Massage Rooms Big Boobs beauty has multiple orgasm

Embed Code:
Share Video:
Description:

Massage Rooms Big Boobs beauty has multiple orgasm from hard pounding

Added by Ruseful2011 1 year ago
Runtime: 13:42
Views: 507,719
Categories: Big Boobs Orgasms
Comments (38)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
24 days ago
Loved it.
1 month ago
Wow! She is a very Beautiful young Raven haired Piece of Pussy. Perfect from her head to her Lovely TOES!
1 month ago
Nice.
1 month ago
she is the most beautiful creature on the planet
2 months ago
really hot!
3 months ago
So fucking hot - I needed to make myself cum while watching that!
3 months ago
Gorgeous George at His Best... Anyone who couldn't get hard watching these 2... is way tooo close to Death
3 months ago
i like this too.
(translated by bing)
4 months ago
excitant
4 months ago
hot
5 months ago
in real life, a massage and then eat their pussy usually leads to good things well worth the effort
5 months ago
best creampie
5 months ago
Fuck she's hot, what a great juicy cunt. Good fucking and cream pie
6 months ago
nice
6 months ago
WHAT HER NAME?
6 months ago
Great gash well licked, fucked & fingered
7 months ago
o mama , she's so hot, she is gold, if you want to "follow" her, watch her free show on U-Cams.us.to

her nickname is : DiamondHelen1708
7 months ago
I suddenly wonder if George's bald spot is the result of several women clutching at the same tuft of hair on his head as he went down on them...
7 months ago
she looks like Katrina Kaif......
my fantasy for same with Katrina's beautie.....lol
8 months ago
Hej!
Efter att ha skickat en massa meddelande oss emellan för att lära känna varandra och våra önskemål ska vi äntligen ses.
Med ett viss pirr i både mage och kuk närmar jag mig torget där vi ska ses. Jag är lite tidig så jag ställer mig där vi bestämt och redan efter nån minut ser jag dig komma gående.
Jag känner igen dig direkt från de bilder vi också utväxlat.
Vi hälsar på varandra med en lång kram och det känns att vi båda vill detta, att kemin stämmer. Min kuk svullnar lite och jag undrar om du känner detta då jag tycker att du pressar dina höfter extra hårt mot mitt underliv. Vi går till ett närliggande kafe för att ytterligare ”känna varandra på pulsen”. Det står dock klart att vi båda vill. Vill gå vidare. Vill känna varandra. Vill njuta av varandra.
Vi betalar och åker hem till mig som vi tidigare kommit överens om. I hissen upp så tar jag tag om din haka och kysser dig. Wow! Den slog det gnistor om. Kan knappt bärga mig men vi skyndar in i min lägenhet. Eftersom vi båda är så förtjusta i massage, du att få och jag att ge så har jag förberett mitt köksbord med mjuka handdukar och ljus runt om. Tyvärr har jag inget riktigt massagebord.
Du tittar uppskattande på mina förberedlser och vänder dig mot mig och kysser mig mer. Vi kysser varandra länge samtidigt som vi smeker varandras kroppar . Jag smeker din härliga rumpa och låter min hand följa rundnigen ner mot grenen. Värmen som strålar från din fitta är härlig, den gör mig kåt. Jag drar av dig din tröja och knäpper upp din bh. Lämnar dina läppar för att kyssa och suga på dina vackra heta bröst. Du stönar och trycker mitt huvud hårdare mot din kropp. Jag går ner på knä och kysser, slickar din mage samtidigt som jag knäpper upp dina jeans och dra dem av dig. Dina sexiga trosor låter jag vara kvar. Jag smeker dina vader, knän, lår, insida lår och närmar mig din varma, heta fitta. Jag låter min ena hnd retsamt bara snudda den genom trosorna innan jag reser mig upp och lägger dig på mage på bordet.
Jag tänder ljusen och sätter på skön bakgrundsmusik. Passar också på att ta av mig mina kläder och sätter på dig en ögonbindel. Nu ligger du nästan naken på mitt köksbord. Du är så vacker och sexig. Mycket vackrare och sexigare i verkligheten än på de bilder du skickat.
Jag tar olja på mina händer och jag kan inte låta bli att först ta någar ordentliga runktag på hårda kuk innan jag börjar med dig. Jag ställer mig vid ena kortsidan där du har dina fötteroch ben. Tar tag om ditt ena bena med ena handen och böjer det upp och trycker det mot mitt nakna bröst och masserar dina tår och dina vader. Långsamt och metodiskt smeker och masserar jag dina ben. Ett i taget, från fötterna upp mot låren. Jag smker din rumpa och tar oljeflaskan och häller på rikligt med olja på din svank och skinkor. Jag ser hur oljan rinner ner mellan dina ben mot fittan. Du har särat ordentligt på dina ben och jag känner att du vill att jag ska smeka dig där. Där mellan dina ben. Men inte ännu. Du ska få vänta ytterligare inna jag smker dig där. Istället masserar jag upp mot axlar, skuldror och hals........

Fortsättning följer. Om du vill. ;-)
9 months ago
more than perfect
10 months ago
beautiful, and he got off twice too!
10 months ago
she's perfect
10 months ago
Ein geiler Fick!
10 months ago
I have the greatest respect for UglyGeorge. He has at most a below-average dick and during the intercourse, he looks like a fucking elephant-man who has just finished running a marathon, and got beaten up by a football team afterwards, yet somehow he manages to get all these super-hot girls off...that just blows my mind...My hat is off to you, U.G.!
10 months ago
whats her name?
11 months ago
wonderfuul whore
11 months ago
hot scene!
1 year ago
wdwdss
1 year ago
Lucky guy. How awesome would that be to creampie in her. Ahh, damn.

Please tell us the reason

For copyright infringements and DMCA requests
please use our contact form