Free Sex Stories
Page 16

Gina

Nevem Lali. Ez a történet ugyan nem így történt, de akár történhetett volna így is. A személyek valósak, viszont a nevek, kitaláltak
Harmonikus párkapcsolatban élek párommal, immáron 13-dik éve. Nagyon szeretjük egymást és már sok mindent megéltünk együtt, jót és rosszat. Sok mindent megadtunk egymásnak a szexben, talán olyat is, amit más párok nem adtak volna meg egymásnak.
Már jó pár éve van annak, hogy először próbáltuk ki a párcserés szexet másik párral és először láttam két lányt együtt. Ez a jó pár év alatt, jó párszor voltunk párokkal négyesben, lánnyal és pasival hármasban. Egyedül s... Continue»
Posted by stilo1216 2 months ago  |  Categories: First Time  |  
37
  |  
100%

Grupnjakkod komsije

Tada smo keva i ja stanovali na Vidikovcu .Ja sam imala 17 godina,uvek provokativno obucena i nikad odbila kurac za zabavu.U susednom ulazu je ziveo jedan matorac koga smo zvali deda Marko jer je mlad postao deda a imao je nekih 55 godina,koliko se secam.
Jedne vecri sam se vracala iz grada,ispred zgrade je bilo polumracno i na stepenicama je sedeo deda Marko.Uvek me je gledao onim perverznim pogledom koji govori jebacu te mala kad tad,koketirala sam bezbroj puta pred njim pokazivala dupence ispod suknjica,on bi samo gledao upadljivo u moje sise i netremice pratio svaki moj pokret.
Sede... Continue»
Posted by lellica 2 months ago  |  Categories: Anal, Group Sex  |  
184
  |  
100%
  |  2

Mona

Betty és Lali már nagyon készültek az estére. Az estére, amire már rég vártak, de leginkább Lali. Igaz nem ez lesz az első ilyen este, de a jóból sosem elég. Szóval letusoltak, kis fazonigazítás, meg persze a kihagyhatatlan smink Bettynek, aztán indulás. Autóba ültek és már robogtak is a cél felé.
Mikor odaértek a megbeszélt helyre, Mona már várta őket. Bár dohányzott, a lelkére kötötték, a találkozó előtt semmiképp ne cigizzen, mert mind a ketten utálták a füstöt, azt meg még jobban, amikor valakinek a ruháján vagy a szájában lehetett érezni. Amúgy, mint írtam nem ez volt az első ilyen... Continue»
Posted by stilo1216 2 months ago  |  Categories: Lesbian Sex  |  
34

ate ng tropa pinilahan at ginangbang pt.1


"tangina tol napanood ko na naman si ate kagabi mag finger," sinabi kagad samin ni rap pag dating sa aming tinatambayan na gazebo sa may playground ng village.
hindi namin kahit kelan itinago sa aming 5 mag trotropa na libog na libog kami sa ate ni rap na si faye. kahit siya mismo aminado na gusto niya matikman ang kanyang ate. madalas namin mapagusapan kung paano namin gusto masibak si faye habang nag jajakol. palibhasa, 1998 pa lang noon at wala pang porn kami na mapaglibangan kaya na tutuon ang aming mga oras sa pag imagine sa p... Continue»
Posted by burat666 2 months ago  |  Categories: Group Sex, Hardcore, Taboo  |  
173
  |  
100%
  |  1

Med Olivia på stranden

Skriven till Olivia95 på BC.

Sommaren hade varit ganska bra så långt och jag kände mig rätt så nöjd med livet. Trots en ryggskada för nått år sedan och brist på jobb, så hade saker börjat röra sig i rätt riktning. Det enda som verkligen hängde och drällde var kärlekslivet. Oavsett om vi pratar sex eller mer. Nada. Zip. Nothing. Och under längre tid än någon orkar lyssna på.

Nåja, sommarvärmen får kläderna av kvinnorna som inget annat, och eftersom alla jag kände dratt till Grekland bestämde jag att kanske en runda till Kristianstad skulle sitta. Sagt och gjort, på med lite vettigare kläd... Continue»
Posted by twilightshadows 2 months ago  |  Categories: Hardcore  |  
34

Мъже в командировка


преди много време ....

- Трябва да отидеш до завод "Сила " и да видиш как се работи на
тази машина. Нямаме повече време за губене. Вземи и Мишо с теб, тъкмо да има кой да те замества, когато си отпуска - каза моя шеф.
Ставаше дума за пускане в експлоатация на една нова машина в нашия цех, а в гореспоменатия завод работеха с нея и можехме бързо да я разучим. На другия ден двамата с моя колега Мишо бяхме в окръжния град. След като свърши работното време се настанихме в едно общежитие и решихме да се поразходим малко преди да вечеряме. Времето беше хубаво и улиците бяха пълни с ... Continue»
Posted by zxxz2 2 months ago  |  Categories: Group Sex, Mature, First Time  |  
284
  |  
100%

Teta Senka i Ana

Poslije onakvog upoznavanja. Nisam puno razmišljao nego sam pristao ostati sa Anom.
Još uvijek smo ležali na mokrom kauču mokri i uljepljeni. Kad je došao Franjo. Vidio sam da im je svejedno. Za Senku mi je bilo jasno. Ali Ana da ne reagira to me iznenadilo. Franjo je malo škicnuo kroz vrata nasmješio se i rekao. Vidim da ste se raskomotili.
Ana se samo zahihotala i čvrće primila moj kurac. A Senka ga je pozvala da se pridruži. U trenu je otišao i vratio se gol sa dignutom karom.

Senka se okrenula i podigla visoko svoju guzu a on se sjurio u nju kao tako brzo da je ona samo zastenjala. Me... Continue»
Posted by sarajevo41 2 months ago  |  Categories: Hardcore, Mature, Taboo  |  
258
  |  
100%

Teta Senka i Ana lI

Franjo je otišao mi smo ostali sami. Teta Senka je iznjela voćnu tortu na kojoj je bio broj 16. Ostao sam šokiran. Izgledala je mlada ali da je toliko mlada malo sam se trgnuo ali šta je tu je. Njih dvije su se samo smješkale. Pa kako da si tako iskusna. Odgovor zapanjujuči.

Teta ju je svemu učila. Često im je odlazila u posjet dok Franje nije bilo. A kako je Ana rasla tako je sve djelila sa tetom. Na koncu su podjelile Franju lani na moru. Priča za nepovjerovati. Zinuo sam kao som dok su pričale ali mi je bilo sve puno jasnije.
Senka joj je obećala iznenađenje za rođendan i dovela je mene... Continue»
Posted by sarajevo41 2 months ago  |  Categories: Hardcore, Mature, Taboo  |  
314
  |  
63%

Senka i njen sport

To ljeto bijaše vruče. A teta prava uspaljenica. Cijeli godišnji sam proveo kod nje i u njoj. Senkina pička je bila uvjek vlažna i spremna da ju se natoči vručim sjemenom. A kad bi ju dobro napunio redovito sam morao gutati naše sokove. Legao bi na leđa a ona bi mi mabila svoju pičku na usta i anusom bi mi trljala nos dok bi ispuštala sok u moja usta.slankasto glinasta tekučina bi se sljevala niz moje grlo a ja sam sve više volio taj okus u ustima. Volio sam i da teta legne poslije toga na leđa. Onda bi ka nju zajašio i pustio kurac u njena usta. Tako ga je dobro gutala. Nerjetkobi ga gurao du... Continue»
Posted by sarajevo41 2 months ago  |  Categories: Fetish, Hardcore, Mature  |  
179
  |  
100%

Senkino iznenađenje

Franjo se vratio i kao uvjek završilo je sa razvaljivanjem tete senke. Jedan joj je punoo pičku a d**gi guzu. Ona je vrištala od zadovoljstva. Nakon svrsavanja kratka pauza pa ispočetka. Jaja su me bolila koliko su lupala po Senkinoj guzi i po Franjinim jajima dok smo je rasturali u sendviču. Bili smo ljepljivi i stisnuti jedno uz d**go. Naše tjelesne izlučevine su bile razmazane po našim tjelima. Nakon jebačkog dana došla je noč u kojoj je bilo jošpunjenja. Franji sam prvi put napunio šupak dok je senka urinirala po nama. Isisavala mu je spermu iz guze a ja sam lezao pod njenom pickom i sladi... Continue»
Posted by sarajevo41 2 months ago  |  Categories: Hardcore, Mature, Taboo  |  
186
  |  
100%

Senkino iznenađenje ll

Senka me je iznenadila kad je usla i Ani politala spermu iz pice. A mene uhvatila za guzu i gurnula prst u nju. Nije dugo trebalo da taj prst na pravi svoje i nadigne mi kurac. Ponovno je stajao a ja sam večnaveliko navlačio kožicu. Senka je klečala i dalje obrađivala Anu. Ana je odjenom počela dahtati i govoriti. To teta nemoj prestati. Podigla je glavu ponovno natežuči nabubrene bradavice. uhvatio sam tetu za guzove i raširio ih. I naslonio kurac na ulaz guze. Večsam počeo uguravati a teta se izmakla. I opkoračila Anu nabivši joj pičku na lice. Počela joj je tepati. Ajde zlato tetinio pokaži... Continue»
Posted by sarajevo41 2 months ago  |  Categories: Hardcore, Mature, Taboo  |  
229
  |  
80%

Teta Senka

Teta Senka nije moja prava teta. Već mamina prijateljica. Za kojom sam dugo gledao i maštao kako ju jebem.
Tad je bila 35-to godišnjakinja. Za kojom je slinilo cijelo moje društvo. Ima muža koji je dosta stariji od nje. I stalno je na nekim sastancima. Uglavnom love ko u priči tako da je ona mogla mirno uzivati u kavicama i prkosit nama mladima. Posto smo ju svi pratili skužili smo da se ne kara uokolo. Ali dok joj je muž doma ne silazi sa kurca.
Uglavnom ona je plavuša. Duga plava kosa do pola leđa. Sise 4. Uvijek slobodne ispod majice na kojoj se često ocrtavaju bradavice. A tajice su uvij... Continue»
Posted by sarajevo41 2 months ago  |  Categories: Fetish, Hardcore, Mature  |  
302
  |  
100%

Senka i Franjo

Kako sam već pisao. Popravljao sam ormar. Dobio isplatu u naturi. Teta Senka je bila prava jebulja. I iscjedila me kao spužvu u svoju picu.
d**gi dan sam došao popravljati krevet. Ogromno čudo u spavačoj sobi. Presvućen plavim plišom i ugrađenim lampama i radiom iznad glave. Opet raritet iz osamdesetih godina prošlog milenija.
Več po dolazu shvatio sam da je Franjo kod kuče i da če on opet biti poslodavac.

Kulturno me dočekao i uveo u kuću. A meni nezgodno zbog onog jučer. Kaže on da mu je S enka rekla da dolazim. I da mi pokaže problem. Uz taj krevet ide dio sa ladicama. Koji se nije dao... Continue»
Posted by sarajevo41 2 months ago  |  Categories: Fetish, Hardcore, Mature  |  
274
  |  
100%
  |  1

Senkina ljepljiva pica

Prolaze dani a ljeto sve toplije. Moji na moru a ja sam kod kuče. Stiže poziv od Franje da dođem kod njih i ne planiram ništa za na dolazeči vikend. Dobro mi je došao taj poziv. Prvi dan godišnjeg koji nisam znao kako iskoristiti.
Spremam se i za pola sata več sam kod njih.
U kuči klasik. Teta senka na koljenima visoko naprčene guze puši Franji. Odmah se uključujem i otvaram Senkine jedre butine. Mokra senkina pica zove da uđem.
Ulazim u vrelu i mokru pičkicu tete Senke. Ona se nabija i mješa guzovima a ja ulazim u nju sve dublje. Udarajuči jajima po nabreklom klitorisu. Koji postane ogroma... Continue»
Posted by sarajevo41 2 months ago  |  Categories: Fetish, Hardcore, Mature  |  
187
  |  
100%

جد القصه دى حصلتلى ومكنتش متوقع

بجد القصه دى حصلتلى ومكنتش متوقع ابدا انها ممكن تحصلى فى يوم كنت مسافر رايح ازور واحد صحبى فى القاهره المهم فى اليوم ده كان فى زحمه غير عاديه فى المواصلات ومكنش فى عربيات خالص وانا كان لازم اروح لان صحبى كان تعبان شويه وكنت رايح عشان ازوره المهم جات عربيه بعد تقريبا نص ساعه بس طبعا السواق قال انه هيركب اربعات دخلت ركبت جوه فى اخر كرسى وجه ركب معايا اتنين كمان والسواق قال مش هيطلع الا لما يركب كله اربعات لحد ما جات واحده ست كده عندها حوالى 45 سنه قالت انا الى هدخل اركب جوه ودخلت الست دى وركبت معانا وبقت الرابعه فى الكرسى وقعدت جامبى وطبعا العربيه كانت ضيقه اوى فا كنت لازق فيها جامد اوى لدرجه ا... Continue»
Posted by beboyoussef 2 months ago  |  Categories: Hardcore, Mature  |  
6944
  |  
66%
  |  7

Free Greek Nude Camping part2

...
Το υπόλοιπο της μέρας κύλισε ήρεμα χωρίς κάποιο παιχνίδι ή ενδείξεις.
Το βράδυ ανάψαμε φωτιά στην αμμουδιά και άρχισαν τα ποτά, η μουσική και ο χαβαλές.
Αλεξάνδρα και Κλειώ κανονικά με τους δικούς τους να χαζολογάν και να ψιλοχαμουρεύοντε. Η χοντρούλα τελικά ήταν μαζί με κάποιον λιγομίλητο αλλοδαπό τύπο, ενώ η μελαχρινή είχε γίνει κάπως πιο διαχυτική αλλά τίποτα παραπάνω.
Όταν έμεινε μόνο η θάλασσα προς πόση, όλοι ψιλοκομάτια κατευθυνθήκαμε στα αντίσκηνα μας.
Πέφτω για ύπνο ενώ από το μυαλό μου δεν μπορούσε να φύγει το τι είχε παίξει πριν από κάποιες ώρες.
Ο πούτσος μου είχε κάτι ο... Continue»
Posted by saloniko 2 months ago  |  Categories: Group Sex, Hardcore, Voyeur  |  
575
  |  
100%

Makedonka

Trideset i sest mi je, u braku sam sa uspesnim covekom petnaest godina i imamo odraslog sina koji uskoro puni sesnaestu. Zivimo u malom gradu u Makedoniji. U zadnjih pet-sest godina brak nam je postao jednolican, dosadan, seksualni zivot nam se svodio na tri-cetiri odnosa mesecno. Ali moja priroda je trazila mnogo vise. Sanjarila sam sve i svasta, pa kako sam cesto ostajala sama, popaljena i zeljna seksa, redovna sam masturbirala. Bila sam spremna da prvi put u zivotu prevarim svoga muza.

Medjutim pre godinu dana desilo se nesto, sto je iz korena promenilo odnose izmedju mene i supruga.

... Continue»
Posted by fraerce 2 months ago  |  Categories: Masturbation, Taboo, Voyeur  |  
377
  |  
71%

Mamica Mara

Mara je zena od 55 godina, po nekom sedom u kosi, sirokih kukova i najvecim sisama koje sam video. Moja majka. Jos kao malog deca su me zezala da ne znam ko mi je otac, da mi je majka kurva. Ja bih placuci dolazio kuci i zalio se majci, koja bi psovala ostalu decu i rekla da lazu.

Godinama sam mislio da su moji d**govi zlobni, sve do jednog dana kada sam se ranije vratio iz skole. Vrata nase kuce bila su otvorena, ja sam usao unutra ali kao da nikog nije bilo kod kuce. Popeo sam se uz stepenice i dosao do majkine spavace sobe, a vrata su bila odskrinuta. Taman sam hteo da udjem kada sam kao... Continue»
Posted by fraerce 2 months ago  |  Categories: First Time, Masturbation, Voyeur  |  
314
  |  
88%

nakon šumice

Nakon super susreta u šumici nastavili smo priču, dopisivanje. nevjerojatno sporo je vrijeme prolazilo. nikako opet naći vremena za susret. napokon, ukazala se prilika....ona i suprug morali su privatno u ZeGe rješavati neke papire, pao je dogovor da bi ovaj put bilo dobro pokušati svi zajedno.naravno, bili smo svi uzbuđeni. nije ni meni ni njima bilo prvi puta. znali smo kako to ide, ipak, prvi put svi zajedno na okpu...nikad neznaš. a i na putu si, nikad neznaš šta se može zakomplicirati. bilo kako bilo ja sam rezervirao sobu u hotelu malo van grada, fino mirno malo mjesto, hotel decentan, v... Continue»
Posted by maliraj 2 months ago  |  Categories: Fetish, Mature, Voyeur  |  
203
  |  
100%
  |  1

Milena

Sta ti imas protiv mog velikog dupeta, upitala ga je Milena gledajuci ga provokativno.Nemam nista odgovorio joj je.Ma nemoj, a smeta ti ova guzica, sljepnula je rukom po guzu.Boban ju je povukao za ruku i bacio na skute.Zatim je svojom sakom udario po njeno mesnato dupe.Mmmm izustila je.Nije mnogo cekao skinuo je njene helanke i njene gacice.Pred njim se pojavila velika i bela guza.Nezno ju je pljuskao po njoj.Zatim je rasirio njene guzove i stavio je svoj jezik na njenu rupicu.Niko joj do tada nije liznuo guzu i bila je u soku.Sta to radis ludaku jedan, bljak, jao sta to radis?Poceo je da je ... Continue»
Posted by Plavakrv 2 months ago  |  Categories: Anal  |  
269
  |  
100%