Een nieuw huis, een nieuwe buurvrouw


Ik woonde net een week echt in mijn nieuwe huis in de nieuwbouwwijk. De verhuizing was achter de rug en ik had nog een weekje vrij om bij te komen. Normaal gesproken zou ik dan op vakantie gaan, maar nu bleef ik lekker thuis. Gewoon een beetje rommelen, spulletjes op zijn plaats zetten, uitslapen en vooral rustig aan doen na die toch wel zware verhuizing.

Ik kwam die ochtend onder de douche vandaan en had net een lekker kopje koffie gezet, toen ik er achter kwam dat mijn suiker op was. En koffie zonder suiker vind ik niet echt lekker. Maar om me nu meteen helemaal aan te kleden om naar de supermarkt te fietsen, vond ik ook geen leuk vooruitzicht. Ik wilde liever gewoon aan de keukentafel zitten. Krantje er bij, de vroege lentezon door mijn raam. Maar ja, geen suiker.

Toen bedacht ik me dat mijn nieuwe buurvrouw waarschijnlijk wel thuis zou zijn en dat zij wel wat suiker voor me zou hebben. Inwendig moest ik glimlachen: dat zou wel een heel erg cliché smoes zijn. Buurman belt aan bij buurvrouw voor een kopje suiker. Maar ja, ik had toch echt suiker nodig.

Ik had die week al kennis met haar gemaakt. Barbara heette ze. Een leuke spontane vrouw. Ongeveer mijn leeftijd, misschien een ietsepietsie ouder, maar erg aardig. Ze zag er goed uit ook. Niet dat ik me daar al al te zeer in had verdiept. Daar had ik het veel te druk voor. Maar nu ik er eens over nadacht, was het eigenlijk een behoorlijk 'lekker ding.' Volle borsten, een lekkere kont, mooie handen en ogen die je heel direct aankeken en af en toe ondeugend de wereld inkeken.

'Hou op, Wally,' dacht ik bij mezelf. 'Ze is gewoon je buurvrouw. Straks kun je niet meer met goed fatsoen suiker bij haar lenen, zonder allerlei sexueel getinte gedachten. De dingen waar jij aan denkt gebeuren alleen in films en boeken.'

En al die tijd zat ik nog gewoon zonder suiker. Dus ik trok snel een joggingbroek aan en een t-shirt zonder mouwen en ging naar buiten. Ik twijfelde even of ik bij de voordeur zou aanbellen of achterom zou lopen. Ik koos voor de achterdeur. Misschien wat brutaal, maar ik vond het zo lullig om als buurman aan te moeten bellen.

Niet veel later liep ik het tuinpad over. Door het raam zag ik haar zitten achter de keukentafel. Waarschijnlijk was ze ook net in bad geweest, want haar haren waren nat en ze droeg een ochtendjas. Die ochtendjas was weliswaar lang, maar omdat ze haar benen over elkaar had geslagen viel er een slip opzij, waardoor ik een been kon zien, vanaf haar knie tot aan haar voet. Ik moet zeggen: het was een fraai been. Ik zette de gevoelens en gedachten die dat bij me opriep resoluut opzij en klopte aan.

Barbara schrok. Ze was zo in haar krant verdiept dat ze me niet had zien aankomen, maar ze herstelde zich snel. Ze glimlachte naar me, stond op en knoopte haar ochtendjas wat beter vast. Al kon ik daardoor nog net een glimp opvangen van de aanzet van haar toch wel lekkere borsten, maar ik deed of ik niets had gezien en glimlachte onbevangen terug.

Barbara opende de keukendeur en zei: 'Hé, hallo. Wat leuk, kom er in,' en deed een stap opzij om me binnen te laten.

Ze ging meteen weer zitten en nadat ik had gevraagd of ze een kopje suiker voor me had, zei ze met een charmante glimlach: 'ja, ja, die smoesjes ken ik. Je moet echt beter je best doen om je nieuwe buurvrouw te verleiden.' Toen ze zag dat ik op dat moment even met mijn mond vol tanden stond, reageerde ze lachend: 'Geintje hoor. Natuurlijk heb ik suiker. Maar waarom drink je geen kopje koffie met mij. Is wel zo gezellig, toch?'

Dat leek me een goed plan, dus nam ik plaats aan de andere kant van de keukentafel.

Barbara schonk koffie in en ik kon het toch niet laten om haar met mijn ogen uit te kleden. Ik paste wel op dat zij dat niet in de gaten had. Niet dat ik een stiekemerd ben ofzo, maar je laat nu eenmaal niet meteen je diepere gedachten aan een ander zien. Zeker niet aan je buurvrouw die je pas een week kent en waar je voor het eerst op de koffie bent.

We praatten over koetjes, kalfjes, de verhuzing en nog meer van dat soort zaken. Het was erg gezellig. Toen ik wilde opstaan om weer naar huis te gaan, zei Barbara: 'Nu al? Wil je niet eerst nog een kopje koffie?'

Ik ben wat dat betreft snel over te halen en zakte weer terug in mijn stoel, terwijl Barbara de koffiekan pakte. Ze schonk mijn kopje vol en of de duvel er mee speelde: ineens stootte ze mijn kopje om. Ik sprong op en kon nog net voorkomen dat de hele inhoud over me heen kwam. Maar ik was toch ook weer niet zo heel snel waardoor er toch een paar flinke druppels precies op het kruis van mijn joggingbroek terecht kwamen.

Barbara verontschuldigde zich en keek naar de vlek op mijn broek en pakte een doekje. Spontaan begon ze over de vlek te wrijven. Ik voelde me er een beetje ongemakkelijk bij, maar ze leek niet in de gaten te hebben dat dit toch eigenlijk een beetje erg intiem was. Ik mompelde een beetje laf dat ik dat ook zelf kon, maar ik geloof dat het er niet echt gemeend uitkwam. Pas toen ik merkte dat dit gewrijf me een erectie begon te bezorgen, wilde ik opstaan en zelf het doekje ter hand nemen, maar het liep anders.

Plotseling veranderde de sfeer in de keuken. Barbara begon wat zachter te wrijven en keek naar me op. 'Jeetje,' zei ze, 'wat is dit nu?' Terwijl ze dit met een schalkse glimlach zei, gebeurde er twee dingen. Ze concentreerde haar gewrijf nu op mijn erectie die zich gestaag ontwikkelde en haar ochtendjas viel op een of andere manier open, zodat ik een prachtig uitzicht had op haar ferme borsten die op de maat van haar bewegingen heen en weer gingen. Voor de vorm stamelde ik nog iets van: 'Ehh, ik weet niet of, hmmm, dit is echt niet de bedoel .. Ik kan ook zelf.'

Maar uiteindelijk kon ik niet anders dan toegeven aan wat mijn nieuwe buurvrouw bij me teweeg bracht. Aarzelend gingen mijn handen naar haar borsten. Terwijl ze nu met haar volle hand over de contouren van mijn stijve penis in mijn joggingbroek wreef, nam ik beide tepels tussen duim en wijsvinger en kneep er zachtjes in en rolde de tepels een beetje heen en weer.

Barbara zat op haar knieeen tussen mijn benen en begon aan mijn broek te sjorren. Ik tilde mijn billen op en ineens spring mijn piemel tevoorschijn. Ik keek toe hoe Barbara hem in haar hand nam, de voorhuid naar achteren trok en in een slok mijn eikel in haar mnd nam. Ze zoog de top van mijn penis terwijl haar tong over mijn eikel fladerde. Ik waande me in de hemel.

Ik weet niet meer hoe lang dit duurde, maar in tussentijd was haar ochtendjas op de grond gevallen en zat ze naakt op haar haar hurken mijn pik te pijpen en mijn ballen te masseren. De blik op haar naakte lichaam was voor mij het teken ook eens op onderzoek uit te gaan. Ik stond op waardoor mijn pik met een plop uit haar mond schoot. Ik zag in de woonkamer een riante leesstoel staan en liep daar naartoe. Barbara had precies in de gaten wat ik bedoelde en ging zitten.

Nu zat ik op mijn knieeen tussen haar benen. Ik tilde ze iets op en kuste de binnenkant van haar dijen. Steeds dichter naar haar vagina toe. Met mijn tong kietelde ik plagerig in haar liezen naar de randen van haar schaamlippen die me uitnodigend leken toe te lachen. Nog even speelde ik met mijn tong en mond over haar schaamheuvel, maar toen vond ik dat ik wel heel erg aan het plagen was en met een zachte grom storte ik me vol overgave op haar vagina.

Ik likte haar klit en schoof tegelijk twee vingers bij haar naar binnen.

Zachtjes begon ik haar te vingeren terwijl mijn tong het feest compleet maakte.
Ik denk dat ik Barbara heel lang op deze manier heb gebeft. Ik raakte het besef van tijd een beetje kwijt. Ze leek geen genoeg van mijn mond, tong en vingers te krijgen. Maar op een bepaald moment duwde ze me weg en hijgde: 'Nu moet je me keihard neuken.'

Barbara kroop op handen en voeten naar een wollen vloekleed voor de televisie en wilde gaan liggen, maar het uitzicht op haar billen zorgde er voor dat ik iets anders bedacht. Voor ze zich kon omdraaien, greep ik haar bij haar heupen en trok me naar me toen. Giechelend liet ze me begaan. Sterker nog: ze maakte het me makkelijker door haar bovenlichaam naar beneden te laten zakken en billen in de lucht te steken. Zachtjes drukte ik mijn keiharde eikel tegen het gaatje tussen haar schaamlippen.

Ik voelde hoeveel hitte daarvan af straalde. Ik drukte zachtjes door, voelde heel even een beetje weerstand, maar schoot meteen met mijn eikel bij haar naar binnen. Soepel als een zuiger in een cylinder schoof mijn pik vervolgens centimeter bij centimeter haar kutje in.

Heel langzaam en met lange halen begon ik mijn buurvrouw te neuken. Terwijl ik volgens mijn gevoel eigenlijk nu flink moest doorstoten, maar ik wilde de spanning nog wat verder opvoeren. Barbara leek me precies aan te voelen, want ze bleef heel stil in dezelfde houding zitten, maar tegelijkertijd voelde ik dat de spanning in haar lijf toenam. Dat gevoel werd sterker toen ik mijn handen van haar heupen haalde en naar haar borsten reikte om ze te masseren, te knijpen en haar tepels te wrijven.

Even later begon ze met haar billen naar achteren te bewegen alsof ze me dieper in haar wilde hebben. Dat was voor mij de druppel die de emmer deed overlopen. Ik had geen zin meer me te beheersen. Ik greep haar heupen weer vast en begon nu echt serieus te neuken. Hard en diep. De geur van pas gedouchte lichamen, vers zweet en geil vulde onze neuzen en beide kreunden en gromden we van genot.

En toen ineens, alsof het zo was afgesproken, kwamen we klaar. Ik voelde haar kut krampen in een heftig orgasme, terwijl ikzelf ik dikke lange stralen mijn zaad in haar spoot. Er leek geen einde aan te komen.

En toch, uiteindelijk waren we uitgeraasd. Langzaam na-genietend bewoog ik mijn pik traag in en uit je heerlijke vagina, maar eigenlijk was dit voor ons allebei een beetje teveel. Met een zucht liet Barbara zich op haar buik zakken, ik ging op mijn rug naast haar liggen. Ze draaide zich om en begon mijn nog half harde, natte penis te strelen. Heel zachtjes, net zo zachtjes als ik haar schaamlippen intussen beroerde. Grijnzend keken we elkaar aan. Met pretlichtjes in je ogen zei ze: 'Zo, nu eerst een kopje koffie met suiker en dan gaan we fijn samen douchen.'

Dat leek mij een uitstekend plan.
93% (10/1)
 
Categories: HardcoreMatureVoyeur
Posted by 69wally69
3 years ago    Views: 1,330
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Geef mij ook zo'n buurvrouw!
2 years ago
bij mij mag je ook kopje suiker komen halen hoor! ;-)