Pas(sie)kamerfantasie


Ik kwam de paskamer uit om in de spiegel te kijken of mijn nieuwe pak goed zou zitten. Het was een klein winkeltje en ik was op dat moment de enige klant. De winkeljuffrouw kwam achter me staan en keek over mijn schouder met me mee. 'Ziet er goed uit, hè,' zei ze.

Ze bleek zo dicht achter me te staan dat ik haar warme adem in mijn nek voelde. Het leek me een aardige vrouw. Ze had een open blik en keek je recht aan als ze tegen je sprak. Over haar figuur kon ik niet veel zeggen, ze had neutrale kleren aan die haar al dan niet aanwezige vrouwelijke vorm goed wist te verbergen. Maar haar open gezicht vond ik wel uitdagend. Al was het moeilijk te peilen wat er echt in haar hoofd omging. Reageerde ze nu gewoon professioneel op mijn eigen spontane manier van met mensen omgaan, of was haar blik een uitnodiging aan mij om te zien hoe ver ik kon gaan. Ik wist het niet zo goed.

Terwijl ik hier over nadacht terwijl ik voor de spiegel stond, begon ze aan mijn schouders te plukken om het colbertje wat beter om mijn lijf te d****ren. Ze zei dat de stof nog wat soepeler moest worden en dat het dan nog beter zou staan dan het al stond. Vervolgens hielp ze me uit het jasje en plukte een beetje aan het overhemd. 'Hmm, dat is misschien een beetje aan de grote kant,' zei ze, terwijl haar lippen nu wel heel dicht bij mijn oren kwamen.

Spontaan voelde ik mijn penis zwellen in mijn broek. Gelukkig was het de pantalon van een mooi pak en geen strakke jeans, anders zou er zeker een bobbel van formaat te zien zijn. 'Je moet je overhemd iets dieper in je broek stoppen,' klonk het achter me, 'dan valt het niet zo op dat het eigenlijk wat te groot is.'

Ik verbaasde me over deze woorden. Ik kon toch ook gewoon een andere maat passen? Voor ik dat kon zeggen, zei ze: 'Wacht maar, ik help je wel even.' En meteen voelde ik haar handen over mijn rug langs mijn broeksband mijn pantalon induiken.

Meteen stroomde er een extra dosis bloed naar mijn penis. In de spiegel zag ik nu dat het niet meer uitmaakte dat het de pantalon van een pak was. Ik zag de contouren van een flinke erectie. In de spiegel zag ik ook dat haar blik op mijn rug was gericht. Ze zag de bobbel dus niet. Ik kon me nu alleen niet meer voorstellen dat dit allemaal onschuldig was bedoeld, dus deed ik een stap naar voren waardoor haar handen uit mijn broek floepten. Ik draaide me om en constateerde meteen dat ze gebiologeerd naar mijn kruis keek. Ik deed weer een stap naar voren zodat onze neuzen elkaar bijna raakten.

Ik zei: 'Hoe heet je eigenlijk?'

'Anouk,' fluisterde ze. Ze wilde nog iets zeggen, maar daar kreeg ze de kans niet voor. Ik nam haar in mijn armen en kuste haar recht op haar mond. Onze lippen openden zich en onze tongen vonden elkaar. Mijn handen knepen zachtjes in haar billen waarvan ik nu kon voelen dat ze heerlijk vol en rond waren. Net toen mijn handen weer omhoog gingen om de ritssluiting van haar weide jurk te openen maakte ze zich los van mij en zei: 'Wacht even.'

Met ruisende rokken holde ze naar de winkeldeur, hing daar een kaartje op met de tekst 'gesloten', draaide de sleutel om in het slot, deed de gordijnen dicht en spoedde zich weer naar me toe. Met een uitdagende glimlach stond ze nu in het halfduister tegenover me. 'En hoe heet jij?'
' Wally.'
'Zeer aangename kennismaking.' En ditmaal was Anouk het die me meteen hartstochtelijk begon te tongzoenen. Mijn handen vonden de rits van haar jurk, ergens ter hoogte van haar nek. Ik zipte het ding naar beneden en streelde haar blote rug. Ze schudde wat met haar lichaam en de jurk voel in een beweging op de grond. Ze stapte er uit en daar stond Anouk tegenover me. Haar voeten gestoken in sexy, elegante pumps, haar benen gehuld in geile kousen, een gordeltje rond de heupen en haar borsten puilden uit een sjieke bh.

Anouk nam mijn hand en leidde me naar de achterkant van de winkel en nam plaats op een sofa die daar stond. Ik stond voor haar en met enkele bewegingen opende ze mijn pantalon, trok die tegelijk met mijn boxershort naar beneden en zonder omhaal van woorden nam ze mijn stijve penis in haar mond. Ze begon meteen verwoed op mijn eikel te zuigen terwijl ze met een hand mijn pik zachtjes aftrok. Ik kon een kreun van genot niet inhouden. Geil keek ze naar me op, nam mijn pik even uit haar mond om er aan te likken alsof het een lolly was.

Even later sabbelde ze weer heerlijk op mijn eikel waar het voorvocht nu met flinke hoeveelheden uit kwam. Hoe lang dit precies duurde, weet ik niet meer, maar op een gegeven moment trok ik mijn penis zelf terug uit haar mond, wat een geil, ploppend geluidje teweeg bracht. Anouk ging liggen op de sofa en ik hielp haar uit haar slipje en BH. Ze wekte de indruk sexueel uitgehongerd te zijn want voor ik het wist, spreidde ze haar benen en leidde ze met zekere hand mijn hoofd naar haar vagina, die overigens heerlijk geschoren was.

Ik kwam meteen ter zaken door mijn tong zonder omhaal zo diep mogelijk in Anouks kletsnatte kutje te priemen. Ik voelde een siddering door haar lijf gaan en tastte omhoog naar haar borsten. Na enig wrijven en kneden vonden mijn vingers Anouks tepels, waar ik lekker overheen begon te wrijven en zachtjes in te knijpen. Tegelijk likte ik haar klitje en stak ik af en toe mijn tong weer diep bij haar naar binnen.

Even later wisselden we van houding. De sofa was groot genoeg, dus we namen positie 69 in. Ik met mijn hoofd op de leuning, Anouk boven met mijn pik diep in haar mond en haar billen naar achteren gestoken zodat ik goed haar vagina kon likken en er twee vingers kon inbrengen die ik diep op en neer bewoog. Af en toe maakte mijn tong een uitstapje naar Anouks anus.

Op een gegeven moment voelde ik het zaad als het ware uit mijn ballen omhoog borrelen, dus wurmde ik me onder Anouk vandaan en nam positie achter haar heerlijke billen, die ze nog steeds uitdagend in de lucht hield. Ik pakte haar bij haar heupen en in een beweging stopte ik mijn dikke pik tussen haar natte schaamlippen. Ik begon haar hard en diep te neuken. Op het moment dat ik Anouks gehijg hoorde overgaan in een diep grommend gekreun wist ik dat ze ging klaarkomen. Dat was voor mij het teken dat alle remmen los konden. Als een razende begon ik nu te pompen. Mijn heupen kletsten tegen haar billen en het duurde niet lang of ik voelde mijn warme zaad diep in haar sprietsen. Er leek geen einde aan te komen.

Toch kwam het moment dat ik volledig was leeggespoten en klaargekomen. Ik liep mijn bovenlichaam over Anouk heen zakken en masseerde teder haar borsten. Anouk hield haar billen omhoog zodat ik nog in haar bleef. Ik voelde haar vaginaspieren nog na-krampen om mijn slapper wordende pik en even later floepte ik uit haar. Ik maakte me van haar los en samen vleiden we ons neer op de riante sofa. Zachtjes aaide ik haar venusheuvel en masseerde zij mijn ballen voorzichtig.

Na enige tijd vroeg ik: 'Moet de winkel nu niet open?'
'Ben je gek,' zei Anouk. 'Ik heb hier een douche die ikzelf nog nooit heb gebruikt. Die gaan we eerst eens even lekker samen inwijden.'

100% (6/0)
 
Categories: HardcoreMatureVoyeur
Posted by 69wally69
3 years ago    Views: 592
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
3 years ago
Waar is die winkel? ;)
3 years ago
heerlijk verhaal