Een sletje in het bos, deel 1

Daar zaten we dan. In mijn auto op de parkeerplaats aan de rand van het bos. We hadden afgesroken via de mail en dit was de eerste keer dat we elkaar zagen.
Allebei probeerden we de conversatie luchtig te houden. Tegelijk zinderde de kleine ruimte van de auto van de zucht naar sex. Want dat was in de eerste plaats de reden van ons afspraakje.

Via internet hadden we elkaars lijf al gezien. En we hadden al wat prettige erotische conversaties gehad. Maar nu we dan zo samen in de auto zaten, bleek het toch lastig om meteen de daad bij het woord te voegen, terwijl we alletwee heel duidelijk zo geil als boter water.

Ik wist van haar dat ze het liefst als een lustsletje behandeld wilde worden. Nu had ik daar niet zo veel ervaring mee, maar het idee wond me enorm op. Na een minuut of tien over koetjes en kalfjes te hebben gesproken, merkte ik dat ik zo langzamerhand een erectie had die bijna mijn broek uit dreigde te barsten. Ik wist zeker: nu moet het gebeuren en anders gebeurt het nooit meer.

Ik onderbrak je midden in een zin en zei: 'Stop maar. Nu wil ik zien wat voor vlees ik in de kuip heb. En dat bedoel ik letterlijk.' Even keek je geschrokken, maar meteen zag ik een heet vuur in je ogen oplaaien.

'Wat wil je precies zien,' fluisterde je. Ik antwoordde niet, maar trok de rand van je zomerjurkje omhoog zodat ik je slip zag. Je hield je adem in toen ik je benen met mijn handen spreidde en met mijn vingers de contouren van je venusheuvel volgde. Met mijn middelvinger oefende ik wat meer druk uit en voelde zo de lijn van je spleetje.

Trek je slipje uit, commandeerde ik. Je zei niks, maar begon in de krappe ruimte jezelf uit je broekje te wurmen. Niet veel later zat je wijdbeens zonder slipje naast me.

Toen kreeg ik een idee. Blijf zo zitten en begin jezelf te vingeren, zei ik. Meteen daarop stapte ik aan mijn kant de auto uit. Sloot de deur en liep naar jouw kant van de auto. Ik gebaarde dat je je raampje naar beneden moest laten zakken en zodat ik optimaal zicht had op jou terwijl je jezelf zat te vingeren. Ik moet zeggen: dat was een prima uitzicht.

Terwijl ik dit heerlijke schouwspel gadesloeg, hoorde ik op het bospad verderop wandelende mensen praten. Ik zag aan je blik dat jij het ook hoorde en snel je jurkje naar beneden wilde trekken.

'Niet doen,' commenadeerde ik. 'Gewoon doorgaan.' Je leek er niet gerust op, maar je deed wat ik zei.

Toen de wandelaars voorbij waren, ze hadden ons niet gezien, ritste ik mijn gulp open. Liet mijn broek iets zakken en meteen sprong daar mijn pik tevoorschijn. Ik zag aan je ogen dat je lustgevoelens hoerdoor toenamen en meteen begon je fanatieker te masturberen. 'Stop met vingeren. Pijp me.'

Veel meer woorden had je niet nodig. Je stak je hoofd uit het raampje en hapte naar mijn pik die voor je ogen danste. Ik zelf had mijn voorhuid naar achteren getrokken zodat er een paar druppels voorvocht uit mijn eikel sijpelden. En even later slokte je mijn eikel zo tussen je lippen en begon me verwoed af te zuigen.

Ik genoot met volle teugen, maar trok me na een paar minuten toch terug. Ik deed een stapje opzij en zei: 'kom de auto nu maar uit.'

Wat ik wilde was simpel. Ik wilde nu echt goed kunnen zien wat voor vlees ik in de kuip had. Dus ik liet je tegen de auto staan zoals een politieagent een verdachte laat staan als hij hem wil fouilleren. Handen op het dak van de auto, benen gespreid en je kont naar achteren.

'Zo,' zei ik, 'nu kan de vleeskeuring echt beginnen.'

Ik ging achter je staan, trok je jurk weer omhoog zodat ik een riant uitzicht had op de achterste en nam brutaal een bil in elke hand en trok zo je kont lekker uiteen. Ik ging op mijn hurken zitten om je eens van deze kant te bekijken. Wat ik zag beviel me prima. Een heerlijk kontje en wat verder een nog lekkerder kutje dat al zichtbaar nat was. Plagerig blies ik wat lucht tussen je schaamlippen. Toen kwam ik omhoog en graaide naar voren naar je borsten. Wurmde wat met de knoopjes en je bh en vond toen je naakte vlees. Ik drukte me wat dichter tegen je aan zodat mijn dikke paal als het ware in je bilspleet kwam te liggen. Jij begon meteen met je kontje te draaien alsof je wilde proberen mijn pik tussen je benen te krijgen. En dat was nou net wat ik nog niet wilde. 'Sta stil,' snauwde ik. 'Ik ben bezig je te keuren. Mijn pik moet je verdienen. Die krijg je niet zomaar.'

Terwijl ik dit zei, vonden mijn vingers je tepels. Ik draaide er zachtjes aan en ineens kneep ik er heel even heel gemeen in. Je zuchte. Ik kon niet bepalen of het van pijn was, of van genot. Feit was wel dat toen ik weer achter je neerhurkte het geil langs je benen liep.

'Zo, dus je bent al flink nat,' concludeerde ik. 'Eens kijken hoe nat precies.' En voor je daarop kon reageren, stak ik ineens drie vingers achterlangs diep bij je naar binnen. Je steunde nu echt hardop, maar ik zei dat je stil moest zijn. 'Straks zijn er nog meer wandelaars die ons horen.' Je leek je ineens de passerende wandelaars weer te herinneren en probeerde je geluiden in te slikken.

Tegelijk begon ik nu met mijn drie vingers die in je zaten fors heen en weer te pompen. tegelijk sprak ik: 'Hmmm, zo, daar lijk je wel van te genieten, hè teef? Jij bent echt een geil sletje, weet je dat wel? Volgens mij kun jij alleen maar aan dikke pikken denken, toch? Nou, daar heb ik er toevallig een van bij me. Draai je om.'

Ik trok mijn vingers terug en snel draaide jij je om. 'Op je hurken,' beval ik. 'Masturbeer jezelf en laat nu maar eens echt zien wat je met een pik als de mijne allemaal kan.'

Het duurde niet lang of je was vol overgave mijn pik aan het pijpen en jezelf aan het vingeren. Ik liet je gaan, maar zo af e toe greep ik je hoofd om mezelf heel diep bij je naar binnen te drukken. Helamaal tot achter in je keel. Dan genoot ik een paar tellen van de perestaltische bewegingen die je kokhalzende keel maakte en trok mezelf net op tijd terug zodat je niet zou overgeven. Ja, ik durfde mezelf te bekennen dat je echt een lekker sletje was. Heel lekker zelfs.

Na een tijdje zo te zijn bezig geweest, volde ik dat mijn zaad echt begon te koken. het scheelde niet veel of ik kwam klaar, maar dat wilde ik nog niet. Ik liet je opstaan en weer met je handen tegen het autodak gaan aanstaan. 'Kont naar achteren,' zei ik. 'Je bent mijn lustslet en ik vind je niet zo slecht, dus zal ik je nu belonen. Geniet er maar van want zo vaak doe ik dit niet.

De waarheid was dat ik van onze bezigheden zo ontzettend geil was geworden dat ik gewoonweg nu zelf jouw vlees moest proeven. Ik werd gek van de geile geur die van onze lijven dampte, dus hurkte ik weer achter je neer, trok je billen uit elkaar en storte mijn gezicht als een hongerige wolf tussen je billen. Mijn tong vond je sterretje en even later je kut. Die heerlijke zachte natte pruim van je. Zo achterlangs likte ik je als een bezetene, met mijn tong neukte ik vervolgens je sterretje. Hoewel ik eigenlijk streng voor je wilde zijn, had ik mezelf niet meer in bedwang.

Dus toen ik merkte dat jij echt op het punt stond klaar te komen, richtte ik me op, nam mijn pik in mijn hand en stak hem in een beweging achterlangs je kutje in. Ik trok ja aan je heupen nog dichter tegen me aan en begon als een bronstige hengst te pompen. Jij reageerde daarop door als een wulpse merrie je konmt hard naar achteren te duwen iedere keer als ik naar voren stootte. Ik reikte tegelijk naar je heerlijke tieten en kneedde ze en draaide aan je tepels. Ik trok je hoofd aan je haar naar achteren en gaf je een diepe tongzoen. Ik stamelde nog net dat je mijn ballen moest masseren en toen ik je hand tussen je benen door mijn geschoren scrotum voelde masseren, was bij mij het hek van de dam.

Ik dikke warme stralen sprietste ik mijn zaad bij je naar binnen, je kut leek het er wel uit te melken en geile geluidjes klonken van alle sappen die zich met elkaar vermengden. Aan de krampen in je pruim merkte ik dat jij ook aan het klaarkomen was. Heerlijk.

Even later stonden we nog in dezelfde postie uit te hijgen. Ik voelde hoe mijn pik in je aan het verslappen was en trok me loom terug. Glimmend van jouw en mijn geil stond mijn penis nog halfhard vooruit te bungelen. Ik keek je aan en voor ik het had kunnen zeggen, wist je al wat je moest doen. Je opende de autodeur en ik ging op de stoel zitten met mijn benen naar buiten. En gezeten op je knieen begon je mijn pik en ballen lekker schoon te likken en te zuigen. Het zou niet lang duren voor dit zijn effect zou hebben en mijn paal weer op volle sterkte zou zijn.

Maar dat moet een andere keer maar verteld worden.
100% (9/0)
 
Categories: FetishHardcoreVoyeur
Posted by 69wally69
3 years ago    Views: 261
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 months ago
Heerlijk verhaal. Ondanks dat je geen ervaring heb met een lustslet weet je wel perfect hoe je ze moet gebruiken.
2 years ago
Mmm, lekker, ben benieuwd naar deel 2.... Snel lezen dus!
Scuzi79
retired
2 years ago
Oja, dit stat bij mij ook zeker op m'n todo lijstje! Heerlijk...
3 years ago
zaaaaaaaaaaaaaalig verhaal, heb mezelf er flink mee geamuseerd ;)
3 years ago
Ow ja, lekker...