En firkant hos os

Der var gået to måneder siden vi havde været sammen med Jens i sommerhuset, og vores sexliv var bedre end det nogen sinde havde været før. Ikke fordi vi kneppede hele tiden, det blev vel til 2-3 gange om ugen, for vi havde jo også andre ting som skulle passes, men for pokker hvor var det intenst. Vi gik og spillede op til hinanden, og der var ofte erotik i luften selv på dage hvor vi ikke havde sex. Vi var begyndt at tale om både de oplevelser vi havde haft, og de sexfantasier som tændte os mest imens vi havde sex, og det var voldsomt ophidsende at høre det ting min kone tændte mest på udtrykt af hende imens vi havde sex. Og omvendt, selvfølgelig, vi fik hinanden ophidset til helt nye højder, og vi nød det i fulde drag.

Vi talte ofte om at gentage succesen i sommerhuset, og jeg havde talt med Jens' kone om det nogle gange over de sidste par uger. Lone, som hun hedder, var meget interesseret i at være med, for Jens havde fortalt om det, og sagt at det var en god oplevelse. Og jeg var meget interesseret, for jeg syntes at det kunne være spændende at prøve at have en kvinde mere med i legen. Min kone derimod, var knap så begejstret. Hun var nok en smule nysgerrig med hensyn til at prøve at være sammen med en kvinde, men hun havde det ikke så godt med at jeg skulle kneppe hende. Hun kunne godt tåle at jeg kælede lidt med hende, og måske slikkede hende, men ikke mere.

Jeg ville selvfølgelig gerne kneppe Lone, ingen tvivl om det, for hun var meget lækker, men da jeg mest tænder på min kones liderlighed, var jeg villig til at undvære det for at få oplevelsen af at se min kone blive tændt af at være sammen med en kvinde. Vi aftalte, at vi godt kunne være sammen med dem, men uden at jeg kneppede Lone, men hvis hun i løbet af aftenen ændrede mening, kunne hun sige til.

Næste gang jeg talte med Lone, fortalte jeg hende om min kones betingelser, og hun smilede lidt da hun hørte om hendes betænkeligheder. Men det var helt i orden med hende, for hun var vild med pigesex, og hun mente nok at hun skulle få min kone tændt, og at hun selv nok skulle få en masse ud af det, for som hun sagde - Jens var der jo også. Så vi aftalte at vi denne gang skulle mødes hos os, for vi kunne ikke længere se nogen grund til at leje et sommerhus til det. Vi skulle blot have ungerne ud af huset hele weekenden, og meget passende skulle de på spejderlejr et par uger senere, så vi aftalte at mødes om lørdagen i den uge.

Ligesom sidste gang, var der en masse forventninger, og vi talte meget om det når vi havde sex i de uger. Denne gang var der ikke nogen tvivl hos mig, jeg var helt med på den, men min kone havde til gengæld sine kvaler med det. Jeg tror ikke at hun var helt afklaret med hensyn til pigesex, men hun lod sig ikke mærke med det over for mig. Det kunne dog ikke spolere oplevelsen når vi snakkede om det imens vi havde sex - det var mindst lige så frækt som det plejede at være.

Da de to uger endelig var gået, og vi havde fået ungerne sendt af sted, fik vi travlt. Vi skulle have huset gjort pænt rent, så der var rart at være, og også have lavet lidt forberedelser i soveværelset, hvor vi forventede at skulle tilbringe en del af aftenen. Vi havde inviteret dem til at spise med, og da vi ikke havde lyst til at arbejde hele eftermiddagen i køkkenet, havde vi bestilt mad udefra.

Vi fik det hele ordnet, og havde stadig god tid til at komme i bad og klæde om inden de kom. Da jeg kom ud af badet, og gik ind for at klæde mig på, stod min kone splitternøgen med hovedet nede i undertøjsskuffen. Hun trak sin flotte læderkorsage op, holdt den foran sig og sagde "Er det den her jeg skal have på i aften?" Jeg er helt vild med den, så jeg sagde "Ja, det synes jeg bestemt at du skal, du ser pisse godt ud i den". Hun stod foran spejlet og drejede sig lidt, og sagde "Ja, det bliver den", og gav sig til at tage den på. Hun tog et par flotte sorte strømper på og et par helt åbne sorte trusser - hun bruger aldrig G-streng, hun han ikke at lide at den tynde streng ligger ind imod hendes røv, og det passer mig særdeles godt. Jeg synes nemlig at strengen er i vejen, især når vi har analsex. Hun stod igen foran spejlet og drejede sig "Det er vist OK - hvad siger du?" Jeg syntes at hun var vildt lækker og super sexet som hun stod der, med brysterne løftet godt op af bøjlen, og brystvorterne tittende op over kanten af korsagen, ligesom hendes helt glatbarberede fisse så meget indbydende ud, så jeg sagde "Det er mere end OK, du ser bare super godt ud".

Jeg tog mit tøj på, og imens prøvede hun nogle kjoler, men endte op med en stramtsiddende sort nederdel, en flot rød, let gennemsigtig bluse og en lille let sort læderjakke. Hun så fantastisk ud. Vi gik ud i køkkenet, og i det samme kom maden. Vi fik den hurtigt gjort klar, og kort tid efter ringede det på døren, og Jens og Lone kom ind med en flot buket blomster til min kone. Vi hilste på dem, og jeg må sige, at Lone så godt ud. Hun var iført en meget stram og kort rød kjole, sorte strømper og meget højhælede sko, ligesom hun havde anlagt en flot, stilfuld makeup. Jens var også pænt påklædt, han havde ligesom jeg valgt at holde det lidt let med et par pæne jeans og en pæn skjorte. Min kone fik hurtigt blomsterne ned i en vase, og inden længe sad vi ved bordet og spiste og hyggede os. Snakken gik let, for det viste sig at vi havde en masse til fælles, så der var nok at snakke om. Vi drak vin til maden, og det var med til at løsne endnu mere op.

Da vi var færdige med middagen, satte vi os over i hjørnesofaen, pigerne sad ved siden af hinanden i hjørnet, Jens og jeg sad på hver side af dem. Vi snakkede videre, og fik noget mere vin, og stemningen var så småt ved at blive erotisk, da Jens' telefon pludselig ringede. Han tog den, og fik pludselig et alvorligt udtryk i ansigtet. Jeg kunne høre på samtalen at det var arbejdsrelateret - Jens arbejder som IT tekniker, og jeg kunne høre at det drejede sig om en server. Han afsluttede samtalen, og sagde "Jeg bliver nødt til at tage på arbejde. Vores største kunde har en server som er gået ned, og jeg er nødt til at køre ud for at se om jeg kan rette fejlen. Jeg ved ikke hvor lang tid det vil tage, men du kan jo bare blive her, Lone - altså hvis det er OK med jer" han så på min kone. Hun smilede, så på Lone og sagde "Det er helt i orden, bliv du bare, Lone, vi skal nok få det hyggeligt"

Jens sagde hurtigt farvel og kørte, og snakken kom hurtigt i gang igen. Vinen gjorde sit til det, og min kone og Lone sad stadig ved siden af hinanden. De snakkede og grinede, og jeg holdt mig en smule på sidelinjen. Lone, som jo var ganske erfaren, tog initiativet, og begyndte at kærtegne min kones nakke, og der gik ikke lang tid efter, så sad de og kyssede hinanden. Det så ret frækt ud, og de var ved at være ret ophidsede begge to. Lone havde fået min kones bluse knappet op, og begyndte at slikke på hendes bryster, og jeg kunne se at min kone var helt oppe at køre - det med pigesex var vist ikke så tosset alligevel. Hun sad med hovedet lidt bagover og lukkede øjne - hun nød det virkelig. De kyssede lidt igen, og Lone havde stadig initiativet, så hendes hænder og mund var over det hele. Så begyndte min kone at gøre lidt ved det, og ret hurtigt havde de fået kjole og nederdel af, så de blot sad i undertøj.

Det var et flot syn, to smukke kvinder, som hengav sig til hinanden, og jeg må sige at Lone så altså rigtig godt ud. Hun var på alder med Jens, altså omkring de 30, og hun havde et flot sæt meget sexet rødt blondeundertøj på - øverst en 1/4 skåls BH, som slet ikke kunne rumme hendes flotte bryster. Nederst havde hun en g-streng på, som slet ikke skjulte noget - man kunne tydeligt se hendes delvis barberede fisse, og desuden selvsiddende sorte netstrømper. Begge bryster var piercet med flotte kraftige ringe, og i skamlæberne havde hun 4 ringe i samme størrelse. Hun var meget sexet, men på en helt anden måde end min kone, som jo var 20 år ældre. Set med mine øjne, er min kone en ekstremt sexet og smuk kvinde i sin bedste alder, og en yngre kvinde kan slet ikke hamle op med hendes modne seksualitet.

Jeg holdt mig stadig i ro, jeg nød blot synet. Min kone suttede, slikkede og masserede nu Lones bryster, og imens sad Lone og legede med fingrene i min kones fisse, og det varede ikke længe, så begyndte Lone at slikke min kones fisse. Min kone så på mig, og sagde hæst "Sid nu ikke bare der, kom over og vær med". Det ville jeg jo selvfølgelig gerne, så jeg gik over til pigerne, og min kone åbnede mine bukser, trak min pik, som var meget hård på det tidspunkt, ud, og gav sig til at sutte på den. Lone fortsatte med at slikke min kone, men samtidig gav hun sig til at massere mine nosser og pik med den ene hånd, alt imens min kone havde den i munden. Det var ganske simpelt pivfrækt, og jeg måtte virkelig holde igen for ikke at komme med det samme. Pludselig sagde min kone "Hør, skal vi ikke gå ned i soveværelset, det er vist mere bekvemt"

Vi gik hurtigt ned i soveværelset - eller det vil sig, jeg gjorde, de to kvinder havde travlt med at kysse og kæle undervejs, så det tog noget længere tid, men til sidst lå vi alle tre på sengen. Nu var det min tur til at slikke min kone, og Lone satte sig samtidig over hendes ansigt med fissen lige over hendes mund, og min kone begyndte at slikke hende. Jeg kunne mærke at jeg måtte passe på, ellers ville hun komme med det samme, så jeg gav mig til at slikke hendes røv i stedet for. Min kone trak benene helt op, og Lone tog fat i dem og holdt dem oppe, så jeg havde fri adgang, og jeg kneppede hende i røven med tungen. Jeg kunne se på Lone at hun var ved at være godt liderlig, og pludselig flyttede hun sig en smule, så min kone havde hendes røv lige over munden. Men hun slikkede bare videre, så nu blev begge kvinder slikket i røven samtidigt. Det var altså meget frækt.

Nu vendte Lone sig om, så hun lå ovenpå min kone, og jeg gav mig til at slikke Lones fisse og røv. Det var ganske dejligt med ringene, og det var en helt anderledes fornemmelse at slikke en anden kvinde. Imens kyssede min kone og Lone heftigt, imens de masserede hinandens bryster. Jeg havde en finger i hvert af min kones huler, samtidig med at jeg masserede hendes klitoris blidt med tommelfingeren. Hun gav sig kraftigt, og jeg var nødt til at holde lidt igen, ellers var hun kommet lige på stedet. Lones røv kørte op og ned, hun var virkelig liderlig nu.

Lone rejste sig, og jeg lagde mig på ryggen ved siden af min kone, som straks krøb over og satte sig på min pik og begyndte at kneppe, og Lone gav sig til at massere og slikke hendes røv. Det kunne min kone ikke holde til, så hun kom hurtigt i en voldsom orgasme og sank sammen. Jeg lod pikke blive inde, og Lone satte sig overskrævs på mit ansigt, og jeg begyndte at slikke hende, Hun bevægede røven frem og tilbage, så jeg slikkede både hendes fisse og røv. Min kone var kommet lidt til hægterne igen, og begyndte at kysse og kærtegne Lone, samtidig med at hun kneppede min pik. Jeg kunne næsten ikke holde mig mere, og var nødt til at tænke på olieskift og opvask ind imellem for ikke at komme - det virker som regel.

Vi fortsatte sådan et stykke tid, og til sidst kunne Lone ikke holde længere, og kom så det sprøjtede ud over hele mit ansigt - det var sgu frækt, det har jeg aldrig prøvet før. Hun kravlede væk fra mit ansigt, og min kone stoppede med at kneppe, og sagde "Jeg vil have dig bagi nu". Hun vendte sig om, så hun havde ryggen imod mit ansigt, tog en klat kokosolie og smurte røven. Hun satte sig oven på min pik, og efter ganske kort tid, begyndte hun at kneppe, mere og mere heftigt. Lone lagde sig ned og begyndte at slikke hendes fisse, samtidig med at jeg kneppede hende i røven, og min kone gik helt amok - det her havde hun jo drømt om at prøve i meget længe, og hun kom næsten med det samme i en vild orgasme, så hun rystede over hele kroppen. Efter hun lige var kommet over det, fortsatte vi, og i løbet af små fem minutter, kom hun yderligere 3 gange, og den sidste gang, kom jeg også dybt i hendes røv.

Jeg trak mig ud, og lagde mig på ryggen for lige at komme til hægterne, men det fik jeg ikke tid til. Lone tog straks min pik i munden, og slikkede den grundigt - hun var fuldstændig ligeglad med, at den lige havde været inde i min kones røv. Min kone lå på siden og kiggede på, imens hun masserede sin klitoris, og pludselig sagde hun "Jeg vil se dig kneppe Lone, og du skal kneppe hende i begge huller". Jeg kiggede på hende, og sagde "Er du sikker på at det nu også er i orden?" Hun svarede uden at tøve "Ja, jeg vil se det, og jeg vil slikke Lones fisse og røv imens du gør det".

Lone havde hørt hvad hun sagde, så hun satte sig oven på mig, og guidede min pik ind i hendes fisse. Det var en helt anden følelse end jeg var vant til, det var ekstremt ophidsende, især fordi min kone kiggede på det, og om lidt ville begynde at slikke Lone imens jeg kneppede hende. Lone begyndte at bevæge sig, og hun kneppede mig hårdt. Min kone stirrede stadig på det med halvt åben mund imens hun masserede sin klitoris, men pludselig vågnede hun op, og flyttede sig i position og begyndte at slikke Lones røv. Lone blev vildere og vildere, og der gik ikke lang tid, så kom hun, og igen flød hendes safter ud over det hele. Hun hoppede hurtigt af, vendte sig om, og min kone, der sad klar med en klat kokosolie, smurte hendes røv grundigt, og så satte hun sig på min pik. Min kone hjalp den ind, og hun sad helt stille i starten, imens min kone begyndte at slikke hendes fisse, og snart kom der bevægelse på. Hun gik virkelig til den, og min kone havde snart svært ved at slikke hende, så voldsomt kneppede hun mig. Min kone trak sig lidt væk og nød synet, og pludselig lød det fra Lone "Jeg kommer nu", og der stod en solid stråle ud fra hendes fisse, imens hun rystede over hele kroppen. Jeg nåede lige akkurat at komme med, så jeg sendte en ladning dybt ind i hendes røv. Hun lod sig glide over til siden, og lå helt udpumpet og forsøgte at få vejret, og det samme gjorde jeg. Min kone derimod, tog straks min pik i munden og gav sig til at give den en grundig omgang. Det var lige ved at være for meget, men tanken var ekstrem fræk, så jeg lod hende fortsætte, og da hun var færdig, lagde hun sig ved siden af mig, lænede sig over, og kyssede først mig heftigt, derefter Lone.

Vi blev liggende på sengen, pigerne begyndte hurtigt at snakke og pjatte, og jeg lå og lyttede til dem og tænkte. Det havde været en helt fantastisk oplevelse at se to skønne kvinder helt optagede af hinanden og være med i legen som eneste mand. Det havde været meget bedre end jeg havde kunnet drømme om. Jeg rejste mig, og gik ud på toilettet, og da jeg efter et stykke tid kom tilbage igen, var de godt i gang igen. De lå og kyssede og kærtegnede hinandens kroppe, og var fuldstændig optagede af hinanden. Jeg lod dem være - helt ærligt var jeg ikke klar til endnu en omgang allerede, så jeg gik ind i stuen og tog et glas vin.

Så kunne jeg høre at der kom en bil op i indkørslen, og kort efter kom Jens ind ad døren. Han så lidt træt ud, klokken havde passeret midnat, og han havde været væk siden 20.30. Jeg spurgte om han havde fået det ordnet, og han svarede "Ja, jeg fik den sgu til at køre til sidst, men det var noget værre bøvl. Sig mig, hvor er damerne?". Han havde jo nok en anelse om hvor de var, for jeg stod kun i underbukser, og jeg smilede og sagde "De er inde i soveværelset, godt i gang med runde to". Han lo og sagde "Ja, det plejer at gå heftigt for sig når Lone er med, hun kan blive ved hele natten, hvis det skal være. Sig mig, har du ikke lige en kop kaffe, jeg skal lige have lidt tid til at få arbejdet ud af kroppen". Jeg hentede en kop kaffe til ham, og vi sad og snakkede lidt imens han drak kaffen.

Han tømte koppen og sagde "Nå, skal vi ikke gå ned og se hvad de laver - jeg tror godt de kan bruge lidt mandlig hjælp". Jeg lo, og sagde "Ja, det er jeg helt sikker på at de kan, så lad os det". Vi gik ned i soveværelset, og det var et frækt syn der mødte os. Min kone sad ovenpå Lone og red på en rimelig stor påspændingsdildo, jeg vil skyde på at den var omkring 6 cm i diameter og omkring 22 cm i længden, så hendes fisse var helt udspilet. De må have været i gang et stykke tid, for hun kneppede den lige så hårdt som hun plejer at kneppe min pik. Jens smilede til Lone og sagde "Hej, så er jeg tilbage - nå du tog den altså med, Lone", og gik i gang med at tage tøjet af.

Min pik var helt klar igen, synet af de to på sengen havde fået den op på mærkerne igen, så jeg satte mig på knæ nede ved fodenden af sengen for ordentligt at kunne se hvad der foregik. Jens hoppede hurtigt op i sengen og begyndte med det samme at slikke min kones røv. Det var ekstremt frækt at se den store dildo køre ud og ind af min kones udspilede fisse, samtidig med at Jens slikkede hendes røv. Virkningen udeblev ikke, min kone blev mere og mere ophidset, men da Jens ville til at kneppe hende i røven samtidig at dildoen var i hendes fisse, sagde hun "Nej, stop - det kan jeg ikke klare, det er for snævert. Det er ubehageligt på den måde. Jeg vender mig om, jeg kan bedre klare det omvendt".

Hun steg af, snuppede kokosolien, tog en ordentlig klat og gav sig til at smøre dildoen grundigt ind. Røven fik også en tur, og så satte hun sig op på dildoen, Det tog lidt tid inden hendes røv gav efter, men ind kom den, og langsomt fik hun arbejdet den helt ind. Det så helt ekstremt ud, og Jens sad og stirrede helt paralyseret på det, men da hun havde fået den ind, og begyndte at bevæge sig, gik han i gang med at manøvrere pikken ind i hendes fisse. Jeg sad som forstenet. Aldrig har jeg set noget så ophidsende - min dejlige kone med en kæmpedildo i røven, samtidig med at den mand var i gang ned at kneppe hende i fissen. Jens fik efterhånden pikken helt ind, og begyndte at kneppe hende. Min kone var ved at vænne sig til følelsen, og hun begyndte snart at stønne heftigt, imens hun kneppede dildoen hårdere og hårdere. Jens fulgte godt med, og pumpede løs i fissen, og det varede ikke længe inden både min kone og Jens måtte overgive sig, og de kom begge to stort set samtidig.

Lone, som havde det det hele fra den anden ende, var også meget påvirket af sceneriet, og da min kone steg af, tog hun hurtigt dildoen af og lagde den væk. Jeg var ikke sen til at gå aktion, og begyndte at kæle med Lones flotte bryster imens hun sad på knæ i sengen. Er der noget som jeg er helt vild med, så er det piercede bryster, jeg synes at det er det mest sexede man overhovedet kan forestille sig, og især når der er ringe i. Jeg har foreslået min kone at få det lavet, og hun er ikke uinteresseret - jeg har givet hende pengene til det, så må vi se om hun beslutter sig for at gøre det. Jeg håber det i hvert fald. Men tilbage til Lone - jeg kælede for brysterne, og legede med ringene, og jeg kunne mærke at det gik rent ind. Hun havde taget fat om min pik, og gned på den, samtidig med at hun kælede for mine nosser med den anden hånd. Min kone, som var kommet til hægterne igen, overtog hurtigt min pik, og tog den i munden, imens Jens, der også var klar igen, kælede for min kones fisse med fingrene.

Lone lagde sig ned, og jeg begyndte at slikke hendes fisse, men jeg kunne mærke at hun ikke ville kunne holde til det i ret lang tid, så jeg lagde mig ovenpå hende, og min kone tog fat om min pik og hjalp den ind i Lones fisse. Jeg begyndte at kneppe hende, det blev hurtigt meget heftigt. Lone krydsede benene bag min ryg, og stødte kraftigt imod med røven, så jeg kom helt ind hver gang, og hun kom hurtigt med mig dybt inde i hende fisse. Jeg trak mig ud, og min kone lå klar til at tage den i munden.

Lone var slet ikke færdig endnu, så hun fik Jens gennet ned på sengen, og satte sig på hans pik. Hun drejede hovedet og så på mig og sagde "Knep mig i røven". Det var jeg helt med på, og det var min kone også, for hun snuppede kokosolien og smurte både min pik og hendes røv. Da hun var færdig, tog hun fat om min pik og hjalp den ind i Lones røv. Hun satte sig på knæ ved siden af mig, og kyssede mig heftigt, imens jeg kneppede Lone i røven. Ind imellem satte hun sig ned, trak min pik ud og slikkede Lones røv og suttede på min pik, inden hun stoppede den ind. Det var så ekstremt frækt og ophidsende, at jeg ikke kunne holde længere, og lige idet jeg kom, hev hun den ud, og tog den i munden. Jeg tror aldrig jeg er kommet så kraftigt i hele mit liv. Lone og Jens var også lige ved at være der, og de kom samtidig med Lones safter sprøjtende ud over hele sengen.

Vi lå alle fire på sengen og pustede ud, og jeg må indrømme at jeg var ved at være helt færdig. Klokken var ved at være 02.30, så vi havde snart været i gang i 6 timer. Jeg tror at de andre havde det på samme måde, for der gik ikke lang tid inden Jens og Lone gjorde mine til at tage hjem. Inden de gik, sagde de tak for en helt fantastisk aften, som var noget af det bedste de havde oplevet, og vi kunne med rette sige at vi også virkelig havde nydt aftenen.

Da de var gået, sad min kone og jeg lidt i stuen og snakkede om begivenhederne, og jeg spurgte hende om hun nu også stadig havde det fint med at jeg havde været sammen med Lone, og til det sagde hun "Sig mig, er du blind - så du ikke hvor meget jeg nød det. Jeg har overhovedet ingen problemer med det når det er på den måde, det var en helt fantastisk oplevelse". Jeg smilede til hende og sagde "Jeg har det på samme måde, det var helt fantastisk, måske er det noget vi skal prøve i ny og næ". Hun så på mig "Ja, det tror jeg at vi skal. Jeg har lige noget jeg vil spørge dig om - hvad siger du til at jeg besøger Lone alene en gang imellem?". Jeg smilede "Du ved jo allerede at jeg vil sig at det er OK, så hyg I jer bare..."
100% (4/0)
 
Categories: AnalGroup SexMature
Posted by Jyderne5254
8 months ago    Views: 49
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 month ago
dejlig lækker, glæder mig til det kys Inge
7 months ago
Utrolig fræk og pirrende historie