Even naar het toilet, tijdens kantooruren

Daar stonden we dus op het toilet, waar de temperatuur inmiddels een paar graden was gestegen. Jij voorover gebukt, met een hand steunend op de wc bril.

Je andere hand reikte naar achteren om mij aan mijn ballen lekker diep in je te trekken. Zo bepaalde je het tempo. Het ging traag en diep. Met je vingers kriebelde je tegelijkertijd dat gevoelige stukje huid tussen mijn anus en mijn testikels.

De oplettende lezer vraagt zich nu waarschijnlijk af: waarom begint Wally nu ineens midden in een verhaal? Nou, ik wilde de voorgeschiedenis maar een keer weg laten en met de deur in huis vallen. Maar voor wie het toch weten wil: ik heb een affaire met een collega, en zo af en toe houden we ons tijdens kantooruren niet in en glippen we even stiekem naar de wc. :-)

Maar nu verder ...

Af en toe hield ik het even niet meer en ontworstelde ik me aan je leidende hand door extra hard en diep in je te stoten. Dan glipten mijn ballen uit je hand en kletsten ze lekker tegen je kutje. Dat kon ik niet te lang doen. Want het maakte teveel geluid en ik zou te snel klaarkomen. En dat wilde ik nog niet.

Ik raakte een beetje het gevoel voor tijd kwijt en weet niet hoe lang we op deze manier bezig waren. Het was wel supergeil en spannend. Maar op een gegeven moment manouvreerde jij je billen zo dat mijn dikke, dooraderde penis glanzend en nat uit je pruim floepte. Je draaide je om en ging op de wc-bril zitten, je benen gespreid zodat ik er tussenin stond. Op deze manier had ik een riant uitzicht op je heerlijke, grote borsten en kon ik ook een glimp van je vagina opvangen. Heerlijk ...

Je haalde een paar keer mijn voorhuid op en neer en keek aandachtig naar mijn eikel. Om hem vervolgens in je mond te nemen en me lekker hard te pijpen. Je bewegingen werden steeds heftigen en intenser. Net op het moment dat ik me wilde laten gaan, stopte je en kneep je hard in de onderkant van mijn paal. Ik kwam net niet klaar. Je keek omhoog en glimlachte plagerig naar me.

Toen stond je op, gaf me een natte tongzoen en draaide om me heen zodat ik als vanzelf op de wc-bril ging zitten. Ik zag hoe je je heerlijke billen in positie bracht en ze tergend langzaam liet zakken. Totdat mijn op barsten staande eikel net je schaamlippen niet raakten. Je pakte mijn erectie beet en haalde hem heen en weer langs je klitje, door je gleuf en zo weer terug naar je gevoelige knopje. Je begon steeds dieper te zuchten. En net op het moment dat ik dacht dat je ging klaarkomen, ging je resoluut zitten op mijn nu echt keiharde penis.

Als een bezete begon je me te berijden. Ik merkte dat jij ondanks de inspanning en opwinding je best deed je kreunende geluiden zoveel mogelijk te beperken. Toch kletsten onze geile lijven behoorlijk tegen elkaar. Ik hoopte dat er niet net iemand in de buurt was. Maar die gedachte liet ik snel varen want ik merkte en voelde dat je nu echt klaar ging komen.

Ik begon terug te stoten, iedere keer als jij je naar beneden liet zakken. Totdat jij ineens helemaal stil zat en je kut superstrak op mijn pik drukte. Ik voelde een intense huivering door je lichaam gaan die leek te eindigen in je vagina. Toen begon je weer te rijden. Dat was voor mij het moment dat ik me ook liet gaan. Ik voelde mijn zaad diep in je schieten, met je pruim leek je mijn hele zak leeg te zuigen. Er klonken nu nog soppiger geluiden tussen onze geslachtsdelen.

En ineens, kwam de rust. Je ruste nu zwaar op mijn schoot en zat stil uit te hijgen. Loom zakte je tegen mijn borst en ik voelde je hijgen. Mijn penis verslapte, maar bleef nog wel in je. Zo zaten we een paar minuten na te genieten van elkaar. We bewogen zo min mogelijk omdat we erg gevoelig waren.

Op een gegeven moment begon je te giechelen. Een beetje als een ondeugend meisje. 'Nou, we hebben er wel een zooitje van gemaakt,' zei je. Je pakte een handvol papieren handdoekjes en begon jezelf schoon te wrijven. Je stond op, mijn penis floepte nu helemaal slap uit je. Maar erg gevoelig was ik niet meer. Je keer er even naar en nam hem nog een keer in je mond. Je kon hem nu helemaal hebben. Ik werd ineens weer beregeil. Het gevolg was dat mijn lul weer begon te groeien.

Maar jij keek me lachend aan, trok mijn slip omhoog en zei: 'Je bent onverzadigbaar. Maar we moeten nu echt weer aan het werk voor ze ons missen. Bewaar dit maar voor later.'

Nog geen vijf minuten later zaten we weel achter ons bureau. Met mijn gedachten was ik al weer een paar uur verder, terwijl mijn erectie al weer in mijn broek klopte.
100% (6/0)
 
Categories: FetishHardcoreMature
Posted by 69wally69
3 years ago    Views: 366
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
CaramelSlut
retired
3 years ago
Lijkt me heerlijk om zo te "werken" ;)
3 years ago
Lekker verhaaltje. Introductie hoeft ook niet altijd, toch?