Naturistisch genieten

Elk jaar werken in en mijn vrouw Jolie weer naar de vakantie toe. Elk jaar zoeken we internet af voor een mooie naturistische camping. Dit jaar werd het Kroatië. Volgepakt reden we in twee dagen ernaartoe en op de camping aangekomen gooiden we meteen de kleren uit; vrijheid! We hadden een mooi plaatsje gevonden op bijna het eind van de camping, lekker rustig; de drukte van restaurant en muziek zochten we op als we er zin in hebben. We hadden leuke buren, Ron en Bo van ook in de veertig. 's middags na het eten ging Jolie in haar ligstoel zitten om lekker te zonnen. De buurman zag ik naast zijn krantje lezen en af en toe gluren naar Jolie. Ik geniet er altijd van als andere mannen gezonde interesse hebben in mijn vrouw, ze ziet er niet slecht uit, heeft lekkere volle billen en een heerlijk kaal kutje met flinke schaamlippen. Rob bleef ''onopvallend'' naar Jolie kijken en ik wilde hem wel een beetje gek maken. Ik riep Jolie om in de tent te komen om iets te drinken te pakken. Terwijl ik haar een koud blikje gaf zei ik tegen haar dat ze Rob zijn aandacht trok. Ik wilde dat ze terug ging en nonchalant haar benen wat uit elkaar zou doen, zodat hij mooi uitzicht op haar kutje had. Jolie lachte, zei dat ze geen slet was en ging weer zitten. Jammer dacht ik, maar even later keek Jolie me onder haar zonnebril aan en spreidde haar benen terwijl ze naar me glimlachte. Ik zag dat Rob niet meteen kon kijken omdat Bo naast hem kwam zitten, maar even later kon hij het niet laten Jolie d'r poesje goed te bekijken. Ik liep naar de WC en op de terugweg zag ik dat Jolie haar benen nog verder gespreid had zodat ik en Rob haar openstaande kut goed konden bewonderen. Rob leek moeite te krijgen zijn erectie onder controle te houden. Ik knipoogde naar Jolie. Later onder de douche vroeg Jolie of ik had genoten van haar stoute gedrag en trok aan mijn pik tot de witte klodders sperma in de rondte vlogen. Jolie gaf toe het ook wel spannend te hebben gevonden, dus de weg lag open om te kijken hoever zij wilde gaan.

Een paar dagen later zagen we Rob met een handdoek en zeep naar de douches lopen terwijl wij van het strand af kwamen. Ik pakte Jolie haar hand vast en zei dat ik een stout plannetje had. Gelukkig is Jolie, normaal een beetje verlegen, vaak geiler als het zonnetje schijnt en ze liep met me mee naar de douches achter Rob aan. Op naturistische campings zijn de douches meestal niet gescheiden en staan de deurtjes vaak open tijdens het douchen. Ik zag in welk douchehokje Rob ging en liep erheen. "Heb jij douchefris, Rob?" vroeg ik hem. "Ja" hoorde ik hem zeggen. Ik duwde Jolie naar binnen en zei dat we van het strand kwamen en alleen een handdoek bij ons hadden. Rob keek verbaasd naar Jolie maar die hield meteen haar hand op voor wat douchefris. Hij gaf haar wat en stapte opzij zodat zij ook een straal water had. Ik bleef in de deuropening staan, keek naar Jolie en knipoogde. Jolie ging zich inzepen en zei tegen Rob "ik doe je rug'' waarna Rob zich omdraaide. Bij zijn onderrug aangekomen ging haar handen naar voren en pakte zijn pik die ze zachtjes begon in te zepen. Rob bleef stokstijf staan, maar kon er niets aan doen dat zijn pik in luttele seconden keihard werd. Jolie liet zijn paal door haar handen glijden en begon er harder en sneller aan te trekken. Ik genoot van dit schouwspel en trok gezellig mee aan mijn eigen pik. Even later kwam Rob schokkend klaar en spoot zijn lading tegen de muur en over haar handen. Grote klodders zaad gleden het doucheputje in. “Mag ik er ook nog even onder" vroeg ik Rob. Zonder iets te zeggen stapte hij uit de douche. Jolie keek hem aan en vroeg of we morgen zijn douchefris nog eens mochten gebruiken. Jazeker zei hij nu met een glimlach. Nu is het mijn beurt om me te laten spuiten schat, fluisterde ik haar en vertelde haar hoe geil ik ervan geworden was, dat ik nooit geloofd had dat zij dit zou durven. Ik fantaseerde al over de volgende stap die ik met Jolie wilde nemen.

Jolie ging de dagen hierna vaker wijdbeens zonnen zodat de buurman en alle andere langslopende mannen vrijelijk uitzicht op haar openstaande kutje hadden. Rob genoot ervan maar moest ook rekening houden met zijn eigen vrouw en kon niet altijd onbeschaamd kijken. Toen we een praatje maakte met Rob en Bo vertelde Bo ons dat ze de dag erop naar een markt in de buurt zou gaan met een ander Nederlands stel. Rob had geen zin (..) en bleef op de camping. Volgens mij wil hij weer douchen, zei ik tegen Jolie, die van deze opmerking een kleur kreeg.
De dag erop zagen we Bo gekleed in de auto van het Nederlandse stel stappen en wegreed. Ik en Jolie liepen naar Rob toe en ik vroeg hoe lang ze nog op de camping zouden blijven. Ze bleven drie weken, bijna net zolang als ons. Rob had de dag ervoor zijn schaamhaar weggeschoren en nu leek zijn pik wel een stuk langer en dikker. Jolie zei doelend op zijn kale pik en zak dat hij met de zon wel voorzichtig moest zijn en zich goed moest insmeren. Ze had goede olie en liep naar de tent om het op te halen. Rob nam het aan en begon zijn armen in te smeren. Ik merkte op dat hij niet bij zijn rug kon en dat Jolie hem wel kon helpen, doelend op de rukbeurt in de douche. Meteen zag ik zijn pik reageren. "Jolie wil jullie caravan wel eens zien, Rob" zei ik en pakte haar hand. Jolie wist van niets maar ik maakte duidelijk dat ze moest volgen. Ze kreeg door wat we gingen doen en wachtte in de caravan tot Rob er ook was. Ik zei tegen Rob "nu je vrouw weg is, is het je kans om Jolie eens lekker te neuken, ze zit je al zo lang geil te maken". En tegen Jolie "laat eens zien dat je een lekkere slet bent, laat hem zijn zaad eens in je grotje spuiten. Ga liggen en doe je kutje open zodat ik lekker mee kan kijken". Jolie overrompeld door het voorstel ging op bed zitten en ik duwde Rob naar voren zodat hij met zijn kale pik voor haar mond stond. Jolie keek me aan en pakte zijn half slappe lul en begon en voorzichtig aan zijn eikel te sabbelen. Toen zijn lul harder werd zoog ze harder en dieper. Ik speelde met mijn harde lul waar dikke druppels vocht uit kwam. Jolie ging achterover op bed liggen met haar benen wijd, haar kut wijd open. Rob gleed er in een keer naar binnen en begon als een hengst te neuken. Wild haalde hij zijn lul eruit om er weer als een dolle in te rammen. Jolie beet op haar lip om het niet uit te schreeuwen. Even later werd ze met zijn dikke stralen zaad gevuld en moe viel hij voorover naast Jolie, die haar benen omhoog hield omdat anders zijn zaad eruit zou lopen. "Blijft zo liggen" zei ik en ging tussen haar benen staan. Ik hield het niet meer en trok nog een paar keer aan mijn harde pik. Toen ik bijna kwam richtte ik op haar openstaande kutje en spoot mijn lading in het natte grotje. Nat als het doucheputje verdween al mijn zaad in haar kutje. Alle drie waren we heerlijk bevredigd en Jolie stond op en ging het trappetje af de caravan uit. Ik en Rob kwamen ook in de hete voortent. Jolie gaf mij en Rob een hete zoen en liet zien dat nu al het zaad langs haar benen naar beneden droop. Ze wilde het wegvegen maar ik zei dat ze in haar stoel moest gaan zitten zodat het zaad langzaam uit haar kon lopen. Iedereen kon zien dat ze geneukt was door haar twee gastheren……

Laat in je commentaar weten of je een vervolg wilt lezen.....

94% (13/1)
 
Categories: HardcoreMature
Posted by Jolie261
2 years ago    Views: 965
Comments (17)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
lekker verhaal
2 years ago
Zo'n buurvrouw wil ik ook wel !
2 years ago
Nou, het vervolg wil ik wel lezen.
Maar dan niet op mijn werk. Zit hier met een knoerharde stijve ! Zo'n buurvrouwtje wil ik ook wel.
2 years ago
ben benieuwd naar het vervolg ! *****
2 years ago
Te gek, kon me echt inleven. Kom maar op met het vervolg!
2 years ago
wouw wat een lekker geil verhaal
en ik zou heel graag het vervolg lezen
2 years ago
ja natuurlijk wil ik een vervolg lezen,

geil verhaal
2 years ago
Wowwww super geil verhaal
2 years ago
echt geil en zeker een vervolg waard....
2 years ago
Top verhaal, echt gebeurd? In ieder geval een heet vervolg waard...
2 years ago
Super geil verhaal, lees graag het vervolg!
2 years ago
Lekker verhaal.
Graag het vervolg
Ben benieuwd of Bo mee doet
2 years ago
geil verhaal en zou zomaar gebeurd kunnen zijn ik hou me aanbevolen
2 years ago
hmmmmmm wil ook wel een keertje mee doen!!!!
2 years ago
erg leuk
2 years ago
yep, ik wil het vervolg wel lezen
2 years ago
mmmmm, wat een heerlijk geil verhaal.......

ik wil wel een keer met jullie naar het naaktstrand!!