Tante deel III

Jaren later, ik was 26, en was weer eens in mijn oude woonplaats, natuurlijk ging ik kijken of mijn tante thuis was, onderweg kreeg ik al diverse keren een stijve lul en hoopte echt dat ze thuis was en er nog steeds zo enorm lekker uitzag. Ik parkeerde mijn auto voor de deur en loop achterom, ik zie haar in de tuin zitten, nog steeds een heerlijk wijffie en ik zie weer eens die geweldige glimlach en ze omhelst me en krijg een dikke kus. Na een half uurtje bij praten, het was weer ouderwets gezellig en natuurlijk ging het ook over vroeger.

De tuin en het huis waren niet veranderd, maar toen ik binnen een rondleiding kreeg bleek er aanzienlijk wat veranderd te zijn. Ze nam me aan de hand mee de trap op naar mijn oude logeerkamer waar het bed vervangen was door een 2-persoonsbed en al snel lag ik op mijn rug op hebt bed. Ze bukte over me heen en mijn tong verdween in haar mond en mijn handen gleden over haar rug onder haar truitje.
Ze nam mijn ene pols en net als lang geleden werdt deze vast gemaakt nu niet met een koord van een badjas maar er zaten al riempjes met een ketting eraan aan het bed en ook mijn andere pols werdt vastgemaakt, door mijn eerder ervaring met haar liet ik haar begaan maar hoopte natuurlijk haar eens lekker te mogen neuken, maar ze stond op en verdween.

Na een 10 to 15 minuten kwam ze terug, strak kort zwart lederen jurkje, losse mouwen, zo van haar pols tot halverwege haar boven-armen en geen voorkant die was nml van kettingkjes en zag dat die mooie ronde stevige tieten nu van die lekkere lange geile tieten waren.
D'r was nogal wat veranderd in die 12/13 jaar maar die lekkere geile glimlach was niet veranderd en ze kwam naast het bed staan, knoopte mijn broek los, ritste mijn gulp los en trok broek en onderbroek in ene keer omlaag en trok ze uit, nu werden mijn enkels ook vast gemaakt en ik vroeg me al af wie er nog meer hier zo op dat bed hadden gelegen.
Ze knoopte mijn blouse los maar die kon natuurlijk nergens heen zo, uit een laatje pakte ze iets wat een cockring bleek te zijn, deze ging om mijn ballen en lul tegelijk, wat niet mee viel en mijn ballen pijn deed want ik had al een opkomende paal maar ze ging net zolang door tot ie strak om mijn paal en zak zat.

Ze kwam tussen mijn benen zitten en begon me te trekken en strelen en maseerde mijn ballen en maakte me na lange tijd weer eens zo lekker loeihard, door die cockring schudde mijn ballen mee als ze me snel aftrok wat wel wat pijnlijk was, dan leunde ze achterover, en steunde op haar armen en handen en wreef haar
ene voet over mijn zak en de andere over mijn oh zo harde paal om me vervolgens met beide voeten te rukken. Dat wisselde zich zo iedere keer af en ik zat tegen het dak van geiligheid.

Uit dat zelfde laatje kwam nu een kettingkje, de ene kant werdt aan die cockring vast gemaakt en ja hoor, daar lag ik dan met tepelklemmen en als ze me trok en mijn paal iets naar achter trok, trok dat weer aan dat kettingkje en dus aan mijn tepels, niet zo dat het pijnlijk was ik werdt er na eventjes zelfs bloedgeil van. Ook een een soort handzweepje of zo iets met van die suede sliertjes eraan kwam uit dat laatje en zachtjes sloeg ze me er mee, dat deed me eigenlijk niks, tot ze die sliertjes tergend langzaam over mijn ballen en lul liet glijden lag ik te kronkelen van geiligheid, spuiten spuiten dacht ik, maar nee, ik werdt de hele tijd net op het randje gehouden. Mijn paal was keihard en helemaal dieprood.

Toen pakte ze mijn ballen vast en trok zo heel langzaam, soms met schokjes, aan mijn zak, mijn paal veerde wat op en dat kettingkje trok weer aan mijn tepels, na een minuutje voelde ik het komen en kwam kreunend klaar, met moeite baande mijn zaad zich door mijn lul, omdat die cockring zo strak zat en spoot mijn geil eindelijk oh zo lekker uit mijn eikel en zij bleef maar zo doorgaan, een volgende lading diende zich aan en spoot er zo hard uit dat ik het op mijn gezicht voelde landen. Nu pakte ze mijn paal en trok me af en spoot er nog meer zaad uit en melkte ze me zo intens lekker leeg.

Ze knielde vervolgens over me heen, likte mijn eikel, zoog me en likte mijn zaad op, kwam langzaam omhoog en voelde haar tong over mijn neus en wang, tevreden lachend keek ze me aan en toen ze me op de mond zoende en ik mijn mond opende deed ze haar mond open en liep mijn eigen zaad zo mijn mond in en liet ze
me het doorslikken.

Toen stond ze op en verliet de kamer om na een minuut of 10 terug te komen in d'r gewone kleren en maakte ze me los, ik trok haar tegen me aan en hield haar zo een tijdje vast, zo geil lekker was ik nog nooit klaar gekomen. Ik kleedde me weer aan en na een koppie koffie ging ik richting huis, voldaanen zeker van plan snel weer langs te gaan.
100% (6/0)
 
Posted by De-light
3 years ago    Views: 514
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
3 years ago
lekkere tante heb jij , zo wil ik er ook wel een lekker dominant kantje aan haar
3 years ago
Lekker om zon tante te hebben