De buurvrouw

Al een tijdje was ik behoorlijk rusteloos. En opgewonden. Erg opgewonden zelfs. Maar ja, ik kon eigenlijk nergens heen met mijn opwinding.

Soms nam ik, zoals gewoonlijk, lekker uitgebreid de tijd om met mezelf te spelen terwijl ik mijn fantasie de vrije loop liet. En hoewel ik daar, zoals altijd, wel van genoor, bracht het me ook weer niet die ultieme bevreding waarnaar ik zo verlangde.

Wat was het geval. Ik had het geluk dat ik in de situatie was gekomen waarvan de meeste mannen alleen maar kunnen dromen. Of liever gezegd. De situatie was naar mij gekomen. Sinds kort had ik een nieuwe overbuurvrouw. Helemaal volgens het clichébeeld waar mannen in de kroeg onderling zo graag over fantaseren. Gescheiden, goed figuur, erg uitdagend gekleed zonder ordinair te zijn en het belangrijkste: ze was mijn overbuurvrouw.

Inderdaad, in de kroeg lieten mijn vrienden me weer eens kennis maken met alle cliché's die op deze situatie van toepassing kunnen zijn. Zo in de trand van: 'Hé Wally, is ze al een kopje suiker bij je komen lenen, in haar ochtendjas?' 'En heb je toen maar meteen haar suikerpot zelf even bijgevuld?'

Tja, ik denk dat dit soort praatjes mijn, getrouwde, maten meer opwond dan mijzelf. Maar feit bleef wel dat mijn nieuwe overbuurvrouw wel erg aantrekkelijk was. Eigenlijk kon ik aan bijna niets anders meer denken dan aan haar. En wanneer ik mijn zaad weer eens over mijn eigen buik spoot, sprietste ik mijn sperma in gedachten eigenlijk diep in haar, of helemaal over haar, of hoe dan ook, maar altijd samen met mijn overbuurvrouw, op de meest opwindende lokaties.

Op een zonnige, maar frisse, zondagochtend werd er bij me aangebeld. Ik deed open en tot mijn verrassing stond mijn nieuwe buurvrouw daar. Ze had rode wangen van de koude wind en stond een beetje te dribbelen. Waarschijnlijk van de kou, wat ik me goed kon voorstellen, want ze droeg een kort bontjasje dat net over haar billen voel en haar benen waren alleen in kousen gestoken, haar vioeten in eenvoudige pumps. 'Hallo, ik ben Patsy, je nieuwe buurvrouw,' zei ze. 'Ik vind het vreselijk lullig om dit zo te zeggen, maar ik ben door mijn suiker heen. Heb jij misschien een kopje voor me?'

Even was ik uit het veld geslagen. Ik kwam net onder de douche vandaan en droeg niet meer dan mijn ochtendjas. 'Kom er in,' stamelde ik. 'Het is veel te koud. Wil je een warm kopje koffie.'

'Graag,' luidde het antwoord en even later zaten we tegeover elkaar in mijn huiskamer. Zij een beetje op de punt van de stoel zodat ze haar benen zedig tegen elkaar kon houden en ik op de punt van mijn bank, proberend zo min mogelijk naar haar benen te kijken door mijn blik p haar ogen gericht te houden.

Ze bleek Liebeth te heten en was in het dagelijks leven accountmanager bij een financiële instelling. In haar vrije tijd deed ze aan hardlopen en beoefende ze karate. Daarnaast bleek ze een verwoed lezer te zijn en ging ze graag op reis. Wat een toeval. Ik ook graag hardlopen. En karate beofen ik niet, maar ik had wel jarenlang op pencak silat gezeten, een Indonesische gevechtskunst. En lezen? Heerlijk.

We bleken dus onverwacht veel gemeen te hebben en al snel ontspon zich een gezellig gesprek over onze hobby's. Nu ben ik van nature af en toe een druk prater, zeker als ik ergens enthousiast over ben. Liebeth bleek dezelfde eigenschap te bezitten, dus het duurde niet lang voor ze met nog rodere wangen zat te vertellen over een van haar exotische reizen. Vanwege die rode wangen dacht ik dat ze het nogal warm had. Ze had immers nog steeds haar korte bontjasje aan. Dus vroeg ik: 'Zeg, nu we toch gezellig zitten, zal ik dan even je jas aannemen, want zo koud is het hier binnen ook weer niet.'

Liebeth opende haar mond om te antwoorden, maar leek zich te bedenken. Net op het moment dat ik dacht iets verkeerd te hebben egzegd, zei ze glimlachend: 'Ik wil mijn jas wel uitdoen, maar ik dacht alleen even suiker te komen lenen. ik ben vanuit de douche zo in mijn jas gestapt en heb hier niks onder aan.'

Meteen was ik weer terug op het punt dat ik door ons geannimeerde gesprek juist een beetje was vergeten. Voor me zat een superaantrekkelijke vrouw, die bovendien niets anders aanhad dan haar pumps en stijlvolle, doch sexy bontjas. Ik was sprakeloos.

Liebeth niet. 'Maar als ik zou naar jou kijk, draag jij ook niet zo veel onder je ochtendjas,' grijnsde ze. Nu wist ik echt niet meer hoe ik het had. Een beetje preuts legde ik mijn handen in mijn schoot en wist niet meer uit te brengen dan een wat twijfelachtig gekreun.

'Weet je wat,' zei Liebeth. 'We zijn volwassen mensen. Als we elkaar naakt in de sauna zouden tegenkomen, zouden we elkaar ook gewoon groeten, dus als jij jouw ochtendjas uitdoe, doe ik mijn bontjas uit.'

Langzaam kwam ik een beetje bij mijn positieven. Al kon ik niet geloven wat ik hoorde. Dit gebeurde alleen in foute verhalen, of in je dromen. Maar voor ik kon antwoorden, stond liebeth voor me, bukte zich en maakte de ceintuur van mijn badjas los. Die viel meteen open tot aan mijn kruis, want daar had ik nog steeds mijn handen liggen.

Hmmm, klonk het goedkeurend uit Liebeths mond. 'Nu ik.' En in een paar bewegingen had ze de knoopjes losgepeuterd waardoor haar jasje ook openviel, waardoor er meteen een paar heerlijke ronde borsten naar buiten sprongen. De onderpanden van het jasje hield ze nog even bij elkaar.

Ineens ontwaakte ik uit mijn passieve houding. Ik ben niet vaak uit het veld geslagen, maar de afgelopen vijf minuten hadden me toch behoorlijk in verwarring gebracht. Maar nu boog ik iets naar voren, nam haar handen in de mijne en trok ze zachtjes uiteen. Gewillig liet Liesbeth dit toe, terwijl ze met een ondeugende blik in haar ogen naar beneden in mijn ogen keek.

Ik richtte mijn blik nu naar voren op hetgeen haar bontjas onthulde. Hmmm, dat loog er niet om. Ik zag een mooie, sexy buik met daaronder een in een keurig streepje gekapt bosje schaamhaar. Even snoof ik haar geur op, toen boog ik me iets verder voorover en woelde met mijn tong door het streepje op zoek naar wat ik zou vinden.

Liebeth hijgde een beetje en fluisterde kreunend: 'Eigenlijk zijn we een beetje raar om dit zomaar te doen.' Ik keek omhoog en wilde iets vragen, maar daarvoor gaf ze me geen kans. 'Maar ga alsjeblieft door want dit heb ik enorm gemist,' zei ze, terwijl ze met haar handen mijn hoofd tussen haar benen duwde die ze iets verder had gespreid.

Zachtjes reed Liebeth tegen mijn gezicht, terwijl mijn tong haar vagina vond. Ze begon steeds dieper te ademen en op een gegeven moment dacht ik dat ze klaar zou komen. Maar juist op dat moment trok ze zich terug en ging ze op haar hurken tussen mijn benen zitten. In een ruk trok ze mijn badjas verder open waardoor mijn dikke, stijve pik tevoorschijn floepte. Haar rechterhand pakte hem kordaat vast en trok mijn voorhuid naar achteren. Ze keek even naar de druppel voorvocht die vrijkwam, omklemde met haar linkehand voorzichtig mijn ballen en likte van beneden naar boven de stam, tot ze bij mijn eikel kwam. daar aangekomen, nam ze meteen mijn eikel in haar mond.

In eerste instantie liet ze mijn eikel voorin haar mond waar haar tong er overheen flitste, terwijl ze er lekker aan zoog. Maar al snel werden haar bewegingen heftiger en begon ze me echt diep te pijpen.

Ik had dit te lang gemist en was bang dat ik al snel klaar zou komen. Daarom trok ik me, met tegenzin, los uit haar zuigende mond en draaide haar om zodat ze op de bank kon liggen. Daar spreidde ik Liebeths benen en begon ik haar uitgebreid te beffem, terwijl mijn handen omhoog reikten naar haar borsten en tepels.

ik weet niet hoe lang we zo bezig waren, maar op een gegeven moment moest en zou ik neuken. Niet meer nadenken, maar gewoon hard en diep neuken. Op mijn knieeen ging ik tussen haar benen zitten, legde haar benen over mijn schouders en duwde mijn pik in een beweging in haar kletsnatte pruim. Onze adem ging sneller, mijn bewgeingen dieper en het duurde niet lang of we kwamen tegelijk kreunend klaar.

Ach, wat kan ik verder zeggen. Ik had dit te lang gemist, Liesbeth kennelijk ook. We waren twee volwassen mensen en hadden geen spijt. Na op adem te zijn gekomen, zijn we samen gaan douchen en ik kan je vertellen dat de zondag zelden zo sensueel lang duurde.

Eigenlijk zou ik het inmiddels niet anders meer willen. Lekker op mezelf wonen, met een heerlijke buurvrouw aan de overkant. En mijn vrienden in de kroeg? Tja, die zie ik eigenlijk niet zo vaak meer.

O, daar gaat de bel. Dat kon de buurvrouw wel eens zijn. Ik ben benieuwd wat ze nu weer komt lenen.[user][user][user][image][video][/video][/image][/user][/user][/user]
89% (14/2)
 
Categories: HardcoreMature
Posted by 69wally69
3 years ago    Views: 727
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
3 years ago
Mijn achterbuurvrouw waren er eigenlijk twee. Het was een stel. Te laat kwam ik er achter dat eentje op zoek was naar een man om hen een kindje te geven. Want dan had ik de tuindeur open gezet. Het was voor haar gemakkelijker om aan de voorkant het huis uit te lopen naar een geschikte buurman, dan aan de achterkant door onze tuinen.
3 years ago
Heerlijk verhaal! Kom gerust tegenover me wonen haha
3 years ago
Bedankt voor de complimenten. Binnenkort meer. En het huis naast me staat niet te koop. Maar wie weet, gebeurt dat nog wel. LOL

Wally
3 years ago
Lekker verhaal
3 years ago
Goed geschreven heerlijk geil verhal. Meer van dit AUB.
Ps, staat het huis naast je niet te koop toevallig? Dan kom ik daar ook wonen. Lol