Genieten en laten genieten

Op deze website ben ik een paar mooie verhalen tegen gekomen en ik vond het wel een mooi moment om mijn eigen verhaal te vertellen.

Sinds mijn oude achterbuurvrouw mij op 14 jarige leeftijd eens in mijn kruis heeft getast toen zijn dronken was, heb ik een buitensporige interesse in dames die ouder zijn dan ik. Ik ben zelf 25 jaar en date zo nu en dan met vrouwen welke ouder zijn dan ik. De leeftijd van de dames ligt tussen de 40 en 60 jaar in, naar mijn smaak doet leeftijd er zeker toe en weet een vrouw die ouder is ook veel beter wat een man lekker vindt, maar bovenal weten zij zelf heel goed te genieten.


Hier zal ik mijn verslag van mijn eerste date plaatsen:

Hoewel ik al een jaartje met haar op de chat zat en haar ook vaak voor de camera heb mogen verwelkomen, voelde het ongelooflijk spannend toen ik in de auto naar haar zat. Het was helaas nooit eerder van daten gekomen. Met mijn hart in mijn keel en een knijter harde erectie zat ik in de auto onderweg. Het was een uurtje rijden en op het moment dat ik aankwam was mijn boxer al aardig nat van het voorvocht.

Ik belde aan en twee vrolijk kijkende ogen keken mij aan door het luikje van de deur. " Hey Pablo, wat leuk dat je er bent. Ik was al bang dat je weer een faker was zoals wel vaker." zei ze. Ik lachte alleen een beetje en gaf haar een bosje bloemen. "Kom binnen, lekker vent" riep ze en ik vroeg of zij het ook spannend vond. Ze knikte en gaf vroeg hoe ik mijn koffie wilde. Ik liep met haar de keuken in en bekeek haar eens goed. Ze was mooi rond en had duidelijk een goede keuze gemaakt voor haar lange rok die strak om haar billen zat. Lachend keek zij om en liep op mij af met mijn koffie. Ik zette direct de koffie aan de kant en kantelde mijn hoofd om haar te zoenen. Onmiddellijk ging het los... en streelde wij elkaar innig terwijl onze tongen elkaar beroerde.

Bijna rennend gingen wij naar boven en onder het zoenen en hijgen gaven wij gestalte aan onze geilheid. Zij ging zitten en nam mijn lid direct in haar mond, het gevoel was waanzinnig. Na een jaar chatten kon ik dan eindelijk voelen hoe haar volle lippen mijn pik verwende. Terwijl zij volle bak mij aan het klaarpijpen was streelde ik haar haren en stootte zachtjes mee. Het duurde niet lang voordat ik haar mond volspoot en terwijl ik dat deed streelde zij mijn ballen, waardoor ik voor mijn gevoel uren bleef klaarkomen. Het hield maar niet op en het was waanzinnig lekker.

Nadat zij alles had doorgeslikt en zij met vragende ogen naar mij keek. Hees ik haar overeind en kleedde haar helemaal uit. Haar mooie ronde lichaam, was veel aantrekkelijker zonder al die lapjes stof. Zachtjes legde ik haar neer en begroef mijn hoofd in haar kruis. Met lange halen met mijn tong deed ik haar klit en haar schaamlippen opzwellen. Ik drukte twee vingers zonder enige moeite haar kutje in. Terwijl ik op haar klitje zachtjes zoog, masseerde ik haar g-spot. Haar hele lichaam ontspande en daarmee ook haar poes. Steeds verder kon ik haar kutje in en masseerde ik steviger haar g-plekje. Voor dat ik er ergen in had kwam zijn klaar met een holle rug. Omdat ik er zoveel plezier aan beleef om een vrouw te laten klaarkomen, deed ik het nog een aantal maal, totdat zij aangaf dat het te gevoelig werd... Ik haalde mijn vingers uit haar kutje en streelde haar mooie volle kutlippen. "Wil je voor mij spuiten?" vraag ik haar. "Ik wil dat wel, maar weet niet of ik het kan..." antwoord zij. "Ontspan maar lekker en dan zien wij dat vanzelf wel...."

Ik zet twee vingers tegen haar g-spotje aan en begin het veel steviger te masseren dat zij gewend was. Ik voel aan alles dat alles weer opzwelt en ik zet nog steviger aan. Lange diepe stevige halen en ik zie de eerste pareltjes al er uitspuiten. Zij bijt op haar lip en ik voer het tempo nog harder op.... alles trekt samen en dan liet zij zich compleet gaan. Schokkend komt zij tot een stil stand en ik ben helemaal nat van haar vocht.

Wij hebben nog heerlijk samen na gevreeën, gedoucht en gegeten. Helaas kreeg zij een relatie met een man van haar eigen leeftijd, hoewel wij nu nog wel eens mailen/chatten.
80% (4/1)
 
Categories: First TimeMature
Posted by JongeHeer
2 years ago    Views: 773
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Tja, wellicht later dat ik nog eens zo'n geile dame tegenkom
2 years ago
geil verhaal hoor. Jammer dat je geen vervolgen kan schrijven.
2 years ago
Dank je voor je leuke commentaar!
2 years ago
wat een lekker verhaal