Min friaften

Min friaften.

Jeg havde fået et gavekort til en gang wellnes. I ved dejlig bad med massage, manicure og jeg skal gi dig… Jeg skulle være sammen med nogle gamle arbejdskammerater, og bagefter skulle vi ud at spise og more os. Jeg var nu lidt skeptisk for de andre piger var jo meget yngre end jeg (62). Men hvad søren jeg kunne jo bare tage hjem hvis selskabet ikke passede mig.

Vi skulle møde kl. 3 og starte med Wellnessen som var vidunderlig og jeg kunne sgu da ikke undgå og får en masse fantasier da jeg lå der, både om det med piger men også, at jeg snart trængte til en rigtig mand.

Ud at spise mmm flere kikkede på mig var på bar fik en del at drikke osv.

Aftalt med min mand at jeg ikke drak så meget så han ikke skulle være nervøs for hvordan jeg kom hjem, men fik alligevel alt alt for meget. Jeg kunne ikke få fat i ham da jeg ville hjem. Så tænke ….

For nylig havde jeg fundet en ny ven over på middelfart rasteplads. Som jeg ganske vist ved en fejltagelse havde sex med i skoven men en lækker fyr som var fandens god til at slikke. Jeg har været en del sammen med ham siden så da han boede i byen tænkte jeg at jeg måske kunne få ham til at køre mig hjem.

Jo det ville han da gerne så en ½ time efter hentede han mig, de andre troede det var min mand der skulle hente mig, så hej hej og farvel. Vi kørte mod Fyn. Og ohh hvor synes han jeg så godt ud og for fanden hvor var jeg frækt klædt på. Han kørte hurtig sin hånd op under kjolen til det bare stykke over strømpen. Jeg havde strømper og hofteholder på som altid men også bundløse trusser på … århhh det var famed dejligt - lige det jeg trængte til så jeg spredte benene så min glatte fisse var helt synlig. Han gned mig og jeg nød det… så den var lige ved at gå på mig efter et øjeblik… vil du ha PIK i aften spurgte han… ja jeg vil stønnede jeg.. du vil måske ha flere pikke… og uden at tænke mig om stønnede JAA for fanden det ville jeg gerne.. okay vi køre på rastepladsen og ser om der er nogen ikk. Jeg nikkede bare jeg var helt væk i nydelse.

Da vi kom op på Middelfart parkeringen så der lidt øde ud. Han kørte ned i den ende af pladsen hvor der står nogle store hvide sten til vejarbejde tror jeg de er til. Dem der kender pladsen kender dem også. Der holdt vi så han tændte lyser i kabinen og begyndte at kysse mig mens han tog min hånd over på sin stive pik. Først gned jeg den lidt uden på bukserne men hjalp den så ud i det fri. Hold op den er flot. Jeg bliver bare så pisse liderlig hver gang jeg ser den. Århh jeg kørte på den… rolig nu sagde han den skal ikke gå før tiden, jeg grinede du plejer da at kunne flere gange.. ja ja men ikke endnu vel. Kom sagde han og lukkede døren op vi går ud lidt ikk.

Vi gik hen bag stenene og stod der og kyssede lidt
Han fiskede min patter frem over kjolekanten og bh’en så de strittede frækt frem, så tog han dem i hånden og suttede på dem, krammede dem alt imedens jeg ligeså stille spillede på hans pik.

Pludselig var der en i mørket der sagde. Hold da kæft det ser god ud.
Det gav en lille sæt i os for vi havde slet ikke set ham. Han trådte frem i det svage lys. Og jah han så da nydelig ud.. og han havde sin egen pik i hånden stiv så et bræt. Må man være med eller må man bare kikke Spurgte han?
Karsten kikkede på mig og sagde at jeg vist trængte til mere end en pik i aften, så kom du bare nærmere. Jeg tog fat i hans pik også. Den var lidt mindre men meget stiv. Jeg var bare liderlig lige nu og måske var den sidste rest af hæmninger væk fordi jeg også var fuld. Ja hvem ved..

Hvad vil du gerne spurgte den nye mig.. ja jeg ville ha PIK.. det skal du famed få så - buk dig og straks stak han sin pik op og kneppede mig. Karsten stak sin pik i munden på mig så fik jeg ellers så patterne daskede under mig. Efter ganske få minutter mærkede jeg en tunge som begyndte at slikke mig samtid med. Det var en tredje som Karsten havde vinket hen til os.. hvor lang tid der gik ved jeg ikke med det hele eksploderede pludselig i mig og i dem. Den gik på mig så jeg ikke kunne stå på mine ben. Men mine mænd hold mig og pumpede mig fuld i begge ender - hold op det var godt, efter et kort hvil lod jeg ham den sidste der slikkede mig få sin pik op i mig også. NU var der ikke mindre en 3 -4 stykker mere, som bare spillede pik af ud over mine patter. Det var som om det ingen ende ville tage så godt var det. Ja jeg tror næsten det var min bedste oplevelse indtil nu. Og jeg som troede at jeg var ved at være for gammel til den slags pjat og så på en offentlig parkeringsplads Uden min mand var med.

Hvis nogen af jer herinde var med til det ville jeg gerne høre jeres indtryk og hvad i synes om det.

De kærligste hilsener Inge


79% (12/3)
 
Categories: Mature
Posted by IMJ
2 years ago    Views: 289
Comments (11)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
12 days ago
hej og tak for dit svar herinde, du vil gerne vide hvad min mand siger,,, vil du stadig det så skriv privat til mig ikk... kys inge
1 month ago
En anden gang må du godt ringe til mig.
Jeg vil med den største glæde komme og køre dig hjem.
3 months ago
Ville være lækkert at høre din mands reaktion da du kom hjem med kussen godt fyldt med fremmed sperm. GGG
1 year ago
Rigtigt frækt ;)
1 year ago
Der ville vi gerne have været med.
KH
Kikkerne
1 year ago
Det er da en af de frækkeste og bedste historier der er herinde, det må have været en lækker oplevelse. Super godt
1 year ago
very hot
1 year ago
Det lyder som en rigtig lækker oplevelse. Fræk historie og godt skrevet.
2 years ago
Hej Inger, det ville jeg jo så enderlig men du giver mig jo ikke chancen
2 years ago
For fanden, havde jeg da bare været en af de fyre, som pumpede dig fuld....
2 years ago
Der ville jeg squ gerne väre med...