Lerares geeft lekkere handjobs


Ze was mijn lerares nederlands: Juffrouw Lamme, ik was 15 en zij een jaartje of 33, leuk kort krullend haar, knap koppie, en een zeer goed figuur. Altijd de 4 bovenste knoopjes van haar blouse los waar je ook altijd een zwarte bh zag welke die prachtige, zacht deinende, volle tieten in toom mochten houden.
Veel Nederlands heb ik dat jaar niet geleert, mijn blik was altijd op haar gericht en natuurlijk had ze wel door dat ik naar haar keek en in haar blouse gluurde.

Regelmatig stond ze bij mij, om me maar weer eens wat uit te leggen en als ze soms wel eens voor aan mijn tafel stond en naar me voor over gebukt en ik helemaal gek werdt van die blik in haar blouse en ik de rest van de les met een stijve paal zat.
Er zijn toch heel wat keertjes geweest dat ik thuis naar mijn kamer ging om aan haar te denken, liggend op bed en mijn harde lul in de hand, genietend en dan mijn zaad spoot.

Ook mocht ik geregeld bij haar nablijven, na lestijd, en kreeg wat extra nederlands of we zaten gewoon wat te praten over van alles en niks en al met al leerde ik haar steeds beter kennen, tot het punt dat ik ook bij haar thuis langs
kwam waar ze, als het haar uitkwam, gerust in haar bh en slipje rond liep als ze zich omkleedde wat weer aanleiding was die avond thuis een potje te palen natuurlijk.

Op een dag was het weer zo'n feest dat ze in een zwart slipje en net te klein zwart kanten bh'tje rond liep en zat ik al snel met een stijve lul te genieten van het uitzicht. Toen ze in de keuken (open keuken) de afwas deed, want
er waren geen schone thee kopjes meer riep ze me te helpen afdrogen. Ze keek naar me, keek omlaag en zag natuurlijk de bobbel van mijn harde paal en toen ze weer naar mij keek had ze een grote glimlach.

Daar moet je toch eens mee stoppen, zegt ze zo lachend, op school zie ik het regelmatig bij je en hier ook al, misschien moet je je 's avond thuis maar eens gaan aftrekken. Verrast door haar uitspraak en een rode kop als een biet stamel is dat ik dat al doe.

Misschien doe je het niet goed, zegt ze als de afwas klaar is en ze me vast pakt en opzij trekt tot ik voor de wasbak sta, zij staat dan achter me en ik voel haar armen om me heen, ze knoopt mijn broek los en deze zakt tot mijn enkels en al snel volgt mijn onderbroek, ik voel (en als ik omlaag kijk zie) haar hand om mijn nog steeds stijve lul en laat me door haar aftrekken, ze heeft niet lang nodig want dat maakte me zo geil dat ik al snel mijn lading in het vuile afwas water spoot.

Laat eens kijken, en alweer zo lachend draait ze me om en kijkt naar mijn steeds slapper wordende pik, zo da's beter, zegt ze en alsof er niks aan de hand is trekt ze de stop uit de gootsteen en loopt ze met de kopjes en thee pot de kamer in, terwijl ik mijn broek omhoog trek en me weer aankleed en als een trouw puppie achter haar aanloop.
Geen woord zegt ze er meer over en ik durf er ook niet over te beginnen en toch glijdt die avond thuis weer mijn lul door de hand en spuit me weer leeg.

Een week je later ben ik weer bij haar thuis en je raadt het al, met een stijve. Als ze het ziet zegt ze met een vragende blik: heb je niet eventjes ge.., en maakt het aftrek gebaar met haar hand, gisteravond?
Op mijn nee op haar vraag zegt ze me me uit te kleden en even later zit ik naakt naast haar op de bank. Trek je maar eens af zegt ze en met de intussen bekende rode kop glijdt mijn paal snel heen en weer over mijn lul.

Ja, zo zal je ook wel klaar komen zegt ze, maar je trekt veel te snel en trekt mijn hand weg. Langzaam glijdt haar hand over mijn lul en haar andere hand streelt mijn ballen en met afwisseling draaiien haar vingers om mijn eikel of krabbelen haar nagels zachtjes over mijn zak. Ik denk dat het zo een kwartier of zo doorging tot ik schokkend zo lekker kom en het zaad in dikke stralen uit mijn lul spuit, ze blijft door trekken en rukt al het zaad er uit wat ze er uit kan krijgen.
Zo doe je dat, zegt ze lachend als ze naar me kijkt en naar al het zaad dat op mijn buik en borst ligt. Nou houdt je hand eronder en ga de douche in, en wel de douche schoonmaken als je klaar bent is het volgende lol.

Na een minuut of 5 draai ik de kraan weer dicht als het gordijn opzij gaat en ze me lekker afdroogd. Vanaf die dag zit of lig ik regelmatig naakt op de bank en glijdt haar hand over mijn lul, soms zit ze in haar slipje en bh en krijg ik weer een tik als ik wil voelen en melkt ze me zo lekker leeg.

Natuurlijk had ik wel van neuken gehoord maar mij hoorde je niet klagen, ik ben intessen wel verslaafd aan een lekker handjob
100% (7/0)
 
Posted by De-light
3 years ago    Views: 395
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
3 years ago
wat een gelukzak zeg