Betrapt tijdens het plassen

Het was een warme zomerdag en ik besloot om naar de werf te gaan waar m'n bootje ligt.
Op de werf zijn toiletten en douches waar men gebruik van kan maken. Nadat ik m'n spullen in het bootje had gelegd liep ik in alleen nog maar m'n badpak en slippertjes naar het toilet om nog even een plas te doen.

Daar aangekomen deed ik de deur dicht en ging ik op het toilet zitten. Ik schoof m'n badpak een beetje opzij en begon te plassen. Maar juist op het moment dat ik zat te plassen hoorde ik voetstappen en opeens werd de deur van mijn toilet opengetrokken. Ik was dus vergeten om de deur op slot te doen. Daar stond dus opeens een jonge jongen voor me die mij in m'n badpak kon zien plassen. Maar daardoor dus ook m'n flink behaarde plasser kon zien.

Hij bleef even kijken en zei toen, oh oh sorry ik wist niet dat hier het damestoilet was. Ja dit is toch echt het damentoilet, en je mag hier helemaal niet komen. Maar terwijl ik dit zei, merkte ik dat ik nog steeds m'n badpak opzij geschoven hield en m'n tepels ook al aardig stijf waren. Hij kon dit overduidelijk zien. Ik vond het eigenlijk wel geil dat hij mij betrapte tijdens het plassen. Hij zei nogmaals sorry en dat hij wel erg nodig moest plassen. Kan ik anders even hier plassen want alle andere zijn bezet. Na even te geaarzeld te hebben zei ik, oke kom maar dan. Ik liet m'n badpak los en ging staan. Doordat ik ging staan voelde ik dat de bovenkant van m'n badpak wat omlaag ging zodat m'n borsten wat meer zichtbaar werden.

Hij haalde z'n piemel uit z'n zwembroek en begon te plassen. Ik werd hier nog geiler van en wilde zijn piemel en plas eigenlijk wel voelen. Ik pakte z'n piemel en ging op het toilet zitten. Ik wil dat je in m'n mond plast. Hij twijfelde geen moment en stopte zijn piemel in m'n mond en begon te plassen. Eerst een beetje, daarna voelde en proefde ik een harde lekkere straal in m'n mond. Het was zoveel dat er een deel uit m'n mond kwam. Ik trok m'n badpak verder naar beneden zodat m'n borsten nu helemaal bloot waren. Hij begon aan m'n borsten te zitten en aan m'n tepels te trekken. Inmiddels was hij klaar met plassen en ik begon hem te pijpen. Ik voelde hem harder en harder worden. Opeens stopte ik. Ik moet ook nog plassen, wil je dat zien? Ja lekker, maar ik wil het ook proeven, net zoals jij bij mij net deed. Oke zei ik, ga dan maar onder het toilet liggen dan ga ik op de rand zitten. Ik trok nu helemaal m'n badpak uit en ging op de rand van het toilet zitten. Eindelijk kon ik plassen en nog wel over die jongen heen. Hij leek er echt van te genieten. Ik pakte z'n hoofd en duwde die tegen m'n behaarde plasser aan. Hij kreunde en zei, ja plas maar lekker in m'n mond. Hij dronk niet alleen m'n plas op maar likte ook gelijk aan m'n plasser. Ik werd hier zo geil van dat ik niet snel daarna klaar kwam midden in zijn gezicht.

Mmm, dat was lekker, zei ik. Nu bij jij aan de beurt. Ga maar op het toilet zitten. Ik trok z'n zwembroek nu helemaal uit en speidde z'n benen. Ik duwde hem helemaal tegen de achterkant van het toilet aan, zodat ik goed in het toilet kon. Wat ga je doen vroeg hij. Ik ga je lekker trekken met mijn plas wat al in het toilet ligt. Oh wat geil zei hij. Met m'n rechterhand begon ik hem te trekken en met m'n linkerhand haalde ik grote scheppen plas en toiletwater uit het toilet en liet het over z'n piemel vallen. Ik zag dat z'n piemel nog harder werd en ik werd opnieuw geil. Ik wilde hem in m'n mond en m'n eigen plas en toiletwater proeven. Dit deed ik dan ook. Ik voelde hem verstijven en niet lang nadat ik zijn piemel in m'n mond had, voelde en proefde ik hem klaakomen.


84% (43/8)
 
Posted by HairyWendy
3 years ago    Views: 1,276
Comments (18)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
amiranta
retired
2 years ago
wat een verhaal. ik zie het zo voor me.
2 years ago
mmm,wendy,lekkere geile kinky slet ben jij,plas ook maar op mijn lul en lik alles eraf,vermengd met mijn sperma
2 years ago
kinky maar zo geil!
Ik mag jou wel Wendy.
2 years ago
ik wou dat ik je plas van elk haar van je dikke bos mocht likken
SexyDuoLB...
retired
2 years ago
Very kinky
2 years ago
wat een lekkere kinky slet ben jij!!
MAXPLANCK
retired
2 years ago
Wow, your story is really hot. Is a real one?
2 years ago
hmmmmmm dat mag je ook wel een keer met mij doen:)
2 years ago
Hmmm, heerlijk verhaaltje, dat moeten we eens samen overdoen!
deepinmei...
retired
2 years ago
das niet de jachthaven in Warmond, maar net er naast in warmmond
2 years ago
ooooooh ik vind dit zo geil, kom maar op men gezicht zitten en open je sluizen, ik wil je natte clit proeven
Foralt
retired
2 years ago
Geil verhaal....welke jachthaven...? :)
2 years ago
love plassex ;-)
3 years ago
Lekker ranzig en geil verhaal :D
metalhead40
retired
3 years ago
Geil wendy....echt gebeurd???
3 years ago
Hey Wendy dat is echt een lekker geil verhaal.
3 years ago
Heerlijk geil verhaal! Maak er maar een vervolg op als je wilt!
3 years ago
geil!!!

je mag ook wel een keer over mij heen plassen hoor!!!