Categories
Sort By
Date
Languages
Search results
Time Di Rumah Sewa

Time Di Rumah Sewa

... minta aku tolong adiknya
pindah barang kerumah sewa kami . Rupanya adik kawan aku tu
... ada rumah ,
pergi tidur rumah kawan. Bila ila balek kerja terus ila masuk mandi.
Dalam rumah ... tak keruan, tangan aku dah
bermaian di pussy dia. Pussy dia dah banjir , ... ... Continue»
Posted by J666s 1 year ago  |  Categories: Fetish  |  Views: 184

bus mein di chudai sewa

... yadi pasand aayi to aapke mutabik puri fees di jayegi
rajesh: thik hai kab lena chahengi
simran ... mein pucha
maine use apni size aur time ke bare mein bataya phir hum uske ... hubby ke pass mere
bare mein sochne ko time hi nahi hai ,use ye nahi pata ... ... Continue»
Posted by Rajeshbirana 2 years ago  |  Categories: Anal, First Time, Group Sex  |  Views: 10496  |  
70%
  |  2

Mak Angkat Aku Che Afnah (Bersama Dengan Emak Angk

... kat dalam rumah keluarga angkat aku tu (selain daripada “Abah” aku tu),kadang-kadang banyak masa terlapang aku di rumah tu ... dari rumah sewa aku di Putrajaya tu menuju ke Hentian Bas Puduraya,Kuala Lumpur bercadang untuk pulang ke kampung aku di Kampong ... ... Continue»
Posted by razack_zamarul 2 years ago  |  Categories: Mature, Taboo  |  Views: 1314  |  
100%

Tingkatan 5

... di halaman rumah, maklumlah hujan, lagipun sekarang waktu makan tengah hari.

Sesampai di rumah, aku mandi. Di bilik, kelihatan kesan gigit di leherku ... pun, tentang hal pelajaran. Aku yang baru first time dapat, dah rasa ketagih. Terasa nak lagi menjamah ... ... Continue»
Posted by J666s 1 year ago  |  Categories: Fetish  |  Views: 2343  |  
67%
  |  1

Imah

... di rumah, Jimie pasti mereka berada di dusun di lereng bukit di tepi sungai. Di sana ada pondok tempat mereka menunggu durian. Abah dan mama pasti di ... ... Continue»
Posted by miki80an 2 months ago  |  Categories: First Time, Group Sex, Hardcore  |  Views: 188

Zarina

... reaksi Zarina apabila aku sampai. Apabila tiba di rumah Kamal, semua rakan-rakan telah berada di situ. All the guys tengah melepak ... bersiap sedia untuk pulang.

“Thank you kerana sudi spent time with me today, sayang,” aku ucapkan kepadanya semasa aku ... ... Continue»
Posted by miki80an 2 months ago  |  Categories: Mature  |  Views: 81

Bu Tadi Tetanggaku

... di rumah sakit
bersamaan dengan adiknya Pak Tadi. Sore itu, mereka
sepakat Bu Tadi akan digantikan adiknya menunggu di
rumah ... Kebekuan cair sudah.
Sampai di rumah aku hanya sampai pintu masuk, aku
lalu pamit pulang.
Di rumah aku mencoba untuk tidur. ... ... Continue»
Posted by iwan_males 1 month ago  |  Categories: Mature  |  Views: 187

ceritasex istri binal dokter miranti

... Malam ini ibu ndak makan di rumah, nanti kalau tuan nelpon bilang saja ibu ada operasi di rumah sakit”.
“Baik, Nyah..”, ... itu saat suami dokter Miranti tidak di rumah. Di hotel, di apartement Edo atau bahkan di rumah sang dokter mereka lakukan perselingkuhan ... ... Continue»
Posted by Mahuda 1 year ago  |  Categories: Mature  |  Views: 141

Dengan Dokter Berjilbab

... muncul niat di pikiranku,

"Kamu mau video itu tersebar? kamu ingat? kamu tingga di rumah siapa? ... di rumah, dan yang paling penting, kami tidak melakukannya sembunyi-sembunyi di kamar, tapi di ruang tengah yang sangat luas, aku semakin terobsesi. Tanpa di ... ... Continue»
Posted by kebon 10 months ago  |  Categories: Taboo  |  Views: 113  |  
100%

Nikmat selingkuh dengan supir dan tukang kebun ber

... jelas warso
terlihat sedang berada di kamar sopir , di rumah pak
Indra yang mewah di kawasan elit , Surabaya .Malam itu ... jangan Warso , ambil harta
benda di rumah ini , jangan lukai saya “ . “ Harta paling
berharga di rumah ini , adalah kamu Vina “ ... ... Continue»
Posted by iwan_males 2 months ago  |  Categories: Mature  |  Views: 183

Pak Guruku

... memang hari yang
paling bersejarah dalam hidupku. Ketika tiba di
rumah Pak Freddy, dia baru selesai mandi dan kaget
melihat ...
berdiri dari duduknya, “Kamu tunggu sebentar ya,
di rumah. Saya mau ke warung di ujung jalan situ.
Mau beli nasi goreng. ... ... Continue»
Posted by iwan_males 1 month ago  |  Categories: Mature  |  Views: 19

AKU DIPERKOSA ANJINGKU

... minggu di pelantar, diikuti 1 minggu cuti di darat. Bila suamiku bertugas, aku hanya berdua dengan pembantu di rumah ditemani seekor anjing hitam besar yang garang untuk menjaga rumah. Anjing ini kami namakan Blackie. Blackie tinggal di luar rumah ... ... Continue»
Posted by abgjebat 4 years ago  |  Views: 1884  |  
65%
  |  1

Darmi, si Tukang Susu

... aku sudah mempunyai rumah sendiri di dekat
pasar tempatku berjualan sedangkan kang Sarjo masih
tetap tinggal di desa. ...
mondok di rumah sakit. Tulang kakinya ada yang patah
jadi saya harus naik bus sendiri”
”Whelhadhalah….. Memang mondoknya di rumah ... ... Continue»
Posted by iwan_males 2 months ago  |  Categories: Mature  |  Views: 181

Nasib Imah : Keluarga 69

... di rumah, Jimie pasti mereka berada di dusun di lereng bukit di tepi sungai. Di sana ada pondok tempat mereka menunggu durian. Abah dan mama pasti di ... ... Continue»
Posted by kimi9699 10 months ago  |  Categories: First Time, Hardcore, Interracial Sex  |  Views: 120

Inilah kisah ku

... di bebasi sama orrg tua q
alias q selalu di kurung dan q selalu sendirian di rumah karna aku anak paling kecil dan ke dua a bang q jarang di ... di otak ku
hnyalah kata ini
" paling rmh'a di blakang perumahan ni"
t'nyata aku salah, trenyata rumah'a di ... ... Continue»
Posted by 3n4 1 year ago  |  Categories: First Time, Lesbian Sex  |  Views: 53

Om Pram

... besar, karena
penciutan perusahaannya. Sehingga kegiatannya lebih
banyak di rumah. Bahkan tak jarang dia yang menyiapkan
sarapan ... terbilang murah, tetapi kami
menyukainya karena kami seperti di rumah sendiri. Oom
Pram telah selesai mengurus tamannya, ... ... Continue»
Posted by iwan_males 1 month ago  |  Categories: Mature  |  Views: 39

Tuisyen

... anak mereka di rumah.

Aku juga diminta untuk buat tuisyen kepada beberapa orang murid. Ada rumah
cina, ada rumah Melayu. ... aku pun pulang,
tak lama kemudian, ibu bapanya tiba di rumah.


Bersambung.....TUISYEN 2 ... ... Continue»
Posted by abgjebat 4 years ago  |  Views: 912  |  
68%
  |  2

Yuran Tuisyen Ayu

... guru sekolah rendah yang mengajar Bahasa Inggeris di salah sebuah sekolah di Temerloh, Pahang. Sekolah ini adalah sekolah ... tiba-tiba pintu rumah saya diketuk orang (saya sememangnya tinggal seorang di rumah guru yang agak jauh dari rumah-rumah lain). Saya ... ... Continue»
Posted by kimi9699 10 months ago  |  Categories: First Time, Interracial Sex  |  Views: 42

PENGAKUAN RATU PRIMADONA WANITA PECANDU MASTURBASI

... hari (saat itu saya sudah duduk di bangku SMA, tahun 2000) sewaktu di rumah sedang kosong saya sengaja untuk menciptakan ... goyangkan kaki saya), setelah saya lulus kuliah saya banyak di rumah, dan saya belum mendapatkan pekerjaan selama 1 tahun lebih.. ... ... Continue»
Posted by jayawijaya 2 years ago  |  Categories: Masturbation  |  Views: 1495  |  
80%

NIKMAT BINI INDIA

... tahu! Disepanjang perjalanan, aku dah tebayang-bayang pantat India terkangkang di depan ku. Bibir lembab yang kemerahan berkilat basah berlatarbelangkan hitam ... boleh tidur lena tak payah merengek minta sedekah pantat bini di rumah.. ... Continue»
Posted by pemburunoty 5 months ago  |  Categories: Taboo  |  Views: 444  |  
100%
  |  1