Katrine

Min gamle tante er på plejehjem. Lyset er gået fuldstændig ud og hun ved ingenting og genkender ingen. Derfor går der længere og længere mellem pligtbesøgene, som ingen af os har noget ud af. Men da jeg er tantes nærmeste slægtning, ser jeg efter hendes økonomi og må nødvendigvis indfinde mig på plejehjemmet når der sker noget med finanserne. Jeg timer det gerne med højtiderne, hvor jeg kan ankomme ganske kort før plejehjemmets hyggemiddag og aflevere den obligatoriske blomst og se på papirerne.

Når der er besøg, er det sædvane på hjemmet, at beboerne følges ind på værelset for at være sammen med gæsten. Men tante er en gammel træt dame, der ikke sådan lige rejser sig bare fordi der kommer en ung fløs, som hun ikke aner hvem er, så personalet hjælper gerne til med overtalelsen. Således også denne påske.

På vagt var bl.a. en yngre kvinde, som var så langt fra at ligne en plejehjemsassistent, som jeg lige kunne komme i tanke om. Måske fordi jeg engang har kommet sammen med en af slagsen, der levede fuldt op til traditionen med hvid kittel, lidt for meget på sidebenene og ganske formel fremtoning.

Katrine præsenterede sig og sagde ”nå, du er nevøen – så har vi talt i telefon et par gange”. Det var her min hjerne slog den første kolbøtte, for hvis Katrine ikke lignede en plejehjemsassistent, så lignede hun bestemt endnu mindre en afdelingsleder. Katrine vendte opmærksomheden mod tante for at få hende på benene og bøjede sig let forover så den stramme bluse gled lidt op og afslørede en meget lidt diskret tatovering, der forsvandt både op ad ryggen og ned mellem de bittesmå balder, som afsløredes af de lavtaljede jeans. Det tog mig ikke mange sekunder at afgøre, at Katrine var iført tre stykker tøj, nemlig bluse, jeans og g-streng. Fem, hvis man skal regne mao-sutterne med.

Jeg mærkede min kæbemuskel give efter og i det samme så jeg ud af øjenkrogen, at en gammel mand i kørestol henne i hjørnet ikke kunne holde masken længere. Der kom godt nok ikke en lyd frem, men fra tidligere vidste jeg, at det var et produkt af flere hjerneblødninger. Åbenbart havde han ikke taget mere skade, end at han godt kunne aflæse situationen. Jeg ved ikke om han kunne få jern på, men det kunne jeg godt ved synet af Katrines lillebitte stramme røv og den mægtige sorte tatovering på den nydelige lysebrune baggrund. Jeg greb mig selv i at tænke, at med et tværmål på mindre end 40 cm over røven, kunne Katrine sikkert slet ikke honorere mit største ønske lige i det øjeblik, og børn kunne hun i hvert fald ikke føde, selvom det lidt efter slog mig, at det sidste var jeg egentlig også ret ligeglad med.

Det tog ikke Katrine lang tid at få tante på benene og da hun vendte sig for at fange rollatoren, kørte jeg helt ubevidst radaren op og ned af hende. Ca. 170 cm, meget, meget, MEGET slank, små bryster med vorter, der godt kunne flytte lidt på en kort bomuldstop, langt mellemblondt hår og et markeret ansigt, der udstrålede sex and d**gs and rock and roll med en intensitet, som jeg indtil dette øjeblik slet ikke var sikker på fandtes i virkeligheden. Vore blikke mødtes kortvarigt og hendes afslørede, at jeg var afsløret. Jeg kiggede væk og så, at gammelfar i hjørnet var begyndt at savle. Jeg er sikker på, at det eneste han ønskede sig mere i dette liv var at kunne rejse sig og fare på Katrine og tage hende bagfra som en stormvind. Jeg havde det selv lidt på samme måde, men jeg var bare ikke indstillet på at dø bagefter.

Nå, men dette intermezzo tog ikke meget mere end fem sekunder, og så var jeg tilbage i virkeligheden med tante og rollatoren og kursen sat mod værelset, hvor det for alle parter pinlige og ubekvemme pligtbesøg skulle foregå. Vi kom derind, jeg fik tante til at sætte sig i stolen, og jeg begyndte med ”kan du huske”. Det kunne tante ikke og faldt i søvn i stolen. Jeg fik dårlig samvittighed over at være så dårlig en nevø, at min tante ikke kunne huske mig.
Og så fik jeg endnu dårligere samvittighed, for min næste tanke var, at hvis Katrine havde stået ovre ved sengen med det der ansigtsudtryk, så havde jeg flået bukserne af hende lige på stedet og havde gennemkneppet hende.

Jeg kunne ligefrem se overskrifterne i Ekstra Bladet for mig. ”Afdelingsleder voldtaget på dødens plejehjem”. Jeg regnede nemlig ikke med, at Ekstrasprøjten havde glemt, at det var her, at et imponerende antal gamle var blevet fejlmedicineret ihjel for omkring ti år siden. Stor skandale.

Tavsheden og tankerne blev afbrudt ved, at Katrine stak hovedet indenfor og meddelte, at der kun var fem minutter til påskemiddagen nedenunder. Jeg prøvede forsigtigt at vække tante. ”La’ vær’” sagde hun, og gloede ondt på mig. De næste minutter prøvede jeg det bedste jeg har lært at lokke tante til at rejse sig og begive sig ned til middagen, men uden held. Hun forstod ikke, at ham den skaldede med det lange fipskæg var hendes lille søde nevø, der ville det bedste for hende. Jeg gav op.

Jeg gik ud i fællesarealet og meddelte Katrine, at tante havde besluttet ikke at rejse sig. Katrine var ved at samle etagens sidste beboere sammen og få dem ind i elevatoren, så hun bad en af assistenterne om at hente tante. ”Vi er vant til det”, sagde hun, og sendte mig et skævt smil, der nær havde ødelagt min lynlås. ”Kører du med ned?” spurgte hun så, og det gjorde jeg. Kørestole og rollatorer og deres brugere samledes i den store elevator, og så for Katrine ud. ”Jeg skal fandeme ha’ mine smøger med” råbte hun, og løb ud. ”Jeg har også glemt mine”, mumlede jeg og kantede mig ud af elevatoren lige inden dørene smækkede i.

Etagen var tom. Jeg kunne regne ud, at Katrine og hendes smøger måtte være i køkkenet, men jeg kunne ikke rigtig finde ud af at gå derud, for hun kunne jo komme farende hvert øjeblik det skulle være. Men det gjorde hun ikke. Mine skridt klæbede til gulvet og modstridende tanker var ved at få min hjerne til at løbe varm. Jeg satte kurs mod køkkenet og følte modstrømmen hele vejen. Da jeg drejede om hjørnet, var Katrine ved at finde et eller andet i et lavt skab og hendes bluse var gledet så højt op, at det meste af den sorte flammetatovering på hendes ryg kunne ses. Det var pludselig tydeligt, at tatoveringen gik helt ned mellem balderne, for der var ikke længere en g-streng til at tage udsigten. Hun rettede sig op da jeg passerede dørtrinet. Jeg har sikkert udstødt en eller anden ubevidst lyd. Da hun vendte sig så jeg, at blusen også var gledet op foran. Brun muskuløs mave. Dobbelt navlepiercing. Og så det ansigtsudtryk igen.

Katrine tøvede ikke, men gik lige hen til mig og tog fat om mit skæg. Helt tæt på mit ansigt hvæsede hun ”Hvad fanden bilder du dig ind at komme her og skræmme livet af din gamle tante med dit skaldede æg og dit fucking rockerskæg?” Jeg nåede ikke engang at tænke før vi stod suget fast til hinanden. Katrines greb om mit skæg var ret hårdt, så jeg kunne ikke gøre andet end at tage mindst lige så hårdt fat om hendes lillebitte røv og prøve om jeg kunne lade være med at presse hende så tæt mod mig, at jeg ikke kunne knappe hendes bukser op. Mens vi gnaskede og småbed hinanden i munden, lykkedes det på forunderlig vis at få to par bukser til at falde og et styk jern at titte så meget op over underhylerne, at det kunne tage plads midt i noget vådt og varmt. Men så var den jo heller ikke længere, og det vidste vi begge to, så på en gang var fire hænder beskæftiget med af rive mine underbukser ned, og så kom vi til at grine lige i det øjeblik hvor jeg gled helt op i Katrine for første gang. Det var ikke ringe. Dels var hun varm og dejlig og pjaskvåd og slet ikke så stram som jeg havde forventet, dels fortsatte hun med at grine, om end der kom et par undertoner med af ren og skær liderlighed.

Snart grinede ingen af os, for vi havde travlt med at bolle. Fnis og støn var der masser af i takt med, at jeg fik Katrine presset bagover på en høj køkkenstol, som hun stadig hævder ikke var indkøbt til det formål. Højden og placeringen passede i hvert fald udmærket til at jeg kunne kneppe hende helt i bund og trække mig tilbage og banke pikken op i hende igen og igen uden at ryge ind i noget med en gal vinkel og ramme ved siden af.

Som nævnt er Katrine ikke nogen stor pige, og det passede fint, for jeg er jo heller ikke Jumbo Holmes. Når jeg hakkede allermest til, kunne jeg lige akkurat støde helt op og få os begge til at føle det kick det giver at være i bund. På forunderlig vis fik jeg midt i alt det bløde og varme og kyssene og biddene hevet blusen af Katrine, så jeg kunne nyde hendes små, strittende bryster med de flotte, hårde brystvorter, der bare tiggede om at blive suget og nappet i. Eller også var det Katrine, der bad om at blive nappet i brystvorterne, for hun trak sig noget så vidunderligt sammen næsten hver gang jeg gjorde det. Og sådan kunne Superman have fortsat til vi begge fløj. Men jeg er menneskelig, så mine knæ begyndte at give efter. Det var midt i et saftigt kys, hvor mundvandet stod ud i ansigterne på os begge, at jeg måtte meddele, at vi skulle ned på gulvet og det skulle være nu.

Jeg trak mig tilbage og svuppede ud med det stiveste og vådeste jern på jeg kan erindre at have haft nogensinde, og i næste øjeblik lå Katrine foran mig på gulvet på alle fire og så noget så bedårende ud. Den slankeste, smækreste og mest bedårende brune krop med den mindste, strammeste røv og den absolut mest vulgære ”knep-mig-til-jeg-skriger-tatovering” fra skulderblade til anus jeg nogensinde har set. Det måtte jeg prøve at leve op til. Jeg kunne ikke andet. Men jeg er jo et pænt menneske, så jeg nøjedes med at presse pikken op i Katrine med en smule under lysets hastighed, inden jeg satte farten op og hamrede af sted til hele verden bestod af vådt kød og frydefylde trækninger og kokette bid i nakken ……og smertende knæ. For Katrines vedkommende også albuer. Vi måtte stoppe.

Jeg rejste mig og trak Katrine op. Dunkende og omtrent eksplosionsklare stod vi og sugede os til hinanden på rystende ben. Jeg traf en beslutning og trak Katrine gennem opholdsarealet og ind på tantes værelse lige overfor køkkenet, Jeg fjernede døråbneren og i det øjeblik døren gled i bag os, landede jeg på ryggen på det fine nye gulvtæppe med Katrine over mig. Det krævede blot en øvet håndbevægelse før jeg atter var hvor jeg skulle være, nemlig så dybt som muligt oppe i Katrine mens vi sugede os til hinanden igen. Jeg hagede mig fast i Katrines smukke små bryster, mens hendes underliv dansede på min pik og begyndte at trække sig sammen. Et øjeblik nåede jeg faktisk at tænke på, om jeg nogensinde havde oplevet noget så godt, og mine tanker var tilbage i tiden til min første rigtige kæreste, da Katrine gjorde et eller andet fuldstændig vidunderligt med sine læber i både den ene og den anden ende på samme tid og rev mig tilbage til virkeligheden. Med vore blikke låst fast til hinanden uden at blinke i lang tid kom vi sammen og mærkede varmen og væden og sammentrækningerne og da jeg var sikker på at, bedre blev det ikke, ramte jeg lige der hvor man kun rammer hvis det virkelig er meningen at man skal ramme og hele verden smeltede og blev Katrine og kun Katrine.

Døren blev skubbet op og plejehjemsassistenten stod og gloede. ”Hvad laver I”, nærmest peb hun i et chokeret tonefald. ”Børn” hylede Katrine og jeg i munden på hinanden, og brød sammen i grin.

Plejehjemsassistenten fortrak skyndsomt og Katrine og jeg grinede af. Så forstod vi, at der muligvis kunne blive tale om, at vi skulle finde på lidt forklaringer. Vi fandt på, at vi var nye kærester og at vi troede, at der var fri bane og at ingen jo behøvede at vide hvor nye kærester vi var.

Jeg gik hen og tjekkede døren. Ingen udenfor. Så sprintede jeg hen i køkkenet og fandt hvad Katrine og jeg havde efterladt af tøj og sko, og for tilbage med det og låste døren til tantes værelse efter mig.

”Hvor lang tid har vi”, spurgte jeg Katrine. ”En time”, svarede hun. Katrine havde rejst sig og stod og så ud af vinduet i en meters afstand. Hun var så smuk bagfra. Den slanke skikkelse med den store tatovering på ryggen. Den rakte fra skulderbladene ned langs rygraden og bredte sig ud ved hendes umådelig smalle hofter, før den spidsede til igen og rakte hele vejen ned mellem hendes bittesmå balder til anus.

Jeg gik hen til Katrine og lagde armene om hende. ”Jeg håber ikke vi stopper her” var det mest intelligente jeg umiddelbart kunne finde på. ”Hvorfor skulle vi ikke det”, svarede hun bare. Jeg var klar over, at ”hvorfor skulle vi” nok ikke ville være det mest overbevisende, så jeg besluttede at handle i stedet for at tale.

Jeg rykkede frem og tog et solidt tag i Katrines store brystvorter. Hun gispede og jeg fik omgående jern på igen. Her ville det selvfølgelig have været pænt og have vidnet om reelle hensigter at trække sig lidt tilbage, men jeg kunne ikke gøre det, for min pik var stivnet mellem Katrines ben og forsøgte helt af sig selv at krybe op hvor den havde haft det så rart lige før.

Katrine bøjede sig en anelse forover og frem og så tilbage nærmest i en bevægelse, og så var jeg oppe i hende igen. Instinktivt tog jeg fat om hendes smalle hofter og hev hende bagud og stødte frem på en gang, så hun nærmest røg forover og tog en af tantes potteplanter med ned. Jeg bankede op i Katrine igen og igen. Jeg tror det var et forsøg på at få lidt mere balance, der fik Katrine til at bevæge sig lidt for langt frem, så jeg røg ud af hende. Hun forsøgte at kompensere og pressede sig tilbage mod mig, men hendes kusse ramte lidt forbi min pik. Bevægelsen var dog så voldsom, at det ikke lige var sådan at stoppe op, så pludselig stod jeg med pikken halvt oppe i Katrines lille stramme røv. Vi frøs begge et kort øjeblik, men så gik naturen over optugtelsen og jeg flåede hende ind mod mig. ”Arrrhhhh” lød det fra Katrine. Jeg slap grebet og trak mig lidt tilbage. Jeg lod hænderne glide op mod Katrines smukke små bryster og fik fat i de stive brystvorter. Pludselig bankede hun røven bagud med et nyt ”arrrhhh” og så gik der vilddyr i mig og jeg hamrede op i hende igen og igen mens hendes ”aarrrhhhh” blev stadig mere højlydte og mine bevægelser stadig mere brutale. Jeg mærkede Katrines ringmuskel nærmest krampe sammen, men jeg havde for meget fart på til at standse, så min pik blev malket i hele dens længde og jeg sprøjtede som en sindssyg op i Katrines tarm mens jeg krammede blå mærker i hendes små hofter.

Vi stod lidt og dirrede, nærmest låst fast til hinanden. Min pik gjorde ondt og ubeskriveligt godt på en gang. Katrines ringmuskel strammede så meget om roden, at min pik ikke kunne blive slap. Jeg var låst. Pikken var så overfølsom, at jeg ikke kunne bevæge mig. Igen fik jeg fat i Katrines brystvorter og klemte med fingrene om dem med samme interval og voldsomhed som hendes røv klemte om min pik. Langsomt gik gassen af ballonen og vi fik gjort os fri af hinanden og nærmest faldt om på gulvet.

Katrine var et ømt syn. Det lange hår var i vild uorden, ansigtet og det øverste af hendes bryst var højrødt af ophidselse, brystvorterne strittede, og alt mellem hendes ben sejlede af væde og sæd. I situationen kunne jeg ikke lige komme på, at jeg nogensinde skulle have set noget smukkere, så jeg tog hende i mine arme og kyssede hende blidt og vådt og hun gengældte mine kys og kærtegn.

I nogen tid var der ikke plads til ord, men så kom virkeligheden krybende. Vi lo forlegent til hinanden, nok begge lidt overraskede over hvad vi lige havde gjort. Katrine ville rejse sig, men jeg holdt hende tilbage. Hun så spørgende på mig. ”Jeg håber ikke vi stopper her”, sagde jeg igen. Katrine fnisede. ”Hvorfor skulle vi ikke det”, spurgte hun med et smil, ”du kan jo ikke mere alligevel”. ”Giv mig en flaske ilt og to store fadøl og tre timers pause, så skal du bare se”, sagde jeg med et smil. ”Jeg har fri om tre timer”, sagde Katrine alvorligt og så mig fast ind i øjnene. Jeg studerede hendes ansigt. Hun var ikke klassisk smuk, men der var altså et eller andet fuldstændigt uimodståeligt ved hendes træk.

Det er der stadig nu, ni år senere.

Katrine kan godt få børn selv om der ikke er plads i hendes smalle bækken. Vi har en pige på otte og en dreng på syv, der er kommet til verden ved kejsersnit.
Tøsen ligner sin far og knægten ligner sin mor, så dem skal vi nok få problemer med senere.

Og Katrine og jeg har det godt sammen. Vi smadrer ikke porcelæn når vi er uenige – og det er vi tit – vi bider det i os og bygger op til eksplosion. Og den udløser vi så i køkkenet, i bryggerset, i stuen, i haven, på stranden, i skoven eller hvor vi ellers befinder os når der skal kneppes vildt og voldsomt. Ind i mellem nøjes vi med blidt og følsomt samvær i soveværelset før vi skal sove, når vi vågner midt om natten, og/eller lige før vi står op. Vi passer perfekt sammen anatomisk og kemisk. Katrine er lille nok til at jeg føles stor og der er et eller andet ved hende som giver mig jern på bare jeg ser hende, hvilket til gengæld virker stærkt ophidsende på hende. Genetisk er vi så forskellige, at den andens kropslugt virker dragende. Når ungerne er hjemmefra kan vi finde på ikke at vaske os i flere dage og bare vælte os i hinanden til soveværelset lugter af rovdyrbur. Men det skriver jeg måske mere om en anden gang.
88% (7/1)
 
Categories: AnalHardcore
Posted by 1herre
3 years ago    Views: 555
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments