Free Sex Stories
Page 71

Hannah I

Jag hade utvecklat min smak för styvdöttrar med min förra fru. Hennes dotter Hanna var bara 15 år då. Första gången det hände något låg Hanna sjuk i feber. I sin feberyra hade hon tagit av sig alla kläder och låg halvsovande i feberkoma i sängen när jag kom in för att titta till henne. De särade benen gav mig en perfekt vy upp i hennes, knappt hårtäckta, slida och brösten stod rakt upp. Jag hade alltid gillat unga flickor så jag satte mig på sängkanten och greppade min kuk innanför byxorna. Sakta drog jag pålen fram och tillbaka i byxorna. Hon såg väldigt varm ut och då kom jag på att jag kund... Continue»
Posted by johas2 1 year ago  |  Categories: First Time, Voyeur  |  
75
  |  
50%

Boyfriends brothers/Pojkvännens bröder

Mitt stora intresse är hästar och jag började i unga år hänga i stallet. Då i stort sett all fritid gick till att sköta hästar och rida blev det ingen ordning på detta med killar riktigt. Visst var det ibland lockande med killar men det dröjde nästan till min artonårsdag innan jag på en fest träffade en som glatt tog min oskuld när jag visade mig vara villig.
Jag tyckte att det var skönt och enormt spännande så därefter tänkte jag passa på om tillfälle bjöds, även om jag inte hade tid för ett fast förhållande gjorde jag klart för grabben att jag gärna träffade honom igen om han hade lust med ... Continue»
Posted by johas2 1 year ago  |  Categories: First Time, Group Sex, Voyeur  |  
26
  |  
40%

Best friend/Tjejkompisen

Det var på slutet av 80 talet och jag var 16 år.
Jag var med min bästa kompis, Anna (jag är kille), hon kom från Stockholm från början men hon hade fått flytta med sina föräldrar ut till den lilla små staden som vi nu bodde i. Vi hade varit ihop för ett tag sen men nu var vi som sagt bara polare.
Den här helgen så hade hon fått besök av två stycken tjej kompisar från Stockholm. Dom var av den typen att dom trodde att dom var nått för att dom kom från en storstad, speciellt den ena tjejen.
Vi satt och drack folköl och ju mer påverkade vi blev så blev hon allt otrevligare. Marie hette hon, satt ... Continue»
Posted by johas2 1 year ago  |  Categories: First Time, Group Sex, Voyeur  |  
32
  |  
33%

Old boys/Gamla gubbar

sitter i min bil och ser två tjejer bli avvisade från krogen pga. av åldern ser min chans,tutar.
-hej kom ni inte in.
-nä,den jävla vakten skiter i utseendet och går bara på leg.
-men ni är väl 18 sa jag?
-nä bara 16 men vi ser äldre ut ,du gick ju på det.
-absolut med dom brösten och den målningen, korta kjolar o allt så kan lura vem ni vill.
-va fan ska vi göra nu då?.


tog chansen och frågade om dom ville ha lite mer att dricka,hoppa in i bilen jag bor bara 2min härifrån,så bjuder jag på något att dricka innan ni går ut mer ikväll.
-vad säger du marie? han kan väl inte så farlig.
-ok sa ... Continue»
Posted by johas2 1 year ago  |  Categories: First Time, Group Sex  |  
13
  |  
25%

Girls talking/Tjej snack

Kanske gjorde vinet och den uppsluppna stämningen sitt till? Vi badade näck och fnittrade som om vi vore fjorton igen. Jag vet inte hur det var med de andra men vår nakenhet, värmen från brasan och denna historia gjorde mig smärtsamt kåt och gav mig tillsammans med händelsen senare under natten ett värmande minne för livet.

Hennes berättelse:

Jag är yngst i en skara av tre systrar, Emma och Josefine är två och fyra år äldre än mig.
Vi har alltid stått varandra nära och lekt mycket tillsammans genom åren. Fastän jag är yngst har jag aldrig känt mig utanför utan varit med på det mesta.
A... Continue»
Posted by johas2 1 year ago  |  Categories: First Time, Interracial Sex  |  
6
  |  
100%

Uncle Robert/Farbror Robert

Ända sen jag vart ganska liten så har min farbror Robert och jag skojflörtat och småkivats så där på ett flörtigt sätt. Jag trodde aldrig att det var på allvar och jag tror faktiskt inte att det till en början var det för honom heller. Det var mest sånt där löjligt som "Kom och sätt dig i mitt knä, snygging" med en blinkning och jag som trippade fram till honom och kallade honom "Min egen underbara farbror" och kramade på honom och pussade honom på kinden. Ibland nöp han mig på skinkan eller log brett och skrattade när han kommenterade att jag började få lite former och att jag om nåt år skull... Continue»
Posted by johas2 1 year ago  |  Categories: First Time, Voyeur  |  
33
  |  
50%

Horny girls/Kåta tjejer

Mina föräldrar flyttade lite hit och dit medan jag växte upp. På de flesta platser trivdes jag och min bror bra. Min bror heter Anton och är sju år äldre än mig. Han har alltid varit en duktig fotbollsspelare vilket gjort att han haft väldigt lätt att passa in var som helst.
Jag däremot hade ofta lite svårt med klasskamraterna på en del platser och på det senaste stället som var ett mindre samhälle blev jag mobbad. Så otrevligt att jag bad mina föräldrar att flytta igen då jag inte pallade detta.

Innan det blev av att vi flyttat hade det ordnat sig ändå då det kom ännu en ny tjej till kla... Continue»
Posted by johas2 1 year ago  |  Categories: First Time, Group Sex, Lesbian Sex  |  
36

The chef/kocken

När jag gick i nian så skulle vi ut på praktik 2 veckor på hösten.
Jag och min kompis Natalie skulle tillbringa dessa i ett resturang kök på en av stans häftigaste resturanger.
Ingen av oss va speciellt intresserade av yrket men tänkte att det var ett schysst ställe med många fina pojkar!
Dom hade inte heller öppet på måndagar samt att det var bara kvälls pass eftersom de inte serverade dagens.
<br />Tisdagen på praktiken kom då vi skulle börja. Jag mötte Natalie utanför ICA som låg 300 m därifrån och vi tog följe.
De öppnade klockan 17.00 så när vi kom dit vid 16.30 var det stängt på fr... Continue»
Posted by johas2 1 year ago  |  Categories: First Time  |  
12
  |  
100%

The slut/slynan

Hej. Jag heter Janne och min fru Marie är 22 år och vi är gifta. I två år har vi haft ekonomiska problem som alla nya par, Jag hade alltid trott att det vi hade tillsammans var något speciellt.
Men för att göra en lång historia kort så började vi för sex månader sedan att investera alla våra pengar i ett litet bolag som var i entreprenad branschen. Vi fick stora skulder och tvingades att lägga ned firman, Vi var helt utblottade men då gav min gamla vän oss ett lån av alla de pengar han hade ärvt. Vi tog emot pengar precis så vi klarade oss men han erbjöd oss mer pengar men jag tackade nej. J... Continue»
Posted by johas2 1 year ago  |  Categories: Voyeur  |  
10
  |  
100%

My daughters friend/Min dotters kompis

Vissa saker som man har gjort är man inte stolt över. En av de sakerna är när jag knullade en full 22 årig tjej på min dotters fest innan min dotter skulle åkte utomlands för att studera. Hennes lägenhet kryllade av killar och tjejer i samma ålder som min dotter. Många som var på festen var par. Även min dotters pojkvän var med på festen. Jag var skild men hennes mamma och nya man var med de första timmarna innan festen drog i gång på allvar. När all disk var insatt i diskmaskinen och alla ”vuxna gått hem var det bara jag kvar som var äldre. En tjej i 30-års åldern var också kvar som jag uppfa... Continue»
Posted by johas2 1 year ago  |  Categories: First Time  |  
25

Η Κυρία Ντίν

Η κυρία Ντίνα είναι μια ώριμη γυναίκα 62 ετών, με αρκετά κιλά, τεράστια βυζιά και κώλο. Δεν έχει παντρευτεί ποτέ και είναι η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας που μένω. Πάντα περιποιημένη (μανικιούρ, μακιγιάζ) με υποδεχόταν όταν πήγαινα να πληρώσω το κοινόχρηστα. Πάντα μου έκανε κοπλιμέντα για τα νιάτα μου, το σώμα μου και το χιούμορ μου και συχνά μου έλεγε γελώντας "έναν σαν κι εσένα να γνωριζα στα νιάτα μου, θα είχα παντρευτεί". Εγώ όλα αυτά τα αντιμετώπιζα με χιούμορ και της έλεγα ότι η γυναίκα δεν γερνάει ποτέ και μπορεί να είναι επιθυμητή οσα χρόνια κι αν περάσουν. Τότε σάστιζε και τελικά έ... Continue»
Posted by YayaTwain 1 year ago  |  Categories: Anal, Mature  |  
685
  |  
93%
  |  3

Teeny XXI

Min syster och hennes man skulle åka till Kreta en vecka och eftersom deras 15-åriga dotter Lisa inte ville följa med bad min syster mig att hålla ögonen på henne och se till henne några gånger då och då under veckan. Eftersom jag alltid hade kommit bra överens med tjejen, vi hade lekt och busat mycket med varandra när hon var yngre och även fortsatt ha en bra och nära kontakt med varandra där vi kunde prata med varandra om det mesta så svarade jag ja på syrrans begäran. Att jag sedan själv hade det lugnt på jobbet just den veckan underlättade så klart beslutet. 

Lisa förresten, var en gullig... Continue»
Posted by johas2 1 year ago  |  Categories: First Time  |  
49
  |  
100%

Teeny XVII

1 medlem har denna novell som favorit


Hej alla små kåtungar!
Jag är en vild och kuktokig tjej som varit med om lite av varje.
Tänkte att jag skulle berätta om ett av mitt livs härligaste minnen och hoppas att jag kan få både kukar och fittor att gå i spinn.
Kom igen och betala din kollekt med ett jättesprut eller en flödande orgasm...

Denna sanna berättelse började när jag som kåt och p-pillerätande 15-åring skulle åka med till en lånad stuga under en sportlovsvecka för att åka sk**or, inbjuden av några kompisar. Vi skulle bli 10 stycken totalt, 5 killar och 5 tjejer. Tre av tjejer avbo... Continue»
Posted by johas2 1 year ago  |  Categories: First Time, Group Sex  |  
26
  |  
100%

Teeny XIX

När jag förlorade oskulden.
Jag var 15 år. Vi, ja min pappa och lillebror var på landet. Mina föräldrar var skilda sedan många år tillbaka och nu firade vi sommarlov med pappa. Med på landet var några av pappas gamla kompisar.
En dag vid stranden hände det. Det var en sån där lugn dag, stranden var helt tom, ja bortsett från oss fyra, jag, pappa, Johan och Lasse, pappas kompis. Vi låg där och badade och solade, min lillebror Johan ville ha glass, och skuldmedvetens som han var (ja eller är), vår pappa så fick han pliktskyldigt åka iväg och köpa glass, Johan följde med. Jag och Lasse, pappas 34... Continue»
Posted by johas2 1 year ago  |  Categories: First Time  |  
90

Teeny XX

Att vara förälder till en tonårsdotter kan vara en pärs, det kan jag intyga. Jag är nämligen pappa till en tjej på 16 år som gör allt för att hennes far ska få fler gråa hår. Gäller det inte tider för hemgång så gäller det pengar till nya skor eller något som "alla andra får". Glöm för all del inte hennes pojkvänner - värre slashasar får man leta efter!!! Det går tyvärr inte en enda dag utan att vi nästan ryker ihop med varandra - som tur är har min fru bättre hand med henne.
Min dotter är egentligen min ögonsten. Under tidig uppväxt var hon allt för mig och en riktig "pappas flicka". Det var ... Continue»
Posted by johas2 1 year ago  |  Categories: First Time  |  
84

Teeny XV

Det började med att min kusin skulle bo hos oss ett år för hennes föräldrar hade fått ett jobb utomlands och Kajsa som hon hette ville gå klart skolan här i Sverige. Jag var vid det här laget 16 år och Kajsa 15 år.
Hon var den sortens tjej som alla killar drömmer om, söt, sexig, tuff och utåtriktad inte utan att man blev kåt när man såg henne i sina tighta toppar och minst lika tighta byxor.
Hon bodde i eget rum nere i källaren med egen ingång och eget badrum. Jag minns så väl första gången jag såg henne på ett annat sätt än som min kusin?
Vägg i vägg med hennes rum låg garaget. Jag skulle åka... Continue»
Posted by johas2 1 year ago  |  Categories: First Time  |  
41

Teeny XVI

Jag hade nyligen köpt en gammal Amerikanare (Bil) men den gick att köra med men det var vissa saker som måste fixas innan den var i skick för att dra en repa på stan. Mycket tid gick åt till bilen och jag kan väl erkänna att jag nog försakade min gravida fru som var i sjunde månaden framför bilen. 

Så en dag var det dags för att köra iväg bilen för omlackering. Jag har en kamrat som är duktig på billackering och han skulle göra jobbet åt mig, men först ville han testa bilen innan vi skulle plocka isär den. Det passade bra den dag då han skulle ta hem bilen till sig. Han hade fixat lift hem ti... Continue»
Posted by johas2 1 year ago  |  Categories: First Time, Sex Humor  |  
43

Teeny VVII

Anders vaknade till i soffan, tv:n stod fortfarande på.. han måste ha somnat sittandes framför den igen. Bredvid honom låg hans styvdotter Maja och sov med en fleece-filt slarvigt lagd över henne. De hade tittat på en film till ganska sent eftersom båda älskade film och måste ha somnat båda två. Anders fru Monika, Majas mamma, hade tröttnat redan vid 23-tiden och gått upp på övervåningen för att sova.

Maja var en 17-årig mörkhårig skönhet med ganska kurvig kropp. Inte alldeles för stora bröst och med släta brunbrända lår.. de låren hade han ofta sett då Maja gärna bar korta kjolar..

iblan... Continue»
Posted by johas2 1 year ago  |  Categories: First Time, Taboo, Voyeur  |  
59
  |  
100%

Teeny XII

Efter att ha tömt sig långt upp i Siams lilla fitta sjönk min man utpumpad ner brevid henne i sängen. De såg ganska nöjda ut båda två och jag kände en styng av avundsjuka. Även om det var min mans födelsedag och det var hans njutning som var viktig så ville nog jag få ut lite av kakan också. Jag kände hur min fitta nästan rann över av kåthet och längtade efter en befriande orgasm. Jag hasade fram till Siam som låg med slutna ögon och fortfarande andades häftigt efter knullet med min man. Jag la mig mellan hennes särade små ben och såg rakt upp i hennes lilla svullna såsiga fitta. Sperman efter... Continue»
Posted by johas2 1 year ago  |  Categories: First Time, Group Sex  |  
47

Teeny XIII

Jag hade utvecklat min smak för styvdöttrar med min förra fru. Hennes dotter Hanna var bara 15 år då. Första gången det hände något låg Hanna sjuk i feber. I sin feberyra hade hon tagit av sig alla kläder och låg halvsovande i feberkoma i sängen när jag kom in för att titta till henne. De särade benen gav mig en perfekt vy upp i hennes, knappt hårtäckta, slida och brösten stod rakt upp. Jag hade alltid gillat unga flickor så jag satte mig på sängkanten och greppade min kuk innanför byxorna. Sakta drog jag pålen fram och tillbaka i byxorna. Hon såg väldigt varm ut och då kom jag på att jag kund... Continue»
Posted by johas2 1 year ago  |  Categories: First Time  |  
22