Zomerlicht deel 1

Hoofdstuk 1: Amsterdam

Ze kijkt ze op de wekker en ziet Macy naast haar slapen. 'Wat is ze toch een mooi meisje' denkt ze.

Sofie en Macy kennen elkaar al jaren en wat er gisteren gebeurde,... Zalig!
Terwijl de ochtendzon op Macy haar haren schijnt en kalm de kamer verlicht, bedenkt Sofie zich ineens dat ze dit weekend helemaal alleen zijn.

De twee studenten delen het mooie, oude, krakende huis in het hartje van Amsterdam. De oude kamers delen ze met nog een aantal andere mannen, die dit weekend lekker op vakantie zijn.

De stad leeft en ademt 24 uur per dag. Langs het oude pand aan het water rijden er enkele trams voorbij. Er dringen diverse, onverstaanbare stemmen van enkele voorbijgangers, de kamer binnen, waar beide dames in bed liggen. Macy echter, lijkt zich daar niet aan te storen.

De eerste keer dat zij een lesbisch avontuurtje hadden was alweer twee jaar geleden.

Op een zomerse warme middag, liepen de twee over het strand en lachten naar elkaar alsof de wereld stil stond. Al giechelend liepen ze twee jongens voorbij. Zij floten de dames na, alsof ze er wel zin in hadden.

Na lang wandelen, gingen ze moe in de duinen schuilen. Hier waren ze even helemaal alleen.

Ze trokken hun bloesje en beha uit, zodat de zon hen kon omarmen en kon bedekken met een mooi sexy tintje. Als goede vriendinnen gaan ze naast elkaar liggen, lachend en genietend kijken ze naar de wolken, die de lucht lijken te besc***deren.

Het was de eerste keer dat Macy uitsprak dat ze lesbisch was. Terwijl ze dit uitsprak keek ze, met haar diepbruine kijkers, Sofie in de ogen.

Sofie reageerde verrast.......? en keek haar vragend aan. Haar lange blonde haren danste op de wind.

Macy….Die was toch helemaal niet zo’n lesbisch typje?

Met een verliefd gevoel in de onderbuik boog Sofie zich naar Macy. De lippen raakten elkaar zacht en beide tongen vonden elkaar diep in de mond.

Niemand had kunnen bedenken dat de twee studentes later nog zoveel lol met elkaar zouden beleven.

Terwijl Sofie wegdroomt op de herinnering van hun eerste ontmoeting, bedenkt ze zich dat ze vanavond dit grote bed en huis voor hun tweetjes alleen hebben.

Macy wordt inmiddels wakker van het geluid van een luidruchtig stelletje die buiten voorbij loopt. ,,Hoe laat is het? vraagt ze.
Uhh kwart over negen, antwoord Sofie.

Macy schrikt op...,,SHIT, zegt ze, over een uur heb ik een tentamen!
Ze springt op en wurmt zich in haar strakke jeans. Sofie kijkt ernaar en droomt weg van haar lichaam. Bij elke beweging die ze maakt, bewegen haar borstjes mooi mee.

Het licht dringt via het raam de kamer binnen en verlicht Macy haar gezicht. Niet veel later is te horen hoe de douchekraan open wordt gedraaid.

,Eerst een kopje thee’, denkt Sofie en ze trekt haar ochtendjas aan. Met haar gedachten nog bij gisteren, opent ze de laptop. De laptop ligt op de kamer van Sofie, maar is voor algemeen gebruik.

Ze kijkt in de geschiedenis van de laptop en ziet daar een sex-site staan.
Benieuwd dat ze is, klikt ze erop en het account van Macy wordt direct geopend.

Sofie weet niet wat ze leest!
Ze bladert vluchtig door de gesprekken die Macy heeft gevoerd met talloze mannen en vrouwen.

Macy had een paar weken geleden, schaamteloos aan de eettafel zitten vertellen dat zij ook wel eens naar een sex site gluurde. En terwijl de mannen geen hap meer door hun keel kregen, was Sofie absoluut niet verbaast.

Al tijdens het stappen merk je dat Macy midden in het leven staat. Ze is onverzadigbaar, sensueel als een jonge vrouw, en altijd geil.

Onder het genot van een wijntje, had zij Sofie wel eens verteld over een jonge vrouw uit België, die zij op diezelfde website had ontmoet. Macy vond haar bijzonder aantrekkelijk en ze had er redelijk veel contact mee. De twee verlangde intens naar elkaar, maar de afstand zou de ontmoeting onmogelijk maken.

Terwijl ze gretig aan het lezen is op het scherm van de laptop, kan Sofie maar niet op de naam komen van dat meisje uit België.

Ze kijk in haar vriendenlijst en zag daar een prachtige jonge vrouw uit Belgie met de naam Jules. ,,Dit moest haar zijn!’’

Achter haar, hoort Sofie de voordeur dicht slaan.

Nieuwsgierig leest ze de gesprekken tussen Macy en Jules en krijgt het er warm van, op deze vroege ochtend.

Dit is echt heel geil!

,, Hoe moet Macy dit hebben beleefd?'' Vroeg ze zich af.

Ze ziet voor zich hoe Macy naakt op de leren bureaustoel zit. Beide benen ver uit elkaar. Haar blote voeten op het bureau. Zichzelf heftig aan het bevredigen, terwijl haar ogen de monitor volgen, wachtend op de volgende opdracht van haar virtuele Vlaamse vriendin.

Op dat moment schiet er een berichtje binnen:

,,Hai Macy, ben je geil vandaag?'' staat er plots in het scherm.

Tot de schrik van Sofie komt het bericht van de Jules, en ze weet niet wat ze moet doen.

,,Als je, jezelf afmeld, kan dit de band wel eens goed verpesten tussen jou en Macy, maar als ze erachter komt....

Sofie vindt het echter zeer spannend en verlangt naar de verhalen van de Vlaamse schone.

Ze besluit terug te schrijven, en zich voor te doen als Macy.

Geschreven door: Jules86, MacyR en 89Fever
100% (10/0)
 
Categories: Lesbian Sex
Posted by 89fever
1 year ago    Views: 405
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Spannend sexy scenario!

***** POEET PETER