De gluurder begluurd

Afgelopen lente was een goeie lente voor mij. Niet alleen omdat het weer lekker warm was; ook omdat ik wat dingen heb meegemaakt die zonder meer als 'heet' zijn te omschrijven.

Ik mag graag een stukje gaan hardlopen. Het houd me op gewicht - zo ijdel ben ik wel - en het is goed voor je conditie. En van een goede conditie kun je alleen maar voordeel hebben, toch?

Het was zondagochtend rond een uur of negen. Ik was er vroeg bij om mijn favoriete rondje in het bos te rennen. De zon scheen, de kerkklokken luidden in de verte en af en toe kwam ik een andere hardloper tegen. Terwijl ik zo aan het lopen was, liet in mijn gedachten de vrije loop. En voor ik het wist, was ik in gedachten ontzettend lekker aan het geilen met een heel leuke vrouw. Hoewel er niks boven het echte werk gaat, vind ik het ook prettig om gewoon te fantaseren tijdens het lopen. Meestal zorgt dat voor een soort ontspanning waardoor ik nog lekkerder door de bossen ren. Maar dit keer had mijn fantasie wel een heel erg heftig effect op mijn lichaam.

Met andere woorden: mijn pik werd onder het hardlopen zo hard dat lopen eigenlijk niet echt lekker meer was. Bovendien vond ik het wat genant als ik een andere loper tegebkwam. Ik bedoel: zo'n bult in je broek valt echt op.

Dus besloot ik van het bospad af te gaan en door het struikgewas naar een vijvertje te lopen. Ik kende die plek goed en wist dat je daarvandaan onzichtbaar was voor de mensen die over het pad liepen. Ik was van plan mezelf van mijn erectie te ontdoen en tegelijk met mijn smartphone wat foto's te nemen om te plaatsen op mijn favoriete adultsite.

Zo gezegd zo gedaan. Het was niet voor het eerst dat ik in de buitenlucht masturbeerde. Heerlijk vind ik dat. Het is spannend omdat je betrapt kunt worden, tegelijkertijd wil je niet betrapt worden want voor je het weet wordt je opgepakt als exhibitionist. Het gekke is dat ik al wel een paar keer hele hete sex heb gehad in de buitenlucht met een vrouw, waarbij we een keer werden betrapt. Degene die ons betrapte trok zich vervolgens een beetje gegeneerd terug en we hebben er nooit meer wat van gehoord.

Maar goed, ik dwaal af. Ik stond daar bij het vijvertje in het bos en liet mijn hardloopbroekje op mijn enkels zaken en begon mijn geschoren ballen te strelen. Ik Vanwege het hardlopen waren ze wat zweterig en ik voelde hoe ze in de lentewind droogden. Lekker. Met mijn andere hand trok ik mijn voorhuid naar achteren en zag hoe er een druppel voorvocht uit mijn eikel tevoorschijn kwam. Hmmmm, langzaam begon ik me af te trekken zodat mijn voorvocht goed over mijn eikel werd verdeeld. Mijn lul was nu echt in vol ornaat, dus wilde ik mijn smartphone pakken om wat plaatjes te schieten.

Maar ineens stopten mijn bewegingen. Het leek alsof ik iets hoorde. Nu is het bos altijd vol geluiden, maar ik had durven zweren dat ik een menselijke voetstap had geoord. Met mijn pik nog in mijn ene hand en mijn smartphone in de andere spitste ik mijn oren. Ik hoorde niks meer dan het ruisen van de wind en het gefluister van de bladeren in de bomen. Gerusgesteld begon ik weer te masturberen. Tegelijk zakte in door mijn knieeen omdat ik lekker loom op het gras wilde gaan liggen om verder te gaan. En toen terwijl ik ging liggen zag ik het ineens.

Op een meter of tien afstand van me stond iemand gebukt door het struikgewas naar me te kijken. Ik schrok me helemaal de beroerte, liet mijn smartphone vallen en hees als een speer mijn broek omhoog. Ik wist niet zo goed meer wat ik moest doen en mijn hart lopte in mijn keel. Ik wilde net gegeneerd weglopen toen een vrouwenstem zei: 'Rustig aan maar hoor, Ik doe je niks. Ik vond het wel spannend en wilde je niet storen.'

Ik wist niet meer hoe ik het had en bleef staan waar ik stond. Honderden gedachten gingen door me heen. Aan de ene kant schaamde ik me rot, aan de andere kant was dit natuurlijk te mooi om waar te zijn. Ik wachtte af. Twee tellen later zag ik een erg leuk blonde vrouw uit de bosjes komen. Ze lachte wat verlegen en ik zag dat ze ook had hardgelopen. Ze droeg een zwarte hardlooplegging met daarop een rose hardloopshirt waarin haar tepels duidelijk afstaken.

Ze stelde zich voor als Els en vroeg hoe ik heette. Vervolgens begon ze te kletsen. Het kwam er op neer dat zij zelf ook nogal eens in het bos ging hardlopen en precies op de plek waar ik was wel eens lag te masturberen. Dat wilde ze nu dus ook gaan doen, maar toen zag ze mij. Vervolgens deed ze me een voorstel: Ik moest de bosjes in en zij zou zich bij de vijver helemaal laten gaan terwijl ik aan het kijken was. Het was duidelijk: hier hadden twee gelijkgestemden elkaar gevonden.

Ik weet niet hoe lang ik daar in die bosjes aan mijn lul heb lopen rukken terwijl ik Els vanuit elk standje kon bekijken, maar op een gegeven moment dacht ik dat haar blik een uitnodiging was toen ze mijn richting uitkeek. Ik liep op haar toe, waarbij mijn erectie heerlijk op en neer wipte. Els zat op dat moment op haar handen en voeten met haar billen verleidelijk omhoog gestoken terwijl ze achterom keek om te zien wat ik zou doen. Nou, daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ik greep haar bij haar heupen en drong in een keer achterlangs bij haar naar binnen.

We waren allebei al zo ontzettend opgewonden dat we verder geen voorspel of wat dan ook nodig hadden. Dit was gewoon keihard neuken. Het duurde dan ook niet lang of ik hoorde Els gehijg overgaan in gesteun en haar poesje begon te krampen rond mijn harde paal. samen kwamen we klaar. Ik sprietste mijn hete zaad diep bij haar naar binnen. Onze geslachtsdelen maakten geile slurpende en soppende geluiden. Heerlijk.

Even later liet Els zich voorzichtig voorover zakken, ik zakte mee en probeerde mijn verslappende pik in haar te houden. Zo bleven we een poosje liggen. Totdat Els zich onder me uit wurmde en ik me omdraaide. Ze keek me diep in mijn ogen en zette haar heerlijke benen aan weerskanten van mijn lichaam zodat ik recht tegen haar geschoren kutje keek. Het glinsterde nog van haar en mijn sappen die hadden gevloeid. Ik voelde dat mijn pik reageerde op die aanblik. Er kwam weer leven in.

Els ging intussen op haar hurken zitten en schoof zo naar mijn gezicht. Ik pakte haar bij de billen en kwam met mijn hoofd iets omhoog. Heel voorzichtig beroerde ik zo met mijn tong haar sappige pruim. Steeds brutaler ging mijn tong tekeer. Els sloot haar ogen en hijgde. Ik pakte haar billen nu wat steviger vast en drukte haar kut gewoon op mijn mond. Mijn tong flitste diep bij haar naar binnen en Els begon schuivende bewegingen te maken. Terwijl ze met een hand op de grond steunde liet ze zich wat naar achteren zakken om met haar andere hand mijn pik te grijpen. Die was alweer bijna helemaal op sterkte. En toen Els hem vast had, voelde ik hem groeien in haar hand. Ik genoot.

Els kwam nu omhoog en draaide zich om en even later lagen we in een standje 69. Ik raakte een beetje het besef van tijd kwijt, want ik heb geen idee hoe lang we daar hebben liggen vozen, Els en ik. Maar uiteindelijk heb ik haar in zo'n beetje alle denkbare standjes geneukt. We kregen er geen genoeg van. Maar op een bepeeld moment moest en zou ik klaarkomen, ik hield het simpelweg niet meer. Els ging op haar knieeen voor me zitten en hield haar borsten uitnodigen tegen elkaar. Even later neukte ik tussen haar tieten waarbij Els af en toe met haar lippen en tong mijn eikel bevochtigde. Ze hoorde aan mijn gegrom dat het er nu echt aan zat te komen en dus pakte ze mijn lul in haar hand en begon me verwoed te pijpen.

Even later richtte Els mijn eikel op haar tieten en daar spoot mijn zaad in lange dikke stralen overheen. Zelden was ik zo intensief klaargekomen.

Nou, ik kan je vertellen dat het vervolgens een hele hete lente werd daar bij die vijver in het bos. Ik heb zelden zo regelmatig mijn hardlooprondjes gedaan.
92% (9/1)
 
Posted by 69wally69
3 years ago    Views: 891
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
3 months ago
Komt heel kort in de buurt van mijn geilste fantasie!
3 years ago
geil verhaal
3 years ago
spannend verhaal mmmm lekker
3 years ago
Leuk verhaal xxx en groetjes belinda
3 years ago
heb je nog foto's gemaakt met de smartphone dan?