J666s's Blog

[Story] Time Di Rumah Sewa

Aku tinggal serumah bersama dengan 4 orang kawan aku.Pada
suatu hari salah seorang kawan aku minta aku tolong adiknya
pindah barang kerumah sewa kami . Rupanya adik kawan aku tu
perempuan.Aku pun tolong pindahkan barang kerumah sewa kami
sebab ada bilik kosong.Dalam kereta aku pun risik - risik
pada dia. Nama nya ila 20 thn dah ada boyfriend,tapi aku ni dalam
ketegeri jantan handsome jadi aku dapat rasa aku boleh dapatkannya.
Bila tengok ila ni aku rasa grairah sebab teteknya yang besar.
Rambut yang panjang dan semestinya cantik.
Bila ila dah duduk serumah dengan kita bila dia mandi s... Continue»
Posted by J666s 1 year ago

[Story] Tingkatan 5

Semasa berada di tingkatan 5 di salah sebuah sekolah di Malaysia ini, aku terkenal dengan sifat seorang yang pemalu dan takut terhadap perempuan. Ketakutanku itu bukan kerana takut macam orang nampak hantu, cuma tiada kekuatan dalam diri untuk aku berhadapan dan bergaul dengan mereka. Walau bagaimanapun, aku seorang yang happy go lucky, suka bersenda gurau. Sekolah aku tu pulak, sekolah lelaki. Semua pelajarnya lelaki, perempuan yang ada hanyalah cikgu aje. Jadi, tambah-tambahlah "ketakutan" aku pada kaum hawa itu.

Walaupun aku "takut" terhadap perempuan, keinginan aku untuk bergaul dengan ... Continue»
Posted by J666s 1 year ago  |  1
1