Natasha

Zoals mij vorige verhalen schrijf ik louter over wat mij echt is overkomen en laatst vond ik foto's in mijn mailbox van Natasha en zodoende kom ik met dit verhaal.


Op een sexprofielen website kwam ik Natasha tegen. Zij had een profiel gemaakt waarbij zij opriep voor mannen die haar weer vrouw konden laten voelen. Ik was nog maar net 18 en het leek mij wel leuk om een vrouw van 35, weer op weg te helpen. Natasha zat in een scheiding en wilde na een slecht huwelijk weer eens genieten van mannen. Na een tijd op msn te hebben gezeten, liet zij merken dat zij onderdanig aan mij wilde zijn. Elke keer stuurde zij mij foto's speciaal voor mij gemaakt, met veelal een opgerekt kutje.

Ik ging net op kamers in Amsterdam en ik had geen zin om gelijk haar af te liggen neuken in mijn studentenhuis en zodoende direct een naam te hebben. Dus ik had gedacht dat als zij zo graag geneukt wilde worden door mij zij een hotel moest regelen in Amsterdam. Verder had ik haar opgedragen geen ondergoed te dragen en een lange rok aan de hebben met een hoge split.

Bij het treinstation haalde ik haar op en zij wilde mij zoenen op het parron tongde wij wat en zij vroeg of we niet direct naar het hotel konden gaan... Hierop gaf ik haar een pakje en zei dat ze maar even naar het toilet moest gaan om er direct gebruik van te maken. In het pakje zaten twee anaalballetjes, maar ook een geisha balletje voor haar kutje. Zij kwam de wc uit en ik vroeg haar of ze braaf alles had in gedaan en met een blosje op de wangen knikte zij. Het was mooi weer dus wij hebben eerst een stukje gelopen door de stad, zodat haar kutje en kontje helemaal kunnen wennen en reageren op de balletjes. Op een terrasje strijken wij neer en terwijl wij over koetjes en kalfjes praten grijp ik haar in haar kut om te kijken of zij al goed nat was. Ik trof daar echt een zeiknatte kut aan en gleed met mij vinger door naar haar anus, gewillige lifte zij haar billen op en daar trof ik ook een lekker soepel gaat je aan. "Betalen maar dan gaan we naar het hotel...". Ik stond al op en keek naar haar hoe gewillig zij deed wat ik haar opdroeg: eerst de balletjes nu het betalen, het kon alleen maar beter worden.

Ik nam haar aan de arm en liep met haar met grote passen (welke zij nauwelijks kon bijhouden op haar hakken) richting het hotel. Zij checkte in en kreeg de sleutel. Op de hotelkamer aangekomen, ging ik op het bed zitten. "Je hebt wel trek in dit jonge lichaam of niet?!" vroeg ik. Ja knikte zij. "Zal je braaf doen wat ik je opdraag?" vroeg ik weer. "Ja, ik wil mij overgeven aan je" antwoordde zij. Ik kleedde mij geheel uit en ging met mij half harde lul liggen op bed. Zij wilde erbij komen liggen, maar dat wilde ik niet. Om haar te plagen begon ik met het trekken aan mijn lul, knijterhard in de hand had ik hem. "Kleed je ook maar uit en laat eens zien hoe wijd je gaatjes zijn". Al snel stond zij naakt aan het bed en wilde er weer bij komen en weer wees ik haar af. "Laat het maar staand aan mij zien" en daar ging zij, haar kutje glom helemaal en ze liet aan mij zien hoe de balletjes door het geil eruit vielen. "Laat die anaalballetjes maar zitten, want ik wil er straks nog lekker gebruik van maken bij je" zei ik. Met nog steeds een knijterharde lul in de hand riep ik naar haar, "pijp me lekker diep, zonder je handen te gebruiken". Braaf kroop zij op het bed en begon mij diep te pijpen, steeds dieper en steeds harder, al snel spoot ik haar strot vol. Zij wilde stoppen maar ik pakte haar hoofd vast en gaf met lichte dwang aan dat zij door moest gaan. Mijn pik was in no-time weer hard en ik ging verliggen. Met twee vingers kon ik nu goed haar kut in en begon haar stevig te vingeren het duurde niet lang of Natasha kwam klaar.

Nadat zij echt niet meer verder kon met pijpen mocht zij van mij wijn drinken om het weg te spoelen, beide hebben wij heerlijk genoten van de inhoud van minibar...

Bijkomend van de eerste orgasmes, zijn wij erg dronken geworden waardoor niet alles meer helder voor de geest is te halen. Wel weet ik dat ik de balletjes eruit heb gehaald en vervangen voor mijn pik. Ik heb haar heerlijk doorgestampt in haar strakke anusje en liet haar mij steeds weer hard pijpen tussendoor. Ik vraag mij eigenlijk af of ik haar kut wel geneukt hebt die nacht. In ieder geval in de ochtend hadden wij wat rustigere seks en heb ik haar kutje wel over mijn pik gezet.


70% (4/2)
 
Categories: AnalBDSMMature
Posted by JongeHeer
2 years ago    Views: 579
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Uiteraard uit Amsterdam, waar anders?
bas76
retired
2 years ago
Ja hoor, uit Amsterdam.
2 years ago
lekker hoor!