Mijn geile fantasie

Mijn naam is Aganis. Ik ben een 26 jarige man met een gemiddelde penis. Ik heb mij onlangs ingeschreven op een www.eroprofile.com. Hier kan ik nu rukken voor onbekenden via de cam.
Hier is ook de start van mijn geil avontuur. Aangezien er op mijn profiel staat dat ik open sta voor bijna alles zolang er maar een vrouw mee doet. Krijg ik zeer veel reacties.

Op een avond tijdens 1 van mijn masturbatie sessies kreeg ik een private message. Dit bericht kwam van een dame. Ik heb direct gekeken naar haar profiel.
Het was een dame Isabel van 50 uit de regio Antwerpen. Ook waren er een paar heel geile foto's van haar te zien. Ze heeft zeer mooie hangende borsten met grote tepels.
Nog verder volgens haar profiel stond zij open voor heel veel.

We hebben dan verder gechat over onze fantasieën. Ik heb al altijd eens geneukt willen worden door een vrouw in badpak. Ook zij had als fantasie het te doen op het naaktstrand met een veel jongere kerel.

Na een paar dagen over en weer te chatten hebben we besloten om elkaar eens te ontmoeten. Hier kwam ik ook te weten dat ze een weduwe was zonder kinderen.
We spraken een vrijdagavond af in Antwerpen. Ze had een heel mooi kort strak kleedje aan waar haar rondingen zeer mooi in uitkwamen. Na een gezellige avond op café vroeg ze of ik nog mee ging naar haar huis.
Ik moest niet lang nadenken om toe te zeggen. Na een halfuurtje rijden stopten we bij een grote villa. Toen ze de deur open deed werden we direct begroet door een grote deense dog.
Ze had mij al verteld dat ze sedert de dood van haar man de hond had omdat ze het eenzaam vond in de grote villa.

Toen de deur dicht was kon ik mij niet meer bedwingen. Ik begon haar te kussen en strelen. Zij was ook al de hele avond geil want toen ik onder haar jurkje aan haar slipje voelde was dit klets nat.
We zijn direct naar de slaap kamer gegaan. Daar begon ik mij wat onwennig te voelen. Ze vroeg mij wat er scheelde en ik moest bekennen dat ik nog maagd was. Hier werd zij nog geiler van.
Ik begon direct met haar kleedje af te doen. Toen ik haar bh moest open doen ging die al minder vlot. Uiteindelijk lukte het mij. Nadat ze ook haar slipje uitdeed moest ik wel slikken.
In het echt zag ze er nog geiler uit dan op de foto's. toen begon zij met mij uit te kleden. Mijn lul sprong uit mijn boxershort te voorschijn. Ze begon mij direct te pijpen.
Na een paar minuten zei ik dat ik bijna klaar zou komen. Ze stopte direct. We begonnen weer te tongen. Ik dwaalde af naar haar borsten. En begon ze zachtjes te kneden en te zoenen.
Ze zei dat ik iets ruwer mocht zijn. Ik begon voorzichtig op haar tepels te bijten en knijpen. Hierdoor begon ze te kreunen. Zo wist ik dat ik toch iets goed aan het doen was.
Ik ben dan afgedwaald naar haar poesje. Hier begon ik ook voorzichtig te likken. Haar poesje smaakte zo overheerlijk. Dat ik dit zeker nog veel zal doen. Nu moest ze wel terug aanwijzingen geven.
Zo toonde ze waar haar clit zat. En hoe ze het liefst had dat ik haar vingerde. Ik begon haar op het gemak te vingeren en te likken. Na enkele minuten begon ze vochtiger en vochtiger te worden.
Plots spoot er een straal uit haar poesje. Ik had dit niet verwacht en had mij verslikt. Toen ik uit gehoest was heeft ze mij op mijn rug geduwd is ze mij beginnen berijden.
Het eerste gevoel van een poesje rond mijn lul deed mij bijna komen. Ik zei dat ik dit niet lang ging volhouden. Ook was het zicht van haar borsten die zeer mooi mee bewogen geil.
Maar ze begon nog rapper mij te berijden. Toen ik klaar kwam spoot ik meer dan ik ooit gedaan had. Hierna zijn we samen in slaap gevallen.

De volgende morgen toen ik wakker werd kon ik het nog altijd niet geloven. Zo'n mooie vrouw die in mijn armen sliep. Ik ben haar lichaam rustig beginnen te zoenen.
Het duurde niet lang of ik ben weer haar poesje aan het likken. Ze werd onrustiger en begon lichtjes te kreunen. Toen squirte ze weer een straal. Mijn gezicht was kletsnat.
Ze begon het vocht van mijn gezicht af te likken. Toen zei ze dat het de eerste keer was dat ze zo goed wakker was gemaakt. Hierna zijn we naar beneden geweest om te ontbijten.
We waren beide nog naakt. Zo kwamen we de hond tegen deze begon direct aan het poesje van Isabel te likken. Ze kwam direct rood en maakte dat hij stopte.
Ik vond het zo'n geil gezicht dat ik direct een stijve had. Voor haar was dat een teken dat voor mij geen probleem was wat ze met de hond deed. Hierna hebben we lekker ontbeten.
Ik had nog altijd een stijve. Ze zei dat we eerst nog een paar inkopen moesten doen voor we verder ging met het spelen en 1 van mijn fantasieën uitvoeren.
Ik was een beetje teleurgesteld maar het vooruitzicht op mijn fantasie maakte alles goed. Na ons te douchen en aan te kleden zijn we vertrokken naar het stad.

Eerst en vooral zijn we naar een seksshop geweest achter een strap-on. Hier bij hebben we direct verschillende groottes van dildo's gekocht tussen de 10 en 25 cm.
Daarna zijn we gaan winkelen achter enkel zwempakken. Ik mocht niet zien welke ze gekocht had. Hierna vroeg ze mij wel of ik ooit een zwempak had aangedaan.
Dit had ik nog nooit gedaan. Toen heeft ze er enkel uitgekozen en mij mee genomen naar een kleedhokje. Ze begon mij direct uit te kleden.
Toen ik de strakke stof rond mijn lul voldoende kwam ik bijna klaar. Het was zo'n geil gevoel. We besloten om er ook een paar voor mij te kopen.
Na nog iets te hebben gegeten zijn we terug naar haar huis gegaan. Daar aangekomen zijn de kleren direct weg gevlogen. Ik deed terug een van mijn zwempakken aan.
Het duurde niet lang of er was een plek te zien van voorzaad. Toen begon ze een showtje te geven van haar badpakken. Ik moest mijn inhouden om niet direct te beginnen rukken.
Na enkele badpakken te showen kon ik mij wel niet meer inhouden. Ze zag dat het niet lang meer ging duren en vroeg of ik op haar wilde spuiten. Ik spoot straal na straal haar hoofd en borsten vol.
Daarna zoog ze de resten van mijn lul af. Toen was ik zo curieus naar de smaak van mijn zaad. Dat ik haar borsten begon af te likken. Aangezien dit niet slecht smaakte heb ik haar gezicht ook mooi afgelikt.
Dit was voor haar ook de eerste keer dat een man zijn eigen zaad oplikte. Hierop zij ik waarom niet het smaakt goed voor jou waarom niet voor mij. Ik heb de rest van de dag met een stijve rond gelopen in mijn zwempak.
's Avonds hebben we terug geneukt. Maar nu had ze nog een tweede verrassing voor mij. Ze vroeg of ik haar anaal wilde vingeren. Ik had hier absoluut geen probleem mee.
Aangezien ik terug moest denken aan de strapon dat we gekocht hadden. Toen ik bezig was zijn we in standje 69 gekropen. Ook begon zij mij anaal te vingeren. Dit geeft wel een vreemd maar geil gevoel.
Nadat ze er 2 vingers in kon steken is ze gestopt en vroeg ze of ik er klaar voorwas. Ik was er zeker klaar voor. Toen haalde ze strapon boven.
Niets die geiler is als het beeld van een vrouw in badpak met een strapon aan. Het eerste moment deed het pijn en was ik mijn stijve kwijt. Maar dit duurde niet lang.
Ik kreeg na een tijdje terug mijn stijve deze was harder dan ooit. Na een tijdje zo geneukt te hebben begonnen ze mij ook te rukken. Ik begon luider en luider te kreunen.
Ze voelde dat ik ging klaarkomen en mikte mijn lul op mijn gezicht. Ik spoot zodanig hard dat ik mijn sperma op mijn eigen gezicht voelde. Mijn zwempak was vol sperma.
Ze likte het sperma van mijn gezicht. Toen heb ik haar nog anaal genomen. Zij had hier veel minder problemen mee dan ik. Ze begonnen te spelen met haar klit. Ook zij hield het niet lang vol.
We hebben nog een tijd met elkaar gekust en daarna terug samen in slaap gevallen. Ik kwam 's morgens wakker doordat ze mij aan het pijpen en vingeren was. Dit was een heel leuke verrassing.
Ik hield dit niet lang vol en spoot haar mond vol. Ze begon mij te tongen en toen proefde ik nog eens mijn eigen sperma. We hebben ons samen nog gedoucht. Ik was echt uitgeput van de vele sex.
Hierna hebben we ontbeten en afscheid genomen. Ik kreeg wel mijn zwempakken van haar. Zodat ik ze thuis nog kon gebruiken. De woensdag heb ik mij nog eens ingelogd op de website en zag dat ze online was.
Ik heb direct mijn zwempak aan gedaan en zag dat zij het zelfde had gedaan. We hebben dan nog samen geil gechat en gemasturbeerd. Hier hebben we ook nog eens afgesproken voor het volgend weekend.

Dit was mijn eerst verhaal. Ik hoop dat je ervan genoten hebt. Als er mensen zijn die mijn fantasie in werkelijkheid kunnen brengen mogen ze mij altijd contacteren via aganis @ live.nl
94% (12/1)
 
Categories: Fetish
Posted by Aganis
2 years ago    Views: 831
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
3 months ago
lekker toch,voor herhaling vatbaar :-)
1 year ago
super geil