Tante deel IV

Een paar hele drukke weken gehad, werken en slapen, en die zondag ben ik uiteraard zo geil als boter. Morgen heb ik een vrije middag en ga eens lekker op visite bij mijn tante, deze keer wil ik 'r eens lekker neuken en na een uurtje rijden (met een harde lul) rij ik het pad bij haar huis op en bel aan. Ik wordt hartelijk verwelkomt en krijg drie zoenen op de wang en als de deur dicht valt, ik heb visite fluisterd ze.

We lopen door naar zitkamer, een vriendin (Kim) van haar die ik wel eens een paar keer eerder heb gezien, een kink in de kabel, en ga naast haar zitten. We drinken we een bakje koffie, kletsen wat, kijk af en toe naar haar en voel mijn lul alweer keihard worden. Met het 2e bakkie loop ik achter haar aan naar de keuken, rits me los en haal mijn paal eruit en rij tegen haar aan, als ze zich omdraaid en mijn lul ziet staan schrikt ze maar pakt me toch lekker vast, doe maar snel weg zegt ze, mijn vriendin blijft vast niet lang meer.

Nou, na een uur zat ze er nog steeds en zaten zo tegen half 3 aan de wijntjes, tijd voor een nieuwe fles en ze gaat naar de kelder, na de tweede fles wordt het erg gezellig en zie ik tante en kim in de keuken praten en even daarna gaat Kim weg en laat mijn tante haar uit, rapido kleed ik me uit en sta naakt met
mijn stijve in de hand te wachten als ik op het raam hoor kloppen en Kim zie staan, ze kijkt lachend naar me, likt haar lippen en loopt vervolgens weg.

Tante komt binnen en neemt me snel mee voor iemand me daar zo ziet (te laat lol) en we gaan de trap op deze keer haar slaapkamer en nog geen 10 tellen later lig ik in de boeien die al aan het bed zaten.
Oompje werdt dus vast regelmatig misbruikt hahaha. Ze knielt tussen mijn benen en zuigt me, zuigt me zo lekker dat ik binnen 2 minuten in haar mond spuit, ik zie wat zaad op haar lip als ze me wat sip aan kijkt.

Nou heb je straf verdient lacht ze, uit een laatje pakt ze wat, een cockring gaat om mijn ballen en lul maar daar aan zit een kettingkje en daaraan tepelklemmen, beetje pijnlijk, en trekt dat kettingkje strak aan, loopt naar de kast en kleed zich uit haar heerlijke naakte lijf geeft me weer een stijve paal
en zie hoe ze een zwart leren slipje en idem bikini aantrekt, komt op me zitten en rijdt op mijn lul.

Iedere keer als ze naar achteren gaat trekt dat kettingkje aan mijn tepels en ze maakt me zo lekker keihard, trekt me en als ik bijna kom stopt ze, mijn kloppende paal wipt op en neer en trekt zo weer aan mijn tepels en trekt zij hard aan het velletje van mijn zak en spuit ik weer en zij loopt lachend weg.

Na een kwartiertje komt ze terug, komt half op bed liggen en likt mijn dij, langzaam omhoog en likt mijn zak en zuigt mijn ballen in d'r mond en d'r hand draait rond mijn eikel en lig ik al snel weer met een harde lul te genieten, dan gaat ze zitten en rukt me in hoog tempo tot ik kreunend weer klaar kom. Na even maakt ze me los en mag ik de douche in, ze is naakt en wast me maar mijn paal is helaas getemt, weer niet geneukt lol.

Als ik na een half uurtje aangekleed bij de deur sta krijg ik een briefje, het telefoonnummer en adres
van Kim, wow
100% (8/0)
 
Posted by De-light
3 years ago    Views: 200
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments