Andrea & Victor (vervolg 3)

Na hun weekendje Terschelling was er veel veranderd binnen het gezin van Simon en Andrea.
Simon leefde in diepe schaamte voor zowel zijn vrouw en dochters en hij hoopte dat ze snel dat weekendje Terschelling zouden vergeten.
Voor Andrea daarentegen was er een nieuwe wereld open gegaan. Ze wist nu zeker dat haar eigen echtgenote haar niet meer – nooit meer – kon bevredigen. Ze wilde geen seks meer met hem. Het enige waar ze wel van genoot was zijn vernedering.

De eerste dag dat ze thuis waren was er een beetje een vreemde situatie. Ieder deed zijn eigen ding en verder leefden ze langs elkaar heen.
De volgende dag was Simon blij dat het weer maandag was en dat hij weer aan het werk kon. Hij hoopte echt dat alles weer normaal zou worden.
Andrea was alleen thuis. Ze was vast besloten haar plannen door te drijven en zette de computer aan op zoek naar nieuwe contacten. Ze bezocht wat porno sites en plaatste hier en daar een berichtje.
Ze wachtte af en ging in de middag wat boodschappen doen. Toen ze terug kwam had ze, tot haar grote verbazing, al diverse berichten in haar mailbox staan. Verschillende mannen schreven hun verhaal en wat ze van haar vonden en wat ze allemaal wilden doen.
Andrea las enkele berichten door. Haar verbazing sloeg al snel om in enthousiasme en vooral geiligheid. Op de geilste berichten begon ze te antwoordden en zo kwam ze in contact.

Die avond vertelde ze nog niks aan Simon. Wel was de vreemde spanning weer terug tussen hun.
Simon ging vroeg naar bed. Toen hij weg was zette Andrea de computer weer aan om weer te schrijven en chatten met haar nieuwe minnaars.

Zo ging het dag, na dag, na dag. Het werd steeds erger. Haar internet-minnaars stuurde haar foto’s toe en zij stuurde foto’s terug. Later toonde ze zichzelf ook op de webcam en keek ze hoe vreemde mannen zich voor haar aftrokken. Haar nieuwe geile leven werd al binnen enkele dagen een verslaving voor haar. Wat voelde het heerlijk om een slet te zijn !!

Op deze manier leerde ze ook Victor kennen. Ze vond het heerlijk om met hem te chatten. Hoe meer ze chatte, hoe meer ze over haarzelf vertelde. En niet alleen over haar zelf maar ook over haar echtgenoot. Hoe hij een Sissy was geworden en hoe hij eruit zag in dames kleren. En hoe geil ze het had gevonden om hem zo te vernederen.
Victor en Andrea hadden duidelijk een “click”.

Victor was een lange slanke Hollandse man van 32 jaar. Hij was redelijk breed en gespierd. Hij was vrijgezel en in zijn vrije tijd een liefhebben van seks en seksfeesten, waar hij ook veel mensen van kende. Hij was heel openminded ingesteld.
Vandaar ook dat Victor heel enthousiast had gereageerd op het verhaal van Andrea over haar Sissy Simon.

Na een paar dagen chatten spraken Andrea en Victor af in de stad. Hun eerste kennismaking was op donderdagmiddag bij een snackbar waar ze wat aten en dronken om elkaar beter te leren kennen.
De “click” werd alleen nog maar sterker. Andrea viel als een blok voor Victor. Niet alleen voor zijn looks, maar ook voor zijn perverse (open) mind.
Victor zag het ook wel zitten. Hij vond haar een lekkere rijpe moeder en had zin in wat geile avonturen met haar de komende tijd. Hij wist precies hoe hij haar kon versieren.

Nadat ze een tijdje hadden zitten kletsen en hun wederzijds interesse was bevestigd gingen ze weg. Er was nog wat tijd en daarom had Victor Andrea gevraagd of zij mee wilde naar zijn huis.
Daar hoefde Andrea niet lang over na te denken.
Na een korte wandeling door de stad kwamen ze aan hij het appartement van Victor. Direct toen ze binnen kwamen vielen ze in elkaars armen en begonnen te zoenen.
Victor betastte haar en trok haar kleren uit. Andrea deed hetzelfde bij Victor.
Even later lagen ze hevig te neuken op de bank in de woonkamer. Victor neukte haar hard in haar kut, kont en mond. Hij spoot 1x in haar gezicht en 1x in haar kut een flinke lading zaad. Andrea genoot ervan en liet zich maar wat graag aan alle kanten nemen.

De middag ging voorbij. Rond half 7 lagen ze allebei uitgeput naast elkaar op de bank. Bezweet en nat van al het vocht.
Dankbaar zoende Andrea haar nieuwe liefde nog eventjes. “Ik moet gaan, schat” zei ze tegen Victor.
Victor gaf haar haar kleren aan maar hield haar BH en slip achter. “Deze hou ik, en ik wil niet meer dat je nog zoiets draagt” zei hij.
Andrea lachte. “Geen ondergoed meer? Is goed schat. Voor jou doe ik alles.”
“Goed zo” zei Victor. “Morgen wil ik je weer zien”.
Andrea trok ondertussen haar kleren aan, nam afscheid en ging snel naar huis.

Toen ze thuis kwam zat Simon op de bank tv te kijken. “Wat ben je laat?” vroeg hij. “Waar was je?”
Andrea negeerde hem eerst. Ze pakte een glas rosé en ging zitten. “Ik was bij Victor” zei ze lachend.
“Hij is mijn nieuwe minnaar” vertelde ze vol trots.
Simon bekeek haar en zag hoe verwilderd ze eruit zag. “Heb je ….”
“Ja” zei Andrea. “En het was heerlijk!! Hij heeft een heerlijk lichaam en een enorme penis.”
Simon keek haar een beetje geschrokken en overdonderd aan.
“Ja” zei Andrea. “Een penis zoals een penis hoort te zijn. Groot en met een dikke kop erop. Niet zo’n klein iel dingetje als jij hebt. En al die spuit, dan spuit die echt. Geen klein kwakkie zoals jij maar een flinke lading warm zaad. Begrijp je?”
Simon knikte instemmend. “Maar ik dan?” vroeg hij nederig.
“Ik hou van je!” zei Andrea lachend. “Maar Victor is zooooo lekker! Daar kan ik ook niks aan doen toch?!”

De weken daarna ging het elke dag zo. Simon ging overdag naar zijn werk terwijl Andrea bij Victor was en zich liet neuken. Elke keer dat ze ’s avonds thuis kwam wist Simon wat ze gedaan had. En elke avond dat ze samen op de bank zaten vertelde Andrea alles wat ze gedaan had aan Simon en hoe heerlijk ze het vond.
Na een week of drie kwam Andrea weer thuis. Deze keer was ze niet alleen.
“Schat, ben je daar?” riep ze vanuit de gang.
Simon zat weer in de huiskamer op de bank tv te kijken.
Andrea liep de huiskamer in. “Ik wil je graag aan iemand voorstellen” zei ze tegen Simon.
Simon schrok even en keek om. Daar zag hij zijn eigen vrouw staan met een andere man.
"Dit is nou Victor waarover ik je vertelde. Mijn minnaar” zei ze tegen Simon.
“En liefje, dit is nou mijn echtgenoot Sissy Simon” zei ze tegen Victor.
Victor lachte en gaf hem een hand. “Leuk je te leren kennen, Sissy” zei hij tegen Simon. “Wat een heerlijke slet is die vrouw van jou zeg”.
“Ehm, nou, ja, ehm, dank je” stamelde Simon.

Andrea kwam er tussen. “Schat, we gaan wat dingen veranderen hier. Victor komt bij ons wonen. Jij mag natuurlijk ook blijven.”
Verbaasd en geschrokken keek Simon zijn vrouw aan. Hij wist even niet wat hij moest zeggen.
“Fijn dat je het goed vindt” zei Andrea lachend en ze gaf hem een kus. “Je bent echt een schat”.
Victor lachte en gaf Simon een schouderklopje. “We gaan veel plezier hebben vriend” zei hij.
“Kom, ik zal je het huis laten zien” zei Andrea tegen Victor. Samen liepen ze weg en Simon bleef vol van verbazing en met 1001 vragen achter in de huiskamer.

Een half uurtje later kwamen Andrea en Victor weer beneden. Ze hadden allebei iets anders aangetrokken. Andrea droeg wit zijden babydoll en daaronder een sexy string. Victor droeg een t-shirt en een strakke boxershort.
“We hebben de boel even boven ingedeeld” zei Andrea.
“Wat bedoel je?” vroeg Simon.
“We hebben Victors spullen boven gezet en we hebben het logeerbed hebben we op onze kamer erbij gezet. Dan ben je niet zo alleen en kan je ons gewoon zien” zei Andrea.
Victor lachte “Ja, je weet toch wel wat “cuckold” betekent of niet soms?”
“Geen idee” zei Simon.
“Ik zal het uitleggen” zei Andrea. “Sta maar eens op”.
Beide heren gingen staan.
Ze pakte Simons broek en maakte die los.
“Wat doe je?” vroeg Simon.
“Rustig, laat me even gaan” zei Andrea
Ze liet zijn broek zakken tot op zijn enkels.
Daarna trok ze ook Victors boxershort naar beneden.
“Zie je wat ik bedoel?” vroeg ze aan Simon. Ze pakte Victors lul stevig vast en bewoog haar arm alsof ze probeerde te voelen hoe zwaar die is. Daarna pakte ze Simons pikkie tussen haar duim en wijsvinger. “Zie je nu het verschil?” vroeg ze nogmaals.
Simon knikte. “Ja wat?” zei Andrea.
Simon wist van zichzelf wel dat hij een klein pikkie had. Maar die paal van Victor was echt enorm groot en dik.
Victor lachte, “Je bent nogal onder de indruk zo te zien”.
“28 centimeter al die stijf is” zei Victor trots.
Simon ging zitten op de bank. Andrea trok zijn broek verder uit en gooide die in de hoek. Ze kroop over haar echtgenoot heen en gaf hem een tongzoen. “Blijf je kijken?” fluisterde in zijn oor.

Vlak voor Simons ogen trok ze haar string uit. Ze had er duidelijk zin in en was al lekker nat. Ze danste met haar kale kut even voor Simon.
Simon werd direct ook geil en wilde haar pakken.
“Nee schat, alleen kijken” zei ze. Ze duwde hem terug op de bank.
Andrea draaide zich om en liep naar Victor, die inmiddels ook was gaan zitten in de stoel tegenover de bank. Ze viel op haar knieën voor hem en pakte direct zijn enorme lul vast. Zonder twijfel begon ze hem uitgebreid te pijpen.
Victor zakte onderuit en liet zich uitgebreid verwennen door Andrea. “Ooohhh, heerlijk lekkere slet!” riep hij. Na een paar minuten was hij super geil. Zijn dikke lul stond strak omhoog en zijn eikel was super dik en paars van kleur. Hij stond op. “Jou beurt, slet” zei hij.
Hij tilde Andrea op en droeg haar naar de bank waar Simon op zat. Hij legde haar neer met haar hoofd in de schoot van Simon. “Hou haar maar goed in de gaten” zei Victor met een knipoog tegen Simon.
Andrea was boter geil. Ze spreidde haar benen zo wijd mogelijk voor Victor.
Victor ging tussen haar benen in zitten en begon te likken. Langzaam, snel, langzaam, snel, even erin, daarna weer rondjes om haar klit. Hij wist precies wat hij moest doen.
Andrea werd gek van geilheid. Ze kroop nog verder tegen Simon aan. Ze begon te hijgen en te kreunen. “Ohhh, ja, ga door” kreunde ze steeds.
Haar ene been sloeg zo over de rand van de bank. Haar andere been drukte ze in de handen van Simon, zodat hij haar kon helpen om haar benen zo wijd mogelijk te houden.
Steeds heviger kreunde en hijgte ze tot ze het niet meer hield. Ze kwam hevig klaar op de schoot van echtgenoot door het likken van haar minnaar. Haar kutvocht droop tussen haar benen door op de bank.

Toen ze klaar was bleef ze even zo liggen om uit te hijgen. Ze keek naar Simon zie zwijgend aan alles meewerkte. “Dank je schat, je hebt me goed geholpen”. Als dank kreeg hij een kus.
Andrea ging half onderuit op de bank liggen. Ze gaf Victor een seintje.
Victor wist precies wat hij moest doen en kwam tussen haar benen in staan.
“Kijk zo doe je dat” zei hij zegen Simon.
Hij drukte zijn dikke paarse eikel tegen haar natte schaamlippen aan. Langzaam gleed hij naar binnen.
Andrea gaf Simon een hand en kneep erin. “Ohhhh, heerlijk!” gilde ze.
Victor begon te pompen. Met lange halen tot diep in haar kut. Heen en weer. Steeds harder. Het duurde niet lang. Na 2 minuten was hij klaar om te spuiten. “Waar wil je?” vroeg hij snel.
“Hier” zei Andrea gretig. Victor wist wat ze bedoelde.
Hij haalde zijn mega penis uit haar natte kut en trok zich af voor haar. Hij kreunde even. En toen begon hij te spuiten. Andrea juichte van genot. “Heerlijk!”
Dikke witte stralen sperma stoot hij over haar heen. In haar gezicht en mond en op haar borsten. Nogmaals, en nogmaals. Even later zat Andrea helemaal onder.
Victor was trots en voldaan en deed een stapje naar achter. Hij genoot ervan om haar zo te zien.
Andrea was blij met haar beloning. “Kijk, zo wil ik dus voortaan seks hebben, snap je?” zei ze tegen Simon. Simon knikte.
“Hoe vond jij het, lieve schat? Heb je ook een beetje genoten?” vroeg ze aan Simon.
Simon was eerst even stil. Toen sprak hij zijn gevoel uit: “Het is geil om je zo te zien. Maar voor mij is dit erg vernederend. Tegen die grote paal kan ik nooit op. En ik wil je ook neuken!”
Andrea en Victor lachten.
“Nee schat” zei Andrea “Ik wil geen seks met jou. Daar heb ik Victor nu toch voor?!”
Ze wees naar het kleine pikkie van Simon. “Kijk dat schattige worstje nou daar. Trek je dan maar even af voor ons” zei ze.
Dit was niet helemaal wat Simon in gedachten had. Andrea en Victor zaten afwachtend voor hem. Hij begon zich af te trekken. Hij probeerde en probeerde. Maar zo lukte het niet.
Victor en Andrea lachten hem hard uit. “Wat ben je toch een mietje !” zei Andrea.
“Kom we gaan slapen.”
Alle drie gingen ze naar boven. Andrea naast Victor. En Simon in het logeerbed.

84% (8/1)
 
Categories: FetishHardcoreTaboo
Posted by Bi-Holland
2 years ago    Views: 547
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Super geil. Ik vraag me af wat Victor van de dochters vindt.
2 years ago
Mega geil verhaal
2 years ago
Arme Simon .... haha
Victor is een beest.
Ik geef haar groot gelijk !

(wanneer komt de volgende?)
2 years ago
te gek vervolg..verheug me al op een nieuw vervolg en dan met Maaike en Wendy weer erbij
2 years ago
super geil