Categories
Sort By
Date
Languages
Search results
Time Di Rumah Sewa

Time Di Rumah Sewa

... minta aku tolong adiknya
pindah barang kerumah sewa kami . Rupanya adik kawan aku tu
... Satu hari abang dia tak ada rumah ,
pergi tidur rumah kawan. Bila ila balek kerja terus ... dah tak keruan, tangan aku dah
bermaian di pussy dia. Pussy dia dah banjir ,aku ... ... Continue»
Posted by J666s 2 years ago  |  Categories: Fetish  |  Views: 180

bus mein di chudai sewa

... yadi pasand aayi to aapke mutabik puri fees di jayegi
rajesh: thik hai kab lena chahengi
simran ... mein pucha
maine use apni size aur time ke bare mein bataya phir hum uske ... club ke aur client ko apni sex service di ,main ek 25 saal ka gigolo hun yadi ... ... Continue»
Posted by Rajeshbirana 2 years ago  |  Categories: Anal, First Time, Group Sex  |  Views: 11306  |  
70%
  |  2

la mia datrice di lavoro

... obbligo ed ero molto fiduciosa di trovarmi un lavoro anche fart time di ogni genere senza avere preferenze di settore o altro.Ero ... ricevo sul mio cellulare una telefonata di una signora alla ricerca di una colf a part time.Mi presento al colloquio la ... ... Continue»
Posted by scorpione56 1 month ago  |  Categories: Lesbian Sex  |  Views: 342  |  
100%

Mak Angkat Aku Che Afnah (Bersama Dengan Emak Angk

... mengemaskan pakaian aku dan aku pun terus keluar dari rumah sewa aku di Putrajaya tu menuju ke Hentian Bas Puduraya,Kuala ... saling menikmati makan tengahari bersama.

Sepanjang tempoh aku berehat di rumah Mummy Che Afnah aku tu sejak hari Isnin 1 September ... ... Continue»
Posted by razack_zamarul 2 years ago  |  Categories: Mature, Taboo  |  Views: 1502  |  
100%

Tingkatan 5

... aku mula bersuara."Best la..".

"Apa yang best?".

"First time tengok..".

"Tengok apa?".

"Perempuan telanjang".

"Heh". Tak ... waktu makan tengah hari.

Sesampai di rumah, aku mandi. Di bilik, kelihatan kesan gigit di leherku. Ah, sudah. Malulah ... ... Continue»
Posted by J666s 2 years ago  |  Categories: Fetish  |  Views: 591  |  
71%
  |  1

Imah

... mengerang sebagaimana keluhan yang selalu didengarinya apabila ayahnya ada di rumah. Tangan Atan mengurut balaknya lagi. Air pelincir ... yang abahnya tidak ada di rumah, Jimie pasti mereka berada di dusun di lereng bukit di tepi sungai. Di sana ada pondok ... ... Continue»
Posted by miki80an 6 months ago  |  Categories: First Time, Group Sex, Hardcore  |  Views: 413  |  
50%

Zarina

... gathering setiap hujung minggu: semua rakan-rakan akan berkumpul di rumah masing-masing mengikut giliran dari minggu ke minggu. Setiap ... bersiap sedia untuk pulang.

“Thank you kerana sudi spent time with me today, sayang,” aku ucapkan kepadanya semasa aku ... ... Continue»
Posted by miki80an 6 months ago  |  Categories: Mature  |  Views: 99

Bu Tadi Tetanggaku

... Tadi.
Pada suatu hari aku mendengar Pak Tadi opname di
rumah sakit, katanya operasi usus buntu. Sebagai
tetangga dan ... masih bujangan aku banyak waktu untuk
menengoknya di rumah sakit. Dan yang penting aku
mencoba membangun hubungan yang ... ... Continue»
Posted by iwan_males 5 months ago  |  Categories: Mature  |  Views: 179

ceritasex istri binal dokter miranti

... peredam suara pada dindingnya, sehingga empat orang pembantu di rumah itu sama sekali tidak mengetahui kalau sang nyonya ... saat suami dokter Miranti tidak di rumah. Di hotel, di apartement Edo atau bahkan di rumah sang dokter mereka lakukan perselingkuhan ... ... Continue»
Posted by Mahuda 2 years ago  |  Categories: Mature  |  Views: 122

Dengan Dokter Berjilbab

... bersih dan telapak tangannya. Bahkn setiap aku ada di rumah dia tidak melepaskan jilbab dan kaoskakinya walau barang ... kunci pintu..." ujarnya sambil berlalu.

"Hah..nisa masih di rumah..padahal biasanya dia sudahberangkat pagi-pagi sekali" bisikku.

... ... Continue»
Posted by kebon 1 year ago  |  Categories: Taboo  |  Views: 151  |  
100%

Nikmat selingkuh dengan supir dan tukang kebun ber

... Yang jelas warso
terlihat sedang berada di kamar sopir , di rumah pak
Indra yang mewah di kawasan elit , Surabaya .Malam itu ... jangan Warso , ambil harta
benda di rumah ini , jangan lukai saya “ . “ Harta paling
berharga di rumah ini , adalah kamu Vina “ ... ... Continue»
Posted by iwan_males 6 months ago  |  Categories: Mature  |  Views: 247

Pak Guruku

... memang hari yang
paling bersejarah dalam hidupku. Ketika tiba di
rumah Pak Freddy, dia baru selesai mandi dan kaget
melihat ... berdiri dari duduknya, “Kamu tunggu sebentar ya,
di rumah. Saya mau ke warung di ujung jalan situ.
Mau beli nasi goreng. ... ... Continue»
Posted by iwan_males 5 months ago  |  Categories: Mature  |  Views: 30

Darmi, si Tukang Susu

... angkot (maksudnya mobil colt angkutan kota) dan harus
mondok di rumah sakit. Tulang kakinya ada yang patah
jadi saya harus naik ... bus sendiri”
”Whelhadhalah….. Memang mondoknya di rumah sakit
mana? Nanti kalau ada waktu aku tak ke ... ... Continue»
Posted by iwan_males 6 months ago  |  Categories: Mature  |  Views: 226

AKU DIPERKOSA ANJINGKU

... posisi ini aku tertidur dengan nyenyaknya.

Menjelang petang Toni tiba di rumah dan sambil menciumku, Toni bertanya padaku, "Hello sayang.. tentu kau ... ... Continue»
Posted by abgjebat 5 years ago  |  Views: 1826  |  
70%
  |  1

Nasib Imah : Keluarga 69

... yang abahnya tidak ada di rumah, Jimie pasti mereka berada di dusun di lereng bukit di tepi sungai. Di sana ada pondok tempat ... malam tu, dia selalu ke rumah Cikgu Suzi mereka terus sahaja melakukan hubungan "berseronok" di rumah cikgu Suzi dari masa ke ... ... Continue»
Posted by kimi9699 1 year ago  |  Categories: First Time, Hardcore, Interracial Sex  |  Views: 279

Inilah kisah ku

...
q jga gak terlalu di bebasi sama orrg tua q
alias q selalu di kurung dan q selalu sendirian di rumah karna aku anak paling ... kecil dan ke dua a bang q jarang di rmah
jd ... ... Continue»
Posted by 3n4 1 year ago  |  Categories: First Time, Lesbian Sex  |  Views: 85

Om Pram

... , karena
penciutan perusahaannya. Sehingga kegiatannya lebih
banyak di rumah. Bahkan tak jarang dia yang menyiapkan
sarapan pagi ... terbilang murah, tetapi kami
menyukainya karena kami seperti di rumah sendiri. Oom
Pram telah selesai mengurus tamannya, ... ... Continue»
Posted by iwan_males 5 months ago  |  Categories: Mature  |  Views: 44

Tuisyen

... Mereka akan mengupah guru supaya datang mengajar anak mereka di rumah.

Aku juga diminta untuk buat tuisyen kepada beberapa ... pulang,
tak lama kemudian, ibu bapanya tiba di rumah.


Bersambung.....TUISYEN 2

jebat ... Continue»
Posted by abgjebat 5 years ago  |  Views: 990  |  
68%
  |  2

Yuran Tuisyen Ayu

... guru sekolah rendah yang mengajar Bahasa Inggeris di salah sebuah sekolah di Temerloh, Pahang. Sekolah ini adalah sekolah ... -tiba pintu rumah saya diketuk orang (saya sememangnya tinggal seorang di rumah guru yang agak jauh dari rumah-rumah lain). Saya ... ... Continue»
Posted by kimi9699 1 year ago  |  Categories: First Time, Interracial Sex  |  Views: 33  |  
100%

PENGAKUAN RATU PRIMADONA WANITA PECANDU MASTURBASI

... hari (saat itu saya sudah duduk di bangku SMA, tahun 2000) sewaktu di rumah sedang kosong saya sengaja untuk menciptakan ... -goyangkan kaki saya), setelah saya lulus kuliah saya banyak di rumah, dan saya belum mendapatkan pekerjaan selama 1 tahun lebih.. ... ... Continue»
Posted by jayawijaya 2 years ago  |  Categories: Masturbation  |  Views: 1485  |  
80%