Albanian connection

234,342 93%

364 / 29
About

geting it in...sorry about the angle.

Published by chuloj
10 years ago
Comments
49
Please or to post comments
Šćiptar ima baš moćna jaja, krupna, muška, a Srpkinja ima baš dobru korpu za jaja, savršenu. Srpkinje imaju najbolje guze, genetski predisponirane za trčanje i fitnesom doterane, uvek žustro vežbaju. Šćiptari sa druge strane imaju baš moćna jaja, koja se tako savršeno uklapaju za tucanje od savršenih guza naših Srpkinja, a kada se ta moćna jaja dobro istucaju od ovih savršenih guza Srpkinja, ona se i dobro isprazne, a to je baš mnogo šćiptarskog semena u plodnu srpsku pičkicu.
Reply
to albanac64 : Ranije mi je to bilo nezamislivo da su u krevetu Šćiptar i Srpkinja, valjda zbog okruženja u kome sam odrastao, svi ti sukobi. Ali sada posle svega što se mojoj mami i meni izdešavalo,.. uffff,.. nekako baš moćno deluje. Sada mi je kombinacija Šćiptar i Srpkinja tako prirodna i tako prejebozovna. Šćiptarski muškarci su snažni u krevetu i dobro jebu. Jedva čeka da ponovo budu u krevetu.
Reply Show original comment Hide
to mare1992car : UH nema nista bolje nego kad ALBANAC jebe srpkinju velikim tvrdim obrezanim kurcinom sa velikim glavicem srpkinje su zeljne dobrog kurca SIPTARI su snazni mocni potentni izdrzljivi ljudi,kad ALBANAC srpkinji zabije kurcinu do jaja srpkinja svrsava kao luda kad osjeti veliki SIPTARSKI glavic duboko u sebi,mnoge srpkinje u Njemackoj i Svajcarskoj se jebu sa ALBANCIMA.Tvoja mama je dobila sta joj treba svaka cast SIPTARU samo di jaja i do poslednje kapi SIPTARSKE spermu u picku srpkinji mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Reply Show original comment Hide
to pornexpertxxx : Najbolja kombinacija u regionu su Šćiptar i Srpkinja.
Reply Show original comment Hide
to albanac64 : Pravo kažeš druže. Po meni najbolja kombinacija u regionu je Šćiptar Srpkinja. Moju mamu je takođe letos jebao Šćiptar u Sarandi na letovanju. To je bio gazda kod koga smo odsedali. I ja sam gledao kako krupna i tamna šćiptarska jaja žestoko udaraju u fitnesom izvajanu guzu moje mame. Bilo je baš žestoko i mislim da mama nikada nije imala tako strastven i žestok seks. Na kraju je on svršio baš žestoko i bez vađenja se neverovatno obilno ispraznio u njenu pičkicu, da je i ona svršila, tresući se kao da je struja udara. I narednih dana je on redovno praznio svoja krupna šćiptarska jaja u njenu plodnu srpsku pičkicu. Nije nam ništa naplatio i još smo dobili poklone, a on i mama su redovno u kontaktu i sad dogovaraju da se ponovo vide, naravno kad moj ćale ne bude tu.
Reply Show original comment Hide