. Kemény, nagy felcsatolhatós farkammal, magamévá tettem. Hosszan szeretem kiélvezni, és mindenféle lehetséges pózban, kefélni, baszni, szeretkezni vele. Ahogy én átadom magam neki, ő is aláveti magát az én perverzióimnak. Mocskos vagyok, egy igazi kéjenc, perverz dög. Testemmel szinte küzdök a fizika ellen, és fáradhatatlan vagyok. Gyönyörről gyönyörre halmozzuk az élvezetet, megszűnik a nő és a férfi mivoltunk, csak az élvezet számít, nincsenek tabuk, nem korlátozzuk egymást és játékunk ettől olyan szép és élvezetes....az együttlétünk itt nem ért véget..korán sem, világunk sötétebb titkait rejtve hagyom, azt rábízom mindenki képzeletére és én csak huncutul mosolygok...hogy vajon ki lehet még olyan perverz, mint mi. :)

100% (19/0)
 
Categories: BDSM
Posted by Kalandor
11 months ago    Views: 114
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
11 months ago
Velem is játsszál ilyet!!!