Bank

Met een vermoeide, maar tevreden glimlach schud ik de laatste klant de hand. Het is nu bijna leeg op de beurs in Toronto, de laatste bezoekers verlaten de hal en de standhouders ruimen hun spullen op. Ook ik ben bezig mijn folders en presentatieartikelen bij elkaar te ****n. Relatiegeschenken en brochures verdwijnen in een doos, ik verzamel de gebruikte koffiekopjes en breng die naar de bar. Ik raap wat papiersnippers op, haal de posters van de prikborden, en klap mijn laptop dicht. Nog een laatste inspectieronde, en met een paar zware tassen loop ik richting uitgang. ‘Here, let me help you’, hoor ik iemand zeggen. Mijn buurman, de standhouder naast me, steekt een helpende hand uit. Ik schenk hem een dankbare glimlach, en geef hem een zware tas. ‘Doe die andere ook maar. Staat je auto ver weg?’ ‘Valt mee,’ zeg ik. Samen lopen we de frisse avondlucht in, en ik haal diep adem. Heerlijk, die koele lucht, na drie dagen gefilterde beurslucht. We zetten de tassen achterin de auto. Eigenlijk wil ik het liefste mijn bed in, maar ik vind het sneu om hem nu weg te wuiven, en bied hem dus iets te drinken aan. ‘Goed’, zegt hij opgewekt. ‘Nog even mijn eigen spullen opruimen’. Ik zeg dat ik aan de bar op hem wacht. Eerlijk gezegd heb ik nu wel zin in een afzakkertje.

Ik bestel alvast een rosé, en installeer me in een gemakkelijke fauteuil. Mijn keurige mantelpakje voelt nu stijf en onprettig aan, ik had nu liever mijn vertrouwde spijkerbroek en gympen aan. Als compromis schop ik mijn hakken uit en trek ik mijn benen onder me op de stoel. Als Jack, mijn buurman, terugkomt, begroet ik hem met een lome glimlach. ‘Nog één?’ vraagt hij, wijzend op mijn bijna lege glas. Welja. Hij bestelt een whisky, en we kletsen wat na over de afgelopen dagen. De zaken zijn goed gegaan, ik heb wat nieuwe opdrachten binnen gehaald en heb mijn portfolio meermalen kunnen presenteren. Ook voor Jack waren het nuttige dagen, en we proosten op elkaars succes.

Om ons heen zijn de laatste medewerkers bezig met opruimen, en ineens gaan overal de lichten uit. We zijn te verbaasd om een protest te roepen, en giechelig van de alcohol proest ik het uit. Jack grinnikt. Het is volkomen donker om ons heen, ik voel op de tast naar het tafeltje voor ons om mijn glas weg te zetten. Nu mijn schoenen nog zien te vinden. Na een wat lacherige zoektocht over het donkere tapijt, waar mijn zwarte schoenen natuurlijk compleet onzichtbaar op zijn, geven we het op. Jack grijpt mijn hand en leidt me naar de uitgang. Tenminste, hij is er zeker van dat het die kant op is, maar na een paar stappen al stoot hij tegen een lederen bank aan en vallen we over elkaar heen. Een onbedaarlijke lachkriebel stijgt in me op, zeker als we bij het opstaan opnieuw struikelen en half op de bank terechtkomen. ‘Een complete mission impossible’, bromt Jack. Hij doet geen poging weer op te staan, maar schopt zijn schoenen uit en trekt me bij hem op de bank. ‘Die uitgang gaan we niet meer vinden, dus maken we er hier maar het beste van’. Ik vind het best, de bank ligt lekker, Jack is goed gezelschap. Ik schurk me tegen hem aan, en voel zijn arm om me heen. De vermoeidheid en alcohol sussen mijn brein in een prettig benevelde toestand. Ik verschuif wat, sla een arm om hem heen. Zo ligt het precies lekker. Met zijn vrije hand veegt hij wat haarlokken van me uit zijn gezicht, en achter mijn oor. Een vlugge kus op mijn voorhoofd, mijn lippen, en nog een. Dan begraaft hij zijn hand in mijn lange haren, en zoent me lang en warm. Een tinteling trekt door me heen, ik ben me ineens bewust van zijn lijf tegen het mijne. Ik schuif een hand onder zijn colbertje, trek zijn shirt los, en laat mijn vingers over zijn blote huid glijden. Met wat gefrummel en onhandig gewiebel helpen we elkaar loom uit de kleren, tot ik alleen mijn slipje en beha nog aanheb, en hij alleen zijn boxer. De rest is in de duisternis verdwenen op het tapijt.

Ik voel Jacks erectie tegen mijn schaambeen als ik bovenop hem kruip. Zijn handen verdwijnen in mijn slipje, kneden mijn billen. Onze tongen zijn met elkaar verstrengeld, mijn lippen dwalen af naar zijn hals, zijn borstkas. Ik ga overeind zitten op mijn knieën, laat mijn handen over zijn lichaam glijden. Het is nog steeds aardedonker, behalve wat vage contouren zie ik niets. Heerlijk spannend om zijn lijf zo te ontdekken. Mijn vingers vinden zijn erectie, en met één vinger trek ik de omtrek ervan na. Ik hoor hem zachtjes kreunen, een gegrom dat overgaat in een gegrinnik. ‘Pestkop’, zegt hij. Ik vind de rand van zijn boxer en laat die over zijn benen glijden. Met dezelfde vinger als daarnet ga ik weer op zoek naar zijn erectie. Als ik die gevonden heb, neemt mijn tong het over van mijn vinger. Een likje bovenop, dan helemaal omlaag. Ik streel zijn ballen, laat mijn tong eromheen glijden. Dan weer omhoog, een zoen op zijn eikel. Ik glimlach als ik zijn reactie merk, gekreun en gekronkel. Langzaam laat ik mijn lippen om zijn harde pik glijden, en mijn tong erlangs, eromheen, weer terug. Ik laat hem zo diep mogelijk in me wegzakken, tot mijn lippen zijn ballen raken. Ik voel Jacks vingers in mijn haar, hoe hij mijn hoofd stuurt. Ik wil me terugtrekken, maar hij houdt me waar ik ben. ‘No way, baby’, fluistert hij. ‘Twee keer op mijn been tikken als het je te veel wordt,’ voegt hij eraan toe. Dan duwt hij mijn hoofd tegen hem aan, laat me iets los en duwt me weer terug, in een steeds sneller tempo. Ik krijg met moeite lucht, maar geen haar op mijn hoofd die eraan denkt om toe te geven. Mijn handen klauwen op zijn buik, op zijn heupen, terwijl hij me steeds sneller laten pijpen, sneller, harder, ruiger. Met een diepe gegromde kreun komt hij klaar, achterin mijn keel. Zijn greep verslapt, ik neem een hap lucht, zuig de laatste druppels uit hem op. Ik ben een beetje licht in mijn hoofd als ik weer bovenop hem kruip. We moeten allebei even bijkomen.

‘Everything okay?’ vraagt Jack een paar minuten later. Ik knik, vergeet totaal dat hij het niet kan zien, en zoen hem in zijn hals. Zijn handen zoeken naar de sluiting van mijn beha, ik hoor hem zachtjes vloeken als het hem niet 1, 2, 3 lukt om het ding los te haken. Ik grinnik en maak hem zelf los, en gooi hem achteloos ergens neer. Jack duwt me overeind, wurmt me zo dat ik nu op mijn rug op de bank lig. Hij pelt mijn slipje van mijn lijf, laat zijn handen over me heen glijden. Ik voel zijn lippen op mijn borst, om mijn harde tepel. Zo ruig als hij daarnet was, zo zacht liefkoost hij me nu. Ook mijn andere borst wordt gestreeld en gekust, en dan glijdt zijn mond omlaag, over mijn buik, naar mijn clitoris. Ik haal scherp adem als zijn lippen eraan beginnen te knabbelen, en kreun begerig als ik twee vingers in me voel verdwijnen. ‘You like that?’ vraagt hij met een hoorbare glimlach. Hij kromt zijn vingers, laat zijn tong en lippen weer hun werk doen. Ik heb moeite stil te blijven liggen, voel een knoop in mijn onderbuik ontstaan. Mijn lijf lijkt uit elkaar te willen ploffen, elke vezel is tot het uiterste gespannen. Ik hef mijn heupen als het orgasme door me heen trekt, nog eens, en nog eens. Een zachte kus als afsluiting, een warm, gespierd lijf dat op me komt liggen. Ik spreid als vanzelf mijn benen, en voel hem gemakkelijk naar binnen glijden. Een paar zachte halen, voorzichtig, verkennend. Ik sla mijn benen om zijn heupen, trek hem tegen me aan. Ik wil alles van hem voelen, elke porie voelen zweten, elke centimeter huid op de mijne voelen plakken. Met mijn kuiten duw ik zijn billen tegen me aan, en hij versnelt het tempo. Hard en hevig gaat het nu, zijn hoofd in mijn hals, een hete adem op mijn schouder. Mijn vingers krassen over zijn rug als ik opnieuw kom en zijn orgasme omsluit met het mijne. Een diepe kreun ontsnapt ons allebei. Even blijven we zo liggen.

Het lijkt maar een paar minuten later als de lichten aanfloepen, maar een snelle blik op de klok aan de muur verraadt dat het alweer ochtend is. We horen voetstappen om ons heen, trekken gauw wat kleren aan. Met de rest van onze spullen in onze armen lopen we lachend snel naar de uitgang, naar het naastgelegen hotel. In mijn hotelkamer laten we alles weer uit onze handen vallen, en kruipen we tussen de koele lakens. Gelukkig hebben we nog een paar uur…

100% (11/0)
 
Categories: Mature
Posted by Barbarella70
12 months ago    Views: 798
Comments (9)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
11 months ago
deze kende ik al +
deze kende ik al `,`
Barbarell...
retired
12 months ago
Dank je wel!! Fijn om weer terug te zijn ;)
12 months ago
Ik zie dit lekkere verhaal weer voorbij komen, maar zie ook dat je een nieuw profiel hebt. Welkom terug!!!
12 months ago
het was weer genieten ;)
12 months ago
Blij dat ik weer van je lekkere fantasieen kan genieten.
Barbarell...
retired
12 months ago
Klopt, dat account heb ik gewist. Ik kan het niet heropenen, dus een nieuw account aangemaakt. Staat ook in mijn profiel :) Leuk je hier weer te zien!
12 months ago
Nieuw account? Ik dacht al dat dit verhaal me bekend voor kwam. http://xhamster.com/user/barb70/posts/238148.html
rikdpvlover
retired
12 months ago
niet betrapt tijdens de daad. dat zou een leuke wending in het verhaal zijn. ineens 6 handen in plaats van 4...
12 months ago
Deugend....