Tante deel II


We hadden weer gewoon avondeten alsof er niks gebeurd was al hadden we regelmatig dat we naar elkaar keken. Die vond deden oom, tante en ik allerlei spelletjes (kaarten en yahtzee) al dacht ik natuurlijk aan andere spelletjes lol, en om 12 uur gingen we allemaal slapen. Toen Oom in de badkamer was kwam ze nog even binnen, kreeg ik een dikke zoen en voelde nog eventjes haar hand over mijn borst.

Ik had die nacht wel heel lekker geslapen en lag al eventjes wakker en te wachten tot mijn oom weer naar zijn werk ging en dacht terug aan gisteren en lag al snel weer met een lekkere stijve paal. Ik hoorde hem nog niet weg rijden of ik opende de deur en ging, natuurlijk weer naakt, naar beneden, daar stond ze aan het aanrecht, weer in haar ochtendjas en sloeg mijn armen om haar en drukte me tegen haar aan, dan draaide ze zich om, haar handen op mijn schouders en ze duwde me wat achteruit en keek omlaag en zag mijn paal lekker overeind staan.

Alweer?, zegt ze lachend, ik wou dat je oom wat meer van jou had en vertelde dat hij iets van eens in de maand of zoiets zin had, nou vond ik mijn oom best wel aardig maar ook wel een beetje een sul en zekers als je zo'n lekkere vrouw hebt. (als ik haar zag kreeg ik al een stijve, wat als ik aan haar dacht al. lol) en voelde haar handen van mijn schouders over mijn borst glijden en heel eventjes streelde ze mijn zak en lul voor ze me naar de tafel duwde en me zei te gaan zitten.

Die keer zat ze tegenover me en hadden we gezellig samen ontbijt, na eventjes voel ik haar voet tegen mijn been en gaat langzaam omhoog en wrijft dan tegen mijn lul aan, weer zo lachend kijkt ze me aan en doet net of het heel gewoon is en ontbijt verder terwijl ik natuurlijk weer een loeiharde lul krijg, ik zie dat haar beide voeten tussen mijn benen op de stoel rusten en daar tussen staat mijn harde lat (mijn eerste footjob lol), met moeite krijg ik 1 boterham naar binnen en leun achterover en kijk hoe haar tenen mijn lul en ook eikel strelen. Dan staat ze op en ruimt de tafel af en natuurlijk help ik haar, en met een heerlijke geile blik in d'r ogen kijkt ze naar me als mijn stijve lul voor me heen en weer slingert en het eten in de ijskast leg.

Dan pakt ze me bij de hand en neemt me mee naar boven naar de badkamer en doet de kraan en en zorgt er voor dat het water lekker warm is voor ze me zegt in het bad te gaan zitten. Met een kan welke daar stond maakt ze me helemaal nat en begint me vervolgens helemaal in te zepen, mijn haar wordt gewassen en dan afgespoeld, dan mijn hoofd en begint ze aan mijn borst, zelf knielt ze op de grond en met beide handen zeept ze me in tot haar mouwen nat worden en ze opstaat, me zegt te gaan staan en spoelt ze me helemaal af om me vervolgens af te drogen en de hele tijd houdt ze mijn paal snoeihard. Dan mag ik haar weer volgen (lol), ze duwt me op mijn bed komt, nog steeds naakt, en spreid mijn benen en knielt er tussen, met twee handen streelt ze mijn lul en dan ballen en weer lul en brengt me op het randje van een spetterend orgasme als ze opeens stopt.

Verbaasd kijk ik 'r aan, ik denk dat er zeker iemand komt of zoiets, als ze de kamer uitloopt en eventjes later weer terug komt. Laat me maar gaan zegt ze, je zult er echt geen spijt van krijgen en je weet dat ik van je houdt. Met het koord van een badjas bindt ze eerst mijn ene been aan het bed en het andere uiteinde is voor mijn rechterbeen, dan komt ze op mijn borst zitten trekt het koord uit haar badjas en bind zo ook mijn handen vast en gaat dan wijdbeens tussen mijn benen zitten met haar benen over de mijne, haar badjas valt wat open en ik zie weer haar heerlijke lijf en tieten maar kan niks doen. Kijk maar eventjes zegt ze, als je wilt kun je jezelf zo losmalen, wat ik dan ook inderdaad zie en voel hoe ruim het zit. Dan pakt ze weer mijn lul en begint me oh zo lekker te rukken. Ik vindt het wel raar zo en snap er natuurlijk
niks van maar ze trekt zo lekker, maakt me zo hard en geil en soms bukt ze eventjes en hapt mijn eikel in haar mond, kreunend van geiligheid onderga ik haar goddelijke bezigheid en na een paar heerlijke momenten is haar mond boven mijn lul laat ze me lekker spuiten en rukt me oh zo lekker.

Na eventjes komt ze op me liggen en voel ik haar naakte lijf tegen het mijne en trekt die koorden zo over mijn handen, lekker? vraagt ze, probeer maar eens nee te zeggen als ze je zo goddelijk laat spuiten he. Gedurende de rest van de week lag ik regelmatig zo op het bed en liet me heerlijk leeg melken en genoot
er intens van, maar het was jammer genoeg tijd weer naar huis te gaan, mijn ouders waren terug en zij zouden dan net 3 weken weg gaan. Iedere avond lag ik op mijn bedje met haar in mijn gedachten en mijn lul in mijn hand mezelf in te denken dat zij me weer zo lekker aftrok en liet spuiten.

Maanden lang heb ik haar niet gezien en zo gemist en toen ze er eindelijk weer eens was was er visite en hield ze me ook af en toen er even een momentje was zei ze me dat het niet meer verder kon en dat ik dat maar moest accepteren en toch mooie en fijne herinneringen had. Diep teleurgestelden verdrietig verliet ik haar huis, maar natuurlijk ging ook mijn leven verder en wij verhuisden
en later ging ik 100 km verder wonen (school).

Ik was 26 toen ik haar toevallig eens tegen kwam, nog steeds een heerlijk wijffie, en al snel zaten we op een terrasje...................................
100% (9/0)
 
Posted by De-light
3 years ago    Views: 384
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments