Verlaat verjaardagscadeautje

Het was ongeveer een dag of twee na je verjaardag. Ik had geen tijd om te komen. Druk, druk, druk, je kent het wel. Maar ik wilde toch nog even bij je langs om je dat ene boek cadeau te doen, wat je al zo lang wilde hebben. Tja, als goede collega's loop je niet de deur plat bij elkaar, maar een verjaardagsvisite is toch altijd leuk.

Ik wist dat je die dag vrij had genomen, dus ging ik een uurtje of twee eerder weg van kantoor om je met een verjaardagsbezoekje te vereren.
Nadat ik aanblede deed je de deur voor me open. Daar stond je. Niet in mantelpak zoals op kantoor. Ik ben trouwens gek op mantelpakjes. Als de rokjes de juiste lengte hebben en de blouses het juiste aantal knoopjes open is zo'n outfit waanzinnig sexy, zonder ordinair te zijn. Zeker als de vrouw in kwestie er een paar mooie pumps bij draagt. En stiekem had ik al heel wat afgefantaseert over hoe ik jouw op verschillende locaties begerig uit je mantelpakje zou helpen.

Niet dat we ooit iets anders hadden gedaan dan samen werken. Maar we mochten elkaar wel. Er was zo'n speciale band die je met sommige mensen kan hebben. Heel subtiel ben je elkaar constant aan het uitdagen, zonder daadwerkelijk op de uitdagingen in te gaan. Buitenstaanders merken daar niet of nauwelijks iets van, maar onbewust maak je elkaar af en toe hartstikke gen, en geil.
Toch ging ik die dag met geen andere bedoelingen naar je toe dan je verjaardag alsnog een beetje te vieren. Maar toen je zo in de deuropening stond, ging er toch even een klein genotsgolfje van mijn buik naar mijn lendenen. Want ook je spijkerbroek leek je op het lijf gesneden. Sterker nog: hij zat als een tweede huid waardoor iemand als ik, met een grote fantasie, precies kon inschatten hoe je heerlijke kont er in het echt zou uitzien. Dat bedacht ik me terwijl ik achter je aan door de gang naar de huiskamer liep. Hoewel de spijkerbroek lekker strak zat, werd ook dit geen ordinair geheel, omdat je er een wijde blouse overheen liet vallen, zodat ik feitelijk alleen maar de aanzet van je bille kon zien. Maar ja, ik, onverbeterlijke geilaard die ik ben, mag graag wat verder denken dat de dingen die ik zie.

Eenmaal in de kamer gaf ik je drie verjaardagkussen op je wangen en gaf je het boek. Je pakte het uit en straalde: 'Aha, je wist het nog. Dit had ik nog niet en wilde het al een tijdje lezen,' zei je. 'Ga maar zitten, dan haal ik even een gebakje. Ik heb er nog precies twee over. Ze komen uit de koelkast en zijn dus nog redelijk vers,' knipoogde je.
Even later zaten we lekker tegenover elkaar te smikkelen en te praten over koetjes en kalfjes, terwijl mijn gedachten steeds afdwaalden naar wat er zich onder je wijde blouse moest bevinden. We kenden elkaar al lang en jij leek mijn gedachten te kunnen lezen. 'Vindje je mijn blouse leuk,' vroeg je, met een twinkeling in je ogen.

'Hij staat je goed,' antwoordde ik.

'Dat vraag ik niet,' reageerde je. 'Ik vroeg of je mijn blouse leuk vindt.'
Ik was even van mijn stuk gebracht. Maar bedacht snel een antwoord. Ik ben namelijk best adrem en niet op mijn mondje gevallen. 'Nou zeg, dan maak ik een keer een indirect compliment over je goddelijke lichaam, is het weer niet goed,' zei ik met een knipoog.'

Je lachte en ik zag dat je dit best leuk vond, waarop ik zei: 'Maar je blouse is ook leuk hoor.'

Door dit plagerige gesprek was ik even niet meer zo geconcentreerd met mijn gebakje bezig en ineens lag er een grote klodder slagroom in mijn kruis. 'Shit, heb je een doekje?'

Even later kwam je al heupwiegend en glunderend met een nat gemaakt doekje uit de keuken. 'Ik zal je niet vragen je broek uit te doen,' zei je ondeugend. 'En om het helemaal netjes te houden, mag je die vlek zelf wegvegen.'

Ik glimlachte wat schaapachtig, want eigenlijk zou ik niets liever willen dat jij die vlek zou wegvegen, maar ja, er zat niets anders op dan het zelf te doen.
Na ongeveer tien seconden wrijven, kreeg ik een lekker warm gevoel in mijn kruis omdat je het doekje in warm water had gedrenkt, maar de vlek kreeg ik niet echt weg.

'Tjongejonge, wat zijn mannen toch onhandig,' grinnikte je. 'Nou kom maar hier dan zal ik het wel weer doen.'

En voorzichtig begon je te wrijven.

Ineens veranderde de stemming. Waren we tot dan toe open en nogal plagerig, ineens leek er een extra lading bij te komen. Ik zag hoe je je concntreerde en je best deed echt zachtjes en als collega's onder elkaar de vlek te verwijderen. Maar ik voelde, en hoopte, dat je inmiddels ook heel andere gedachten had. Ik besloot een gokje te wagen en uit te vinden of dit gevoel klopte.

Voorzichtig bracht ik mijn kruis wat omhoog. Je leek even te schrikken, maar zonder me aan te kijken ging je toch door met wrijven. Nu met wat extra kracht, waardoor het niet anders kon dat dat je mijn half harde erectie voelde.
Veel verder durfde ik nu eigenlijk niet te gaan en ik wachte gespannen af op een tegenzet van jou. Tja, als het er echt op aankomt, ben ik best een lafaard, geloof ik. Toen ik me dat realiseerde dacht ik: 'ach kom, wie niet waagt die niet wint.' En voor ik het zelf wist zei ik: 'Laten we elkaar niet zo tergen.' Ik legde mijn hand op jouw wrijvende hand en drukte die stevig op mijn kruis. Je keek omhoog en ik zag in je ogen dat het goed was. Sterker nog: ik zag in jouw ogen dezelfde geile gloed die ikzelf door mijn hele lijf voelde gieren.
Het doekje lag nu op de grond en met twee handen masseerde je mijn kruis door mijn broek heen.

Omdat je op je knieen voor me zat had ik nu ineens mijn felbegeerde uitzicht op je decolete. Ik zag twee grote borsten meedeinen op het ritme waarmee je handen mijn pik door mijn broek heen masseerden.

Je handen kroppen omhoog, knoopten mijn gulp open en verdwenen nu in mijn broek. Ik tilde mijn billen ietsje op en jij schoof zo mijn broek, inclusief slip omlaag. Als een levend wezen schoot mijn dikke lul tevoorschijn. Je leek even een beetje te schrikken, maar pakte meteen daarop mijn paal stevig beet om mijn voorhuid naar achteren te trekken. Een grote doorzichtige druppel welde op uit de eikel die jij met het puntje van je tong oplikte. Ik werd gek van verlangen en gelukkig duurde het niet lang voor jij mijn eikel ineens helemaal in je mond nam. Ik zuchte en leunde achterover met gesloten ogen.
Je zoog mijn eikel, wriemelde er met je tong langs, nam af en toe mijn hele paal met lange halen in je mond om vervolgens even afstand te nemen en intensief te kijken hoe ze zelf mijn nu echt keiharde pik lekker langzaam aftrok.

Ik weet niet meer hoe lang dit duurde, maar ik kreeg het gevoel dat dit niet lang meer moest duren omdat ik anders mijn zaad al zou verspillen zonder dat jij aan je trekken was gekomen.

Ik stond op, schopte mijn broek uit die nog op mijn enkels lag en kleedde me verder helemaal uit. Ik zag je ogen geil blikkeren en voelde je hete blik over mijn hele lijf glijden.

Jij stond ook op en gaf me een geile tongzoen. Intussen knoopte ik haastig de knoopjes van je blouse los, maakte je spijkerbroek open en wist niet hoe snel ik je de kleren van het lijf moest pellen. Het duurde niet lang of we stonden met onze buiken tegen elkaar te tongzoeken, mijn pik hield je intussen gevangen tussen je benen en met je kruis schoof je zachtjes heen en weer. Ik voelde de vochtige warmte van je kut. Ik moest me heel erg bedwingen om mijn erectie niet nu al bij je naar binnen te duwen. Hijgend en tongend stonde we zo een poosje van elkaar te genieten. Totdat ik je een stukje van me afduwde en met een beetje spijt naar beneden keek, waar mijn luk met moeite tijdelijk afscheid nam van je vagina.

Ik zat nu op mijn knieen voor je. Likte je tepels, kneedde je borsten en zakte af naar beneden. Je navel, je buik en toen ... Mijn tong kietelde de bovenkant van je pruik. Je hield mijn hoofd vast en liep zo voozichtig naar achteren richting de bank. Ik kon niet anders dan je op mijn knieen volgen, terwijl jij mijn hoofd met je handen op zijn plaats hield.

Even verloren we het contact toen jij je achterover op de bank liet ploffen, maar als een hongerige wolf stortte ik me meteen weer tussen je benen met mijn hoofd. Je spreidde je benen bereidwillig en nam mijn hoofd weer in je handen. Ik lag nu echt te beffen als een beest. Geen plekje sloeg ik over totdat je zei: 'nu wil ik je tong alleen nog maar op dat ene plekje' en met een vinger wees je op je clitoris die nu goed zichtbaar was tussen je natte geschoren schaamlippen. Ik liet me dit geen twee keer zeggen en voorzichtig begon ik met het puntje van mijn tong je klitje te likken. Je begon steeds dieper te hijgen, ik zoog nu je hele klit naar binnen en net toen ik dacht dat je zou klaarkomen, duwde je me weg.

Je stond op, draaide je om en ging voorover staan. 'Neuk me,' hijgde je. 'Neuk me hard en neuk me diep.'

Ik nam mijn dooraderde pik in mijn hand en richtte hem op je kut die nu echt wagenwijd voor me openstond. Ik een forse stoot drong ik tot aan mijn ballen bij je naarbinnen en begon langzaam te pompen. Langzaam, maar wel diep en stevig. Met twee handen trok ik je aan je heupen dichter op mijn erectie. Allebei kreunden we nu. Mijn paal maakte zuigende geluiden in je natte pruim. Geil!

Ik keek naar beneden en had een riant uitzicht op wat daar gebeurde. Met wat speeksel maakte ik een vinger nat, waarmee ik je anus begon te maseren. Ik penetreerde je anus niet, maar wreef je sterretje, wat je erg leek te waarderen.
Dit alles zorgde er wel voor dat mijn zelfbeheersing het begon te begeven. En even later was het gedaan met het langzame maar stevige pompen. Ik stond je nu gewoon keihard op zijn hondjes te neuken. 'Laat je gaan,' kreunde je op een gegeven moment. 'Ik ga komen.'

Dat was geen moment te vroeg, want het zaad in mijn kloten smeekte nu werkelijk om bevrijding. Onder luid en dierlijk gergrom spoot ik mezelf leeg. Ik voelde mijn hete zaad diep in je schieten. Sperma vermengde zich met onze andere sappen en je kut leek mijn zak nu als het ware leeg te slurpen. We maakten er een heerlijke kledderboel van.

Enfin, uiteindelijk hebben we toch nog ons gebakje opgegeten, om vervolgens samen onder de douche te gaan. Daar bleek dat we beiden redelijk onverzadigbaar zijn. Maar dat moet maar een andere keer worden verteld.
91% (5/1)
 
Posted by 69wally69
3 years ago    Views: 805
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
3 years ago
lekkerrrrrr ........
3 years ago
Wat was het weer een heerlijk geil verhaal. Ik hoop dat je lang daar blijft werken met die collega. En al je avonturen blijft delen met ons.
3 years ago
Weer een heerlijk verhaal dank je wel.