Zomerlicht deel 2

Hoofdstuk 2: Haastige Spoed…

Achter de laptop deed Sofie zich voor als Macy. Ze bladerde vluchtig door de geschiedenis van Macy, om te proberen Macy haar schrijftaal eigen te maken.

Haar adem zat hoog in haar keel en de nietsvermoedende Vlaamse Jules, probeerde haar zo geil mogelijk te maken.

Sofie is heel anders dan Macy. Ze is bedachtzaam, kijkt de kat uit de boom, is rustig, maar wel seksueel avontuurlijk. De kalme blauwe kleur in haar ogen verraden meteen haar karakter als ze lang in iemands ogen kijkt.

Macy daarentegen, is een stuurloos projectiel, die doet wat ze zegt. Een wilde poes.

Met die gedachte in haar achterhoofd, probeert ze, Macy zo goed mogelijk na te doen. Jules, lijkt het niet te merken.

Beide dames zijn geil aan het chatten en genieten van elkaars genot. Beide spelen heftig met zichzelf en worden steeds natter en geiler. Ze gaan helemaal op in elkaar.

Met haar zoete woorden weet de Vlaamse schone, Sofie tot een heerlijk hoogtepunt te brengen.

Alleen in een veel te groot huis, in het hartje van Amsterdam is er een blond, stout meisje, zonet heerlijk klaargekomen op de woorden van een andere vrouw.

Nog na te genieten kijkt Sofie op de klok die boven haar kamerdeur hangt en bedenkt zich ineens dat ze al bijna weg moet. Van al dat speurwerk, was ze bijna de tijd vergeten.

Zonder na te denken klapt ze de laptop dicht en springt onder de douche. Op het doucheraam is een perfect hartje getekend, die door de condens lichtelijk is uitgelopen. ,,Wat is ze toch leuk he! denkt Sofie.

Na een vluchtige douche, klinkt de bel van de voordeur.,, Dat moet Fleur zijn’’ zegt Sofie in zichzelf. Beide hadden vandaag afgesproken, om lekker de stad in te gaan.

En terwijl ze de laptop helemaal vergeet, neemt ze nog snel een slokje van haar ( inmiddels koude) thee en gaat op pad met Fleur.

Hoofdstuk 3: School

Macy zit intussen op school. Haar witte papiertje, waarop tentamen staat, stelt haar de meest simpele vragen, en ze kijkt weg van haar tafel.

Ze kijkt naar Sabine.

Sabine zit schuin tegenover haar in het lokaal, met haar lange rode haren in een staart, bedenkt Macy zich hoe het zou voelen als haar handen over de billen gaan.
Hoe dat verlegen meisje zou klaarkomen als Macy zich op haar zou storten.
Hoe twee mooie slanke atletische vrouwen zouden genieten van elkaars sappen.
De aanraking.
Hoe haar billen over haar lichaam zou kronkelen en van genot….

,,Mevrouw!’’ klinkt er hard en plotseling door het lokaal., Dromen doet u in uw eigen tijd’’

De lerares sprak Macy streng toe. Ze besluit de laatste antwoorden op papier te schrijven om het vervolgens in te leveren.

Na de les, stond Ben op Macy te wachten. Ben is een goede vriend en klasgenoot van haar.

Voordat hij de kans had om iets te vragen zegt Macy:
,, Vraag me niet wat ik heb opgeschreven, wat is gebeurt, is gebeurt, is geschreven en zoals je weet kan op dit moment, niemand in de wereld de geschiedenis veranderen.’’
Dit waren precies de opmerkingen die haar anders dan andere maakte.

Het was vrijdagmiddag, de tentamens zaten erop en ze besloot met Ben naar zijn huis te gaan om wat te gaan drinken.

Eenmaal buiten bleek het weer, in tegenstelling tot die morgen, in mineur te staan. Het leek niets op die zomerdag waar Sofie eerder die ochtend nog over droomde. Het was koud, grijs en de wind voelde als scheermesjes Macy haar gezicht.

Snel stapte beide in de auto. Macy die aan de passagierskant instapte, pakte uit haar jas meteen haar mobiel om haar wereld te laten weten dat haar tentamens erop zaten.

Als laatste bekeek ze de sex site, waar ze gisteravond nog op had gekeken in Sofie haar kamer. Haar mobieltje licht kantelend van Ben af, las ze of er nog nieuwe berichten had gekregen. Ze had een aantal berichten. Omdat ze het beste vaak voor het laatst bewaart, leest ze de berichten van de Vlaamse Jules als laatst……

Hoofdstuk 4: Het avondeten

Sofie en Macy zaten samen aan de kleine houten eettafel.
Tenslotte waren ze dit weekend maar met z’n tweeën.

Sofie had lekker gekookt die avond en ze vroeg Macy of ze ook wat te drinken wilde uit de koelkast. Macy schudde haar hoofd.

Sofie stond op en liep naar de keuken. Macy zag haar rug en haar blik ging onmiddellijk naar haar billen, die heupwiegend de hoek om gingen.

,,Mooie broek’’ zei Macy tegen Sofie.
,,Oh dank je. Vandaag gekocht in de stad met Fleur’’ zei Sofie vanuit de hoek waar Macy haar niet kon zien.,, Ik heb trouwens jouw rode hakken aangedaan, die staan hier zo leuk onder. Vindt je toch niet erg he?’’

,, Nee hoor’’, zei Macy. ,,Uiteindelijk ga je toch steeds meer op mij lijken’’.

Vanuit de keuken klonk een lange stilte.

Sofie liep na het pakken van wat te drinken uit de koelkast, terug naar de eettafel.

Macy keek kalm naar haar bord, met een brede glimlach, waar allerlei emoties in verborgen zaten. Een ding was duidelijk; Macy had wilde plannen met Sofie deze avond.

De glimlach luchtte Sofie enigszins op. Anderzijds had Sofie, Macy op deze manier nog niet eerder gezien.

Toen Sofie ging zitten, raakte haar been die van Macy. Beide zwijgend boven tafel, speelde er onder de tafel zich een heel ander spel af.

Macy had, op het moment dat Sofie in de keuken was, een laars uitgedaan. Nu Sofie tegenover haar gaat zitten, plaatst ze haar blote voet tussen de benen van Sofie.
Sofie kijkt enigszins verbaast naar het gezicht van Macy, die geil en met een brede glimlach haar aankijkt.
,,Oh die voet’’ denkt Sofie. ,,Wat zij met haar voet kan, kunnen de meeste niet eens met hun handen’’.

Sofie durft haar niet aan te kijken, maar merkt dat ze hier verschrikkelijk geil van wordt.
‘Macy…’ Haar stem klinkt niet vast, maar ik ben….. Haar voet probeert Sofie te negeren.
Ze kijkt Macy vragend aan.

‘Macy, ik… Ik wil…’ Kom op! … Nee. Ik bedoel. Eh…’

Macy valt haar in de rede. Ze laat niets blijken van ongeduld.

,, Je bent een stout poesje geweest Sofie! en vanavond ben je van mij’’ zegt Macy haar lachend, terwijl ze met haar voet, Sofie haar klitje, blijft stimuleren.

Haar voet blijft maar doorgaan en ze maakt Sofie helemaal gek.

,,Ik zie je in mijn slaapkamer’’ zegt Macy.

Macy loopt weg en kijkt over haar schouder,Sofie nog even vluchtig aan. Ze verdwijnt om de hoek en je kan haar voetstappen volgen op de oude trap in het huis.
Sofie loopt de trap op en doet voorzichtig de deur open van Macy haar kamer. Binnen is het donker. De volle maan verlicht enigszins de kamer en de regen klettert tegen de ramen.
Haar ogen moeten even wennen aan het donker.

Intussen gaat Sofie, nog nagenietend van daarnet, op de rand van het bed zitten. Macy is nog nergens te bekennen.

Geschreven door Jules86, MacyR en 89Fever
80% (4/1)
 
Categories: Lesbian Sex
Posted by 89fever
1 year ago    Views: 221
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
leuk verhaal