Ziekenhuis

Ooit, in een vorig leven, ben ik nog een tijdje schoonmaker geweest in een groot ziekenhuis. Dat was niet echt mijn hoofdbaan, maar eerder een bijbaantje, waar ik in de avonduren iets mee bijverdiende. Maar eigenlijk werd ik schoonmaker omdat ik hoopte op deze manier een leuke verpleegster aan de haak te slaan. In mijn fantasie zag ik mezelf al stiekem met zo'n verpleegster in het bezemhok de spannendste dingen uithalen. Giechelend in het half duister, zwetend tegen elkaar aan. tastend, ruikend en proevend. Een rok die omhoog kruipt, een slip omlaag getrokken. Dat werk. dat leek me wel wat.
Het ging me dus eigenlijk gewoon om de seks.
En seks kreeg ik, daar in dat enorme ziekenhuis. Maar niet in de bezemkast. En ook niet met een leuke verpleegster.
Op een avond was ik net klaar met mijn laatste klusje. het was een uur of tien en de verpleegsters en nachtartsen werden afgelost door collega's. Op de gangen was het dus rustig. Alleen in de rookkamer zat iemand. Een vrouw. Ik schat dat ze een paar jaar ouder was dan ik. Ik had haar al vaker gezien. Ik vond haar leuk. Ze had uitstraling en een goed gevormd lijf. Al was ik met dat laatste niet zo bezig. Patienten kwamen nu eenmaal niet voor in mijn seksuele fantasien. Patienten waren ziek. Het zou niet bepaald kies zijn om avances te maken bij een patien. Ook al was ze nog zo leuk.
Ik stapte de rookkamer binnen om een sigaretje te roken om vervolgens snel naar huis te gaan. Even douchen en dan de stad in.
'Goeienavond,' begroette de vrouw me met een charmante glimlach.
'Hoi,' reageerde ik. 'Mag ik er even bij komen.'
'Natuurlijk. Hier neem er een van mij,' zei ze en hield me een pakje camel voor.
Ik pakte een sigaret en terwijl ik hem tussen mijn lippen stopte, bood ze me een vuurtje aan. Ik inhaleerde diep en blies langzaam uit.
'Zo,' zei ze. 'Volgens mij had heb je er zin in.' Haar ogen glinsterden en even dacht ik een dubbelzinnige ondertoon in haar woorden te bespeuren. Ik liet die gedachte meeen weer varen. Ik iets met een patient? Ondenkbaar!
'Ja, even een peukje en dan naar huis. Onder de douche door en dan naar het cafe,' legde ik uit.
'Klinkt goed. Ik zou best mee willen. Maar ja, ik moet hier nog een weekje blijven. Onderzoeken enzo. Niks ernstigs waarschijnlijk, maar gewoon even alles nalopen. Ik heb de laatste tijd nogal last van vermoeidheid een een zeer sramme rug.'
'Trouwens, ik heet Wally,' zei ik omdat ik me niet goed raad wist met deze informatie.
'Aangenaam, ik ben Yvette.'
We kletsten wat over koetjes en kalfjes. Intussen zag ik dat haar ochtendjas steeds een beetje open ging als ze ging verzitten. Ze leek het niet in de gaten te hebben, want ik kreeg steeds meer uitzicht op haar toch wel erg aantrekkelijke decolete. Ondanks mijn zogenaamde principes kon ik niet voorkomen dat mijn bloed zich ophoopte in mijn penis en even later zat ik met een geweldige erectie met haar te praten. Ik werd er geil van, maar voelde me tegelijk ongemakkelijk.
Opeens stond ze op en zei: 'nou, ik ga weer naar mijn kamertje. Ik vond het erg gezellig, breng je me even weg als een echte heer?'
Ik was een beetje overdonderd en liep met haar mee.
'Je hoeft niet zo verlegen te doen hoor,' stelde Yvette me gerust. 'Ik eet je niet op.'
Nu wist ik het zeker. Want terwijl ze dit zei, stond haar duster zo ver open dat ze het zelf wel gemerkt moest hebben. Dit kon niet anders dan een uitnodiging zijn. Ik was overdonderd. Normaal gesproken ben ik iemand die het initiatief neemt, maar dit was allemaal zo direct en duidelijk dat ik niet anders kon dan achter haar aanlopen.
We kwamen bij haar kamer. Een eenpersoonkamer. Ze deed de deur achter ons dicht en opende een andere deur naar een badamer.
'Je wilde toch nog douchen? ga je gang, dat kan hier ook. En omdat warm water goed voor mijn rug is, kan ik net zo goed meegaan toch?'
Voor ik het wist stond ze in de badkamer aan mijn broek te sjorren. Dit had ik nog nooit meegemaakt. Ik liet het gedwee gebeuren. Voor ik het wist stond ik naakt onder een warme straal terwijl Yvette goedkeurend toe stond te kijken.
Mijn erectie was van schrik weg, maar had zich intussen toch al weer tot halve kracht opgewerkt.
In een soepele beweging liet Yvette haar ochtendjas van haar lijf glijden en stapte in al haar wellustige naaktheid naast me onder de douche. Ze nam wat badschuim in haar handen begon mijn buik in te zepen. Haar handen fladderden naar onderen en even later stond ze mijn pik in te zepen. Ze schoof de voorhuid terug en masseerde met haar zepige hand mijn eikel, tewrijl haar andere hand mijn ballen masseerden. Ingehouden hijgde ze in mijn rechter oor.
Dat was het het moment dat ik net zo wakker werd als de rest van mijn lichaam inmiddels was.
Ik verdeelde wat schuim van mijn lijf over haar lichmaam. Mijn vingers draaide rondjes rond haar tepels om even later haar volle borsten helemaal te omvatten en stevig te masseren.
Mijn linker hand gleed intussen naar beneden en vond haar vagina. Mijn middelvinger liet ik door haar gleufje glijden, heel zachtjes en licht. Op en neer tot ik haar clit vond. Ze kreunde nu voluit en ging op haar hurken zitten. In een hap nam ze mijn pik in haar mond. Ik weet niet eens meer of er nog zeep op zat of niet, maar het werd een heerlijk glibberig geheel.
Toen ik bang was dat ik te snel zou klaarkomen, trok ik Yvette omhoog en zakte ikzelf naar beneden. Ze spreidde haar benen en zo gulzig als ze mijn lul had gezogen, zo gulzig begon ik haar nu te beffen.
We gingen steeds wilder tekeer, totdat Yvette zei: 'Nu moet je me neuken. Je mag je niet inhouden, neuk me hard.'
Ze ging voorover staan en drukte haar kont tegen mijn kruis. Het was even glibberend zoeken naar de juiste houding en toen stootte ik in een keer naar binnen. Mijn handen grepen haar heupen en ik begon te stoten. Ik keek naar beneden en zag mijn pik in en uit haar glijden. Yvette greep me tussen haar benen door bij mijn ballen en dat was voor mij de druppel die de emmer deed overlopen. Letterlijk.
Kreunend kwam ik klaar, er leek geen einde aan te komen. Ik hoorde aan het gepiep van Yvette dat zij ook een daverend orgasme beleefde.
Tja, wat kan ik verder zeggen. Yvette had een privekamer die op slot kon. Na de douche droogden we ons af en hebben nog een paar uur heerlijk liggen seksen. Naar de stad ben ik niet meer gegaan. De andere dagen dat Yvette nog in het ziekenhuis ook niet meer trouwens.
Soms zie ik haar nog wel eens. Alles gaat goed met haar. Ze is getrouwd en ik woon inmiddels samen. Maar als we elkaar toevallig tegenkomen en we zijn in de gelegenheid, is het feest. Echt waar.
100% (9/0)
 
Categories: FetishHardcoreMature
Posted by 69wally69
3 years ago    Views: 302
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
3 years ago
ziek zijn kan! geil zijn ? kan!! en neuken kan ook !!!!
3 years ago
Heerlijk verhaal. Ik moet misschien ook maar schoonmaker in een ziekenhuis worden.
3 years ago
Heerlijk verhaal dank je wel.