Categories
Sort By
Date
Languages
Search results
Time Di Rumah Sewa

Time Di Rumah Sewa

... minta aku tolong adiknya
pindah barang kerumah sewa kami . Rupanya adik kawan aku tu
... Satu hari abang dia tak ada rumah ,
pergi tidur rumah kawan. Bila ila balek kerja terus ... dah tak keruan, tangan aku dah
bermaian di pussy dia. Pussy dia dah banjir ,aku ... ... Continue»
Posted by J666s 1 year ago  |  Categories: Fetish  |  Views: 146

bus mein di chudai sewa

... yadi pasand aayi to aapke mutabik puri fees di jayegi
rajesh: thik hai kab lena chahengi
simran ... mein pucha
maine use apni size aur time ke bare mein bataya phir hum uske ... club ke aur client ko apni sex service di ,main ek 25 saal ka gigolo hun yadi ... ... Continue»
Posted by Rajeshbirana 1 year ago  |  Categories: Anal, First Time, Group Sex  |  Views: 10202  |  
70%
  |  2

Mak Angkat Aku Che Afnah (Bersama Dengan Emak Angk

... mengemaskan pakaian aku dan aku pun terus keluar dari rumah sewa aku di Putrajaya tu menuju ke Hentian Bas Puduraya,Kuala ... saling menikmati makan tengahari bersama.

Sepanjang tempoh aku berehat di rumah Mummy Che Afnah aku tu sejak hari Isnin 1 September ... ... Continue»
Posted by razack_zamarul 1 year ago  |  Categories: Mature, Taboo  |  Views: 1140  |  
100%

Tingkatan 5

... aku mula bersuara."Best la..".

"Apa yang best?".

"First time tengok..".

"Tengok apa?".

"Perempuan telanjang".

"Heh". Tak ... waktu makan tengah hari.

Sesampai di rumah, aku mandi. Di bilik, kelihatan kesan gigit di leherku. Ah, sudah. Malulah ... ... Continue»
Posted by J666s 1 year ago  |  Categories: Fetish  |  Views: 92  |  
67%
  |  1

ceritasex istri binal dokter miranti

... peredam suara pada dindingnya, sehingga empat orang pembantu di rumah itu sama sekali tidak mengetahui kalau sang nyonya ... saat suami dokter Miranti tidak di rumah. Di hotel, di apartement Edo atau bahkan di rumah sang dokter mereka lakukan perselingkuhan ... ... Continue»
Posted by Mahuda 1 year ago  |  Categories: Mature  |  Views: 56

Dengan Dokter Berjilbab

... bersih dan telapak tangannya. Bahkn setiap aku ada di rumah dia tidak melepaskan jilbab dan kaoskakinya walau barang ... kunci pintu..." ujarnya sambil berlalu.

"Hah..nisa masih di rumah..padahal biasanya dia sudahberangkat pagi-pagi sekali" bisikku.

... ... Continue»
Posted by kebon 3 months ago  |  Categories: Taboo  |  Views: 29  |  
100%

AKU DIPERKOSA ANJINGKU

... posisi ini aku tertidur dengan nyenyaknya.

Menjelang petang Toni tiba di rumah dan sambil menciumku, Toni bertanya padaku, "Hello sayang.. tentu kau ... ... Continue»
Posted by abgjebat 4 years ago  |  Views: 1522  |  
76%

Nasib Imah : Keluarga 69

... yang abahnya tidak ada di rumah, Jimie pasti mereka berada di dusun di lereng bukit di tepi sungai. Di sana ada pondok tempat ... malam tu, dia selalu ke rumah Cikgu Suzi mereka terus sahaja melakukan hubungan "berseronok" di rumah cikgu Suzi dari masa ke ... ... Continue»
Posted by kimi9699 2 months ago  |  Categories: First Time, Hardcore, Interracial Sex  |  Views: 71

Inilah kisah ku

...
q jga gak terlalu di bebasi sama orrg tua q
alias q selalu di kurung dan q selalu sendirian di rumah karna aku anak paling kecil dan ke dua a bang q jarang di rmah
jd ... ... Continue»
Posted by 3n4 8 months ago  |  Categories: First Time, Lesbian Sex  |  Views: 44

Tuisyen

... Mereka akan mengupah guru supaya datang mengajar anak mereka di rumah.

Aku juga diminta untuk buat tuisyen kepada beberapa ... pulang,
tak lama kemudian, ibu bapanya tiba di rumah.


Bersambung.....TUISYEN 2

jebat ... Continue»
Posted by abgjebat 4 years ago  |  Views: 596  |  
77%

Yuran Tuisyen Ayu

... guru sekolah rendah yang mengajar Bahasa Inggeris di salah sebuah sekolah di Temerloh, Pahang. Sekolah ini adalah sekolah ... -tiba pintu rumah saya diketuk orang (saya sememangnya tinggal seorang di rumah guru yang agak jauh dari rumah-rumah lain). Saya ... ... Continue»
Posted by kimi9699 2 months ago  |  Categories: First Time, Interracial Sex  |  Views: 18

PENGAKUAN RATU PRIMADONA WANITA PECANDU MASTURBASI

... hari (saat itu saya sudah duduk di bangku SMA, tahun 2000) sewaktu di rumah sedang kosong saya sengaja untuk menciptakan ... -goyangkan kaki saya), setelah saya lulus kuliah saya banyak di rumah, dan saya belum mendapatkan pekerjaan selama 1 tahun lebih.. ... ... Continue»
Posted by jayawijaya 1 year ago  |  Categories: Masturbation  |  Views: 1443  |  
80%

s****r Di

... went from one nipple to the other.

Di, Di slow down, let’s get out of ... was perfect, that life was perfect!

Di stripped down to her birthday suit and ... . We fucked like this for a long time, under the night sky, naked to the ... ... Continue»
Posted by jack-cum 3 years ago  |  Categories: Hardcore, Taboo  |  Views: 4136  |  
98%
  |  52

The Vist (pt 2)

... , Oooh that’s feels really strange but nice at the same time. Di I want you to imagine that it’s my cock and slowly ... very weird but nice at the same time.
Well that sounded really fucking horny Di, how much of your rabbit did you ... ... Continue»
Posted by romper1 3 years ago  |  Categories: Anal, First Time  |  Views: 450  |  
100%

AKO AT SI PAPA, AT IBA PA

... kumot na bahagyang nakatakip sa akin. Nakapantulog na ako that time, sando at maiksing shorts na puti. Muntik na akong ... pede ang gagawin nya? Litong-lito ako that time, di makakilos. Pakiramdam ko nga’y di na ko humuhinga. At bago pa ako makapagdesisyon ... ... Continue»
Posted by akosidodongjanjan 2 years ago  |  Categories: Voyeur  |  Views: 115

Ako si Papa, At Iba Pa Chapter 7-8

... kumot na bahagyang nakatakip sa akin. Nakapantulog na ako that time, sando at maiksing shorts na puti. Muntik na akong ... pede ang gagawin nya? Litong-lito



ako that time, di makakilos. Pakiramdam ko nga’y di na ko humuhinga. At bago pa ako ... ... Continue»
Posted by akosidodongjanjan 2 years ago  |  Categories: Voyeur  |  Views: 203  |  
100%

LA FATA DI FERRO

... il suo gironzolare per casa alla ricerca di un granello di polvere vigliacco o di uno dei tanti oggetti, che in ... suo viso.
I suoi occhi penetranti evitavano accuratamente di incrociare quelli di Alba.
Sembrava lievemente annoiata e del tutto indifferente ... ... Continue»
Posted by giessestory 2 years ago  |  Categories: Anal, Group Sex, Lesbian Sex  |  Views: 1553  |  
67%
  |  2

Il ragazzo dagli occhi di ghiaccio

... che potrebbe avere anche una quindicenne, carico di energia e voglia di vivere.
- Come posso aiutarti, giovanotto?- ... scandito dalla voglia che avevo di parlargli, di abbracciarlo, di dargli uno schiaffo e caricarlo di insulti. Più vicini eravamo pi ... ... Continue»
Posted by AndrewKyleGay 1 year ago  |  Categories: Gay Male  |  Views: 779  |  
80%
  |  2

Il viaggio di Valentina e Luca - Seconda parte

... ; accadere stasera a Roma, stasera siamo ospiti di Marina e Corrado una coppia di amici di cam, una coppia simile a noi che come ... e da dietro la possiede noto la smorfia prima di dolore poi di piacere che Valentina ha nell’accogliere l’esagerato ... ... Continue»
Posted by xmerlo 3 years ago  |  Views: 507  |  
94%
  |  2

Il viaggio di Valentina e Luca - Terza parte

... Si fanno begli incontri' mi disse, benedetta ragazza) e di lì a poco avrebbe avuto patente e mezzo proprio, ... dove guardare: una meravigliosa gattina stava succhiando il cazzo di un arrapatissimo guidatore 'Guardali, guardali!' gridavo ... ... Continue»
Posted by xmerlo 3 years ago  |  Views: 460  |  
77%
  |  2