Gepijpt op het werk

Dit is een waargebeurd verhaal... (Lorena is niet haar werkelijke naam)

Ongeveer 3 jaar geleden kwam ik te werken in een woonzorgcentrum ergens in Noord-Holland. Op deze afdeling werkten voor het merendeel vrouwen. Dat is nou eenmaal een feit in de zorgsector. Niet slecht als heteroman zijnde... ;)

Bij de overdracht in de ochtend viel mijn oog op een mooie, kleine, donkere meid, Lorena heette ze. Ze zag er heerlijk uit en had echt iets geils over zich. Pas na een aantal weken kwam ik met haar op de zelfde afdeling te werken.

Het bleek goed te klikken tussen ons en ze bleek erg aardig. Ik leerde haar in de loop van tijd steeds beter kennen en kwam er achter dat ze 27 was en alweer een tijd single. Ikzelf was toen ruim in de 30 en had (en nog steeds) een vriendin.

Het begon me na een tijdje op te vallen dat ze zich steeds flirterger ging gedragen naar mij toe en ik vond dat wel best natuurlijk. De gesprekken gingen ook steeds vaker over seks.
Ze vroeg me op een gegeven moment of ik wel eens was vreemd gegaan? "Nou", zei ik, "eigenlijk niet" (de waarheid). Ik voelde me wel woest aangetrokken tot haar. Ze was een kop kleiner dan ik, had een mooi, geil bekkie met tongpiercing en een geweldig slank lichaam met kleine strakke tieten en een heerlijk strak kontje! Of ik het zou durven zei ze?... "Wie weet zei ik"... Intussen voelde ik m'n pik groeien in m'n broek. :)

Een aantal dagen later kwam Lorena naar me toe en zei tegen me dat ik even naar de bovenste verdieping moest komen. Prima, zei ik, ik zie je straks...
Ik stond bij de lift te wachten toen ze eruit kwam.
Voor ik het wist stak ze haar tong in mijn mond! Ik beantwoordde de zoen gretig en we begonnen stevig te tongen. Ik pakte haar hierbij bij haar heerlijk strakke kontje. Tering, ik werd er supergeil van en ik wilde meer!

Vanaf dat moment waren we continue aan het geilen als we samen moesten werken. Ik streelde haar kutje door haar broek heen en zij wreef over m'n pik. Woest geil werd ik ervan maar we konden niet verder gaan omdat we geen rustig plekje konden vinden in het gebouw. M'n boxershort werd, niet gelogen, elke keer als dit gebeurde drijfnat van het voorvocht.

Totdat... ik er achter kwam dat er boven in het gebouw een logeerkamer is voor familie van bewoners en ik vertelde haar daar over. Lorena zei dat ze die kamer wel eens wilde zien. Ik wist dat de kamer momenteel leeg stond maar moest wel eerst de sleutels zien te bemachtigen!

De volgende dag, was het me gelukt, ik had de sleutels! Ik vertelde het aan Lorena. "Ok", zei ze, "laat die kamer vanmiddag maar eens aan me zien!"

In de middag was het zover, ik was super geil en ik ging naar Lorena toe.
"Ga je mee?" zei ik. Lorena knikte en liep achter me aan.
We hielden goed in de gaten of niemand ons zag en daar aangekomen glipten we snel naar binnen.

"Leuk kamertje wel!" zei Lorena. Ze ging op het bed zitten en ik ging voor haar staan. Voor ik het wist gingen haar handen richting mijn rits... en haalde ze mijn inmiddels hard geworden pik uit mijn broek. M'n eikel was drijfnat van het voorvocht...
"Ik heb hier zo'n zin in, het is alweer zolang geleden dat ik eens lekker gepijpt heb!" Lorena likte eerst over m'n eikel, likte het voorvocht (dat smaakt zo lekker zoutig!) op en nam hem daarna in haar warme mondje... Ze maakte m'n pik heerlijk nat en begon lekker diep te pijpen. Ze deed het echt heerlijk! Ze zoog stevig aan m'n pik en gebruikte haar handen hierbij niet! Diep in haar mondje ging die pik van me en ze genoot er zichtbaar van. Af en toe keek ze me aan me een blik van "doe ik het zo goed?" Ik kon alleen maar genieten...

Na een minuut of 10 kwam ik op het punt van spuiten en ik zei: "Ik ga zo komen hoor schatje!" Ze keek me aan en zei: "Hmmm, lekker"! en ging vrolijk door met zuigen. Toen hield ik het echt niet meer en spoot m'n sperma in haar gulzige keeltje! Lorena slikte geil genoeg gewoon alles door... "Sperma is gezond hoor!" zei ze toen ik haar een beetje verbaasd aankeek. "Nu moeten we gaan!" zei ze. Een beetje jammer vond ik dit wel, ik had haar graag zonder kleren willen zien!

We verlieten 5 minuten na elkaar de kamer omdat het anders misschien teveel zou opvallen en ik was een supergeile ervaring rijker...

Uiteraard was dit nog maar het begin! Volgende keer meer...
100% (14/0)
 
Categories: Interracial Sex
Posted by Cronos_xxx
2 years ago    Views: 916
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Lekker man, en lekker verhaaltje ook!
2 years ago
wow,
prachtig verhaal,
geweldig avontuur.
Daar volgt meer natuurlijk.
Eerst nog een keer pijpen, of de volgende keer neuken ??
2 years ago
Inderdaad een super geile belevenis, kijk al uit naar het vervolg!
2 years ago
lekker hoor