Dagje dierentuin

Ik had haar al een paar keer voor me uit zien lopen. Mooie stevige benen, een kort, redelijk strak rokje om de verleidelijk wiegende heupen. Dat was dan ook meteen alles wat ik zo'n beetje te zien kreeg, want steeds als ik me zo manouvreerde dat ik haar gezicht zou zien, liepen er mensen door mijn beeld. Opa's en oma's, of ouders met kinderen. Het was erg druk, die warme dag in de dierentuin.

Ik laat me niet snel uit het veld slaan en zorgde dat ik haar in de ijsjes etende massa niet kwijt raakte. Tegelijk zorgde ik er voor dat ikzelf niet teveel opviel. Want hoewel het feitelijk leek of ik iemand aan het stalken was, was dat niet echt zo. Ik was alleen benieuwd naar die vrouw van wie de kont zo begeerlijk voor me uit danste. Ik wilde het gezicht zien, ik wilde even mijn gedachten laten gaan en dat zou het dan zijn. Het kwam, in mijn onschuld, niet eens in me op dat er uberhaupt meer mogelijk zou zijn met een wildvreemde vrouw in de dierentuin.

Na twintig minuten zo langs allerlei exotische beesten gewandeld te hebben, vol hitsige gedachten, kon ik me niet aan de indruk onttrekken dat ze me had 'betrapt.' Af en toen wendde ze haar hofd om meteen weer voor zich uit te kijken. Ik had het idee ik dan nog net de glimp van een ondeugende glimlach kon opvangen en daar bleef het dan weer bij. Frustrerend en opwindend tegelijk. Ik ben niet bepaald een brutaal type. En wat vrouwen betreft waak ik er voor al te opdringerig te zijn. Dat leverde totnutoe meer succes op dan de macho uithangen. Maar toch liep ik nu al een haf uur achter een vrouw aan van wie ik nauwelijks meer kreeg te zien dan een lekkere kont en een heerlijk stel benen.

We naderden het zeeaquarium. Even keek ze om waarbij haar haren om haar hoofd dansten en toen stapte ze resoluut de donkere ingang in. Ik volgde.

Eenmaal binnen moest ik me even orienteren. Na zoveel zonlicht zag ik in eerste instantie bijna niets in de donkere ruimte. Na een paar seconden zag ik dat er verschillende kleinere aquaria waren en een veel groter basin, waar haaien, roggen en andere grotere vissen rondzwommen. Mijn ogen speurden naar haar. Ik zag de silhouetten van veel mensen, maar haar kon ik niet ontdekken.

Toen er iemand nogal ruw langs me heen liep, wilde ik eerst zeggen: 'Hé, kijk even uit je doppen.' Maar ik kon mijn woorden nog net inslikken, want ik bessefte dat zijn het was. Terwijl ze me passeerde, rook ik haar parfum en leek het alsof ik de hitte van haar voelde afstralen. Ze keek half om alsof ze zeggen wilde: 'Waar blijf je nou?'

Of ik me dit nu verbeelde of niet; haastig liep ik achter haar aan. Ze stond nu voor het grote aquarium. De handen op de leuning voor hetv glas zodat haar bovenlichaam iets voorover hing, waardoor haar kont nog verleidelijker naar achteren stak. Voor iedere willekeurige voorbijganger was ze gewoon iemand die de vissen aandachtig bestudeerde. Voor mij was ze op dat moment de reden van een flinke erectie in mijn spijkerbroek.

Ik ging achter haar staan en snof stilletjes haar geur op. En toen? Toen wist ik het niet meer. In gedachten was ze me al de hele middag aan het verleiden. In gedachten was ik een hongerige wolf die al de hele middag achter een teefje aanliep voor maar 1 ding. Maar nu ik zo achter haar stond realiseerde ik me dat ik eigenlijk niks kon. Als ik handtastelijk zou worden, kon me dat duur komen te staan. Als ik haar zou aanspreken, zou ik waarschijnlijk merken dat ze niet van me gediend zou zijn. Niet iedere vrouw met mooie billen in een leuk rokje is uit op een avontuurtje, toch?

Deze gedachten schoten door mijn hoofd toen het toeval besloot me een handje te helpen. Ik hoorde ze al aankomen voordat ze binnenwaren. En toen ze eenmaal binnen waren, was meteen de hele zaal gevuld met de herrie die een hele klas schoolkinderen kan maken in een aquarium. Als een organisme kwam de meute onze richting op omdat iedereen de haaien wilden zien.

De pubers stulpten om ons heen en omdat het donker was botsten er een paar tegen me aan waardoor ik wel twee stappen naar voren moest doen om niet te vallen. Of ik wilde of niet, en natuurlijk wilde ik dit eigenlijk wel, stond ik plotseling met mijn kruis tegen haar kont. Ik mompelde een verontschuldiging die in het lawaai verloren ging en was toch even de kluts kwijt toen ik merkte dat de billen waar ik van droomden nog even verder naar achteren werden gestoken. Sterker nog: zonder waarschuwing vooraf stond ze gewoon tegen me op te rijden.

Verstijfd bleef ik staan. Ik gluurde om me heen of de andere aanwezigen zagen wat er gebeurde, maar die leken zich nergens van bewust, behalve van de haaien en de roggen.

In de weerspiegeling van de aquariumruit zag ik een paar glinsterende ogen en de vage contouren van een gezicht. Haar warme adem zorgde voor condens op de ruit.

Ik pakte haar heupen vast en trok haar dinchter tegen me aan. Tegelijk probeerde ik mijn gezicht zo neutraal mogelijk te houden om te voorkomen dat de andere aanwezigen zouden zien wat zich afspeelde.

Ik voelde dat ze met een hand tussen haar eigen benen door naar achteren tastte en voor ik het wist voelde ik haar vingers mijn ballen masseren, door mijn broek heen. Dat liet ik niet op mij zitten en brutaal graaide ik nu naar haar borsten. Ze droeg een kort t-shirtje waar mijn handen moeiteloos onder gleden. Ze droeg geen bh en ik voelde haar tepels verstijfen. Ik kneep er in en draaide rondjes rond de tepelhof. Ik nam haar borsten een voor een in mijn handen om ze zachtjes te kneden.

Intussen richtte zij zich op. Om niet teveel aandacht op ons te vestigen, kon ik mijn handen nu niet meer zo schaamteloos op haar borsten houden, dus liet ik ze naar beneden glijden en naar achteren. Door het geschuur tegen mijn kruis, was haar rokje wat omhoog geschoven. Ik wriemelde wat tussen haar huid en de band van haar slipje, toen ik voelde dat zij met een resoluut gebaar haar onderbroekje van haar kont trok. Ze bukte zich even snel om er uit te stappen en moffelde het ding in haar handtas.

Ik wist nu dat ik achter een vrouw stond zonder slipje en die geil was. Geil op mij. Dat was genoeg. Ik maakte mijn riem los, zorgend dat de gesp niet teveel geluid maakte en ritste mijn broek open en deed de knoop los. Ik kon mijn broek niet teveel laten zakken, maar het lukte me om mijn volle erectie naar buiten te brengen. Omdat ik zo dicht tegen haar stond, vertrouwde ik er op dat niemand dit kon zien.
Mijn lul lag nu als het ware in haar bilspleet en zachtjes bewoog ze haar kont. Ik reikte naar onderen en met een hand van voren en een van achteren begon ik haar te masseren. Ze was nat en glibberig en de geur van haar parfum vermengde zich nu met de geur van seks. Ik wreef over haar klitje om even later twee vingers naar binnen te brengen. Een paar minuten stond ik haar zo te vingeren, terwijl zijn mij langzaam, maar met stevige hand stond af te trekken. Ik werd gek van opwinding. De condensvlek op de ruit ter hoogte van haar mond werd alsmaar groter.

Achteraf bekeken weet ik niet of het nu opviel waar wij mee bezig waren, of niet. Ik weet wel dat we zo normaal mogelijk probeerden te blijven staan en dat we van niemand commentaar kregen. Of dat we niet door een bewaker werden weggestuurd, maar ik weet ook dat we plotseling helemaal alleen in die donkere ruimte van het aquarium stonden. Zij liet op dat moment haar pose met de billen naar achteren varen en ging schaamteloos gebukt voor me staan. Ik nam even wat afstand om mezelf in de juiste positie te brengen en stak toen toe.

Tot aan mijn ballen liet ik langzaam mijn volle erectie bij haar naar binnen glijden. Ik trok haar aan haar heupen nog strakker op mijn pik en even bleven we zo staan. Toen begon ze met haar billen te draaien en begon ik heel beheerst te pompen. Ik wilde niet als een gek tekeer gaan, terwijl ik inmiddels echt tot het kookpunt was gekomen. Het maakte me niet meer uit of er mensen konden binnenkomen, ik wilde genieten van het gevoel met mijn stijve lul in een volstrekt vreemde vrouw te zitten, die daar zelf kennelijk ook enorm veel plezier en genot aan beleefde.

Ik durf achteraf niet te zeggen hoe lang dit werkelijk duurde. Het kan een minuut zijn geweest of een uur: Ik weet het niet meer. Ik weet wel dat we geen ander standje aannamen dat dan ene waarbij ik haar achterlangs heerlijk stond te neuken. Na verloop van tijd, ging haar gehijg over in een zacht gekreun. Ik merkte dat zij haar geluidsvolume probeerde in te houden. Ik voelde dat ze begon klaar te komen en dat was bij mij het moment dat ik het echt niet meer kon houden.

Met kracht spoot ik mijn zaad in haar. Met iedere stoot pompte ik een dikke straal sperma bij haar naar binnen. En toen ik helemaal was klaargekomen, bleef ze haar billen tegen me aandrukken zodat mijn pik in haar bleef. Ik voelde haar kut nakrampen om mijn paal, die, of ik wilde of niet, nu toch echt begon te verslappen.

Een paar minuten bleven we zo staan uithijgen tot een geluid in de verte me als het ware deed wakker schrikken. Ik hoorde dat er buiten weer een schoolklas aankwam. Snel gleed ik uit haar. Zij graaide in haar handtas, pakte een tissue en gaf die aan mij. met een andere maakte wat veegbewegingen tussen haar benen en stapte verrassend snel weer in haar slipje. Ze draaide zich om en voor ik haar gezicht goed kon bekijken, gaf ze me een vluchtige kus op mijn wang, fluisterde: bedankt, giechelde wat en snelde weg. Een beetje verdwaasd keek ik haar na terwijl ik mijn penis terug in mijn broek moffelde. Het laatste wat ik zag waren een paar stevige benen en een heerlijk wiegende kont. Toen stormde er weer een schoolklas met veel kabaal naar binnen en snelde ik naar de uitgang.
100% (12/0)
 
Categories: FetishHardcoreMature
Posted by 69wally69
3 years ago    Views: 248
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
lekker geil hoor
3 years ago
Heerlijk verhaal. Nu heb je nog steeds dr gezicht niet echt gezien.
3 years ago
Lekker verhaal