Bouwmarkt

Wally

Ik was die dag nogal onrustig. Mijn vriendin was werken en ik had de kriebels in mijn lijf. Normaal gesproken neem ik het er dan even van. Lekker uitgebreid en lang masturberen is het enige wat meestal helpt tegen deze kriebels. Zou mijn vriendin thuis zijn geweest, zou het een feestje met zijn tween worden. Maar ook in mijn eentje kan ik mezelf prima vermaken. Ik, mijn fantasie en mijn edele delen.

Toch wilde het die dag niet helemaal lukken. Mijn fantasie kwam niet lekker op gang en ik moest steeds denken aan de dingen die ik die dag nog moest doen. Niet veel bijzonders, maar genoeg om een paar uurtjes bezig te zijn. Gewoon wat klusjes aan het huis.

Op een gegeven moment was ik het zat. Ik besloot te gaan douchen, me aan te kleden en dan naar de bouwmarkt. Dan maar een keer niet klaarkomen.

Eenmaal in de bouwmarkt had ik snel gevonden wat ik nodig had, dus ging ik naar de kassa. Even knipperde ik met mijn ogen. Jeetje, wat zie ik nu? Die vrouw achter de kassa lijkt sprekend op Leonie, die heerlijke vrouw waar ik af en toe ondeugende en geile e-maiuls mee uitwissel. Dat kan toch niet?

Ik keek van een afstandje nog eens goed. Ja, ik vergiste me niet. Daar zat ze. Mijn lichaam wist het eigenlijk al eerder dan mijn verstand, want in de wat krappe omgeving van mijn spijkerbroek voelde ik mijn penis kloppend stijf worden. Maar ja, wat had ik daar aan? Je kan niet zomaar even op een vrouw die achter de kassa zit afstappen en, jezelf voorstellen en dan doodleuk vragen: Zullen we even euhhh, .. je weet wel.

Ook al hadden we via de mail al heel wat intimiteiten uitgewisseld, zo'n held ben ik nu ook weer niet. En bovendien leek deze directe aanpak me sowieso wat onhandig, om het maar zachtjes uit te drukken. Maar wat moest ik dan doen? Ik besloot dat wat ik ook bedacht, het allemaal toch anders zou uitpakken, dus ging ik gewoon afrekenen. Ik zou wel zien wat er van kwam. Het was toch lekker rustig in de bouwmarkt.

Even later stond ik bij de kassa. Ik keek haar aan en wist dat zij me ook herkende. Ze noemde het bedrag dat ik moest afrekenen en ik was me erg bewust van de bobbel in mijn spijkerbroek die ze waarschijnlijk wel zag, maar die ik niet kon verbergen zonder mijn handen voor mijn kruis te houden. En dat zou er ook een beetje vreemd uitzien. Ik wist niet goed wat ik moest zeggen dus zei ik: 'Goh, als ik dat had geweten was ik hier wel vaker langsgekomen.'

'Als ik had geweten dat jij hier kwam, had ik wat leukere kleren aangetrokken,' antwoordde Leonie.

We schoten allebei in de lach, want we wisten dat wat we zeiden eigenlijk nergens op sloeg. Ik vroeg: 'Wanneer heb je pauze?'
'Over tien minuten.'
'Ik wil me niet opdringen hoor, maar zullen we straks in je pauze onszelf dan in het echt aan elkaar voorstellen, ik vind het namelijk wel erg leuk je eens in het echt te ontmoeten.'
'Dat is wederzijds,' zei ze met een stralende glimlach. 'Wacht maar op het parkeerterrein dan gaan we een stukje lopen op het recreatieterrein hier verderop.'

Ik stond al een paar minuten bij mijn auto op het parkeerterrein te wachten. Ik was toch wat nerveus en tegelijk bloedgeil. Ik had al een paar keer heimelijk over de bobbel in mijn broek gewreven, maar wist ook dat ik dit niet te openlijk moest doen. Voor je het wist zou iemand me zien staan en de politie bellen.

Toen kwam Leonie er aan. Voor het eerst zag ik haar helemaal en ik wist meteen dat ze net zo aantrekkelijk was als dat ze me via de mail leek.

Even later liepen we op het recreatieterrein. De eerste spanning was gebroken en we keuvelden heerlijk ontspannen over koetjes en kalfjes, tot ze vroeg: 'heb je last van je nek.'
Ik was verbaasd, want inderdaad had ik de laatste tijd weer eens last van een hardnekkige spierontsteking die niet over wilde gaan. 'Inderdaad,' zei ik. 'Zou je me niet even willen masseren,' vroeg direct en met een grote grijns, zodat ik als ze niet wilde meteen zou kunnen zeggen dat het een grapje was. Lafaard die ik was.

Maar tot mijn verbazing zei ze: 'Ja hoor, ga hier maar even zitten dan zal ik eens kijken.'

Zo gezegd zo gedaan en even later zat ik op de grond met Leonie op haar knieeen achter me terwijl ze heerlijk mijn nek en schouders aan het masseren was. Ze had warme, sterke handen en ze wist precies de juiste plekjes te raken. Tegelijk voelde ik met elke beweging die ze maakte haar borsten tegen mijn rug glijden. Ik kon niet inschatten of ze dat expres deed of dat dit per ongeluk gebeurde, maar ik besloot nu niet al te verlegen meer te zijn. Tenslotte, wisten we al veel van elkaar vanwege de erotische mails, dus ik zei: 'Tjonge, je borsten branden ook bijna door mijn kleren.'

Ik hoorde je grinniken en speels kneep je extra hard in mijn nekspier. 'Au,' riep ik. 'Dat doet zeer.' Lachend antwoordde Leonie: 'kom, dan zal ik er een kusje op geven.' En voor ik kon reageren, voelde ik haar hete vochtige mond een kus in mijn nek plaatsen.

Ik draaide me om en zag dat ze toch wat geschrokken leek van zoveel brutaliteit. Maar tegelijk zag ik haar borsten op en neer gaan alsof ze zachtjes hijgde en ik concludeerde dat ze minstens zo opgewonden als ik moest zijn, maar dat we allebei net dat ene stapje nog niet durfden te zetten. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en duwde haar zachtjes achterover tot ze met haar rug op de grond lag. 'Nu is het jouw beurt om te ontspannen,' zei ik met hese stem nu.

Ik zat op mijn knieeen naast haar en wreef voorzichtig over haar borsten, door de stof van haar blouse heen. Ik schonk extra aandacht aan de plaats waarvan ik dacht waar haar tepels moesten zitten en bleek de goede plek te hebben gekozen. Haar tepels werden stijf, zag ik door haar blouse heen.

Langzaam begon Leonie nu zelf haar blouse los te knopen. Ik keek toe. Even later zag ik haar borsten geil over de rand van haar bh uitbollen. Heerlijk. Ik gaf voorzichtig een kus op het gedeelte dat niet door de bh werd bedekt en wreef intussen met mijn vingertoppen over haar tepels. Gelukkig was er niemand op het recreatieterrein, want ook al hadden we een mooi beschut plekje gevonden, ik wist niet zeker of we wel helemaal verborgen waren.

Leonie kwam overeind om haar bh nu helemaal los te maken. Dat duurde slechts een paar seconden. Ik hield mijn adem in. Wat een heerlijke volle borsten. Minstens maat dubbel d. Ze zat nu op haar knieeen en werd zelf ook brutaler. Met haar handen duwde ze haar borsten richting mijn gezicht terwijl ze fluisterde: 'zuig mijn tepels.'

Dat liet ik me geen twee keer zeggen en terwijl mijn handen haar borsten masseerden, likte en zoog ik haar stijve tepels.
Tegelijk liet ik mijn handen over haar rug glijden en speelde met mijn vingers tussen haar broeksband. Ze droeg een spijkerbroek en die was wat stug en als vanzelf vonden mijn vingers even later de knoop aan de voorkant. Ik maakte hem open, ritste de gulp open en liet mijn handen weer achterlangs haar broek inglijden. Ik voelde haar here volle billen en masseerde ze zachtjes terwijl ik haat tepels bleef likken en zuigen, afgewisseld met af en toe een lekkere lik over haar hele borst.

Nu liet in mijn handen wat verder naar beneden zakken en speelde met mijn vingers tussen haar billen. Het duurde niet lang en ik voelde haar kutje. Ik merkte dat ze was geschoren en ik voelde dat ze al nat was. Nat? Zeg maar gerust kletsnat. Weer liet ik Leonie achterover op haar rug liggen. We keken elkaar aan en ik wist dat wat ik wilde, zij ook wilde. Ze tilde haar billen op zodat ik haar broek kon uittrekken. Daar lag ze in haar slipje voor me. Ik likte haar borsten en liet me naar beneden zakken, richting haar navel. Daar angekomen stak ik het puntje van mijn tong plagerig in haar navel. Even later likte ik speels langs de band van haar slipje. Haar buik wipte omhoog, zo gevoelig was ze.

Op het moment dat ik Leonies slipje naar beneden wilde schuiven, voelde ik ineens haar handen over mijn kruis fladderen. Ik zat met mijn knieeen ter hoogte van haar hoofd en mijn hoofd was bij haar kruis. Ik keek even achterom en Leonie zei: 'Nu wil ik je pik ook wel eens zien.'
Ik maakte mijn broek los en schoof die naar beneden en trapte hem uit. Ik wachtte verder niet te lang en schoof Leonies slipje naar beneden. Ik wreef over haar klitje en stak twee vingers bij haar naar binnen, tegelijk likte ik haar klitje. Leonie kreunde van genot. Tegelijkertijd trok ze langzaam mijn inmiddels volledig stijf geworden pik lekker langzaam af. Ik snapte dat ze dit op de automatische piloot deed, want ze was helemaal in trance van wat ik deed met mijn tong en vingers.

Ik ging er wat makkelijk voor liggen. Ik trok mijn piemel uit Leonies hand en ging nu met mijn hoofd tussen haar benen liggen. Met mijn handen spreidde ik haar benen zodat ik nu overal goed bij kon. Met twee vingers vingerde ik Leonie en met mijn lippen, tong en mond verwende ik haar schaamlippen om steeds weer uit te komen bij haar klitje.

Ik weet niet hoe lang dit allemaal duurde, maar op een gegeven moment hoorde ik aan Leonies ademhaling dat ze nu echt op springen stond. Ik concentreerde mijn tongbewegingen nu alleen nog op haar kittelaar terwijl mijn vingers in en uit haar kletsnatte gleufje gleden. Met een diepe zucht en verschillende grommerige geluidjes kwam Leonie klaar. Ik merkte na enige tijd dat het nu echt even over was. iedere keer als ik haar klit aanraakte, sprong haar bekken omhoog.

Ik richtte me op en keek haar aan. Leonie kwam ook omhoog en zei, terwijl ze met glimogen naar mijn pik keek: 'Ik wil hem nu proeven.'
Ik ging op mijn rug liggen en Leonie kroop op haar knieen naast me. Ze pakte mijn erectie stevig vast, trok de voorhuis naar achteren en likte heerlijk op het puntje van mijn eikel. Even keek ze nog achterom met een ondeugende blik en toen concentreerde ze zich weer op mijn pik. Met een beweging nam ze mijn hele eikel in haar mond en begon me te pijpen zoals ik zelden was gepijpt. Het was duidelijk dat ze er zelf ook plezier aan beleefde.

Opeens wist ik dat ik het niet meer lang zou houden. Ik knoopte mijn overhemd open en zei tegen Leonie dat ik klaar wilde komen terwijl ze me aftrok. Ze haalde mijn eikel uit haar mond en begon me meteen met lange ferme halen af te trekken. Ik vond dit zo'n geil gezicht dat het niet lang duurde of mijn eerste straal zaad schoot over mijn buik. Hmmm, heerlijk.

Gelukkig had ik een zakdoek bij me. Toen ik helemaal leeggemolken was, veegde ik het zaad van mijn buik en knoopte mijn overhemd dicht. We keken elkaar aan en zeiden bijna tegelijk: 'lekker, dit zouden we vaker moeten doen.' Toen schoten we in de lach en stonden we op.
100% (10/0)
 
Categories: HardcoreMature
Posted by 69wally69
3 years ago    Views: 517
Comments (6)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Da's weer wat anders dan "doe het zelf"!! Helemaal OK!!
3 years ago
Bedankt voor de complimenten mensen. Binnekort weer een nieuw verhaal.

Wally
3 years ago
Super verhaal, waar gebeurd?
Komt er een vervolg?
3 years ago
Heerlijk verhaal ,ik wil graag de volgende avontuurtjes van jullie ook lezen hier.
3 years ago
Heerlijk verhaal
3 years ago
lekker hoor!!!!
hoe kom je aan je inspiratie ;-)