Ontmaagd??

Het was warm op het station. Net zo warm en benauwd als afgelopen zaetrdag. Erg warm dus.

Ik was zestien jaar. Een echte puber die vooral in zijn eigen gedachten elke vrouw sufneukte tot ze smeekte om wat rust, maar die in werkelijkheid niet verder was gekomen dan wat gevinger en gewriemel op donkere plekjes. Mijn absolute hoogtepunt was tot dan toe dat ik mijn piemel een keer mocht wrijven door het spleetje van een klasgenootje tijdens haar verjaardag. Van neuken was het niet gekomen. We hadden ons weliswaar op haar slaapkamer opgesloten, maar schrokken ons een beroerte toen haar vader op de deur klopte met de mededeling dat zijn dochter echt bij haar verjaardagsgasten hoorde te zijn.

De zon scheen en de luchtvochtigheid was hoog, vandaar dat het erg lam en een beetje zompig aanvoelde. Daarom zocht ik wat verkoeling onder de trap van het station. Mijn trein kwam toch voorlopig nog niet en ik had niet veel zin me erg druk te maken.

Toen ik een tijdje onder de trap zat viel het me op dat je zo van onderen de benen van de mensen kon zien die de trap op en af liepen. Vanwege het mooie weer passeerden er heel wat blote benen. Dat zorgde er voor dat mijn lichaamstemperatuur enkele graden steeg. Nu ben ik van nature niet bepaald een stiekeme gluurder, maar deze situatie zorgde er voor dat ik toch constant omhoog keek, in de hoop wat meer op te vangen dan kuiten en een enkel dijbeen of een vluchtige glimp van een slipje. Want de trap was kennelijk ontworpen door iemand die geen rekening hield met het feit dat er wel eens iemand onder zou kunnen staan die omhoog zou kijken. Ik was zestien, bloedheet dus tja, wat wil je.

Maar goed, ik zat daar een poosje omhoog te kijken en mijn fantasie de vrije loop te laten, zonder daadwerkelijk echt te zien waar ik eigenlijk toch op hoopte toen het plotseling toch gebeurde. Mijn aandacht werd getrokken door een heel fraai stel benen. De voeten gehuld in elante pumps. Waarschijnlijk had de eigenaresse ook wat last van de klamme hitte, want in tegenstelling tot andere mensen liep ze niet gehaast de trap op, maar slenterde ze sloom omhoog.

Daardoor zag ik af en toe ook een glimp van een gezicht. Ik wist niet zeker of ze mij had zien zitten, maar ik vermoedde van wel. Even later stond ze stil, ongeveer halverwege de trap. Omdat ik dacht dat ze me wel had gezien, voelde ik me een beetje betrapt en keek snel voor me uit in plaats van omhoog.

Op dat moment waren er nauwelijks andere mensen in de buurt van het station, ze was de enige en stond nog steeds sil halverwege de trap. Ik durfde niet omhoog te kijken en kwasi nonchalant staarde ik wat voor me uit.

Totdat de vrouw boven me wel erg luidruchtig haar keel schraapte, alsof ze om aandacht vroeg. Onwillekeurig keek ik toch omhoog en wat ik daar zag, zorgde er voor dat mijn penis een vreugdesprongetje in mijn linnen broek makte.

De vrouw zat gehurkt op de trap en deed alsof ze iets opraapte. Tenminste, zo moet het er van bovenaf hebben uitgezien. van onderaf zag ik een gehurkte vrouw van wie de korte rok omhoog was geschoven zodat ik een riant uitzicht had op haar kruis. En wat denk je? geloof het of niet, ze droeg geen slipje. Ik keek zo tegen haar dijen en op de plaats waar die twee elkaar ontmoetten, zag ik een keurig geschoren kutje. Ze was niet helemaal kaal. Ze had nog een flinke streep haar op haar venusheuvel. Even dacht ik dat ik haar hoorde grinneken, toen stond ze op en slenterde verder. Ik volgde haar met mijn ogen tot bovenaan de trap en stond toen op.

Ik twijfelde. Was dit allemaal expres gebeurd of was dit echt per ongeluk en was ik slechts een toevallige getuige. Dit soort zaken gebeurt nu eenmaal niet vaak in het echte leven. De sexverhalen staan er vol mee, maar ik had het nog nooit meegemaakt.

Ik liep naar het perron, waar niemand anders stond dan een mooie, rijpe vrouw in een rokje en elegante pumps. Het jasje van haar mantelpakje keurig over de arm en de blouse zo ver open dat niemand er echt aanstoot aan kon nemen, maar wel zo dat ze een fraai decoleté toonde. Het rokje spande om haar volle billen. Supersexy.

Ik schuifelde wat dichterbbij en keek vanuit mijn ooghoeken naar haar. Ik zag dat ze naar me keek en keek haar toen ook recht aan.

Op dat oment wist ik het zeker: dit was allemaal geen toeval. Dit alles was echt in scene gezet voor mij alleen en niemand anders. Ik liep naar haar toen en wist toen ineens niet meer wat ik moest doen. 'Het is anders maar flink warm, vindt je niet?'

Het klonk een beetje stom, maar iets anders wist ik op dat moment niet uit te brengen.

Ze glimlachte en kwam een stapje dichterbij staan. Ik rook haar parfum, zag haar decoleté en verdronk in een paar prachtige ogen. 'Dan doe je toch een paar knoopjes van je overhemd los,' zei ze, terwijl ze zelf de daad bij het woord voegde en een knoopje van haar blouse losmaakte.

Ik bedacht me toen niet veel langer, stapte nog dichterbij en nam haar bij de heupen om me naar me toe te trekken en gaf haar een tongzoen. Ze beantwoordde die met passie. Onze tongen worstelden en zachtjes begon ze tegen me aan te rijden. Ik bood tegendruk door mijn kruis tegen haar aan te wrijven.

Na een paar minuten maakten onze tongen zich van elkaar los en en pakte haar hand mijn hand. De trein kon me gestolen worden en ik wandelde naar het einde van het perron. Ik wist dat daar een weilandje lag wat tamelijk beschut was en waar we redelijk onbespied konden doen wat we wilden.

Ik denk dat we er van uit de verte uitzagen als een 'gewoon' stel dat hand in hand liep. Maar bij mij gierden de hormonen door mijn lijf. Het liefst was ik naar het weilandje gesprint. Al was ik ook ontzettend zenuwachtig. Feitelijk was ik nog maagd. En nu ineens met een volwassen vrouw ....

Eenmaal in de beschutting van het weilandje en de struiken die daar staan ging het allemaal snel. Ze zat op mijn knieen voor me, ritste mijn broek open en trok die omlaag. Meteen sprong mijn pik tevoorschijn. Ik was echt keihard, ik stond op knappen. Ze trok mijn voorhuid naar achteren en begon me zonder omhaal van woorden gretig te pijpen. Met een hand kneedde ze mijn met puberdosn begroeide ballen, met de andere bevrijde ze zich van haar blouse. Ze deed dit kledingsstuk niet helemaal uit, zodat ze het als een jasje droeg. Haar bh schoof ze naar onderen zodat haar grote borsten vrij kwamen. Ze drukte ze samen en zomder woorden wist ik wat de bedoeling was.

Mijn lul was helemaal nat en glibberig van het voorvocht vermengd met haar speeksel en soepen gleed ik tussen haar tieten door. Ze keek omhoog en af en toe zogen haar lippen zich vast om mijn eikel die tussen haar borsten doorpiepte. Dat maakte een geil ploppend geluid.

Toen toen ik voelde dat ik het niet lang meer kon houden, stopte ik. Klaarkomen kon altijd nog. Ik ging op mijn knieen zitten en duwde haar zachtjes naar achteren totdat ze op haar rug lag. Ze trok haar rok verder omhoog en spreide haar benen. Ik zoende de binnenkant van haar dijen en ging met het topje van mijn tong over haar buitenste schaamlippen. Ik wilde haar plagen, haar laten hunkeren, maar zover liet ze het niet komen. 'Doe het,' kreunde ze terwijl ze mijn hoofd resolut tussen haar benen trok.

Dat was voor mij het teken: ik begon haar te likken. Ze rook naar vers zweet en parfum en begon steeds zwaarder te ademen. Toen ze klaarkwam slaakte ze een heel diepe zucht. Ze drukte mijn hoofd weg, maar ik kon het niet laten om met het puntje van mijn tong toch nog even haar klitje stevig te beroeren wat er voor zorgde dat er een schok door haar lichaam ging en ze een kreetje slaakte. 'Nee, wacht nog even,' zei ze.

Ze kwam overeind en ik ging liggen. Met haar billen naar me toe ging ze naast me zitten. Ze bukte zich e begon me heel traag en intens te pijpen. Af en toe stopte ze even en terwijl ze me dan aftrok keek ze intens naar mijn enorme pik en dan naar mijn gezicht.

Ik tastte naar haar billen wreef er over. Uit de draaiingen die ze met haar ferme kont maakte, leidde ik af dat wel weer toe was aan wat aanraking. Met twee vingers gleed ik door haar bilspleet om te eindigen bij haar vagina, die echt nat was. Mijn wijs- en ringvinger schoof ik naar binnen en met mijn duim beroerdde ik haar anus. Ze kreunde en drukte haar kont naar achteren en naar voren. Ze reed op mijn vingers terwijl ze me intensief bleef pijpen.

We waren nu echt lekker bezig. Ik kon alles goed zien en ik verkeerde in een enorme staat opwinding en tegelijk wist ik dat ik dit niet lang kon volhouden. Daarom trok ik mijn lul uit haar mond en legde haar in een beweging op haar rug. Als puber was ik al tamelijk sterk.

Ik legde haar benen op mijn schouders en nam mijn penis in mijn hand. Zo kon ze tussen haar eigen benen door zien hoe ik mezelf met lange halen aftrok. Zij liet zich ook niet onbetaamd en begon zich te vingeren. Even laten stopte ze daar mee en hield haar kut voor me open, wat ik als een teken opvatte. Ik wreef mijn pik tegen haar klitje en bewoog hem door haar gleuf op en neer. Toen stoote ik toe. Soepel gleed ik tot aan mijn ballen naar binnen. Even bleef ik zo in haar en begon toen te stoten. Hard en zonder te stoppen. Onze bezwete lichamen kletsten tegen elkaar. Intussen likte ik haar tepels en zoog er hard aan. Ik was niet meer te houden. Af en toen stopte ik even om mijn werkelijk keiharde eikel over haar klit te wrijven. En net op het moment dat ik dacht te gaan klaar komen zei ze: 'Nu moet je even rusten, mooie jongen.'

Ze wurmde zich onder me vandaan. Ik draaide me om zodat ik op mijn rug lag en ze ging schrijlings boven me staan. Haar blouse op halfzeven, haar tieten bezweet bengelend en de rok nog steeds rond haar middel, zag ze er schitterend uit, Toen ze door haar knieen ging zag ik haar vagina in volle geilheid. Ze pakte mijn pik, richtte hem en liet zich er met een zucht op zakken. Ze ging niet op haar knieen zitten, maar bereed me gehurkt.

Ik graaide naar haar grote borsten. Kneep in haar tepels en zoog en knabbelde er aan. Het duurde niet lang, of ze kwam klaar, schor kreunend. Eenmaal uitgeraast bleef ze op mijn nu bijna barstende piemel zitten. Haar hand graaide naar achteren naar mijn ballen en terwijl ze zo zat uit te hijgen, voelde ik diep van binnen hoe haar kut nog nakrampte. Met mijn ogen dicht lag ik te genieten van dat speciale, fluwelen gevoel.

Op een gegeven moment was ze kennelijk uitgerust. Ze stond op, mijn pik floepte uit haar, nog altijd in volle glorie. Ze zei: 'Nu ben jij aan de beurt. Ga maar staan, ik wil je zien spuiten. Dan heb ik vanavond iets om over te fantaseren.'

Sprakeloos deed ik wat ze zei. Ze ging een beetje naast me staan, bukte zich en begon me te pijpen. 'Ik wil je zaad niet over me heen, want ik moet nog met de trein,' verklaarde ze.

Ze voelde perfect aan wanneer ik zou komen. Want op dat moment stopte ze met pijpen, kwam overeind en posteerde zich zo dat ze een riant uitzicht had op wat ze met haar handen deed. Een hand achterlangs, via mijn billen om mijn ballen en de andere hand traag, maar stevig mijn paal masturberend. Haar duim masseerde plotseling mijn anus. Dat was het moment. Met kracht sprietste ik een dikke straal zaad naar buiten. En nog een, en nog een. Het leek niet op te houdem, ik ging bijna door mijn knieen van genot.

Enfin, uiteindelijk was ik compleet leeggespoten. We keken elkaar aan en barsten in lachen uit, ook een soort ontlading. Ze zoog nog lekker mijn piemel schoon, wat ik bijna niet kon velen zo gevoelig was ik. Uit haar handtas haalde ze een pakje vochtige doekjes en maakte zichzelf ook weer schoon en min of meer fris. Ik kreeg ook een paar van die doekjes.

Toen we weer 'gefantsoeneerd waren, keken we elkaar wat schutterig aan en ik zei: 'Ik heb me nog niet voorgsteld,' waarop zei antwoordde: 'Laat maar. Hier is mijn telefoonnummer en adres. Ik moet nu de trein halen. Bel me, dan kunnen we onszelf later aan elkaar voorstellen. Tenminste, als je langs wilt komen?'
Glimlachend kusten we elkaar en liepen naar het perron terug, waar de trein in de verte al aankwam. Een ding wist ik zeker: vanavond moest ik ergens anders zijn, maar in mijn zak brandde het adres waarik morgenavond zeker naar toen zou gaan om me fantsoenlijk voor te stellen.

Ik was zestien en de grootste bofkont ter wereld.
100% (3/0)
 
Posted by 69wally69
3 years ago    Views: 421
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
3 years ago
Geweldig verhaal
3 years ago
Wow wat een fantastisch (geschreven) verhaal. Heb je haar nog vaker gezien? Zo ja vertel hoe dat ging. Heerlijk