Straf

Elaine zit in het nablijf lokaal en kijkt zuchtend op naar de klok, ze vraag zich af hoe lang Meneer Schotman haar wil laten nablijven en wat hij gaat zeggen. Geïrriteerd rolt ze met haar pen van de ene kant naar de andere kant van de schoolbank. Ze kan goed overweg met meneer Schotman en had daarom gehoopt dat ze niet zou hoeven nablijven toen hij haar betrapte met haar spiekbriefje. Ze had het nog zo goed bedacht, een briefje onder haar rokje, geen docent die daar zal kijken, dacht ze. Maar net als ze die moeilijke wiskundige formule wil afkijken loopt meneer Schotman opeens langs. Ze schrikt en corrigeert haar rokje, maar het is te laat hij heeft haar betrapt. Hij knijpt haar in de schouder en fluistert in haar oor “na je lessen ga je naar het nablijflokaal en wacht daar op me!” Ze krimpt ineen en het rood bekruipt haar gezicht van schaamte. Dit was wel de laatste docent waardoor ze betrapt wilde worden, ze vind hem leuk en flirt dan ook wel eens stiekem met hem. Hij reageert er nooit op en ze doet het alleen als ze zeker weet dat niemand van haar klasgenoten oplet.

Ze laat een diepe zucht ontsnappen en tikt iets te hard tegen de pen waardoor hij van de schoolbank rolt en een paar meter bij haar vandaan tot stilstand komt. Ze rolt met haar ogen en zucht nog dieper “ook dat nog…” denkt ze. Ze staat op van haar stoel, loopt naar de pen en buigt voorover om haar pen te pakken als ze merkt dat er iemand binnenkomt. Elaine versteend als ze beseft dat haar roze slipje volledig zichtbaar is onder haar geruite rokje. Ze voelt de ogen van meneer Schotman over haar lichaam glijden en ze merkt dat haar schaamstreek begint te gloeien. Elaine hersteld zich snel, pakt haar pen, duwt haar rokje naar beneden en staat nu bijna voor meneer Schotman met haar handen in elkaar gevouwen achter haar rug. Haar wangen gloeien en het liefste zou ze door de grond zakken van schaamte. “dag meneer Schotman, ik eh… had mijn pen laten vallen dus eh… ik ga wel weer zitten…”

Zonder hem aan te kijken loopt ze terug naar de schoolbank voor in de klas bijna recht tegenover het bureau waar de docent altijd zit. Ze gaat zitten en plaatst haar handen in haar schoot zodat haar rokje het roze slipje goed bedekt. Elaine slikt als ze merkt dat meneer Schotman geen intentie heeft om te gaan zitten, in plaats daarvan loopt hij naar haar toe met een streng gezicht. Haar ogen schieten heen en weer, angstig kijkt ze strak naar beneden vastbesloten om niet op te kijken. Hij komt heel dichtbij en zegt “Elaine?!” Ze hoort de boosheid in zijn stem en ze weet dat ze hem beter aan kan kijken maar dat durft ze niet. Hij pakt haar kin beet en duwt haar hoofd omhoog zodat ze niet anders kan dan hem aankijken. Ze verdrinkt in zijn grijs/groene ogen en vindt het niet leuk om te zien dat hij zo boos op haar is. “heb je nooit geleerd dat het onbeleefd is om mensen niet aan te kijken als ze tegen je praten?” reageert hij stug. Ze krimpt ineen en kan geen woord meer uitbrengen, ze wil knikken maar voelt nog steeds zijn hand op haar kin dus dat lukt niet en dus piept ze zachtjes “ jawel…” “ Nou daar merk ik anders niks van” bromt hij.

Hij laat plotseling haar kin los en komt voor haar staan. “ik ben heel erg teleurgesteld in jou Elaine. Van al mijn leerlingen had ik niet gedacht dat jij een spiekbriefje zou maken én gebruiken tijdens mijn les!” Elaine probeert weg te kijken maar zijn ogen blijven fel de hare volgen “wat dacht je, als ik het spiekbriefje onder mijn rokje stop zie hij het niet, daar durft hij toch niet te kijken?” Ze geeft geen antwoord omdat ze weet dat hij gelijk heeft. Andere docenten zouden het zeker niet hebben gezien want die zouden echt niet onder haar rokje durven kijken. Ergens had ze natuurlijk wel kunnen weten dat meneer Schotman haar zou kunnen betrappen, maar daar is het nu te laat voor. Dan schrikt ze op van zijn hand die plotseling haar rokje optilt en het spiekbriefje eraf pakt, ze had het met duct tape vastgeplakt. Hij doet alsof hij het briefje bestudeert maar eigenlijk houd hij haar nauwkeurig in de gaten. Elaine is als versteend, ze had niet verwacht dat hij het briefje zou pakken, mag hij dat eigenlijk wel? Ze weet dat ze fout zat dus besluit ze om af te wachten wat hij nu gaat doen. Terwijl Elaine nog in gedachten is verzonken schrikt ze op als meneer Schotman plotseling de complete binnenkant van haar rokje controleert, dan is hij afgeleid door iets anders en verschijnt er een scheve glimlach op zijn gezicht. Hij kijkt vermakelijk naar haar roze slipje, niet begrijpend kijkt ze naar beneden en opeens ziet ze wat hij ziet. Onbewust is ze heel erg opgewonden geraakt door deze situatie en dat is te zien aan de natte plek op haar roze slipje…

Ze wil haar handen ervoor doen maar ze is net te laat, meneer Schotman zijn hand glijd over de natte plek en ze voelt haar hele lichaam sidderen bij zijn aanraking. Ze wil protesteren maar merkt dat haar lichaam toegeeft aan zijn aanraking en besluit zich over te geven. Duidelijk geamuseerd glijden zijn vingers langzaam plagend over haar natte slipje. “stiekem geil jij gewoon op dit soort dingen he? Heb je je daarom expres laten betrappen door mij?” Ze schud heftig nee, geschokt en in de war door zijn woorden “ik wist niet… ik had niet door dat…” verder komt ze niet want ze krijgt de woorden niet over haar lippen. Ze is zo geschrokken van haar eigen opwinding dat ze er geen raad mee weet. Meneer Schotman heeft dat door en laan zijn vingers over haar clit glijden, die helemaal is opgezet van opwinding. “Als mijn woorden jou alleen maar opwinden zit er maar een ding op, een dubbel straf voor jou…” Haar hart begint sneller te kloppen en de angst slaat toe, maar ze besluit haar straf gemoedwillig ter ondergaan want zij is tenslotte degene geweest die fout zat. Meneer Schotman heeft door dat ze zwijgzaam instemt en hij lijkt tevreden met haar reactie. “een paar dingen” zegt hij “ je doet wat ik zeg en als je iets wil zal je erom moeten smeken en mij Meester noemen…” Ze knikt gehoorzaam en kijkt meneer Schotman met grote ogen aan, het verlangen naar hem is duidelijk van haar gezicht af te lezen.

Meneer Schotman tilt Elain op en neemt haar mee naar het docenten bureau voor in de klas, waar hij haar op haar rug legt met haar benen uit elkaar langs het bureau. Als Elaine zich afvraagt waar ze haar armen moet laten voelt ze zijn handen over haar kuiten glijden omhoog naar haar bovenbenen. Hij streelt de binnenkant van haar bovenbenen net langs haar kut om te zien hoe haar lichaam siddert en kronkelt bij elke aanraking. Haar adem versnelt en ze begint zachtjes te hijgen als hij met zijn vingers over haar clit wrijft. Ze laat een kleine kreun ontsnappen als hij meer druk zet en sneller begint te wrijven over haar opgezette kut. Hij voert het tempo op want hij heeft wel door hoe opgewonden ze is. Elaine begint sneller te hijgen en voelt dat ze nu wel erg dichtbij een orgasme komt, de opwinding maakt dan nu plaats voor schaamte en ze trekt zichzelf omhoog aan het bureau om te voorkomen dat ze klaarkomt. Meneer Schotman is het hier duidelijk niet mee eens en trekt haar meteen naar zich toe "Denk je nou echt dat jij kan bepalen wat er gebeurd? Ik heb geen vraag gehoord en dus bewijs je nogmaals hoe ongehoorzaam je bent. Als straf bind ik je aan de tafel vast en laat ik je net niet komen net zolang totdat je me smeekt of je mag klaarkomen!" Elaine slikt, want ze weet dat ze ongehoorzaam is geweest. Meneer Schotman pakt een rol ducttape uit te kast en plakt haar handen vast aan de tafel poten onder haar, ook haar voeten plakt hij vast aan de andere tafelpoten. Ze kan geen kant meer op en langzaam voelt hoe meneer Schotman zijn hand nu over haar borsten glijden terug naar haar opgezette kut.

Als hij dan plotseling zijn harde pik in haar mond duwt begint ze vol overgave te pijpen "vind je mijn pik zo lekker? Dan is dit geen straf" en hij trekt zijn pik uit haar mond. Hij trekt haar slipje kapot en laat hem langs haar linkerbeen naar beneden glijden, geschrokken kijkt ze op naar kapotte slipje en houd haar adem in. Hij buigt voorover om te zien dat alleen haar schaamlippen zijn geschoren waardoor hij goed kan zien hoe nat ze nu eigenlijk is. Dan buigt hij voorover en laat zijn tong over haar buitenste schaamlippen glijden, Elaine kreunt en haar lichaam kronkelt. Langzaam en met grote halen likt hij langs haar binnenste schaamlippen steeds net langs haar clit. Zijn pik is weer in haar mond en hij begint nu harder te stoten en met al haar macht probeert ze hem bij te houden en zuigt steeds harder op zijn pik. "hmm goed zo, misschien als je zo braaf blijft laat ik je klaarkomen" Ze voelt zijn harde pik pulseren in haar mond en hoopt dat hij haar laat klaarkomen als zij hem klaar pijpt. Maar dan loopt hij plots weer terug naar haar natte kut, buigt voorover waardoor zijn eikel haar clit raakt, op dat moment knoopt hij haar blouse los en duwt hij haar borsten omhoog uit de roze beha. Elaine siddert bij de aanraking en begint steeds meer naar zijn pik te verlangen. Hij masseert haar borsten en likt plagerig om haar tepels heen waardoor ze weer begint te hijgen en hem smekend aankijkt om door te gaan. "die blik werkt niet dat weet je, als je iets wil zal je moeten smeken. Als je me zo aankijkt heb je alleen maar meer straf verdient, want je gehoorzaamt me niet.

Hij loopt terug naar haar natte kut en begint langzaam en met grote halen over haar clit te likken, Elaine houd haar ogen dicht en begint harder te kreunen want ze is zo dichtbij. Haar ademhaling versnelt en haar hele lichaam wil samentrekken als meneer Schotman plotseling weer omhoogkomt zijn pik weer in haar mond steekt. Ze schrikt ervan en begint als een gek met haar mond te bewegen om even niet te hoeven denken aan haar warme, kloppende opgezette kut die nu heel graag zijn pik diep in haar wil voelen. Voor hij bijna komt trekt hij zijn pik weg en loopt weer terug naar haar kut, hij streelt haar bovenbenen, langs haar kut omhoog naar haar borsten en ook daar glijden zijn vingers langs haar harde tepels heen. Ze houd het niet meer vol en fluistert smekend "Mag ik alsjeblieft komen meester?"

Vol genoegen kijkt hij haar aan en loopt terug naar haar zeiknatte opgezette kut. Hij buigt en laat zijn tong langzaam over haar clit glijden. Ze kronkelt en kreunt nu zo hard dat ze bang is dat anderen haar zouden kunnen horen, dan versnelt hij, ze kreunt nog harder en haar lichaam trekt samen tot ze een harde kreun laat ontsnappen en klaarkomt. Ze schokt nog wat na en vol genoegen kijkt hij naar haar kut die nu zelfs vocht drupt op het bureau. Nog voor ze is uit gehijgd duwt hij zijn harde pik bij haar naar binnen en stoot met langzame harde stoten. Bij elke stoot hoort hij haar kreunen en zo stoot hij steeds sneller tot hij een harde stoot geeft en stopt waardoor Elaine kreunt en klaarkomt. Hij voelt haar kut samenknijpen en gaat daarna meteen weer verder waardoor Elaine nog een keer klaarkomt. Zo gaat hij nog even door tot hij merkt dat hij het niet lang meer gaat volhouden en hij begint sneller te stoten tot hun lichamen samentrekken en ze samen tot een hoogtepunt komen, Elaine schokt en meneer Schotman laat een zachte kreun ontsnappen. Ze blijft nog even naschokken, haar orgasme gaat nog even door en ze kreunt zachtjes. Meneer Schotman trekt zijn pik eruit en ziet zijn sperma uit Elaine haar nog pulserende kut lopen. "je weet nu wat er gebeurt als je stout bent, de vraag is nu of je dit als straf hebt ervaren of niet..."

MsLWD
100% (13/0)
 
Categories: BDSMTaboo
Posted by DUDELWD
2 years ago    Views: 701
Comments (8)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Geil
2 years ago
Lekker geil, opwindend verhaal hoor...XXX
2 years ago
Goed geschreven
2 years ago
Een heel geil verhaal, maar bdsm? alleen vanwege die ducktape?
2 years ago
Super geil verhaal
2 years ago
Stoute meester. :)
2 years ago
Goed verhaal! Heel geil! ;)
2 years ago
geil..........