Een verrukkelijk kopje koffie,

Een verrukkelijk kopje koffie,

Een kennismaking met Linda, mijn serveerstertje

"Capuccino, meneer Jansen?" vraagt de serveerster van de lunchroom waar ik elke zaterdagochtend naar toe ga om mijn weekendkrantje te lezen en koffie te drinken. "Is goed hoor, Linda. Doe er maar een appelgebak met slagroom bij." Antwoord ik. Linda, de serveerster, loopt terug naar achter om mijn bestelling te halen.

Eigenlijk is Linda de reden waarom ik hier elke zaterdagochtend verblijf. Ze is een fantastisch mooie vrouw. Ze heeft de benen van Byonce, borsten en billen die zo uit een Druuna-strip komen en de ogen van Angelina Jolie, met een -verder- perfect bijpassend lichaam. Daarnaast loopt ze altijd op pumps, haar benen in panties met van die glimmertjes erin gehuld en een zwart, kort serveerstersrokje met donkerblauw schortje voor. Een waar genot om te zien. Ze weet trouwens donders goed dat ze zo mooi is en welke uitwerking ze heeft op geile mannen van middelbare leeftijd zoals ik. Ze bedient me altijd met een hemelse glimlach en zwoele stem. Als ze tegen mij praat en/of mij aankijkt knijp ik altijd mijn dijen tegen elkaar waardoor mijn ballen en pik worden gestimuleerd. Ik keer dan ook steevast elke zaterdagochtend met een erectie terug naar huis.

Eenmaal thuis fantaseer ik dat ze mijn Meesteres is. Ik doe dan snel halsband en polsboeien om die met een kettinkje aan elkaar zitten. Ik doe dan net alsof ik me in Haar opdracht masturbeer. Al na een paar rukjes spuit ik met grote kracht mijn sperma over mijn buik en benen.

Maar deze ochtend heb ik besloten een stap verder te gaan: Ik heb thuis al mijn halsband en polsboeien aangedaan die met een ketting aan elkaar zijn verbonden. Daar overheen draag ik een donkere koltrui met lange mouwen. Daarover weer een licht kolbert. Anders zou je de contouren van de kettinkjes zien onder de koltrui. Tenslotte draag ik een lichte kaki broek, zonder onderbroek. Mijn pik en ballen zijn vastgezet in een cockring en balzakstretcher. Ik heb mijn voorhuid naar achter getrokken zodat ik mijn blote eikel tegen mijn broek aan voel. Je zult begrijpen dat ik deze ochtend al met een erectie de lunchroom binnenliep.

Het opnemen van mijn bestelling door Linda heeft dan ook zijn uitwerking niet gemist. Ik fantaseer er stevig op los en zit op gegeven moment met een super harde en licht kloppende erectie aan mijn tafeltje naar mijn krant te staren. Door wat ademhalingsoefeningen weet ik mijzelf in bedwang te houden. Ik merk wel dat ik het niet te gek moet maken. Anders kom ik nog ter plekke klaar, bedenk ik mij.

Ondertussen komt Linda de bestelling brengen. Met een vloeiende beweging zet ze de capuccino op tafel en het appelgebakje ernaast. "Je bent de slagroom vergeten", merk ik fijntjes op. "Oh, oh", kirt ze. "Ik ben zo weer terug." En kordaat beent ze weer terug naar de keuken. Bij elke beweging van haar goddelijke benen voel ik mijn pik kloppen. Terwijl ik mij wederom bedenk dat dit wel eens niet goed zou kunnen gaan, geniet ik met volle teugen. Ik voel mijn harde eikel tegen mijn broek aan schuren. Oooh, al zou ik mijn grote harde pik maar eens aan Linda kunnen laten zien. Hoe zou ze reageren? Mijn fantasie slaat heerlijk op hol. Ik hou mijn krant vast en kijk ernaar maar ik zie en lees niets.

Ondertussen zie ik vanuit mijn ooghoeken dat Linda weer naar mij toe komt lopen. Ik merk op dat ze haar bloes verder heeft open geknoopt en geen panties meer draagt. Ze schept de slagroom met een lepel uit de klopper op het appelgebakje. Terwijl ze voorover buigt zie ik haar naakte borsten in haar bloes vrij bewegen. Ik voel mijn pik kloppende bewegingen gaan maken. Fantaseer ik nu of heeft ze zich expres zo "uitgekleed"?

Als ze weer weg is ben ik helemaal in de war. Ik drink snel mijn capuccino op en schrok mijn appelgebak naar binnen. Bij elke hap slagroom zie ik weer die bewegende borsten. Mijn pik blijft nu gevaarlijk kloppende pulserende bewegingen maken. Ik kan mijn beeld van haar niet meer uit mijn hoofd zetten en wordt met de seconde meer opgewonden. Ik voel dat ik het niet meer in kan houden en wil weg naar huis. Ik maak een gebaar naar Linda dat ik de rekening wil hebben.

Even later komt ze weer naar mij toe, met weer die blote dijen. Ze buigt voorover om mij beter te verstaan. Onverbiddelijk wordt mijn blik getrokken naar de opening in haar bloes. Haar blote borsten bungelen vrijelijk rond. Haar tepels zijn stijf en hebben van die mooie grote tepelhoven. Ik zie haar lippen bewegen maar versta er niet veel van: "... rekening,..., fout gemaakt, ... slagroom...". Ik voel plotseling mijn ballen samen trekken en mijn onderlichaam spastische samentrekking maken. Ik probeer haar recht in haar gezicht aan te kijken om maar niet haar naakte borsten en dijen te hoeven zien. Maar het baat niet. Ik voel mijn naakte eikel tegen de rand van mijn broek aanschuren. Ik kom klaar. Mijn sperma spuit tegen mijn broek. Ik voel mijn broek langzaam natter worden en mijn geil langs mijn buik en benen naar beneden glijden. Linda's ogen dwalen nu langzaam naar beneden en haar pupillen worden plots groter en groter. Ze ziet waarschijnlijk de natte plek in mijn broek. Heerlijk gevoel. Ik wil het niet eens stoppen maar tegelijkertijd schaam ik mij dood ten opzichte van Linda. Ik wordt gek van deze dubbele gevoelens. Dan staat Linda rechtop en doet een stap terug. En mijn pik klopt regelmatig in mijn broek door.

Linda zegt nu duidelijk verstaanbaar: "Ik geloof dat we de rekening maar moeten laten zitten". Wordt ik nu gek of wat? Ze draagt opeens weer kousen en haar bloes is weer dichtgeknoopt zoals in het begin.

Als in een droom sta ik op en loop langzaam de zaak uit naar mijn fiets. Met nog nakloppende pik en sperma die langs mijn benen naar beneden sijpelt fiets ik naar huis.

Eenmaal thuis krijgen de schuldgevoelens de overhand. Ik baal als een stekker. Ik ren naar boven, gooi mijn kleren in de was en ga direct onder de douche. Ik blijf er extra lang onder staan en overdenk mijn stupiditeit. Ik heb mij laten meevoeren door mijn zielige fantasien. Geile perverseling die ik ben. Ik kan Linda nu nooit meer onder ogen komen. Oh wat ben ik een stommeling. Uiteindelijk stap ik onder de douche vandaan. Ik droog mij af en ga in mijn badjas naar beneden om een groot glas wijn voor mijzelf in te schenken.

Ik wil net mijn eerste slok wijn drinken als de bel gaat. Ik sta op om open te doen. Daarbij hou ik met een hand de panden van mijn badjas dicht omdat de stoffen riem nog boven ligt. Ik loop naar de voordeur en doe open en ... ik schrik mij rot.

Daar staat Linda. Ze kijkt mij recht in de ogen aan en zegt: "Hallo, mag ik even binnen komen?" Zonder iets te zeggen doe ik een stap opzij en laat Linda langs mij heen lopen. Ik zie dat Ze lange leren laarzen draagt met een lange leren overjas.

Eenmaal binnen draait ze zich om en kijkt mij vragend aan. Ik snel langs haar heen om de deur naar de woonkamer open te doen. Eenmaal in de woonkamer doet ze haar leren overjas uit en reikt mij die aan.
"Als je die even wilt ophangen?" Ik pak haar overjas aan en laat daarbij de panden van mijn badjas los. Ik zie haar kijken naar mijn naakte lichaam onder de badjas en ze voegt toe: " ...en hang je badjas ook maar op, dan kom ja daarna op je knieen naast mij zitten." Ik loop naar de gang en hang haar jas op en daarnaast mijn badjas. Naakt loop ik de woonkamer weer binnen. Linda zit inmiddels in mijn luie stoel. Ze ziet er weergaloos uit: dijhoge leren laarzen, een leren slip en een leren corset waar haar grote borsten maar net in gevangen gehouden kunnen worden. Haar haar is opgestoken. Ze kijkt me doordringend aan, maar zegt niets. Ik loop naar Haar toe en ondertussen merk ik dat mijn pik weer stijf staat. Ik ga op mijn knieen naast Haar zitten en kijk naar beneden. Ze legt haar hand in mijn nek en zegt: "Zo meneer Jansen, ik denk dat wij eens even moeten praten ...!!"
100% (7/0)
 
Posted by Danielslut
1 year ago    Views: 862
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments