Verrassend weekend

Ik ben een single Bi man. Het was zomer en ik werd uitgenodigd voor een bbq bij vrienden van mij in Antwerpen.

Na een heel gezellige avond besloten we nog een pintje te gaan pakken op café. Toen we hier aankwamen zat de sfeer er al goed in. Ik had al een groepje vrouwen in het oog die er heel geil uitzagen. Deze werden wel veel lastig gevallen van dronkaards. Aangezien ik mezelf niet zo knap vindt en de vrouwen toch wel hoger schatte. Was ik terug gevallen op wat ik normaal doen, eentje drinken en af en toe eens kijken hoe ze aan het dansen waren. Na een tijdje zag ik dat 1 van de meiden naar de bar. Ik zag dat ze niet gemakkelijk aan de bar. Aangezien ik al aan de bar stond maakte ik plaats zodat ze haar bestelling kon doen. Ze bedankte mij hierop zijn we beginnen te kletsen. Zo kwam ik te weten dat ze An heette en in Antwerpen studeerde. Ook vroeg ze waarom ik al heel de avond naar hun aan het kijken was zonder iets te doen. Waarop ik zei dat ze te mooi was voor mij. Hierdoor moest ze om lachen. Aangezien ze om drank was gekomen voor haar vriendinnen vroeg ze of ik niet mee kwam met haar. Ik ging met veel plezier mee met haar. Nadat ik kennis maakte met haar vriendinnen (Tine, Marieke en Lies), die ook haar kotgenoten waren, zijn we blijven kletsen. Doordat ik mijn amuseerde was ik het uur uit het oog verloren, want plots kwamen mijn vrienden afscheid nemen. Aangezien ik toch zo'n leuke avond beleefde besloot ik nog wat te blijven. Na nog uurtje te hebben gebabbeld besloot ik om toch te vertrekken aangezien ik nog een uur met auto moest rijden om thuis te geraken.

Hierop stelde ze voor om bij haar te logeren. Aangezien ik toch met de auto was konden ze allemaal mee met de auto. Bij hun kot aangekomen vroeg ik waar ik kon slapen. Ze zei dat ik bij haar kon slapen. Toen ze de deur achter haar dicht deed kwam ze op mij af. Ze zei aangezien jij niet de eerste stap zet doe ik het wel. Hierop begon ze mij te tongen. Ik beantwoorde haar kus. Na een tijdje bezig te zijn begon ze mijn uit te kleden. Toen ik helemaal naakt was begon ze mij vol overgave te pijpen. Na enkele minuten door haar gepijpt te worden gaf ik aan dat ik ging komen. In plaats van te stoppen zoog ze nog harder. Hierdoor kwam ik klaar in haar geil mondje. Toen ik haar wilde uitkleden hield ze mij tegen. Ik vroeg haar waarom ik haar niet mocht verwennen nadat ze mij zo geil had gepijpt. Hierop zei ze dat het een fout was en begon ze te wenen. Ik probeerde haar te troosten en vroeg haar waarom het fout was. Ze zei dat ze een grote verrassing had en dit beter eerst had gezegd ipv van mij zo geil te maken. Ik was nu wel heel nieuwsgierig naar haar verrassing een vroeg haar wat het was. Hierop begon ze haar kleedje uit te doen. Ik zag voor het eerst haar geile borsten. Ze was terug aan het aarzelen. Waarop ik terug uitdrukkelijk vroeg wat de verrassing nu was. Toen ze haar slipje uitdeed zag ik wat de verrassing was: een pik. Ze zei direct dat ik nog altijd naar huis mocht indien ik wilde.

Aangezien het een fantasie van mij is had ik hier zeker geen probleem mee. Ik nam haar slappe pik vast en begon haar vol overgave te pijpen. Toen ik voelde dat de pik keihard was, stopte ik even met pijpen. Zo kon ik eens haar stijve pik bekijken. Tot mijn verrassing was haar pik groter dan de mijne. Toch ben ik haar blijven zuigen tot ze klaar kwam in mijn mond. In plaats van het door te slikken begon ik geil met haar te kussen. Terwijl we aan het tongen waren wreven we met onze pikken over elkaar. Na een tijdje zo bezig te zijn vroeg ze of ik haar wilde neuken. Ik begon direct haar kontje te likken en te penetreren met mijn tong. Doordat dit gemakkelijk ging begon ik haar kontje te vingeren. Nadat er 2 vingers gemakkelijk bij haar binnen konden liet ik mij pik nog eens door haar pijpen zodat deze mooi nat was. Ik begon haar te neuken. Doordat ze op haar rug lag kon ik gemakkelijk haar pik aftrekken. Doordat ik hetzelfde ritme gebruikte kwamen we terzelfdertijd klaar. Na een beetje uitgerust te hebben begon ik mijn eigen zaad uit haar mankutje te likken. Ook haar sperma likte ik op. Hierop vroeg ze of ze mij mocht neuken. Ik vertelde haar dat ik nog nooit geneukt was maar wel met plugs had gespeeld. Daarop stelde ze mij gerust en begon ze rustig mijn kontje te likken. Nadat deze goed nat was begon ze mijn te vingeren. De eerste vinger ging er gemakkelijk in. Met de tweede had ik meer moeite. Na een tijdje mij te vingeren liet ze haar pik door mij pijpen. Toen deze goed nat was duwde ze mij op mijn rug en plaatste haar pik voor mijn anus. Ze duwde rustig haar pik bij mij binnen. Dit deed in het begin een beetje pijn maar na een tijdje voelde het zalig aan. Zij begon ook mij af te trekken. Zoals bij mij kwamen we ook samen klaar. Hier na heeft ze haar sperma uit mijn kontje gezogen en heeft zijn mijn sperma mooi op gelikt. Hierop is ze mij begonnen te tongen. Aangezien ze het sperma niet had ingeslikt. Kon ik mee genieten van de mengeling van sperma. Hierna zijn we in slaap gevallen.

Toen ik 's morgens wakker werd was An al opgestaan. Ik trok rap mijn kleren aan en ging naar beneden. Hier werd ik heel enthousiast begroet door haar kotgenoten. Ik vroeg waarom ze zo enthousiast waren. Waarop An vertelde dat ik de eerste was die bleef slapen. Enkel hadden haar nog geneukt maar toen nog 's nachts weg geslopen. Ook vertelde ze dat ze allemaal dronken waren. Ik vertelde haar nog eens dat ik een mooie transseksueel zo als haar even geil of zelfs geiler vindt als een mooie vrouw. Ze keek mij heel verliefd aan.

Plots vroeg Lies of ik zin had om mee te gaan naar de zee. Aangezien ik geen plannen had was dit voor mij geen probleem wel zouden we eerst bij mij thuis moeten passeren om een zwemshort te halen. Hierop zei Lies dat waar zij gingen dit niet nodig was. Mijn lul was direct weer stijf, de gedachte om deze 4 mooie meiden naakt te zien maakte mij direct geil. Nadat de meiden rap hun rugzakken vulden met gerief voor op het strand vertrokken we met de wagen naar de zee. De meiden gaven mij de instructies omdat ze een mooi plekje kenden. Toen we aankwamen aan hun plekje zag ik waarom ze altijd hier na toe kwamen. Helemaal afgelegen, gemakkelijk parking voor de wagen. Na een 5-tal minuutjes wandelen bereikten we een mooi plekje. Ze begonnen met mij uit te kleden. Ik was nog altijd geil en mijn lul stond nog altijd fier vooruit. Doordat ze zagen dat ik nog helemaal wit was (Ik was nog nooit naar een naaktstrand geweest). Besloten ze mijn eerst in te smeren. Het was zo'n geil gevoel 4 paar handen over mijn lichaam voelen gaan. Tine was mijn lul heel aandacht aan het inwrijven en Lies had veel aandacht voor mijn kontje. Ik gaf aan dat ik bijna ging komen. Hierop stopten ze met mij in te smeren. En begonnen zich uit te kleden. Toen ze enkel nog hun slipje aan hadden draaiden ze zicht om en zeiden dat er nog een verrassing was. Ze deden allemaal te gelijk hun slipje uit en draaiden zich om. Ik keek eerst naar hun mooie borsten. Ze hadden alle vier mooi grote borsten. Toen ik naar beneden keek zag ik dat Marieke nog een groter lul had als An.

Kon ik het nog beter treffen 2 geile meiden en 2 geile shemales. Ik was zo geil dat ik begon te masturberen. Hierop kwam An naar mij toe en begon mij te tongen. Toen ze stopte zei ze dat we nog eventjes zouden wachten met neuken. Ze wilde nog een beetje rusten van gisterenavond. Ze begonnen elkaar in te wrijven met zonnecrème. Ik zag dat An en Marieke hierdoor een stijve kregen. Ook waren van alle vier hun tepels stijf. Nadat ze hiermee klaar waren zijn we samen gaan liggen. Toen vroeg ik hoe ze elkaar ontmoet hadden en elkaars geheimen te weten zijn gekomen. An vertelde dat ze Marieke al eerder kende, ze hadden elkaar leren kennen toen ze hun operaties kregen. Aangezien ze beide in Antwerpen wilde studeren besloten ze om samen een kot te zoeken. Hier leerden ze dan Lies en Tine kennen. Het duurde wel een tijdje voor Lies en Tine wisten dat An en Marieke transseksuelen waren. An en Marieke neukten elkaar wanneer Tine en Lies naar de les waren. Op een dag was de les voor Tine en Lies afgelast en kwamen ze terug op hun kot toen An en Marieke bezig waren. Doordat ze dachten dat ze alleen waren was de deur van de kamer van An open. Lies en Tine waren op het geluid af gekomen. Toen ze An en Marieke bezig zagen werden ze allebei geil en stapten ze de kamer van An binnen. Sindsdien deden de 4 meiden het geregeld met elkaar.

Hierdoor waren we allemaal terug geil geworden. Tine haalde toen voor iedereen een vibrator uit een rugzak. Stelde ze voor om een wedstrijdje te doen. Degene die met de vibrator op hoogste stand het eerste de zee bereikte mocht de anderen opdrachten geven. We begonnen direct met het bevochtigen van de vibrators en staken deze in ons kontje. Bij mij ging het wel minder vlot als bij de meiden. Ik zag ook dat de pikken van An en Marieke keihard waren. Ik had direct goesting om ze te pijpen. Nadat ik een beetje gewoon was aan de vibrator stonden we allemaal recht en gaf Tine het start schot. Toen ik zag hoe rap de meiden vertrokken wist ik dat ik verloren had en dat zij dit al meerdere keren hadden gedaan. Toch deed ik mijn best. Aangezien we nogal afgelegen lagen zagen we eerst niet veel mensen. Maar toen we de duinen verlieten lag het strand er tamelijk vol bij. Werd ik nog geiler ik begon al een beetje voorvocht te verliezen. Doordat ik toch niet kon winnen besloot ik trager te gaan en te genieten van het uitzicht. Ik zag ook hier en daar een man met een stijve pik. Natuurlijk waren er ook mensen die boos aan het kijken waren. Toen ik aan de zee kwam besloot ik eerst een beetje te zwemmen. Hierdoor werd mijn lul weer slapper. Hierna ging ik naar de meiden toe. En vroeg ik wier er gewonnen had. Dit was Tine. Na nog een beetje met elkaar gespeeld te hebben in de zee. Waardoor mijn pik terug keihard was besloten we terug naar ons plaatsje te gaan. We haalden allemaal de vibrator uit ons kontje en liepen samen uit de zee. Ik keek eens naar An en Marieke en zag dat zij ook een stijve hadden. Hierdoor voelde ik me nog meer op het gemak. Nu kon ik nog beter de mensen zien. Er waren bijna evenveel mensen die geil keken als boze mensen. Toen we terug op ons plaatsje waren begon Tine met haar opdrachten.

De eerste was ....
78% (12/3)
 
Categories: Shemales
Posted by Aganis
1 year ago    Views: 376
Comments (6)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
10 months ago
hmm geil verhaal toch
1 year ago
Wat een lekker verhaal. Vervolg?
1 year ago
Ben nieuwsgierig naar het vervolg
1 year ago
Waar blijft de rest?
1 year ago
Wie zou dit nou niet willen..:O More!!!!
1 year ago
Erg lekker.